44549
-
Coolfire #9031 Nekem 8.:)Nem,sok volt a dolgom.De helyettem is offoltak rendesen.:) -
Gólya #9030 maradtam a hg szóhasználatánál - baj?
bárki, akinek kevesebb, mint saccperköbö 8 e HUF-ba került a játék, mindjárt mindenféle technikákon kezd gondolkodni - vagy tévednék?
(mellesleg csak nem akasztották a hóhért, hogy eltűntél?) -
Coolfire #9029 "technikai"kérdések.:)) -
Gólya #9028 ha nem vagy bejelentkezve...bár látom, rájöttél:) -
bmark12 #9027 na most már behozza az oldalt
-
bmark12 #9026 de nekem nem hozza be azt az oldalt.
-
Gólya #9025 gyorsan fuss ide
egyébként ott fönn a "Megjelent" alatt szép magyar betűkkel ki van írva, hol kapsz információt a technikai kérdésekkel kapcsolatban -
Gólya #9024 úgy tűnik, nincs szerencsénk:(
viszont az jó, hogy a vázlatok végre annyit érnek majd, amennyire "fejlett" a sim -
bmark12 #9023 hello!
nekem a Sims 3 Luxuslakás Cuccok-hoz kellene 3.5.8-as crack.
valaki tud adni egy linket ahonnan letölthetem? -
Flora2 #9022 Hmmm. Jól látom, hogy nem javították ki azt a hibát, hogy külföldön nem tud a földön ásatást végezni (Excavate) az Ambitions óta? -
#9021 Tehát akkor összegezve a négy patch :
http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/Sims3_2.9.10.007002_from_2.7.7.006002.exe
http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/Sims3_3.5.8.007001_from_3.3.11.006001.exe
http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/Sims3_1.14.11.007002_from_1.12.70.006002.exe
http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/Sims3_4.2.32.007001_from_4.0.87.006001.exe -
Ironman2 #9020 Megjöttek az új patchek! Frissités az EADM-en keresztül!
A frissítés telepítése előtt ellenőrizd a hibás állományokat, melyek lassíthatják a játékodat. Kövesd az alábbi lépéseket a tartalmak törléséhez.
*
Ha szerepel egy „Girl Doll Dressed" elnevezésű tétel az Indítópanel „Telepített tartalom" szekciójában, távolítsd el!
*
A 0x038a68fe04da61a6aa65f939d77fbc37.package állomány törléséhez lépj be a DCBackup könyvtárba (C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\DCBackup), és keresd meg, majd töröld a fájlt!
*
Ha az állomány szerepelt a C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\DCBackup könyvtárban, akkor megeshet, hogy az exportált tartalmak közé és bekerült. Ha az állomány ott volt a fenti mappában, és a közelmúltban tartalmakat exportáltál az Indítópanelre, távolítsd el az érintett tartalmakat az Export mappából, valamint az Indítópanelről!
A frissítés telepítéséhez indítsd el az alkalmazást, és kattints az Indítópanel „Játékfrissítések” gombjára!
A játékfrissítés tartalma:
*
A halott rokonok többé nem jelennek meg élőkként a simek családfáján, ha azok Egyiptomba, Kínába vagy Franciaországba utaznak
*
A rajzasztalon készített vázlatok eladási ára ezentúl helyesen kerül megállapításra az alkotójuk festőtechnikája, illetve az érintett szakmában elért eredményei alapján
*
A simek többé nem járnak a vízen, hogy megnézegethessék a medence falán elhelyezett festményeket
*
Javítottunk egy „Error 13” hibakódú problémát, amelyet az hívott elő, ha rögtön azelőtt próbáltunk menteni, hogy az aktív sim valakit megszépítő kezelésben részesített volna
*
A kísértetvadász simek ezentúl nem dicsekedhetnek a DémonDöngölővel gyerek simeknek
*
Kijavítottunk egy hibát, amely meggátolta, hogy a játékosok új aktív háztartást választhassanak Városszerkesztő módban
*
Kiküszöböltünk egy problémát, amely megakadályozta, hogy a simek pecázhassanak, ha az eszköztárukban bizonyos magvakat tároltak
*
Optimalizáltuk a memóriahasználatot a telkek törlésekor Városszerkesztő módban
*
Optimalizáltuk a memóriahasználatot az átlagnál összetettebb simotthonok létrehozásakor Építés módban
*
A „Végezzen el pár egyszerűbb rendőri munkát” utasításnak engedelmeskedő simek elhagyják a rendőrőrs épületét, ha a közérzetük kritikus szintre ér
*
A játék többé nem fagy le átmenetileg, ha a Városszépítés módban, a Városszerkesztőben elhelyezett lakótelkek között váltogatunk
*
A szobrászállványokon hagyott szobrok ezentúl nem vesztik el a funkcionalitásukat, ha visszavonunk egy áthelyezési interakciót Vásárlás módban
*
A Csini-o-Maták többé nem válnak használhatatlanná, ha akkor lépünk ki a főmenübe, amikor az aktív sim valakit megszépítő kezelésben részesít
*
A kleptomániás simek többé nem tudják ellopni az Áskával fúrt lyukakat
*
A játékosok többé nem helyezhetnek el telkeket a járdán Városszépítés módban, a Városszerkesztőben
