44549

no-warez.gif
  • Mike at home
    hm milyen szép kerted van
  • Taylor10
    Sziasztok.Az baj hogy sims 3 world adventurest nem telepítem fel??Mert nincs meg,de a többi kiegészítő megvan.
  • Gólya #8785
    az a szerencsétlen két pár zárójel és hat betű zavar?
    annyira töredéke a hsz-nak, mint a tejberizsen a kakaószem (kb.)
  • Ironman2
    Halálvirágot lehet találni Twinbrookban? Én még magot sem találtam.
  • Bal0924
    Hol tudom eladni az nektárjaimat? Csak "Franciaországban"?
  • Ironman2
    Kedves Gólya!
    A képkezelőből áthozott linket,ha a 4.sort választod,akkor nem kell használni a Kép beszurása gombot.Elég ha a linket bemásolod a szövegmezőbe
  • Gólya #8781
    "a láncfűrészes Cicamica"

[IMG][/IMG]
  • Gólya #8780
    biztos ott van, keresd szorgalmasan - ott nincs a föld alatt semmi (ha jól emlékszem...)
    sétálgass kicsit a szigeten és akkor előjön - már ha földön mászó rovar
    de ahogy emlékszem, ott főként lepkék vannak
  • Bal0924
    A szigeten vagyok már, megszereztem a felszínen az össze rovart, de még mindig mutatja a gyűjteményrendezőm hogy van rovar.
    Azokat hogyan tudom megszerezni?
  • Gólya #8778
    meditálj - nincs más megoldás sajna
  • Bal0924
    Hello!

"Franciaországban" a külön álló szigeten. hogy tudok lejutni?
    A gyűjteményrendezőm mutatja hogy van még a szigeten rovar, de nem tudom megszerezni..
    Valaki tud segíteni benne?
  • Gólya #8776
    kis házi kedvenc (királykobra):

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  • Gólya #8775
    enyje-bejnye:)

na ettől függetlenül nem értem, miért van az, hogy nektek nem enged kapásból pincét nekem meg igen...?
    valami csak lehet a játékotokban, ami nem engedi
    mindegy, lényeg hogy sikerült megoldani
  • Gibor
    Gondoltam amúgy :D csak hosszan írtam a hülyeségem :D
  • Gólya #8773
    "gondolok a kikockázás eltüntetésére, titkos menük használatára, ilyesmik..."

ezek olyan dolgok, amik esetlegesen felboríthatják a játék normális menetét - ezekre gondoltam
    az "idegen" letöltések elvileg nem zavarhatják meg így a játékot, bár találkoztam már olyannal, ami nem igazán volt kompatibilis a játékkal, az is max. kéken villogott, de a játék menetét alapjában nem zavarta
  • Gibor
    Hát ha a store és a bútorok ruhák annak számít akkor igen :D de mivel nem ezért nem használok, próbálom minél tisztábban játszani a játékot, nem vagyok a hack/csalások híve.
  • Gólya #8771
    hát nem tudom - nekem kapásból megvolt

nem használtok valami hacket vagy bármit, ami "boríthat" a játékmeneten?
    gondolok a kikockázás eltüntetésére, titkos menük használatára, ilyesmik...
  • Gibor
    Nekem így csak 1óra :D 40percet szórakoztam vele utána rákérdeztem, gyors válasz után pikpak megvolt.
  • Mike at home
    örülök
    nekem vagy 4-5 órás kínlódás volt
  • Mike at home
    sem ablak, sem lámpa
  • Mike at home
    a padlólappal én nem sokra mentem
    csak a visszabontás segített
  • Gólya #8766
    ja és abban igaza van Mike-nak, hogy az ablakot vedd le - bár én még csak olyan esetben tapasztaltam, hogy ablak mellé nem tudok lépcsőt tenni, ha nem alapra építettem
    fura, mert ha már a lépcső lenn van, az ablakot engedi feltenni
  • Gibor
    Siker! Köszi szépen, így működött... de nem hiszem el hogy lehet ilyen szerencsétlenül megoldani :S Mind1 mostmár van PINCÉM!!!!!!! :D
  • Gólya #8764
    figyusz: pont a padlólaphoz próbáld illeszteni a lépcső tetejét - ahogy az ötös képen látom, mintha egy négyzetnyit elcsúszott volna
  • Gólya #8763
    pedig jónak kellene lennie - nincs "túl közel a házhoz", ezt saját tapasztalatból tudom
  • Mike at home
    és miután leraktad a lépcsőt, visszaépíted a házad, ahogy volt
  • Mike at home
    ezzel szenvedtem én is eleget
    röhej, de előszőr a pincét kell letenni, utána már körbe lehet építeni alappal is

a megoldás a következő: visszabontod a házadat 2 egységnyit, alapot, falat, berendezést odébb teszed, lámpákat is mindeképpen!
    ezután már le tudod rakni a lépcsőt
  • Szabi1991
    túl közel van a házhoz :)
  • Gibor
    kép1
    kép2
    kép3
    kép4
  • Gibor
    Valaki segítsen, nem tudok pincét csinálni :S, [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171209390&no=7968]#7968[/URL] ezt követtem, odáig megvan hogy a pincét létrehozom és a ház alap mellé egy térkövet leteszek, de a lépcsőt sehogy nem engedi, azt mondja "a terep túl magas ahoz hogy a pincére lépcsőt lehessen elhelyezni" pedig teljes mértékben úgyanúgy csináltam mint ahogy leírták...
  • Ironman2
    Van már saját robotom,és Marwinnak hivják.Kapásból 5-ös az ezermestersége.Szegényt beküldtem úszni,és elfüstölt

• Gyocsika
    Értem, köszi
  • Gólya #8755
    eddig azt csináltam, hogy ami lehetőségek munka közben megjelentek lehetőségként, katt rá, hogy elfogadom és munkaidő alatt letudtam - most először csináltam azt, hogy letiltottam a melót és megkerestem, hova kellene menni, így jutottunk az oltópontra (temető) és össze-vissza szurkáltuk a város lakóit:)
    hogy aztán ez lenne-e az a bizonyos háziorvosi ténykedés vagy nem - ki tudja? én mindenesetre eddig más lehetőséget nem találtam
  • Gyocsika
    Igen, igen... De visszaolvastam, látom h neked is ez a problémád, tehát h az új álomállások kiegészítő általi orvosra gondoltam....
  • Gólya #8753
    no hát jöttem is, csakhogy...közben az egyiptomi piacra zuhant egy meteor - na meg persze a simemre
    az első ijedtség után végig fotóztam az egészet, majd ha lesz türelmem, hozok pár képet
    ami zavar az egészben: volt a simemnél halálvirág, el is tűnt - valószínűleg a kaszás vette el, mégis meghalt a simem, pedig térden állva könyörgött
    nem értem, valaki másnak kellett volna rimánkodni?

s ugye, milyen jó a gyakori mentés...
  • Gólya #8752
    helyezkedj el az egészségügyben
  • Ironman2
    Az tök jó,majd kipróbálom úgy is.Kiváncsi vagyok miket fog kidobni a vitrin.hehe
  • Gyocsika
    Orvosi szakmát hogy tudok vállalni?
    Mert az nincs a választhatók között... csak tűzoltó, nyomozó...

• Bal0924
    Köszi, így sikerült.
  • Gólya #8748
    állj, kicsit lassabban - én még csak most járok itt (eddig a szfinxből csak a Lelkibéke Szobra érdekelt), ezt a lenti részt most csinálom - majd jövök mindjárt:)