44549

no-warez.gif
  • Mike
    én mindig rühelltem őket, bár már nem emlékszem miért :)
    szal én biztos nem mentettem le :)
  • VJP
    Van valaki aki le tudta menteni a mysims.hu weboldalát? Dropbox-on van fent de túl nagy forgalom miatt nem elérhető. Valaki aki lementette, nem tudná felrakni máshova is? (Mega pl.)
    Előre is köszi!
  • Austin Bailey
    ha a legújabb patch van fent, akkor azok az egyedi tartalmak, amik mennek vele új kieg felrakása után is menni fognak.
  • Greencola
    Sziasztok! Azt nem tudjátok, ha már van egy csomó egyedi tartalmam a játékban, és ezután jut eszembe feltenni egy újabb kieget, akkor az egyedi tartalom (nem store-os) be szokott kavarni?
  • wesker24
    I-LOVE-THE-SIMS kóddal ingyenes a Sims 2 Ultimate Collection Originen.
  • Austin Bailey
    coolfire legyél olyan kevdes, és javíts meg a topikot, ha már kikúrtak velünk ezzel az új felülettel.
  • Csahi
    Sziasztok! Belefutottam egy jó kis bug-ba.Simem hazajött az egyetemről, de amikor elment pont akkor jött a kaszás az anyjáért. Visszaérve most meg ott lebeg és nem lehet miatta elköltözni, városszerkesztőbe se enged :(. Valakinek egyéb ötlete?
  • ronso
    Nálam is tök ugyanez játszhatatlan..........
  • Austin Bailey
    egyébként honnan tudod, hogy a pose player nem működik?
  • Állatbolond02
    Hát addig Zip fájlok voltak, de én kijelöltem őket, jobb-klikk, WinZip, Extract to here... - és megjelent nekem .package fájlként
  • Austin Bailey
    winzippel mióta lehet valamit package fájllá változtantni. Azzal csak kicsomagolni lehet. Egész pontosan mit értesz az alatt, hogy packages fájllá változtattad?
  • Állatbolond02
    Bocsi, a "minden ahogy mutattad" részért! Eredetileg ezt egy videó alá írtam, végső kétségbeesésemben, ahol a csaj csinált egy Mods mappát Packages és Overrides mappákkal, beletette a Resource.cfg fájlt, letöltöltött mindenféle pózt meg a Pose Playert, .packages fájlok voltak. Aztán beletette a Packages mappába és neki már működött is. Nekem nem. :( Ha fent van ezen a fórumon, üzenem neki, hogy élni tudni kell
  • Állatbolond02
    Pose Player telepítés. Légyszi írjátok meg, hogy mit csinálok rosszul!
    Van Mods mappám a két almappával együtt. Beletettem a Resource.cfg-t a Mods-ba. Letöltöttem a Pose Playert (MTS_cmomoney_1188458_PosePlayer.rar), beletettem a packages-be, semmi.
    Később csak ezért csináltam egy Game>Bin mappát, amibe beleraktam egy d3dx9_31.dll nevű fájlt. Semmi.
    Majd tegnap letöltöttem a WinZip-et, egy fájltömörítő programot, és ezzel .package fájjlá "változtattam" a Pose Playert meg a többi Packages mappába való fájlt. Minden a packages-ben van. Semmi üzenet, semmi packages fájlok, semmi Pose Player. Nem írtam el, minden úgy van, ahogy mutattad. Vannak pózok is. Én már nem tudom mi van. Mit csináltam rosszul? Mi kell még? Kérlek, segítsetek! :(
  • Austin Bailey
    úgy értem melyikree kell rákattintani a háromból?
  • fdsag
    Nekem is a mentéssel van gondom. Idáig is nagyon lassan mentett, de most már nem is tud menteni, csak kerregteti a vinyót. CurrentGame mappám, már 32,6GB-os, innen akkor minden package fájlt lehet törölni?
  • Ironman2
    Ha nem jártál külföldön,akkor nyugodtan töröljed,de ha jól tudom az Egyiptomi,Kínai,és Francia kalandok emlékeit is abba menti el
  • Ironman2
    Figyu,én nem vagyok programozó,nem tudom milyen mechanika alapján müködik a program,csak azt vettem észre hogy jóval lecsökkent a mentés fájlom mérete a tisztítóprogram használata után,de ez csak azokra vonatkozik,akiknek nagyon meghízik a mentés.Az emlékek bekapcsolásával előfordulhat,mert az emlékeket a traveldb.package fájlba menti el.
  • Austin Bailey
    egyébként a traveldb.package az minden mentében van, nem? Csak mert nekem van 30 metésem (miután én is a mentés máskéntet használom) és akkor az összesből ki lehet törölni?
  • Austin Bailey
    jó, de mit kell vele csinálni? Van ott olyan, hogy clean, meg clean memory, meg valami harmadik, hogy backup save, vagy valami ilyesmi, és eddig bármelyike kattintottam rá soha nem történt semmi. A másik, hogy mit értesz azon, hogy "kipucolta" Remélem nem azt, hogy egyszerűen letörli a régi mentéseket?
  • Austin Bailey
    de én nem akarok szelektálni, nekem az egész kell :D
  • Austin Bailey
    remélem a 4 nem lesz olyan bugos, mint a 3
  • Ironman2
    eh,akkor ne csodálkozz,én nemrég szelektáltam,és csak 1.2 giga cuccom van
  • Ironman2
    Pedig hasznos,mert kipucolja a mentés fájlt,ha nagyon meghízik
  • Austin Bailey
    nálam egyébként iszonyatosan lagol egy idő után, de az vélhetően attól van, hogy van kb 10 giga cuccom a packages mappában.
  • Austin Bailey
    nekem ez a savelcleaner soha nem csinált semmit.
  • Ironman2
    Egy hibás mentés is okozhat galibát.Meg kell tisztítani a save cleaner progival,avval még a memóriát is lehet pucolni,itt a link,feltöltöttem:

