44549
-
#40822 Ja, van olyan nekem...meg keresem rögtön azt lövöm ide fel... -
Gólya #40821 egyrészt a másik topicban írtam a kínunkról...nem tudom, ahhoz tudsz-e valamit, a másik meg...ja igen...
a külföldön beszerezhető szakácskönyvekről mintha írtál volna valamit, hogy hogy lehet utazás nélkül megszerezni - vagy nem jól emlékszem?
-
#40820 Ja...Gólya....mizújsz?
-
#40819 köszi :) -
Gólya #40818 a tied legalább feltelepíti...a mienk nagy ívben és magasról tesz a telepítésre
egyszerűen nem tudom, mi lehet vele...
további problémázásom ezzel kapcsolatban a másik topicban...ha esetleg valaki jár arra, ránézhetne...
-
#40817 2. de jól néz ki. Csak mire indítópanel feltelepíti.. -
#40816 Ezen a linken nézelődj - mióta kijött az új kieg, csupa tengerparti villát töltenek föl. :) -
#40815 Sziasztok. Tudnátok ötletet adni, hol találok berendezett tengerparti családi házat, ami nem az alap bútorokkal van berendezve? :) -
Gólya #40814 Joschkaaaaaaaaaaa!!!!!
Jelentkezz!!!! :DDD
légyszi
-
Ironman2 #40813 Amúgy meg itt mindent megtudhatsz róla:
http://www.mysims.hu/jatekok/the-sims-3/leszall-az-ej -
Ironman2 #40812 elmegy! -
Scania20 #40811 Valaki játszik a "Leszáll az éj" kiegészítővel?Mondanátok pár véleményt? -
#40810 Ja, meg nokedlit pőrkűttel. -
#40809 Szerintem pintyér is lesz benne. -
Ironman2 #40808 Akkor lenne az igazi ha mi állítjuk össze benne a menüt napokra lebontva,pl a hét elején valami könnyebb kaját kiirva,és hétvégére jó kis chilis babot lehessen csak enni ott.DDDDD -
Ironman2 #40807 Márcsak a pincér hiányzik! Remélem ma már kirakják a teljes infót -
#40806 Vagy a méterárú boltba tévedt be vaéletlenül... -
#40805 Hopppácskaaaa!!!!
Itt van megint egy kép a csütörtökön megjelenő storeból:
Na, akkor végre össze rittyenthetünk majd valamit a népes (1-2 fős) vendég seregnek a éttermeinkben?!
(simsvip.com) -
#40804 Jó, majd addig legföjjebb nem eszünk...eleget!!! -
Ironman2 #40803 Szegény János egy ledolgozott műszak után,már arra sem volt energiája hogy átöltözzön,és takarót húzzon magára:
-
Ironman2 #40802 LOL! Megjött János sim a munkahelyéről,az anyuka még dolgozik javában,a babysitter épp távozásra készül,de egy utolsó pillantást vet a házigazdára.DDD
-
Ironman2 #40801 Amúgy érdekes dologra lettem figyelmes,az elöbb kétszer kidobott a játék,mert levettem a fény/árnyékok effektet a beállításokban,visszaraktam közepesre,és most nem dobál ki! Gondolom a játék összeveszik az Nvidia driverrel néha.DD -
Ironman2 #40800 DDDDD
hát ezek tényleg rondák! bár nálam nem így néznek ki a simek,lehet sokat javítottak rajta,pedig nem használok modot most:
-
#40799 Igaziból azokból is ki lehet hozni emberszabásút custom bőrrel, hajjal, sminkkel, a csúszkákhoz nem nyúlva. Régen játszottam ilyen makeovereset a játék által generált simekkel :)
-
Ironman2 #40798 amúgy nem rossz! aranyos a pofija neki! látszik messze van a gyári simsektől! azok olyan csúnyák! -
#40797 bocs! -
Ironman2 #40796 mekkora kép! -
#40795 (még tini :) ) -
#40794 Ezen a simen debütál az egyik normális rövid Lapiz-haj :)
-
Ironman2 #40793 Elég nagy projectnek fog kinézni,hogy több simguru is dolgozik rajta.Gondolom el is fogják kérni az árát,úgyhogy csütörtökig spóroljatok!!! -
Ironman2 #40792 Az én tabletemen bezzeg nem fut.brrrrr -
Ironman2 #40791 Sims Freeplay-hez érkeznek a szomszédok! (kiegészítő formájában!)
-
Ironman2 #40790 A vásárló éppen reklamál! Mutatja a kezével hogy neki mekkorák az igényei! -
Tcsm #40789 Nem, nem használok semmilyen módot. -
#40788 Megint egy újabb talányos kép a csütörtöki store cuccokhoz.
(simsvip.com) -
#40787 Búvárkodom egyet az alkonyati fényben...
-
#40786 Nálam simán engedi a játék a tetőmedencét építeni.:)
Ha használsz olyan modot, amelyik nem lett frissítve az 1.55 patchoz akkor könnyen előfordulhat, hogy bekavar ám.
-
Tcsm #40785 Üdv,segítségre lenne szükségem,tetőmedencét akarok csinálni egy hajón de azt írja:a mennyezet túl alacsonyan van.Ilyenkor mit kell tenni?
A választ előre is köszönöm. -
#40784 Ez a tipikus "láthatatlan tárgy" hiba.. Nálam ez miatt megbolondulva közlekedtek a konyhában.... De mindegy, kiköltöztem már. -
Gólya #40783 az útvonaltervezésük kb. olyan, mint egy óvodás tervezte gps...