44549
-
#8907 Hát,ja! -
Gólya #8906 ez jó
ettől függetlenül látod, nem csak a páromnak van gondja vele, tehát valami csak nem oké
Mike meg lépcsőt nem tud közvetlenül a ház mellé tenni - szóval nem tökéletes
viszont ha tökéletes lenne, unatkoznánk -
#8905 Hát szóval az a helyzet,hogy akár egy régi mentést folytatok (a játék felajánlja a közösségi területeket, s lerakja a bizományit) akár új játékot kezdek,(alapból van bizo) nekem hibátlanul működik. -
Gólya #8904 erre most már én is kíváncsi vagyok -
#8903 Kíváncsivá tett a bizományi. Betettem egy igen régi Sunset mentést, megnézem mit produkál. -
#8902 -
Gólya #8901 aha - akkor ugyanaz, mint nálam:)
az enyém a locsolóval játszott:))
gondolhatod, mikor ült a sz-gép előtt és néha visítva felugrott:)) -
#8900 új játékot kezdtem, mert a régi simemen rajta ragadt egy mozgássorozat
Így jártam én is, az enyémen a fogócska maradt, és futkározott mindenhová. Én is újat kezdtem, csak ugyanazzal a simmel. -
Gólya #8899 valami nagyon nem stimmel ezzel a bizományival...
egyik helyen jó, másikon nem - és nem annak a függvénye, mennyibe került a játék...
a régi mentést folytattad vagy új játékot kezdtél? -
#8898 Le sem feküdtem.Nekem pedig alapból van sunset-be bizományi, csak ezért kérdeztem. -
Gólya #8897 nem tettem le
új játékot kezdtem, mert a régi simemen rajta ragadt egy mozgássorozat
az új játékban a progi természetesen elhelyezte a bazárt, a tűzoltólaktanyát, a szeméttelepet
a hites régi mentéssel próbálta folytatni, ahol le kellett tennie az új dolgokat, mert alapból nem rakta be a progi
és látom, hogy nem az én hsz-omra írtad, de a topictársnak ugyanez a gondja, azért írom most ezeket
ennyire korán keltél, vagy le se feküdtél még? -
#8896 #8858 Bocs félrenyúltam -
#8895 Miért tettél le bizományit Sunset-be? Alapból van benne és nekm hibátlanul működik. -
Gólya #8894 ezt nem értem - miért lennél mázlista?
a bazár nem olyan vészes, most a hites is megpróbál majd egy új játékot és kész -
#8893 De először a launchert írják. -
#8892 Gondolom azért kell a DCbackup-ból is mert az biztonsági mentés a telepített cuccoknak. -
* Ha szerepel egy „Girl Doll Dressed" elnevezésű tétel az Indítópanel „Telepített tartalom" szekciójában, távolítsd el!
* A 0x038a68fe04da61a6aa65f939d77fbc37.package állomány törléséhez lépj be a DCBackup könyvtárba (C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\DCBackup), és keresd meg, majd töröld a fájlt! -
#8890 amiben a file-ok mérete tekintve a legkisebb is 100 mb
onnét te ki nem szedsz egyetlen tárgyat
de mint írja ha már telepitve van, akkor ki kell törölni a DCBackupból
ez meg bizony marhaság -
Ironman2 #8889 Nem fájlba,hanem a DcCache Könyvtárba....így akartam írni...bocs -
Ironman2 #8888 Ez igy van! Ha már a telepített tartalmak között van,akkor a DcCAche fájlba került bele a cucc. -
#8887 ügyes
csakhogy a DCBackup könyvtárból való törlés semmit nem szed ki a játékból -
Ironman2 #8886 Forrás:The sims3.com -
Ironman2 #8885 Sziasztok Sims rajongók!
Friss hírek a Bazárral kapcsolatban: továbbra is folytathatjátok az egyedi tartalmak fel- és letöltését, de fontos tudnotok, hogy hibás állományok kerültek a Bazár adatbázisába, amelyek lelassíthatják a játékotokat. Ha azt tapasztaljátok, hogy a játék észrevehetően lelassult, előfordulhat, hogy a fent említett sérült tartalmak állnak az ügy hátterében. A problémát egy „0x038a68fe04da61a6aa65f939d77fbc37.package" nevű állomány okozza, amely a „Girl Doll Dressed" elnevezésű tartalomból származik.
Hála illeti glitzyangel játékostársunkat, aki nem csupán leírta ezeket a hasznos utasításokat, de már azelőtt segített a közösség többi tagjának, hogy mi magunk lépni tudtunk volna az ügyben. Ha összefuttok vele valamelyik fórumon vagy a Facebook oldalunkon, köszönjétek meg neki a segítőkészségét!
A teendők az alábbiak:
* Készíts biztonsági mentést a játékról!
* Ellenőrizd, hogy a baba egy példánya nincs-e valamelyik simed eszköztárában!
* Ha szerepel egy „Girl Doll Dressed" elnevezésű tétel az Indítópanel „Telepített tartalom" szekciójában, távolítsd el!
* A 0x038a68fe04da61a6aa65f939d77fbc37.package állomány törléséhez lépj be a DCBackup könyvtárba (C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\DCBackup), és keresd meg, majd töröld a fájlt!
* Ha az állomány szerepelt a C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\DCBackup könyvtárban, akkor megeshet, hogy az exportált tartalmak közé és bekerült. Ha az állomány ott volt a fenti mappában, és a közelmúltban tartalmakat exportáltál az Indítópanelre, távolítsd el az érintett tartalmakat az Export mappából, valamint az Indítópanelről!
* Ellenőrizd továbbá a Stúdióm oldalra feltöltött tartalmakat - lehet, hogy itt is jelen van a hibás állomány. Ebben az esetben innen is el kell távolítanod.
Ha nem vagy teljesen biztos benne, hogy mit is kellene törölnöd és eltávolítanod, próbálkozhatsz az egyedi tartalmak letiltásával is: ebben az esetben csak ki kell pipálnod a „Futtatás egyedi tartalom nélkül"jelölőnégyzetet az Indítópanel Telepített tartalom szekciójában a játék elindítása előtt. -
sataa #8884 én frappánsan kikapcsolom az öregedést a beállítások alatt és voila, nem öregszik többé a sim. -
#8883 nem hanem visszafiatalodik a korosztály elejére -
#8882 kezdem magam mázlistának érezni, hogy nekem csak a lépcsővel volt bajom
miért ambrózia után már nem öregszik többé? -
Gólya #8881 már evett egy adag ambróziát - nem engedem megöregedni -
#8880 és még nem öregedett meg? -
#8879 régit folytattam. de én már próbáltam azt,hogy kitörlöm és újra leteszem,
meg azt is,hogy újat hozok létre -
Gólya #8878 új játékot kezdtél vagy régi mentésedet folytattad?
-
Gólya #8877 valami nem stimmel azzal a bizóval...
írtam is korábban, hogy - új játékot kezdtem új simmel - térképnézetben nem látszik az épület maga, csak az ikonja
még esetleg azt megpróbálom, hogy letörlöm és újra leteszem valahova -
#8876 nekem a sunsetvalley-ben kezdett karimban nem működött a bizományi üzlet .
átköltöztettem őket twinbrook-ba ott egy ideig működött most megint
hiába kattintgatok ,nem jön fel semmi.mellesleg nekem a költözés se működik mostmár -
Gólya #8875 közben elkészült Angyalka is
viszont szabadon engedtem, mert nem kedvelem a robotokat...
kisétált a kapun, hívta a kocsiját és távozott... -
Gólya #8874 - nem is
eü-ben kezdett, azt teljesen végigvitte, meg még jó ideig dolgozott utána is - valami 1100 simoleon/óra fizuval hagyta ott, mert kíváncsi voltam, milyen a magándetektív szakma
no ez egyáltalán nem tetszett, a második szint után otthagyta, elhelyezkedett az üzleti életben - ezt most hagyta ott az újságírásért (elegem volt abból, hogy állandóan értekezleteket tartott és a hangulata a bányászbéka alatt volt folyamatosan)
közben ugye feltalálgatott, hordta a bizóba - hál'istennek minden cuccát elvitték szép áron...no meg kalandozgatunk szorgalmasan, s amiket ott talált, amit lehetett, eladtam
szóval igen szép munka van ám ezek mögött kérem... -
#8873 ennyire gazdag? biztos sikkasztott -
#8872 érdekes, mert nálam meg ezzel semmi gond -
Joybull #8871 Szerintem a családi eszköztároló megmarad, de fel lehet ingatlanostól is venni akkor meg szerintem tényleg minden meglesz. -
Gólya #8870 sajnálom - látod nálunk a párom bajlódik ezzel -
Gólya #8869 mai kérdésem:
ha a mostani simemet leteszem a tárolóba és új játékot kezdek vele, akkor nyilván a kapcsolatai füstbe mennek
viszont: anyagilag hogy néz ki ez az egész?
gondolom, ha tulajdonosa ingatlanoknak, az is semmis, hisz egy új játék nem foglalkozik azzal,hogy az előző játékban már megvette a fél várost - de: ha eladja az ingatlanokat, a készpénz megmarad?
továbbá: a családi eszköztároló megmarad-e a benne levő cuccokkal?
illetve a hűtő és a könyvszekrény tartalma a telekhez kötődik vagy a telken lakó - esetünkben azt elhagyó - simekhez?
magyarul: megmaradnak-e a könyvei, kajái, ha a családi eszköztárolóba pakolom (és ha azt továbbviheti magával a sim az új játékba)? -
Gólya #8868 no mint írtam, nem világrengető a probléma, egyszerűen csak nem értettem , hogy csinálták - azért kösz