44549
-
#8827 Hol és hogyan lehet bogarakat,lepkéket gyűjteni? -
Gólya #8826 "Mi lesz ebből Édesapám?"
"fogpiszkáló, ha el nem ... édes fiam"
-
Gólya #8825 mai napra rendelt kérdésem:
a szeméttelepről megmenthető koszos, piszkos (megégett??) tárgyakat csak kicserélni lehet az eredeti árán újra?
gondoltam, esetleg felújíthatóak, de úgy tűnik mégsem
viszont akkor mi a manónak kellene "megmenteni"??
(mondjuk még esetleg felrobbantani?) -
#8824 Hát akkor lehet hogy az van hogy mivel csak vázlatok és ilyen iróálványon készültek ahol a tervrajzok szoktak készülni ezért érnek olyan keveset ! -
Gólya #8823 rendben, ezt értem, de ez - szerintem - kifejezetten csak a festőállványon készült festményekre ér, ezekre a "vázlatolóasztalon" készült skiccekre nem
most néztem meg vásárlás módban, ugyanúgy két simit ér egy nap elteltével, mint amikor felraktam -
#8822 írja is a tippekben, hogy az idős simekkel érdemes festeni, ugynis haláluk után többet ér a kép -
#8821 én is csak azokat rakosgatom ki amelyik jól néz ki, de azért is van kevés falfelületem, mert egyrészt kicsi a ház, másrészt tele van ablakkal:-)
és helyettem is megválaszolta wesker a kérdésedet:-) -
Gólya #8820 de ezeket a képeket nem a festőállványon készíti és ha bekerül a hátizsákba, akkor 1 vagy 2 simoleon értéken tartja - ezért kérdeztem, hogy emelkedik-e az áruk
az arcképet most raktam ki a falra, csak megnézni tudja, ára nincs - majd még megnézem, hogy ha vásárlás módban próbálkozom, változik-e az érték
persze a szem.jegyei között nincsenek, amiket említettél, esetleg még ez is befolyásolhatja, hogy csak ennyi (az igazság az, hogy ezek ugye vázlatok, tanulmányok - tehát vehetem úgy is, hogy "csak" annyi az értékük, hogy fejleszti a sim képességeit) -
#8819 Ha sim végzett egy mestermű festménnyel akkor eladhatod illetve kirakhatod a falra ha kirakod a falra akkor kiirja hogy a festmény mennyit ér alapból és azt is kiirja hogy mennyit ér ha te saját kezüleg fested meg ! Pl mondjuk egy mestermű kerül alapból 1900 dolcsiba de mivel te saját magad festetted mega remekmüvet igy 300 dolcsiért drágábban 2200-ért adhatod el. -
#8818 Persze hogy emelkedik ha a simednek Művész személyiségjegye van és megvan hozzá a Kiemelkedően kreativ képesség is jutalompontokból illetve ha megvan a Festőművész a Kihivásokból, akkor fest igazán csak jó drága képeket és még nő is az értékük, az én simem szokott olyan mesterműveket is festeni hogy eladtam már egy mestermüvet 3000 simoleonért is most meg az a vágya hogy legalább egy 4000 dolcsis mestermüvet fessen . -
Gólya #8817 én meg nem igazán szeretem teleaggatni a falat:)
viszont...
