Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3ghzproci,96000asvga,1 gigaram..

w77d
milyen konfigod is van?

aha :S

itt vmi csoda folytán végig 15 FPS-el ment a gém 😮

a következö versenytõl már megint 5 fps :S

Pepsi Twist
5 FPS lowon?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

mi is, de nekem pl. 5 FPS-el nem vmi izgi versenyezgetni, de a tuningokat megnézném, aztán ha lesz új gépem akkor majd kijátszom..

hogy lehet bekapcsolni azt hogy mutassa azokat a csíkokat akkor amikor nézném hogy mekkora a légellenállása a kocsinak? mert így hiába állítom asse tom milyen lesz 😄

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

hát egészségetekre, én vártam mint a messiást, de rájöttem, hogy fölösleges volt, van nekem jókis messiásom (Dark Messiah Colector's Edition). korábbi utálatomból kilábalva megszerettem a crysis-t is, és egykis cod 4 aztán jólvan. máecsak a timeshift-et várom, most valahogy a ps-nek köszönhetõen kiábrándultam az "arcade" autós gámákból. az ötlet nem rossz alapból, csak a zenék eléggé tüc-tüc jellegûek (van pár jobb szám is az igaz), de az irnyítás és a pénzes módszer. viszont végre valóravált valami amit rég nem értettem. minden alaktrész elérhetõ végre, nem sorban kapod meg ahogy van pénzed (ha lenne persze, mert kávéskanállal mérik persze) úgy veszed meg. de sajnos valahogy az egész olyan kaotikus, átláthatatlan, nekem személy szerint nem jött be.ennyi. ha nektek tetszik, élvezzétek, én más után nézek..., majd nekiesek újra, ha végre kiadják a trainereket (majd dec közepe...), addig elleszek mással, nyugodtan csíterezz le. unom a játékot és csak a végére vagyok kíváncsi, meg az evo IX-re és lancerre 😄

Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.

w77d
szerintem pénzcsalással elveszti a játék a lényegét! én azért gürizek versenynapról versenynapra, hogy meg tudjam szerezni a kocsikat és az alkatrészeket

Pepsi Twist
na ok 😛

tuti leszedi vki, és felteszi máshova is..

w77d
nekem is ez nagyon tetszik bene, hogy meg kell gondolnod, hogy mire ruházol be, nincs pénzed akárhány fullos autóra 😊

Pepsi Twist
akkor fizetni, de a halál fog fizetni

Nightwish006
Innen látszik, hogy valami nagyon nincs rendben nálad =) Az új nfs eknél a régiek 1000x jobbak voltak, egytõl egyik... 2,3,4,5 mind sokkal jobb volt sztem az újaknál... Ez már 1 pár fokkal jobb, végre nehéz, sõt megéltem újra azt, hogy PÉNZÜGYI CSÕD 😄 Ien sem volt az utóbbi részekben... 😄

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

hát, ez a nfs rész hatalmas nagy guánó. nagyon hajlik az irányítás a szimulátorok fel,l de jól elkurták, mert egy juiced félre rettenetes irányítás lett belõle, egyszerûen az egész maga egy nagy kupac sz@r. ha szimulátort akarok, GTR2-zök, ha nfs-t akarok akkor Underground 2 , igen, a sorozat legjobb része, vagy egykis most wanted is jó. de pro street semmi pénzért újra.

Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.

Sland
nem rossz 😉

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
dede

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Pepsi Twist
hmm de fizetni nem kell?

Yoda001
pont van olyanom, de az már másik kat. 😄 abba meg csak az van, szal valami uj kellene 😊 van 400k, szal felõlem lehet erõs is 😄D
pont csináltam képet... milyen? xD

http://9gag.com/gag/5135249

nekem drag race, chevrolett chevelle ss nem tom hogy kell írni. 455 lóerõ 4sebességes mindekit ott hagy. bár még az ilyen civic, 240nsx, rsx ellen versenyzek, még csak a battle csatabán vagyok, lehet útána már kevés lesz, de vki egy jó drift autót mondjon!!!pls

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

Sland
én az e46os m3as bmw-vel mindent lealázok dragban 😛

Yoda001
nekem meg kellene egy norm. drag auto, ez az agyontuningolt civic szart se ér...

http://9gag.com/gag/5135249

hy all. tudna vki ajánli egy kocsit ami jó a drift versenyekhez, mert kell vennem egyet és nincs sok pénzem, és nem akarok szart venni, hogy aztán megint vegyek egyet mert nem marad pénzem. szóval mondjatok egy autót amivel szerintetek jól lehet driftelni.én a chargerre gondoltam, biztos jó kifarolna a hátulja, de gondoltam megkérdezlek titeket is.

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

[Walaki]D`Lair
Baromira tetszik a játék, de a drift része iszonyatosan unreális...köze nincs a valósághoz 😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Tipp:
Szerez pénzt normálisan, a karrier végigtolásával, mint bárki más, és hagyd meg a csalásokat a lámáknak.

