Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
Fogalmi zavaraid vannak. Pályarekord az az ami a legjobb idõ volt amit valaki felállított, az ellenfél rekord az az egyéni csúcsa és a te rekordod az meg a te saját egyéni csúcsod.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

skyli991
Angolon is akadt nekem.

Guillotine
De a saját pályarekordomat vagy egy ellenfél pályarekordját?

www.guillotine.atw.hu

skyli991
Melyik legújabb? A beta?

Pepsi Twist
Ha 1.4es a ShaderModel akkor tuti nemfog elindulni?

Pepsi Twist
Valaki jáccik angollal? Úgy is akad? (arra gondolok, hogy aki magyarosította annak akad, nekem angol van és nem akad)

pályarekordokat kell dönteni 😊

Guillotine
Lenne egy kérdésem!
Amikor belépek egy versenynapra és azt meg is nyerem,utána folytatom a versenynap lenyomásával,amikor már minden versenyen 1 helyezet vagyok valamikor marad bizonyos pontszám ami miatt azt írja,hogy nincs elegendõ pontszámom a versenynap lenyomásához.A kérdésem az,hogy honnan tudom megszerezni a hátralévõ pontokat,ha már minden versnyen úgyis elsõ vagyok?Próbáltam én már elõröl az egészet is.Max annyira jutottam,hogy vagy több vagy kevesebb pontszám kell a lenyomáshoz.

www.guillotine.atw.hu

nemmükszik -.-

Hali all!
Na szal felraktam game és szerintem tökélete
NEM SZAGGAT
a novemberi dirctx és a legujjab nvida driver és a vi....cr.. van fent
persza csak közepesen nyomomom mivel egy 2 éves karim van
de még igy se szaggat
meg se riccen

Pepsi Twist
na ez nekem nem mûködik

Gunner
Most rányomtam az "alapbeállításokra" igy most jó, de elég gyér, h nem változtathatok semmit, különben szar lesz az irányítás

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

amúgy én erre a játékra vártam, hosszú idõ óta..

-nagyon szép grafika
-hangulatos játékmenet
-sok autó és tuning
-kormányal is játszható (sõt..)

a Drift meg kormányal tökéletes..

Viktor9202
Nem tudom de szerintem olyan csúnya a carbonos motorháztetõ. Soha nem teszek rá olyat:S

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Gunner
Van valami megoldás, h átváltsa az ember a digital módot analóg módra? Vagy a deadzone-t állítani, mert szar a gumipörgetés is, meg az irányítása az autónak :\

Gunner
Mivel EA adja ki, reménykedhetsz 😊

Forza Italia
Srácok egy kéedés. Xbox 360 on lessz magyar verzió is??? Úgy értem h a felirat magyar lessz -e

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Gunner
Nekem sem, pedig kéne cash autó tuningra, mert nem tudom lenyomni az ellenfeleket 😄 (versenyekbõl nem jön elõ, mert már nem vok elsõ 😄)

Nekem nem müködik😞 nyomom a ctr+f8 de semmi...

AntiHero
-.-

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Berguson
Sziasztok!

Köszönöm a múltkori segítséget!Sikerült átállítanom a nehézségi szintet!

Diodi:Köszi a pénz trainert,de nekem valamiért nem mûködik!
Hiába inditom el a traineren keresztül a játékot,nekem sajna semmit nem csinál a ctrl+F8 megnyomásakor!Még úgy sem,ha új carriert csinálok! <#confused>

Remélem valakinek sikerült elindítania,és segít majd benne nekem!

Köszönöm!Üdv.Berg.

Berguson

Diodi
pénz trainer:

innen lehet leszedni.

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

hi,tudja valaki hogyan kell kétkerekezni? Nekem sehogy se megy pedig sztm elég erös a kocsim mert kevesebb loerösök is simán nyomják!!

phenomiq
ThX !

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

Tomsteel
lehet hülyeséget írok, meg biztos sokan írták már, de nekem a NOVEMBERI DIRECTX 9 van fent, és egyáltalán nem szaggat(p4 3ghz, 7600gt).
Sztem egy próbát megér mindenkinek aki eddig még nem próbálta ki!
innen letölthetõ

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Katun
kézifékkel való tfükközéssel mint a való életben....

