44549
-
Joybull #8867 Köszi a leírtakat. Sajnos ez a családi szappanoperámon nem segít. Itt már nagypapi - unoka, mostohatestvér annak a gyermeke lakik a városba. Nagyon sajnálnám őket otthagyni. -
#8866 Már sejtem mi lehet vele a "baj", már mint a kandallóval!!! -
Gólya #8865 miii????
ezt megnézem -
#8864 De előbb kipróbálom, hogy hogyan lehet megoldani!!! -
#8863 Nem tudok írni, mert tiltva vagyok nálad!!! -
Gólya #8862 ezt viszont valaki megfejthetné - nem tudok rájönni, hogy lehet megcsinálni...
tehát: ott van ugye a kandalló, ami két négyzetet foglal el
namost a ház készítője körbevette fallal, de csak egy négyzetnyi területet - és nem lóg ki belőle a kandalló...ezt hogy lehet megoldani?
próbáltam moveobjects-el, de akkor is kilátszik
nem értem... -
Gólya #8861 látod, nem is hajléktalan - ez a Fr.o-i háza
-
Gólya #8860 korábban írtam, hogy a párom is így járt - a régi mentésével folytatta a játékot és ő sem boldogul a bizományival
úgy tűnik, a régi mentéseket nem kedveli az új kieg.:(
és ez nem függ attól, hogy mennyibe került a játék...
ha új játékot kezdesz mondjuk Sunset V-ben, akkor sincs semmi gond, bár amit megfigyeltem, térképnézetben a bazárnak csak a jele látszik, az épület maga nem (ettől függetlenül játszható)
mintha valami nem lenne tökéletes a bazárral -
Gólya #8859 olvasni tudsz? ---> #8844 és #8847 -
Joybull #8858 Sziasztok.
Van valami ötletetek, hogy a bizományi miért nem működik az alap városban, Sansetwaley vagy mi. A most jött Twinbrook-ban tökéletesen működik, de a régi családomnál betettem a városba és semmi. A pénztárgépnél csak a nézze szó van szürkén. Az eladóra rámenve tárgyak vásárlása opció eredménytelen. Egy ideig beszélgetnek de a panel nem jelenik meg.
A játék eredeti. Valakinek ötlete a megoldásra? -
Ironman2 #8857 Igen.Én is megjártam már vele.Volt olyan ház,amelyiknek csak az alapja volt bennt a játékban -
Compongnathus #8856 Ez így van! mert nekem is voltak a bazárból és azokat nem szeretem csak a storéről szeretek venni cuccokat (azok szuperek) és ja a bazár az tele van hibás cuccokkal!!!! -
Ironman2 #8855 Azt a letöltött hibás cuccok okozzák.Szerintem telepitsd újra a játékot,és csak a hivatalos cuccokat töltsd le -
Compongnathus #8854 Tök jó hogy van ez a mintateremtő cucc:D -
Bully1993 #8853 Sziasztok! 2 db kérdésem lenne!
1, ha letöltöttem 1 simet hogy tudom "belevinni" a családba
2, miért van az hogy régen teljesen jól futott a sims 3 mostmeg rohat sokat tölt az elején és egyzserűen nem tok elköltözni mert 1 óráig írja hogy feldolgozás de nem csinál semmit! Már újraraktam egy párszor de egyszer se jó! Lehetséges hogy azért van mert új vidikártyám van és azzal van vmi hiba? -
#8852 másik topik! -
Ironman2 #8851 Meg lehet vásárolni a bazárban,ha annyira akarod.Mármint a játékbeli bazárban -
garimaldi561 #8850 Nem tudok időgépet szerezni valaki segítsen már!! am az mire jó??
-
Ironman2 #8849 -
Chees #8848 sziasztok!
letöltöttem a sims 3 at és az álomállásokat. szeretném kipróbálni, de nagyon idegesítő hibát produkál....elindul minden frankó, de villog a kép, a textúra itt ott...tele van hibával a grafikája...nem értem mi lehet a baj. a razoros alapverzió van fent, tehát azzal nem lehet gond. amikor kiegészítő (álomállások) nélkül próbáltam semmi gond nem volt vele, tehát simán a 3 tökéletesen fut régen egy csomót játszottam vele. de ha felteszem az álomállásokat vmiért nem jó a grafikája... már minden megpróbáltam...így beállítani ugy beállítani, mégegyx feltettem ujraindítottam stb semmi nem segít. atix1200 am van laptopról játszok. az ati catalyst ot is frissítettem a directx et is...egyxrűen nem értem...biztosan meg lehet oldani, mert a sima 3 tökéletes...nincs valakinek valami 5lete esetleg? köszi üdv -
#8847 de vehetsz is -
Gólya #8846 már Fr.o-ban van nyaralója is - most rendezgettem be -
Gólya #8845 hát elég ránézni...olyan, mintha össze lenne égve -
Gólya #8844 ügyeskedj - kell hozzá feltalálói jártasság, most meg nem mondom, hanyas szintű, de olyan 6-7-re saccolom -
Ironman2 #8843 Tölthető a Sims 3 Mintateremtő ingyen a hivatalos oldalról.Regisztrálás,é bejelentkezés szükséges hozzá -
garimaldi561 #8842 Sziasztok hogy tudok csinálni időgépet???
-
#8841 vannak kacatjaim, megnézem piszkosak-e tényleg
sosem hazsnáltam -
#8840 nekem bekerült a ház tartójába
és nem ér egy fityinget sem, így van
de gondolom szét lehet verni és akkor lesz belőle izé -
Gólya #8839 na várj csak...
én konkrétan azokra a tárgyakra gondolok, amik a szemétkupacok mellett vannak - egy-egy asztal, szék, hifi - ilyenek
nem a kupacban találja ezeket, ott vannak láthatóan a telepen
talált viszont egyszer az egyik szemétkupacban egy vadiúj mikrót, na azt viszont szépen kiraktam a melléképületbe a pultra - azzal nincs is semmi baj, új és tiszta -
Gólya #8838 azt hiszed, beraktam bárhova is????
egy valamit hazavitettem vele, gondoltam felújíthatja vagy ilyesmi, de nem - így aztán szépen eladtam...de talán így nem is adott érte egy fityinget se -
#8837 hát öööö izé, igaz -
#8836 nekem nem tűnt fel hogy azok mocskosak lennének
és amikor használja, érzi, hogy mockos? -
Gólya #8835 azzal kezdtem a hsz-t, hogy "a szeméttelepről"...:) -
Gólya #8834 nem is hajléktalan...! beee...:) -
#8833 na várj, ezek azok, amiket a szeméttelepen találsz? -
#8832 hajléktalan simednek még jól jöhet :) -
Gólya #8831 meg igazából azt nem értem az egészben, hogy ha az eredeti árért cserélhetem, akkor hol a biznisz?? -
Gólya #8830 azt a koszos, mocskos cuccot????? ezt te sem gondoltad komolyan... -
Gólya #8829 ha van már a pontokért vásárolható gyűjteményrendeződ, azt bekapcsolva térképnézetben láthatod, hová kell menned, hogy gyűjtögess - ha nincs még, akkor ajánlom a figyelmes sétát a környezetedben
Sunset V-ben pl. vannak lepkék a nagy parkban, a parton, de praktikus, ha sétáltatod a simedet és közben figyeled a környezetét -
#8828 végülis hazsnálhatod otthon