*
A simek által létrehozott szobrok mostantól megfelelően működnek majd, ha a játékosok a befejezésüket követően elmentik, majd betöltik a játékállást
*
A tűzoltóautók ezentúl megőrzik a funkcionalitásukat azután is, hogy Egyiptomban, Kínában vagy Franciaországban vezetjük őket
*
Kijavítottunk egy hibát, amely meggátolta, hogy a magánnyomozó simek a végére járjanak olyan eseteknek, amelyek bizonyos lépéseket foglaltak magukba
*
A tűzoltói és kísértetvadászi szakmákban tevékenykedő simek ezentúl fennakadások nélkül folytathatják a munkájukat azután is, hogy a háztartást elmentettük a katalógusba, majd újra elhelyeztük a szomszédságban
*
Javítottunk egy hibát, amelynek következtében mentett játékállások betöltésekor a simek láthatatlanná váltak
*
„A birtoklás fél egészség” életcél megvalósítása mostantól csak a megfelelő mennyiségű simoleon összelopkodásával lehetséges
*
A szeméttelepek többé nem vásárolhatóak meg ingatlanokként
*
Az Indítópanel The Sims 3 Álomállások verzióján keresztül feltöltött The Sims 3 tartalmak ezentúl megfelelően működnek
*
Javítottunk egy, a Begyűjtő találmány “Gyűjtögetésre fel!” interakciójához kötődő animációt (63294)
*
A továbbfejlesztett tűzoltókészülékek megőrzik ezen állapotukat, ha mentjük a játékot, kilépünk, majd betöltjük a mentett állást
*
Javítottunk egy hibát, amelynek következtében mentett állások betöltésekor a családtagok el-eltűntek
*
A „Fellelkesítette az érdekes tanóra” hangulatmódosítóhoz ezentúl ikon is tartozik
*
A nem az aktív családba tartozó szomszéd simek mostantól megfelelően abbahagyják a játékot egy-egy sim gnubb parti végén
*
A feltalálói munkapad mellett ügyködve lángra kapó simeket ezentúl képesek lesznek eloltani a kiérkező tűzoltók
*
Javítottunk egy hibát, amelynek következtében a simek közötti kapcsolatok Egyiptomba, Kínába vagy Franciaországba utazva megszakadtak
*
Abrakadabra, a mágikus mosósegéd maci többé nem gátolja a simeket a mozgásban az eltűnését követően
*
Kijavítottunk egy hibát, amely akkor jelentkezett, ha a játékos beállította az ébresztőórát egy szabadúszó simnek
*
A Világteremtő eszköz mostantól megfelelően működik, ha telepítjük a The Sims 3 Álomállások kiegészítőt
*
A kis és közepes méretű digitális képkeretek egy mentett játékállás betöltését követően ezentúl nem lebegnek a levegőben
*
A simek többé nem éljeneznek örökké a városháza előtt, ha pont egy ünnepséget követően választottunk új aktív háztartást
*
Az Áska által fúrt lyukakat többé nem robbanthatják fel, illetve hasznosíthatják újra a feltalálók
*
Az Álomállások bűvös törpéi mostantól megfelelően viselkednek
*
Javítottunk egy hibát, amelynek következtében a simek hibásan megjelenő vagy nem megfelelő frizurát viseltek életszakaszváltást követően
*
A bizományi üzletben értékesített portéka mostantól beleszámít a szabadúszó simek előmenetelébe, közelebb hozva a várt előléptetést
*
A sim animációk többé nem szakadnak meg az „Ajánlja fel, hogy tetoválja…” interakció használata esetén
*
Csak Mac platformon: Javítottunk egy hibát, amelynek következtében az Indítópanel cseh nyelvű verziójában a szöveg nem megfelelően jelent meg
*
Csak Mac platformon: Kiküszöböltük az Indítópanel összeomlását a Mac digitálisan értékesített változatban (Mac Digital Download)
*
Csak Mac platformon: Javítottunk egy sor hibát, amelyek következtében egyes ikonok nem kaptak megfelelő megvilágítást az Indítópanelen
*
Csak Mac platformon: Javítottunk egy hibát, kiküszöbölve ezáltal a játék összeomlását, amikor a játékosok elhelyeztek egy telket a Városszépítés módban, a Városszerkesztő módon keresztül
Mielőtt telepítenéd a The Sims 3 alapjátékhoz kiadott játékfrissítéseket, illetve egy kiegészítő vagy cuccos csomagot, érdemes végrehajtanod az alábbi utasításokat, hogy a játékod továbbra is fennakadásoktól mentesen működjön.
1. lépés: Egyedi tartalmak letiltása
Az egyedi tartalom az összes olyan tartalom összefoglaló neve, amely nem hivatalos The Sims 3 játékfrissítésből, a The Sims 3 Store oldalról, továbbá kiegészítő, illetve cuccos csomagokból származik. Ezeket a tartalmakat külső, az Electronic Artstól, illetve a The Sims 3 fejlesztőcsapattól független fejlesztők készítik, így a tartalmak nem minden esetben kompatibilisek a játékfrissítésekkel. Az egyedi tartalmak telepítése következtében a játék működésében zavarok keletkezhetnek, és még az is előfordulhat, hogy bizonyos funkciók nem működnek.
