44549

no-warez.gif
  • Ildooka
    Hol és hogyan lehet bogarakat,lepkéket gyűjteni?
  • Gólya #8826
    "Mi lesz ebből Édesapám?"

"fogpiszkáló, ha el nem ... édes fiam"

• Gólya #8825
    mai napra rendelt kérdésem:
    a szeméttelepről megmenthető koszos, piszkos (megégett??) tárgyakat csak kicserélni lehet az eredeti árán újra?
    gondoltam, esetleg felújíthatóak, de úgy tűnik mégsem
    viszont akkor mi a manónak kellene "megmenteni"??
    (mondjuk még esetleg felrobbantani?)
  • wesker24
    Hát akkor lehet hogy az van hogy mivel csak vázlatok és ilyen iróálványon készültek ahol a tervrajzok szoktak készülni ezért érnek olyan keveset !
  • Gólya #8823
    rendben, ezt értem, de ez - szerintem - kifejezetten csak a festőállványon készült festményekre ér, ezekre a "vázlatolóasztalon" készült skiccekre nem
    most néztem meg vásárlás módban, ugyanúgy két simit ér egy nap elteltével, mint amikor felraktam
  • Mike at home
    írja is a tippekben, hogy az idős simekkel érdemes festeni, ugynis haláluk után többet ér a kép
  • predator1982
    én is csak azokat rakosgatom ki amelyik jól néz ki, de azért is van kevés falfelületem, mert egyrészt kicsi a ház, másrészt tele van ablakkal:-)
    és helyettem is megválaszolta wesker a kérdésedet:-)
  • Gólya #8820
    de ezeket a képeket nem a festőállványon készíti és ha bekerül a hátizsákba, akkor 1 vagy 2 simoleon értéken tartja - ezért kérdeztem, hogy emelkedik-e az áruk
    az arcképet most raktam ki a falra, csak megnézni tudja, ára nincs - majd még megnézem, hogy ha vásárlás módban próbálkozom, változik-e az érték
    persze a szem.jegyei között nincsenek, amiket említettél, esetleg még ez is befolyásolhatja, hogy csak ennyi (az igazság az, hogy ezek ugye vázlatok, tanulmányok - tehát vehetem úgy is, hogy "csak" annyi az értékük, hogy fejleszti a sim képességeit)
  • wesker24
    Ha sim végzett egy mestermű festménnyel akkor eladhatod illetve kirakhatod a falra ha kirakod a falra akkor kiirja hogy a festmény mennyit ér alapból és azt is kiirja hogy mennyit ér ha te saját kezüleg fested meg ! Pl mondjuk egy mestermű kerül alapból 1900 dolcsiba de mivel te saját magad festetted mega remekmüvet igy 300 dolcsiért drágábban 2200-ért adhatod el.
  • wesker24
    Persze hogy emelkedik ha a simednek Művész személyiségjegye van és megvan hozzá a Kiemelkedően kreativ képesség is jutalompontokból illetve ha megvan a Festőművész a Kihivásokból, akkor fest igazán csak jó drága képeket és még nő is az értékük, az én simem szokott olyan mesterműveket is festeni hogy eladtam már egy mestermüvet 3000 simoleonért is most meg az a vágya hogy legalább egy 4000 dolcsis mestermüvet fessen .
  • Gólya #8817
    én meg nem igazán szeretem teleaggatni a falat:)
    viszont...
    emelkedik ezeknek a képeknek az értéke? mert én eddig eladogattam őket 1-2 simiért
  • predator1982
    az én simem is festeget:-) illetve ruhákat tervez,mert divattervező, nekem ez is nagyon tetszik, hogy ki tudja rakni a műveket:-) csak nálam az a baj kevés a szabad falfelület, igy lassan nem tudok többet kirakni:-(
  • Gólya #8815

ez az Álomállásokkal jött: Vázlatolóasztal a Firka Iparvállalattól - építészeti tanulmányokat és divatkoncepciókat készíthetsz rajta
    a kép, ami a falon van az egyik első munkája, pedig ezzel kezdte a festészetet - mindeddig nem volt semmi képzettsége, most a 9. skillnél tart (legutolsó munkája a lentebb mutatott arckép)
  • wesker24
    Ez valamelyik kiegben van ? mert nekem az alap sims3-ban szokott szépeket festeni de nem ilyeneket !
  • Gólya #8813
    fene megette - ez a fekete keret annyira nem illik ide:(
    egyébként ez "divatkoncepció" - valahogy kényelmesebben megy a festészeti skill ezzel meg az építészeti tanulmányokkal
  • Gólya #8812

