44549
-
#8787 hm milyen szép kerted van -
#8786 Sziasztok.Az baj hogy sims 3 world adventurest nem telepítem fel??Mert nincs meg,de a többi kiegészítő megvan. -
Gólya #8785 az a szerencsétlen két pár zárójel és hat betű zavar?
annyira töredéke a hsz-nak, mint a tejberizsen a kakaószem (kb.) -
Ironman2 #8784 Halálvirágot lehet találni Twinbrookban? Én még magot sem találtam. -
Bal0924 #8783 Hol tudom eladni az nektárjaimat? Csak "Franciaországban"? -
Ironman2 #8782 Kedves Gólya!
A képkezelőből áthozott linket,ha a 4.sort választod,akkor nem kell használni a Kép beszurása gombot.Elég ha a linket bemásolod a szövegmezőbe -
Gólya #8781 "a láncfűrészes Cicamica"
[IMG][/IMG] -
Gólya #8780 biztos ott van, keresd szorgalmasan - ott nincs a föld alatt semmi (ha jól emlékszem...)
sétálgass kicsit a szigeten és akkor előjön - már ha földön mászó rovar
de ahogy emlékszem, ott főként lepkék vannak -
Bal0924 #8779 A szigeten vagyok már, megszereztem a felszínen az össze rovart, de még mindig mutatja a gyűjteményrendezőm hogy van rovar.
Azokat hogyan tudom megszerezni? -
Gólya #8778 meditálj - nincs más megoldás sajna -
Bal0924 #8777 Hello!
"Franciaországban" a külön álló szigeten. hogy tudok lejutni?
A gyűjteményrendezőm mutatja hogy van még a szigeten rovar, de nem tudom megszerezni..
Valaki tud segíteni benne? -
Gólya #8776 kis házi kedvenc (királykobra):
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
Gólya #8775 enyje-bejnye:)
na ettől függetlenül nem értem, miért van az, hogy nektek nem enged kapásból pincét nekem meg igen...?
valami csak lehet a játékotokban, ami nem engedi
mindegy, lényeg hogy sikerült megoldani -
Gibor #8774 Gondoltam amúgy :D csak hosszan írtam a hülyeségem :D -
Gólya #8773 "gondolok a kikockázás eltüntetésére, titkos menük használatára, ilyesmik..."
ezek olyan dolgok, amik esetlegesen felboríthatják a játék normális menetét - ezekre gondoltam
az "idegen" letöltések elvileg nem zavarhatják meg így a játékot, bár találkoztam már olyannal, ami nem igazán volt kompatibilis a játékkal, az is max. kéken villogott, de a játék menetét alapjában nem zavarta -
Gibor #8772 Hát ha a store és a bútorok ruhák annak számít akkor igen :D de mivel nem ezért nem használok, próbálom minél tisztábban játszani a játékot, nem vagyok a hack/csalások híve. -
Gólya #8771 hát nem tudom - nekem kapásból megvolt
nem használtok valami hacket vagy bármit, ami "boríthat" a játékmeneten?
gondolok a kikockázás eltüntetésére, titkos menük használatára, ilyesmik... -
Gibor #8770 Nekem így csak 1óra :D 40percet szórakoztam vele utána rákérdeztem, gyors válasz után pikpak megvolt. -
#8769 örülök
nekem vagy 4-5 órás kínlódás volt -
#8768 sem ablak, sem lámpa -
#8767 a padlólappal én nem sokra mentem
csak a visszabontás segített -
Gólya #8766 ja és abban igaza van Mike-nak, hogy az ablakot vedd le - bár én még csak olyan esetben tapasztaltam, hogy ablak mellé nem tudok lépcsőt tenni, ha nem alapra építettem
fura, mert ha már a lépcső lenn van, az ablakot engedi feltenni -
Gibor #8765 Siker! Köszi szépen, így működött... de nem hiszem el hogy lehet ilyen szerencsétlenül megoldani :S Mind1 mostmár van PINCÉM!!!!!!! :D -
Gólya #8764 figyusz: pont a padlólaphoz próbáld illeszteni a lépcső tetejét - ahogy az ötös képen látom, mintha egy négyzetnyit elcsúszott volna -
Gólya #8763 pedig jónak kellene lennie - nincs "túl közel a házhoz", ezt saját tapasztalatból tudom -
#8762 és miután leraktad a lépcsőt, visszaépíted a házad, ahogy volt -
#8761 ezzel szenvedtem én is eleget
röhej, de előszőr a pincét kell letenni, utána már körbe lehet építeni alappal is
a megoldás a következő: visszabontod a házadat 2 egységnyit, alapot, falat, berendezést odébb teszed, lámpákat is mindeképpen!
ezután már le tudod rakni a lépcsőt -
Szabi1991 #8760 túl közel van a házhoz :) -
Gibor #8759 kép1
kép2
kép3
kép4
-
Gibor #8758 Valaki segítsen, nem tudok pincét csinálni :S, [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171209390&no=7968]#7968[/URL] ezt követtem, odáig megvan hogy a pincét létrehozom és a ház alap mellé egy térkövet leteszek, de a lépcsőt sehogy nem engedi, azt mondja "a terep túl magas ahoz hogy a pincére lépcsőt lehessen elhelyezni" pedig teljes mértékben úgyanúgy csináltam mint ahogy leírták... -
Ironman2 #8757 Van már saját robotom,és Marwinnak hivják.Kapásból 5-ös az ezermestersége.Szegényt beküldtem úszni,és elfüstölt
-
#8756 Értem, köszi -
Gólya #8755 eddig azt csináltam, hogy ami lehetőségek munka közben megjelentek lehetőségként, katt rá, hogy elfogadom és munkaidő alatt letudtam - most először csináltam azt, hogy letiltottam a melót és megkerestem, hova kellene menni, így jutottunk az oltópontra (temető) és össze-vissza szurkáltuk a város lakóit:)
hogy aztán ez lenne-e az a bizonyos háziorvosi ténykedés vagy nem - ki tudja? én mindenesetre eddig más lehetőséget nem találtam -
#8754 Igen, igen... De visszaolvastam, látom h neked is ez a problémád, tehát h az új álomállások kiegészítő általi orvosra gondoltam.... -
Gólya #8753 no hát jöttem is, csakhogy...közben az egyiptomi piacra zuhant egy meteor - na meg persze a simemre
az első ijedtség után végig fotóztam az egészet, majd ha lesz türelmem, hozok pár képet
ami zavar az egészben: volt a simemnél halálvirág, el is tűnt - valószínűleg a kaszás vette el, mégis meghalt a simem, pedig térden állva könyörgött
nem értem, valaki másnak kellett volna rimánkodni?
s ugye, milyen jó a gyakori mentés... -
Gólya #8752 helyezkedj el az egészségügyben -
Ironman2 #8751 Az tök jó,majd kipróbálom úgy is.Kiváncsi vagyok miket fog kidobni a vitrin.hehe -
#8750 Orvosi szakmát hogy tudok vállalni?
Mert az nincs a választhatók között... csak tűzoltó, nyomozó...
-
Bal0924 #8749 Köszi, így sikerült. -
Gólya #8748 állj, kicsit lassabban - én még csak most járok itt (eddig a szfinxből csak a Lelkibéke Szobra érdekelt), ezt a lenti részt most csinálom - majd jövök mindjárt:)