Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt vmi csoda folytán végig 15 FPS-el ment a gém 😮
a következö versenytõl már megint 5 fps :S
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
http://9gag.com/gag/5135249
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Szerez pénzt normálisan, a karrier végigtolásával, mint bárki más, és hagyd meg a csalásokat a lámáknak.
4.67 gb-os
cb - Balaka \"Watch me, show your god\" ★Scania★
próbáltam több trainert is de egyik sem tudodd pénzt adni.Tipp?
thx
csácsá
+
hey guys, just wanted to say that great job with the trainer.
and for the crashing problem, i also had that problem first.
on your NFS Pro Street directory and there is folder named PB, go there and then you should see 2 .cfg files pbclgame.cfg and pbsvgame.cfg
from pbclgame.cfg you need to edit cl_punkbuster 1 to cl_punkbuster 0
and from pbsvgame.cfg you need to edit sv_punkbuster 1 to sv_punkbuster 0
well atleast that fixed crashing for me and been playing for couple of hours now
hope it works for you guys also.
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
na letöltöttem a HKZonda verziót,és akarom bemountolni Daemon Tools-ba és utána nem történik semmmi.Kössz a választ
A fórum egy részének gépén röccenésmentesen megy és nem hiszi el hogy másoknak a rosszul megírt játék gondot okozhat, vagy legállábbis idegesítheti õket.
Nincs itt semmi ördöngõség. Bugosan adták ki a játékot és ráadásul a tömegek által tesztelt demo alatt megmutatkozó hibákra sem léptek eddig. Hát mire kijött játék már egy peccsnek kellett volna várnia!
Köszönjük hogy mindenki segíteni akkar jobbnál jobb ötletekkel, de az emberi ésszel felfogható hibaforrásokat mind kiszûrtük. Egyetlen dolgot nem tettünk eddig még meg: a gépeket nem cseréltük. De nehogy beállítson valaki megint azzal hogy szar a másik gépe, még 2007-re már más kell, stb. Ha már elindúl a játék, onnantól kezdve megfelelõ grafikai beállításokkal futnia kell akadások nélkül.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
de az gondolom mediumon volt...
nincs igazam?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
2. A videókártyához való legjobb (legújabb ?) driver feltelepítése.
3. Hangkártya driver feltelepítése.
4. A játékhoz mellékelt DirextX 9.0c telepítése.
5. A játék feltelepítése (bármelyik verzió, vagy a demó is lehet, mindegy melyik !!!)
6. Játék elindítása és semmit sem kell még átállítani, maradjon úgy, ahogy feltelepült.
7. Versenyzés, száguldozás.
Én is megcsináltam ezt! Ez ezekután 10-20 FPS-t kaptam.De most komolyan!Én is meglepõdtem.Mostmár játszható lett a játékom 😊 De a bugok még mindig benne van sõt még Hang bug is van xD
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Olyan hibám van, hogy valamiért megkergül a menürendszer és folyamatosan lépked lefelé.
Lehet, hogy a kormánytól van?
Jó átmenet a realisztikus és a driftautómata között.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol