44549

no-warez.gif
  • vica0523
    Hát,ja!
  • Gólya #8906
    ez jó

ettől függetlenül látod, nem csak a páromnak van gondja vele, tehát valami csak nem oké
    Mike meg lépcsőt nem tud közvetlenül a ház mellé tenni - szóval nem tökéletes
    viszont ha tökéletes lenne, unatkoznánk
  • vica0523
    Hát szóval az a helyzet,hogy akár egy régi mentést folytatok (a játék felajánlja a közösségi területeket, s lerakja a bizományit) akár új játékot kezdek,(alapból van bizo) nekem hibátlanul működik.
  • Gólya #8904
    erre most már én is kíváncsi vagyok
  • vica0523
    Kíváncsivá tett a bizományi. Betettem egy igen régi Sunset mentést, megnézem mit produkál.
  • vica0523
  • Gólya #8901
    aha - akkor ugyanaz, mint nálam:)
    az enyém a locsolóval játszott:))
    gondolhatod, mikor ült a sz-gép előtt és néha visítva felugrott:))
  • vica0523
    új játékot kezdtem, mert a régi simemen rajta ragadt egy mozgássorozat

Így jártam én is, az enyémen a fogócska maradt, és futkározott mindenhová. Én is újat kezdtem, csak ugyanazzal a simmel.
  • Gólya #8899
    valami nagyon nem stimmel ezzel a bizományival...
    egyik helyen jó, másikon nem - és nem annak a függvénye, mennyibe került a játék...
    a régi mentést folytattad vagy új játékot kezdtél?
  • vica0523
    Le sem feküdtem.Nekem pedig alapból van sunset-be bizományi, csak ezért kérdeztem.
  • Gólya #8897
    nem tettem le

új játékot kezdtem, mert a régi simemen rajta ragadt egy mozgássorozat

az új játékban a progi természetesen elhelyezte a bazárt, a tűzoltólaktanyát, a szeméttelepet

a hites régi mentéssel próbálta folytatni, ahol le kellett tennie az új dolgokat, mert alapból nem rakta be a progi

és látom, hogy nem az én hsz-omra írtad, de a topictársnak ugyanez a gondja, azért írom most ezeket

ennyire korán keltél, vagy le se feküdtél még?
  • vica0523
    #8858 Bocs félrenyúltam
  • vica0523
    Miért tettél le bizományit Sunset-be? Alapból van benne és nekm hibátlanul működik.
  • Gólya #8894
    ezt nem értem - miért lennél mázlista?
    a bazár nem olyan vészes, most a hites is megpróbál majd egy új játékot és kész
  • vica0523
    De először a launchert írják.
  • vica0523
    Gondolom azért kell a DCbackup-ból is mert az biztonsági mentés a telepített cuccoknak.
  • vica0523

* Ha szerepel egy „Girl Doll Dressed" elnevezésű tétel az Indítópanel „Telepített tartalom" szekciójában, távolítsd el!

* A 0x038a68fe04da61a6aa65f939d77fbc37.package állomány törléséhez lépj be a DCBackup könyvtárba (C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\DCBackup), és keresd meg, majd töröld a fájlt!
  • Mike at home
    amiben a file-ok mérete tekintve a legkisebb is 100 mb
    onnét te ki nem szedsz egyetlen tárgyat

de mint írja ha már telepitve van, akkor ki kell törölni a DCBackupból
    ez meg bizony marhaság
  • Ironman2
    Nem fájlba,hanem a DcCache Könyvtárba....így akartam írni...bocs
  • Ironman2
    Ez igy van! Ha már a telepített tartalmak között van,akkor a DcCAche fájlba került bele a cucc.
  • Mike at home
    ügyes
    csakhogy a DCBackup könyvtárból való törlés semmit nem szed ki a játékból
  • Ironman2
    Forrás:The sims3.com
  • Ironman2
    Sziasztok Sims rajongók!

Friss hírek a Bazárral kapcsolatban: továbbra is folytathatjátok az egyedi tartalmak fel- és letöltését, de fontos tudnotok, hogy hibás állományok kerültek a Bazár adatbázisába, amelyek lelassíthatják a játékotokat. Ha azt tapasztaljátok, hogy a játék észrevehetően lelassult, előfordulhat, hogy a fent említett sérült tartalmak állnak az ügy hátterében. A problémát egy „0x038a68fe04da61a6aa65f939d77fbc37.package" nevű állomány okozza, amely a „Girl Doll Dressed" elnevezésű tartalomból származik.

Hála illeti glitzyangel játékostársunkat, aki nem csupán leírta ezeket a hasznos utasításokat, de már azelőtt segített a közösség többi tagjának, hogy mi magunk lépni tudtunk volna az ügyben. Ha összefuttok vele valamelyik fórumon vagy a Facebook oldalunkon, köszönjétek meg neki a segítőkészségét!

A teendők az alábbiak:

* Készíts biztonsági mentést a játékról!

* Ellenőrizd, hogy a baba egy példánya nincs-e valamelyik simed eszköztárában!

