44549
-
#40742 Egy somlói rendel..DD -
#40741 Végreeeeeee -
#40740 Ez meg még egy másik OFB prémium kép
Na, mit rendeljek?
-
#40739 Megjöttek a Lapiz hajak!!!!!! -
#40738 Csak ffi. Azért Adam a neve. Majd hátha lesz Eve is. -
#40737 Aki esetleg nem tudná...még:
Amikor választasz egy kikötőt, hogy a hajóddal ott akarsz kezdeni, akkor majd ki kell választanod, hogy milyen hajót szeretnél:
Ki lehet választani a megjelenő kis ablakban a csúszkát le felé húzva és ott van alul a kétféle íves hajótest!
Kikötőbakot pedig a vásárlás módban a járműveknél ott van egy újabb fül a vízi járgányoknak. Abban találsz kikötőbakot is. Azt lerakva a mólóhoz már tudsz le rakni bármilyen vízi száguldozós eszközt. A szörfdeszkákat csak falra tudod tenni, onnét majd szépen leveszi a simed amikor kell neki a sportoláshoz.
De akár a vízparthoz is teheted a kikötőbakokat (a kikötő típusú telken belül). Nem kötelező a mólóhoz rakni.
-
#40736 Gondolom ez csak férfi skin, női is van valahol? :) -
Ironman2 #40735 Pontosan! Most jönnek rá,hogy mekkora bevételkiesést csináltak maguknak? De ez nem az igazi üzleti téma lesz gondolom,csak valami majmolás megint.IP-ben is csak előre meghatározott árak vannak. -
Coolfire #40734 Az már inkább étkönyv.Milyen vastag már.:) -
Coolfire #40733 Játssz akkor a Sims 2-el. -
Coolfire #40732 Komplett expansion kellett volna neki,nem morzsácskák.Mindent le tudtak klónozni,csak ezt nem..hogy a ***************************(ide mindenki gondolja a mf. szavakat.:))) -
Ironman2 #40731 Saját éttermet akarok!!!! -
Ironman2 #40730 Na ez király! Azok ott viszont étlapok akarnak lenni!! Betojok ha prémiumban akarják lenyomatni az OFB-t (vagyis abból is az üzletet,mert maga a játék másból is állt,és összetett volt!) -
Ironman2 #40729 Na most linkelek,mert van egy másik OFB-re utaló kijelentés.A SimsVipen úgylátszik már biztosak ebben.Csak nehogy óriási csalódás legyen belőle.
Másik OFB prémium részlet
-
Ironman2 #40728 passz! én is azt kérdezem! -
Ironman2 #40727 Ne adj neki inni többet! -
#40726 A szem meg a skin jött a génekkel. :) -
Coolfire #40725 Tényleg ufo skin és szem is van?Vagy csak a haj CC? -
Coolfire #40724 Jajj,de kár.Pedig úgy megnéztem volna,ahogy a vén trottynál ott a 2 kölök.:)
Nekem most sikerült-sokadszorra-úgy szétszednem a családot,hogy a 2 szülő,és a 6 gyerek megmaradt.Azelőtt féltestvérektől kezdve mindenek voltak.:)
Most apu és a 2 feltuningolt ikerlány lakik egy lakóhajón velük játszom(igaz napok óta el sem indítottam). -
Coolfire #40723 Most ebben mi is utal OFB-re? -
#40722 Az új városba költözéskor elveszett. -
Coolfire #40721 Eheheh..az szép.Megnézném azt a családfát. -
Era40 #40720 na olvasgatok itt visszafelé..azt csak szexi képeket látok..meztelen csullós pasi meg ágyak..:))) és még engem cikiztek mindig:)))egyébként beköltöztem egy kisebb viskóba a reménybeli partnerrel,most a tengerparton nekiállok építkezni a parton,aztán mire összeházasodnak,már költözhetnek is a kacsalábon forgó palotába... -
#40719 *linkesíthetted :/ -
#40718 Igazán linkelhesíthetted volna... ötször csúszott el az egerem, mire ki bírtam másolni. -
#40717 Nem sokon, mert jó hosszú lifespannel játszom. Ez a gyerek asszem, az 5.G. Bár van egy kis kavar, mert a 2 ufót (a szép csajt meg a bátyját) a nagypapi szülte. -
#40716 Szia! Várj egy kicsit, vagy másnap (sim napban mármint), vagy ha nem, a következő belépéskor ott lesz az eladó! -
Tcsm #40715 Üdv,a sims 3 házi kedvenchez megkaptam a grahams állat boltját ám amikor a város szerkesztésben letszem az állatokon kívül nincs ott senki(mármint az eladó) mit tudok csinálni? -
#40714 -
Ironman2 #40713 Ágyakat lehet majd venni?? -
Ironman2 #40712 Majd meglássuk!!! Savanyú a szőlő! -
Ironman2 #40711 Na lehet örülni! Hamarosan jön egy csipetnyi Open for business prémium tartalom a storeban!
http://simsvip.com/2013/07/10/sims-3-store-possible-ofb-content-coming-soon/
-
Coolfire #40710 Csak őszintén:hány generáción vagy már túl?Mert én még odáig sem jutottam 4 év alatt,hogy valamelyik sim nagyszülő legyen.:) -
Coolfire #40709 Most honnan vegyek neked ufót? -
Ironman2 #40708 de aranyos! megjött a kedvem a gyereknemzésre! nincs önként jelentkező? -
Ironman2 #40707 juj!!!
-
#40706 valaki nem tudja a ufókat hogyan tudom a símem közelébe csábítani mert nem nagyon járkálnak hozzám -
#40705 Közben megszületett az ufólánykám lánykája...
Giccsparádé:
Totyogóskori képek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#40704 köszi a segítséget -