Balaka
Nekem egy AiTB verzió van meg az is jó?
4.67 gb-os

cb - Balaka \"Watch me, show your god\" ★Scania★

hali!
próbáltam több trainert is de egyik sem tudodd pénzt adni.Tipp?
thx
csácsá
w77d
nekem pörög a kerék akkor is amikor a rajtrácshoz gurulnak <#fejvakaras>

Sland
ITT VANNAK csítek, de regisztrálva kell lenni ahhoz hogy le tudd tölteni...

+
hey guys, just wanted to say that great job with the trainer.
and for the crashing problem, i also had that problem first.
on your NFS Pro Street directory and there is folder named PB, go there and then you should see 2 .cfg files pbclgame.cfg and pbsvgame.cfg

from pbclgame.cfg you need to edit cl_punkbuster 1 to cl_punkbuster 0

and from pbsvgame.cfg you need to edit sv_punkbuster 1 to sv_punkbuster 0

well atleast that fixed crashing for me and been playing for couple of hours now
hope it works for you guys also.

skyli991
milyen sok az értelmes hsz 😄

istenostora03
wtf?

cheateket valaki tud?
soulhunter
na akkor én 7fõn veszek 8800GT-t... de ha azzal is szaggatni fog, kit verhetek meg? 😛

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

szivesen

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Firerock
??

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

istenostora03
hy all!
na letöltöttem a HKZonda verziót,és akarom bemountolni Daemon Tools-ba és utána nem történik semmmi.Kössz a választ

Sland
Angolul játszom az eleje óta. Mégis beszaggat a kép...

"Én angolul jáccom, nekem nem akad". - Könyörgöm! EZt azér' már mégse!
A fórum egy részének gépén röccenésmentesen megy és nem hiszi el hogy másoknak a rosszul megírt játék gondot okozhat, vagy legállábbis idegesítheti õket.
Nincs itt semmi ördöngõség. Bugosan adták ki a játékot és ráadásul a tömegek által tesztelt demo alatt megmutatkozó hibákra sem léptek eddig. Hát mire kijött játék már egy peccsnek kellett volna várnia!

Köszönjük hogy mindenki segíteni akkar jobbnál jobb ötletekkel, de az emberi ésszel felfogható hibaforrásokat mind kiszûrtük. Egyetlen dolgot nem tettünk eddig még meg: a gépeket nem cseréltük. De nehogy beállítson valaki megint azzal hogy szar a másik gépe, még 2007-re már más kell, stb. Ha már elindúl a játék, onnantól kezdve megfelelõ grafikai beállításokkal futnia kell akadások nélkül.
Gunner
Én rányomtam az alapbeállításokra, azóta úgy nézem okés 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Synit HUN
Nah ebbe énis belefutottam. Félig le kell nyomni a gázt és akkor nem lépked. Nekem egy újraindítás után ez megszûnt, de elkezdi újra. Át kell állítani a pedálokat kombináltra a játékvezérlõknél. És utána be lehet lõni. Bár megjegyzem ezen a téren (is) gyenge munkát végeztek.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Firerock
a demó nagyon lagolt
de az gondolom mediumon volt...
nincs igazam?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

JaSoN HuNTeR
1. Windows XP SP2 feltelepítése újra.
2. A videókártyához való legjobb (legújabb ?) driver feltelepítése.
3. Hangkártya driver feltelepítése.
4. A játékhoz mellékelt DirextX 9.0c telepítése.
5. A játék feltelepítése (bármelyik verzió, vagy a demó is lehet, mindegy melyik !!!)
6. Játék elindítása és semmit sem kell még átállítani, maradjon úgy, ahogy feltelepült.
7. Versenyzés, száguldozás.

Én is megcsináltam ezt! Ez ezekután 10-20 FPS-t kaptam.De most komolyan!Én is meglepõdtem.Mostmár játszható lett a játékom 😊 De a bugok még mindig benne van sõt még Hang bug is van xD

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Gunner
Akinek nem mûködik a trainer, annak milyen verziója van?

Gunner
Hát... lehet 😄

Emberek!

Olyan hibám van, hogy valamiért megkergül a menürendszer és folyamatosan lépked lefelé.
Lehet, hogy a kormánytól van?
Synit HUN
Végre nehéz lett! Tök élvezhetõ lett a drift.
Jó átmenet a realisztikus és a driftautómata között.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Pepsi Twist
na a kerekek nálam sem forognak azokon a videokon mint pl mikor gumi égetésre odagurulnak a dragnél

DjDano
Ilyen baromságot még nem halottam... Semmi köze a nyelvnek az akadáshoz...

dienesoft
Talán van benne valami, angolon azért "annyira" nem akad nálam. De lehet, hogy másnál tök mindegy, milyen nyelven van.

tonyr
én angolul jáccom, nekem nem akad 1280x1024 minden max-on, DE amikor pl idömérö van, és a kocsik 1más után indulnak, akkor néha nem forog a kerekük, csak csusznak amig a rajthoz érnek, utánna már rendesen forog a kerekük...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Guillotine
Ok kösz.

www.guillotine.atw.hu