* Ha szerepel egy „Girl Doll Dressed" elnevezésű tétel az Indítópanel „Telepített tartalom" szekciójában, távolítsd el!

* A 0x038a68fe04da61a6aa65f939d77fbc37.package állomány törléséhez lépj be a DCBackup könyvtárba (C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\DCBackup), és keresd meg, majd töröld a fájlt!

* Ha az állomány szerepelt a C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\DCBackup könyvtárban, akkor megeshet, hogy az exportált tartalmak közé és bekerült. Ha az állomány ott volt a fenti mappában, és a közelmúltban tartalmakat exportáltál az Indítópanelre, távolítsd el az érintett tartalmakat az Export mappából, valamint az Indítópanelről!

* Ellenőrizd továbbá a Stúdióm oldalra feltöltött tartalmakat - lehet, hogy itt is jelen van a hibás állomány. Ebben az esetben innen is el kell távolítanod.

Ha nem vagy teljesen biztos benne, hogy mit is kellene törölnöd és eltávolítanod, próbálkozhatsz az egyedi tartalmak letiltásával is: ebben az esetben csak ki kell pipálnod a „Futtatás egyedi tartalom nélkül"jelölőnégyzetet az Indítópanel Telepített tartalom szekciójában a játék elindítása előtt.
  • sataa
    én frappánsan kikapcsolom az öregedést a beállítások alatt és voila, nem öregszik többé a sim.
  • dani71
    nem hanem visszafiatalodik a korosztály elejére
  • Mike at home
    kezdem magam mázlistának érezni, hogy nekem csak a lépcsővel volt bajom

miért ambrózia után már nem öregszik többé?
  • Gólya #8881
    már evett egy adag ambróziát - nem engedem megöregedni
  • Mike at home
    és még nem öregedett meg?
  • dani71
    régit folytattam. de én már próbáltam azt,hogy kitörlöm és újra leteszem,
    meg azt is,hogy újat hozok létre
  • Gólya #8878
    új játékot kezdtél vagy régi mentésedet folytattad?
  • Gólya #8877
    valami nem stimmel azzal a bizóval...
    írtam is korábban, hogy - új játékot kezdtem új simmel - térképnézetben nem látszik az épület maga, csak az ikonja
    még esetleg azt megpróbálom, hogy letörlöm és újra leteszem valahova
  • dani71
    nekem a sunsetvalley-ben kezdett karimban nem működött a bizományi üzlet .
    átköltöztettem őket twinbrook-ba ott egy ideig működött most megint
    hiába kattintgatok ,nem jön fel semmi.mellesleg nekem a költözés se működik mostmár
  • Gólya #8875
    közben elkészült Angyalka is

viszont szabadon engedtem, mert nem kedvelem a robotokat...
    kisétált a kapun, hívta a kocsiját és távozott...
  • Gólya #8874
    - nem is

eü-ben kezdett, azt teljesen végigvitte, meg még jó ideig dolgozott utána is - valami 1100 simoleon/óra fizuval hagyta ott, mert kíváncsi voltam, milyen a magándetektív szakma
    no ez egyáltalán nem tetszett, a második szint után otthagyta, elhelyezkedett az üzleti életben - ezt most hagyta ott az újságírásért (elegem volt abból, hogy állandóan értekezleteket tartott és a hangulata a bányászbéka alatt volt folyamatosan)

közben ugye feltalálgatott, hordta a bizóba - hál'istennek minden cuccát elvitték szép áron...no meg kalandozgatunk szorgalmasan, s amiket ott talált, amit lehetett, eladtam

szóval igen szép munka van ám ezek mögött kérem...
  • Mike at home
    ennyire gazdag? biztos sikkasztott
  • Mike at home
    érdekes, mert nálam meg ezzel semmi gond
  • Joybull
    Szerintem a családi eszköztároló megmarad, de fel lehet ingatlanostól is venni akkor meg szerintem tényleg minden meglesz.
  • Gólya #8870
    sajnálom - látod nálunk a párom bajlódik ezzel
  • Gólya #8869
    mai kérdésem:

ha a mostani simemet leteszem a tárolóba és új játékot kezdek vele, akkor nyilván a kapcsolatai füstbe mennek
    viszont: anyagilag hogy néz ki ez az egész?
    gondolom, ha tulajdonosa ingatlanoknak, az is semmis, hisz egy új játék nem foglalkozik azzal,hogy az előző játékban már megvette a fél várost - de: ha eladja az ingatlanokat, a készpénz megmarad?
    továbbá: a családi eszköztároló megmarad-e a benne levő cuccokkal?
    illetve a hűtő és a könyvszekrény tartalma a telekhez kötődik vagy a telken lakó - esetünkben azt elhagyó - simekhez?
    magyarul: megmaradnak-e a könyvei, kajái, ha a családi eszköztárolóba pakolom (és ha azt továbbviheti magával a sim az új játékba)?
  • Gólya #8868
    no mint írtam, nem világrengető a probléma, egyszerűen csak nem értettem , hogy csinálták - azért kösz