csak nem a Francisco de José
  • Mike at home
    én anynira hülye vagyok :D

minden képeden ott az a Goya
    na mondom letöltetted, vagy mi ezeket, aztán most felfogtam :DD
  • wesker24
    Én is amit csinálok képeket azoknak nem lehet a keretjét átszinezni ez van ! Látom a te simed is kreativ festőművész ! Grat :D
  • Gólya #8809

ezt miért nem lehet átszínezni? mármint a keretet...(a sim saját kreációja)
  • Mike at home
    nemtom miért, de valahogy uncsi
    meg már unom, hogy 6 simet kell irányítanom egyszerre
  • Ironman2
    Ez a Simtopia elég komoly cucc.Ruhák és egy csomó objektum is jön vele
  • Gólya #8806
    nem tudom, mi a fene, de ebben a hármasban egyszerűen nem megy egynél több sim:(
    tudod, anno a kettesben még az Ottomas családot is vígan terelgettem, itt meg - tegnap? tegnapelőtt? teljesen megrémültem, mikor a csaj a múltbéli utazásáról hozott egy kissrácot... - pánikszerűen léptem ki mentés nélkül...még jó,hogy minden fontosabb eset előtt és után mentegetek
  • Gólya #8805
    múltkor a blackyn láttam egy pofás kis világot, nosza gyorsan letöltöttem - hát mikor belépek, nem akkor derül ki,hogy csak földutak vannak benne? (a képeken nem látszott:()
  • Ironman2
    8360,8362-ben tök jó világok vannak,azokat majd ma feltelepítem
  • Ironman2
    Én már letöröltem a gépemről.Majd pakolászok az elkészült telkekre
  • Mike at home
    meg kreáltam egy új csajt, és most azzal akarom a simememt összeköltöztetni :)
  • Gólya #8801
    jaja - mi a fenének kellett ezt a világkreálót ennyire bonyolítani?
    bár biztos van értelme (Joschka egész jól elboldogul vele), de én még nem látom - majd egyszer megvilágosodok biztos:))
  • Mike at home
    én azt sem értem, hogy a sims2-ben simán le tudtam rakni tereptárgyakat, fákat falunézetben, most meg miért nem
    gondolom majd valamelyik későbbi kiegben
  • Gólya #8799
    mintha beszéltünk volna már fene nagy szakértelmemről:)))
  • Ironman2
    meg az utakat is
  • Gólya #8797
    lehet róla szó
  • Mike at home
    hm asszem kidobom az asszonyt és a kölyköket, meg Ebert gyereket barátnőstül
    túl sokan vagyunk már, idegesítenek
  • Gólya #8795
    erről "beszéltem" anno, amikor említettem pl. a csónakot, mint közlekedési eszközt
    meg ez a .... világkreáló...
    nagyon megviselte volna az Ea-t, ha nem csak a tereptárgyakat, telkeket, hanem mondjuk hidat is lehetne a játékban pakolászni?
  • Gólya #8794
    oké-oké:)
  • Mike at home
    mondjuk én is gondolkodtam azon, hogy szóljat, hogy nem kell egymásután két img
    de aztán gondoltam, ez legyen a legnagyobb baj
  • Gólya #8792
    ld még a #8719. - egyébként kösz:)
  • Mike at home
    jah
    mondjuk miért nem lehet átúszni? :(
    multkor is egyiptomban meg kellett kerülnöm a fél világot, hogy átjussak a túlpartra
  • Mike at home
    ha gondolod, átküldöm a házamat még a pince előttről, aztán próbáld lerakni a lépcsőt a fal mellé :)

én különösebben nem lepődök meg ilyen anomáliákon, hiszen ez a sims
    volt is lesz is ilyen még bőven
  • Ironman2
    Nem zavar,csak segíteni akartam
  • Mike at home
    nem
    max pár hajat