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Már nem szaggat ?

Mit tettél ezért?
Mert a #9100 -es hozzászólásban több variáció is van. 😊
AntiHero
MEGCSINÁLTAM!

1. Windows XP SP2 feltelepítése újra.
2. A videókártyához való legjobb (legújabb ?) driver feltelepítése.
3. Hangkártya driver feltelepítése.
4. A játékhoz mellékelt DirextX 9.0c telepítése.
5. A játék feltelepítése (bármelyik verzió, vagy a demó is lehet, mindegy melyik !!!)
6. Játék elindítása és semmit sem kell még átállítani, maradjon úgy, ahogy feltelepült.
7. Versenyzés, száguldozás.

(mindenhez leszedtem a legfrisseb drivert, lapozó fájl fixre állítva)

.....és KALAP SZAR AZ EGÉSZ! Semmivel sem jobb, semeik crackel.

Várjuk patchet majd az javítja.....talán....

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

😄DDD
Az EA fórumon is nyílt már egy "choppy gameplay" topic... Biztos hogy nem a krekk miatt akad.

Átlagamerikai gyerek pedig biztos nem fog Winfost reinstallni egy game miatt, reflexbõl viszi majd vissza a boltba ahol vissza is veszik tõle.

Az EA meg jobb ha küld egy körSMSt a fejlesztõknek hogy akkor hétvégén meló, lehet peccset hegeszteni. De elõtte még minden egyes bétateszternek belebaxnak egy csákányt a hátába...

Nightwish006
Eléggé vicces amugy... Pedig fixen 3500 a swapfile, uj driver uj directx szar mind2 crackel, szar yasuval + eredeti exével , szar yasu+mini imagével szar lowon szar magasabb grafon mindenhogy szar 😄 még az explorert is bezárom gamelésnél 😄DD

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Vinsanity15
csõtök , mikor lehet majd tuningolni a gameban ?

Vinsanity is back!!

tommyg
hm...hát akkor nekem is swappol 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Nightwish006
Amugy elviselhetõ, de azért mégiscsak kényelmesebb lenne, ha nem csinálná...

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nightwish006
azhogy pl. egyikmapon az alagutban 110 fps em van, és mégis szaggat 😄

tommyg
mi az hogy swap??

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

skyli991
Fura hogy még mindig nem tudni mitõl swappol sok gépen. Még azt se hogy mi a közös a gépekben. Amd és intel is c2duo is nvidia is és ati is swappolt már...

Nightwish006
Hát ahogy érzed 😄
Kb. ezvolt az a játék amit a legkevésbé vártam ebben az évben, a demo után fõképp undorodtam tõle, de mondom ingyé torrent leszedjük... és erre meg tetszik xD

tommyg
jó én törlöm le 😊

Nightwish006
NFS 5 óta a legjobb nfs, bár az ug2 is tetszett. Nemtom miért rinyál a sok birka, nekem speecko az mw nem adta. Szvsz 2 órát ha játszottam vele...
Csak ne lenne ez a kurva swap :|

The Protector
Hy.Kurvajó megy a game nem minimumon a kovetkezõ konfigon:Intel p4 3.0Ghz 512Mbram és RADEON9600Se.Nagyon jó game eddig bár a menü egy picit szokatlan.Holnap tolok képeket.Csõ

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

w77d
😄

Pepsi Twist
jaaaaaaaaaaa értem nekem is elsõ kerekes a verdám 😄 tucc vele driftelni ha ügyes vagy, hátrafele

w77d
azt írtam, hogy én az életben nem tudok driftelni, mert elsõkerekes kocsim van! Most érthetõbb?? XD

Pepsi Twist
azzal hogy akarsz driftelni? vagy akkor nem értem mit írtál (fáradt vagyokmá)

w77d
mert?

w77d
jah, fronthajtású!

skyli991
meg ha falnak mész akkor is 😄

Pepsi Twist
elsõkerekes? biztos elsõkerekes?

w77d
Nem mintha az életben valami driftkirály lennék (elsõkerekes kocsival ha akarnék sem tudnék <#buck>), az sem volt egy reality show, de jobban hasonlított egy autó viselkedésére mint ez!