http://www29.zippyshare.com/v/78703118/file.html

Használata egyértelmü.Egyébként mikor nekem beakadt ugyanigy a játék,akkor az emlékeket letiltottam a játékon belül,és töröltem a mentésből a traveldb.package fájlt,mert van amikor hibásan is menti el a játékot.Nem árt utána új játékot kezdeni.A FAQ is sokat segit,felül található ha a MENU gombra rákattintanak!

Menteni meg sose a sima mentést használom,hanem a mentés másként opciót,mindig új sorszámot adva a következő mentésnek,igy nem veszik el semmi se.
  • Austin Bailey
    fagyásra van sok okosság. Az egyik hogy nézd meg, hogy nem melegsziké-e túl a gép. Én például egy asztali ventilátorral fujatom az enyémet, mert nálam a gép saját hűtése nem elég neki.
    Ezen kívül van az az okosság, hogy a Dokumentumok/Electronic Arts /ims 3 mappában minden indítás előtt törölni kell az 5 darab cashe fájlt, a CASPartCashe-t, a compositorCashe-t, a scriptCache-t, a simCompositorCashe-t és a socialCashe-t
    Ha még mindig nem jó, akkor még vannak módszerek, csak azt ki kell majd bánysznom a fórumból, mert én azokat nem használom.

(vagy remélhetőleg jön Joschka Ironman, vagy Coolfire és ők megmondják)
  • suba53
    Sziasztok!

Van egy kis gondom. A feleségem kedvenc játéka a SIMS 3. Ezért megvettük az eddig megjelent részeket, tehát jogtiszta az egész.
    Frissen telepített Win7 re van telepítve a játék.

A gond a következő: a játék rendszeresen befagy egy ideig. Pár percig megy gond nélkül, majd fagyás 15-20 másodpercig, majd megint megy egy darabig.
    Ez a legbosszantóbb, de néha van úgy hogy kifagy annyira, hogy csak újraindítás segít.

Már admin módban is indítottam, a "Data Execution Prevention"-t kikapcsoltam azokon az exe-ken, amiken engedte, de eddig semmi változás.

A config: C2D E8600, 6GB DDR3 ram, GT440 VGA,

Tudtok valami megoldást erre?
  • biliard10
    köszi :)
  • Ironman2
    Tessék:

http://www71.zippyshare.com/v/83356651/file.html
  • biliard10
    Üdv nincs meg vkinek a modositott szigetvilág világ? csak mert amit itt találtam annak már meghalt a linkje vki linkelné? köszönöm
  • Austin Bailey
    ez rohadt jó
  • Evoluti0N
    Semmi ilyesmi. Megvolt az alap, aztán kapott még kettőt. Egyet a kockák között elért szintért, egyet meg az egyetem befejezése miatt, de egyik alkalommal se választottam olyasmit, ami miatt így kéne viselkednie.
  • Ironman2
    Cirkuszi téma jön majd júniusban a storeba! Ennyi kép van róla idáig!

• Austin Bailey
    én nemm próbáltam ki, mert nekem úőjra kell raknom a packages mappámat, csak nagyon macerás, és január óta nincs kedvem nekiállni.
  • Bal0924
    Úgy tűnik nem olyan régen.
    Akkor jött volna a pékség helyszín.
    Egyébként milyen az a helyszín? Érdemes megvenni?
  • Austin Bailey
    az attól függ, hogy milyen régen
  • Bal0924
    Sziasztok
    régen játszottam a Sims-el, van valami újdonság benne? :)
  • Austin Bailey
    nincs valami olyan személyiségjegye, amitől ilyen rácsodálkozó lett?
  • Evoluti0N
    Semmit. Csak odafutott hozzá. Mondjuk most már nem aktuális, mert már kiköltöztem a koleszból. Vagyis befejezte a simem az egyetemet. Szóval azt csinálta, hogy nagy vigyorral odafutott a közelébe, majd a feje felett megjelent egy buborék, hogy rá gondol. Ennyi volt az egész.