14488
-
innen se engedi:( -
avast rulz.. -
tompka #10277 vmi keylogger-t ír ki a nod. :)
múlthéten kaptam be egy igazi keyloggert. azóta inkább nem tőtök le ilyeneket. -
Hátt lehet... :D
Én most poénból megcsináltam a Paganit Drag-re... :P
Hátt ritka egy ocsmány látvány lett, azt megkell hagyni...
Dee 1090Ló, és végig keréken lehet menni a pályán... :D -
Szabi1991 #10275 hue nod mindent vírusnak lát, kivéve a vírusokat..
nah mind1, feltettem ide.. -
hol? XD -
azt irja nem methető forrásfájt nem lehet olvasni :((
Miért NOD 32 kikapcsolva :( -
Szabi1991 #10272 mutattam msnen.. -
?? és ezt tegnap te miért nem tudtad mondani? :( XD -
Szabi1991 #10270 Need for Speed: ProStreet v1.0 +14 TRAINER
(letudja fagyasztani a pénzed, szal végülis ingyen veheted :) -
pénz trtainert tudna valki adni hogy tudjak venni 1 jobb porseét??? -
nem veszett el csak újra fel kell szerelned!! szal bemész a tuningra, ott lesz az h birtokolt, rányomsz és felszereli... -
Metamorf #10267 Nem tudja valaki megmondani miért indul újra a gépem amikor elindítom a játékot? -
Igazából nem!
Én ezzel a géppel simán nyerem a versenyeket.
Ha már kétkerékre áll annyi a trükkje, hogy éppen jókor kell ráadni a nitrót. Nekem az jön be, hogy amint kezdené leejteni az orrát akkor nyomom be. Így nagyon jó eredményeket lehet elérni! -
Sztem az a 650 ló egy kicsit karcsú... -
Bocs, hogy újra, de még azt hozzáfűzném, hogy ezért jók ide azok a gépek amik eleve kutyaütő légellenállással rendelkeznek, de bivalyerősek! -
Én azt tapasztaltam, hogy szinte bármelyikkel lehet! Ami fontos, hogy az "AERO" szintjét vedd le amilyen kicsire csak tudod! Elvégre éppen nem akarod, hogy tapadjon az aszfaltra az auto. Szóval a lehető legmagasabbra a teljesítményt, tapadás jó ha nagy és minél kisebb aero érték legyen! Nekem így már kétkerékre állnak a szekerek! -
Metamorf #10262 Amikor elindítom a játékot újraindula gép. Ilyenkor mi van? -
Már biztosan sokszor le van írva, de valaki megmondaná mikor jön a rendes magyar verzió? Úgyértem amit alapból magyarul lehet installálni. -
Mexx #10260 Sziasztok. Segítségre lenne szükségem. Hiányzik a rld-nfps.rar fájlom a game-böl és ez bizony hatalmas hiba.. :/ Tudom, h majdnem 100mega, de nemtudná vki átküldeni msn-en? Megosztási mappába pikk pakk menne.. -
Ezzel az autoval lehet kétkereküzni???
és ha igen akkor hogyan mert nem megy :( -
0% csillogás, 0% parasztvakítás, 100% vadállat! :D
-
gplay #10257
-
Jah állítsd vissza. De amúgy nem szabadna mindennek elveszni. De ha megfigyeled soxor más márkák vannak egy aztóhoz más-más versenyhez. -
ágybanalvó #10255 a lancer evomat átállítottam dragra és elveszett belőle minden pedig majdnem maxra volt tuningolva. vissza lehet valahogyan hozni? -
nem mit is kell??? -
Bagoly81 #10253 átirtad az ini be az englist hungarianra? -
Én futtattam a magyarosítást de nem lett magyar miért??? -
jelenlegi pillanatokban kaptam egy pagani zondát. :-c
vagyis 1 ingyen kocsi kártyát.de mivel nekem 30%-nál már bőven megvan minden versenyre a megfelelő kocsim.maxra tuningolva.így ingyért elhoztam,és eladom mindjárt közel 300k-ért.ezt érte meg ingyen elhozni,de nekem nem kell az a vacak :( -
hogyan lehet a kasztnira stage2 szerezni?? -
mushuasarkany #10249 Nem kötekedés, de az ae86-os Corolla nem hamacsi, Hachiroku.:) -
nekem is subaru 980 körüli LE és 8.9 körül megyek pedállal de nem kuplungal king módban. Elég is hogy megverjek mindenkit. -
subaruval max annyit lehet, jobbat nem, nekem rx 8al is jobban megy vagy 1,5 mp-vel -
Pagani-val össze lehet hozni. 400 méteren kinyomhatod a végsebességét.
-
suprával 7.3 volt teljesítmény 3as színten, úttartás csak 2esen és klavival...szal lehet:) -
örülök hogy nem csak én látom azért így. :) -
barmi #10243 Klaviatúra beakadásra nincs valakinek elixírje? nincs bedugva semmi más csak az egér meg a bill. Próbáltam a reloaded és vitality törést is de ugyanúgy beakadnak néha a billentyük sőt még másik klavit is próbáltam de ugyanez a helyzet. Trójaim nincs elvileg tegnap átnéztem a teljes gépet. HLP PLZ! -
Bagoly81 #10242 a kluplugos dologba lehet valami mert automatán 9.4 a maxom kluplungal meg 7. 38 de még mindig nemértem higylehet 6.94 et összehozni 1089 es subarum van minden maxon. -
Ez igy van minden versenyt meg lehet nyerni kingen max meg kell tanulni a pályát de nekem is volt amikor supra/m3 közül mehetsz speedet esélytelen nyerni még ha végig hibátlanul mész is nekem 3. hely jött össze sokadikra. Valószínű kellene egy kuplungos pedálszett mert állítólag sokkal jobban gyorsul kuplungolva. -
Nekem a Nod32 trójaiként látja ezt a fájlt!