emelkedik ezeknek a képeknek az értéke? mert én eddig eladogattam őket 1-2 simiért -
#8816 az én simem is festeget:-) illetve ruhákat tervez,mert divattervező, nekem ez is nagyon tetszik, hogy ki tudja rakni a műveket:-) csak nálam az a baj kevés a szabad falfelület, igy lassan nem tudok többet kirakni:-( -
Gólya #8815
ez az Álomállásokkal jött: Vázlatolóasztal a Firka Iparvállalattól - építészeti tanulmányokat és divatkoncepciókat készíthetsz rajta
a kép, ami a falon van az egyik első munkája, pedig ezzel kezdte a festészetet - mindeddig nem volt semmi képzettsége, most a 9. skillnél tart (legutolsó munkája a lentebb mutatott arckép) -
#8814 Ez valamelyik kiegben van ? mert nekem az alap sims3-ban szokott szépeket festeni de nem ilyeneket ! -
Gólya #8813 fene megette - ez a fekete keret annyira nem illik ide:(
egyébként ez "divatkoncepció" - valahogy kényelmesebben megy a festészeti skill ezzel meg az építészeti tanulmányokkal -
Gólya #8812
csak nem a Francisco de José -
#8811 én anynira hülye vagyok :D
minden képeden ott az a Goya
na mondom letöltetted, vagy mi ezeket, aztán most felfogtam :DD -
#8810 Én is amit csinálok képeket azoknak nem lehet a keretjét átszinezni ez van ! Látom a te simed is kreativ festőművész ! Grat :D -
Gólya #8809
ezt miért nem lehet átszínezni? mármint a keretet...(a sim saját kreációja) -
#8808 nemtom miért, de valahogy uncsi
meg már unom, hogy 6 simet kell irányítanom egyszerre
-
Ironman2 #8807 Ez a Simtopia elég komoly cucc.Ruhák és egy csomó objektum is jön vele -
Gólya #8806 nem tudom, mi a fene, de ebben a hármasban egyszerűen nem megy egynél több sim:(
tudod, anno a kettesben még az Ottomas családot is vígan terelgettem, itt meg - tegnap? tegnapelőtt? teljesen megrémültem, mikor a csaj a múltbéli utazásáról hozott egy kissrácot... - pánikszerűen léptem ki mentés nélkül...még jó,hogy minden fontosabb eset előtt és után mentegetek -
Gólya #8805 múltkor a blackyn láttam egy pofás kis világot, nosza gyorsan letöltöttem - hát mikor belépek, nem akkor derül ki,hogy csak földutak vannak benne? (a képeken nem látszott:() -
Ironman2 #8804 8360,8362-ben tök jó világok vannak,azokat majd ma feltelepítem -
Ironman2 #8803 Én már letöröltem a gépemről.Majd pakolászok az elkészült telkekre -
#8802 meg kreáltam egy új csajt, és most azzal akarom a simememt összeköltöztetni :) -
Gólya #8801 jaja - mi a fenének kellett ezt a világkreálót ennyire bonyolítani?
bár biztos van értelme (Joschka egész jól elboldogul vele), de én még nem látom - majd egyszer megvilágosodok biztos:)) -
#8800 én azt sem értem, hogy a sims2-ben simán le tudtam rakni tereptárgyakat, fákat falunézetben, most meg miért nem
gondolom majd valamelyik későbbi kiegben -
Gólya #8799 mintha beszéltünk volna már fene nagy szakértelmemről:))) -
Ironman2 #8798 meg az utakat is -
Gólya #8797 lehet róla szó -
#8796 hm asszem kidobom az asszonyt és a kölyköket, meg Ebert gyereket barátnőstül
túl sokan vagyunk már, idegesítenek -
Gólya #8795 erről "beszéltem" anno, amikor említettem pl. a csónakot, mint közlekedési eszközt
meg ez a .... világkreáló...
nagyon megviselte volna az Ea-t, ha nem csak a tereptárgyakat, telkeket, hanem mondjuk hidat is lehetne a játékban pakolászni? -
Gólya #8794 oké-oké:) -
#8793 mondjuk én is gondolkodtam azon, hogy szóljat, hogy nem kell egymásután két img
de aztán gondoltam, ez legyen a legnagyobb baj -
Gólya #8792 ld még a #8719. - egyébként kösz:) -
#8791 jah
mondjuk miért nem lehet átúszni? :(
multkor is egyiptomban meg kellett kerülnöm a fél világot, hogy átjussak a túlpartra -
#8790 ha gondolod, átküldöm a házamat még a pince előttről, aztán próbáld lerakni a lépcsőt a fal mellé :)
én különösebben nem lepődök meg ilyen anomáliákon, hiszen ez a sims
volt is lesz is ilyen még bőven -
Ironman2 #8789 Nem zavar,csak segíteni akartam -
#8788 nem
max pár hajat