44549
-
Era40 #40782 én már csak röhögök sok bug miatt..olyan sok baromság van a játékban..csak lesek...a pasit küldöm aludni..erre kimegy a kertbe..és a hálószobafalnál óbégat,hogy nem fér oda az ágyhoz.))) -
Ironman2 #40781 nevetséges! nekem most 3-szor osztott ki 600 boldogságpontot ajándékküldés után! idáig nem úgy volt hogy a napi 5 ajándékküldés után adott 600-at? -
#40780 Na most frissült a slider hack :) -
Coolfire #40779 Persze.Tökéletes.Igaz,az errortrap is dolgozgat,de jó.:) -
#40778 Te próbáltad már? -
Coolfire #40777 Tévedés ne essék,nem ő csinálta,hanem szega.A rengeteg routing hibát javítja. -
#40776 *törölni -
#40775 Nem segít... Ez egy mindentől független gyári bug, ottmarad egy láthatatlan "szőnyeg", ahol a simek álltak, és attól nem férnek hozzá a dolgokhoz. Én is épp most költöztem miatta Nem oldja meg a master controller, a reset lot, semmi. Néha, nem tudom, mitől, megjelenik fekete ovális foltként - na, akkor testingcheatsenable true, Shift+katt rá, akkor lehet tötölni. -
Ironman2 #40774 2 ingyenes tartalom van megint a storeban,tőtsétek! ja,és még sok leárazás is,részletek itten:
http://www.mysims.hu/rss/heti-akcio-20130712
-
#40773 Elvileg van valamiféle mentéstisztító a játékhoz.. Az esetleg? -
#40772 Vagy valamelyik mentésed.. -
#40771 Nem tudom, hogy a ház hibás e most, vagy maga a város.. -
#40770 Lehet, hogy valami hibás a városban? -
#40769 Úgy néz ki, hogy Simsville-ből költözhetek. Bugos a ház, amiben lakom.. Ha vendéget hívok, egyszer csak a konyha közepe elérhetetlenné válik, folyton piros áthúzott karika jelenik meg.. Csak tudnám, hogy ez mitől van. Egyszer már kiköltöztettem a sim-emet a házból, majd kitöröltem a telket, és újra letettem. Egy ideig működött, aztán megint elkezdte.. -
#40768 Nem fixet csinálok, hanem az Álomszigetet alakítom át magyar kikötős, búvárkodós verzióvá. A héten el is fogok vele készülni. -
#40767 Ezelőtt csináltál valamiféle fixet az új szigethez. Sikerült kipróbálnod azóta, hogy működik e rendesen? -
#40766 ... -
Gólya #40765
-
#40764 Átfutod...érted?!... -
#40763 Régebben szoktam nézegetni, de mostanság nem.. Amúgy a hajakért meg köszi még egyszer. Egyik legjobb hajak, amiket mostanság láttam. -
Gólya #40762 ezt átfutod naponta és te is megtalálod ezeket és társaikat:)
-
#40761 Ja, ezt épp a spár után rántottam le...hihi -
#40760 Jobbnál jobb cuccokat teszel be. Meg persze Joschka is! Köszi mindkettőtöknek. -
#40759 Tessék, realisztikusabbá tehetitek a lakóhajóitokat. :) -
#40758 Hehe...
SPAR Mini market
Letöltés!!! -
#40757 De ezekhez kell olyan mod is, ami megengedi, hogy több slider legyen egy-egy kategórián belül, különben kikapcsolnak egy másikat (ottvan, lehet húzogatni, de nem csinál semmit). Én ezt szeretem, de még mindig nincs 1.55-re. :( -
Ironman2 #40756 Jó kis csúszkagyüjtemény a CAS-hoz:
MTS Complete sets of body sliders -
Era40 #40755 beköltöztek a simjeim egy szigetre..tök jó..csak érdekes dolog volt a minap..este vacsoráztak,a pasi berakta a tányért a mosogatógépbe.és elment aludni..a csaj is indult volna eltenni a tányért,erre nekiáll óbégatni,hogy nem fér oda a pasitól..néztem nagyot..mondom..hát a pasi alszik már..letette a csaj a tányért a pultra,és lefeküdt aludni..hajnalban a pasi egyszer csak odalebegett a mosogatógép elé:)))szó szerint..és onnan kezdte a napot..nem is értettem..valahogy a csaj azt érzékelte,hogy a pasi ott áll a mosogató előtt:)DD -
Era40 #40754 DDDDD:)) -
Gólya #40753 de csakis jó messziről:))
-
Era40 #40752 szólj légyszi...azt megnézném:)DDD -
Gólya #40751 a vízre kattints - arra a helyre, ahol szörfözni akar a simed:)
-
Ironman2 #40750 Még aki ráért a szabadsága alatt!
Alig várom hogy újra szabin lehessek! -
Ironman2 #40749 2 jól menő üdülőm:
-
Ironman2 #40748 Na ezek ha könyvből fognak rendelni maguktól,akkor leszo...m magamat! -
Aragorn831109 #40747 Help! Ki tudja, hogy kell használni a szörfdeszkát? Nem boldogulok vele. A simem eszköztárába nem lehet húzni. Rákattintva pedig csak nézegetni tudják... -
#40746 Mond hogy nem szexi ebben a ruhában..DD -
#40745 .... -
#40744 Joschka, íme sim-ednek való feleség..DDD
-
#40743 Június 18.-án (Csütörtök) jön ez a étlapos cucc.
(simsvip.com)