Az egyedi tartalmak letiltásához lépésről lépésre végig kell menned a telepítésük folyamatán, hogy a játék visszakerüljön az eredeti, módosítatlan állapotba. Ha bemásoltad ezeket egy The Sims 3 könyvtárba, távolítsd el őket: helyezd át az állományokat egy új, a The Sims 3 könyvtáron kívül található mappába.
A The Sims 3 könyvtár operációs rendszertől függően az alábbi elérési útvonalak egyikén található:
Windows elérési útvonal: C:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNÉV\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3
Mac elérési útvonal: Felhasználónév/Documents/Electronic Arts/The Sims/
A hivatalos játékfrissítés telepítését követően újra engedélyezheted az egyedi tartalmakat. Ha problémákat észlelsz, tiltsd le őket ismét, míg a független fejlesztők nem frissítik a tartalmaikat, hogy azok kompatibilisek legyenek a hivatalos játékfrissítéssel, illetve kiegészítő vagy cuccos csomaggal.
2. lépés: Biztonsági másolat készítése a mentett állásokról
Az elővigyázatosság sosem árt: a játékfrissítések, illetve egy kiegészítő vagy cuccos csomag telepítése előtt mindig érdemes biztonsági másolatot készíteni a mentett állásokról. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a játékállásokat tároló „Saves” könyvtárban található „.sims3” mappákat átmásolod az Asztalodra, illetve egy tetszőlegesen kiválasztott másik könyvtárba.
A The Sims 3 mentési könyvtár operációs rendszertől függően az alábbi elérési útvonalak egyikén található:
Windows elérési útvonal: C:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNÉV\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\Saves
Mac elérési útvonal: Felhasználónév/Documents/Electronic Arts/The Sims/Saves
A frissítés telepítését követően indítsd el a játékot, és ellenőrizd, hogy a mentett játékállásaid megfelelően működnek-e!
3. lépés: Engedd, hogy a teljes frissítési folyamat befejeződjön!
A játékfrissítések néha nagy méretűek, így a letöltés és telepítés hosszabb időt is igénybe vehet. Ha idő előtt megszakítod a játékfrissítés telepítését, váratlan működési problémák léphetnek fel, így mindig érdemes megvárni a folyamat befejeződését. Ne zárd be az Indítópanelt, amíg meg nem győződtél róla, hogy a játékfrissítés telepítése sikeresen befejeződött, mert ezzel megszakítod a telepítést. -
darthakos #9019 oké megnézem köszi -
Gólya #9018 ez érdekes - alaposan megnézted?
mintha valahol a labor környékén lett volna...de nem 100% - vagy két hete kereste az én simem is -
darthakos #9017 köszi de nekem nem mutatja -
Gólya #9016 most nézem, ráadásul milyen büszke a kis muki:)- sikerült bebújni a simem ágyába...szegény még nem tudja, hogy ezt nem ő tervezte így:) -
Gólya #9015 meccs és telepítés megvan - gitározni a fiam szokott -, azért játszani is játszik - simset is, csak néha akad érdekesebb is:) (mint pl. most is...) -
Gólya #9014 térképnézetre átkapcsolsz - elvileg mutatnia kell, hol van a keresett cucc -
Gné Era #9013 ő meccset néz..)) és soha nem játszik..csak telepít.és gitározik:)) -
darthakos #9012 ja és sunset valleyban játszok -
darthakos #9011 heló feltaláló vagyok és elértem a max jártasságot és kaptam egy különleges feladatot de nem tudom hol lehet megtalálni a szív alakú rózsaszín gyémánt drágakövet vagy mit légyszi segítsetek köszi -
Gólya #9010 pont egy ilyen "bocipizsamás" ürgét kellett kifogni...
-
Gólya #9009 :)
időnként nálunk is hasonló állapotok vannak - amennyiben egy másik játék sokkal inkább leköti a figyelmét:) -
Gné Era #9008 na..megvan a kieg..csak meg kell várnom a délutánt amíg a hozzáértő emberkém hazaér:))én ugyanis hülye vagyok hozzá teljesen..ő felteszi nekem és soha nem játszik vele.)) -
Gólya #9007 üdv újra!
valami rémlik ezzel a hűtő-dologgal kapcsolatban, de őszintén szólva nekem nem volt ilyen gondom - próbáld ki, hátha ez rendbe jött
nekem igazából csak annyi gondom van most vele - no ez sem nagy gond -, hogy ha ki akarok ásatni a simemmel valamit, nem tudja megcsinálni (ill. még valaki kipróbálta...neki sem sikerül, tehát úgy tűnik, a hiba nem az én készülékemben van)
de tul.képpen nem nagy gond, mert relikviát máshol is találhat a sim
szóval csak azt tudom javasolni, próba cseresznye:) -
Gné Era #9006 vettem a fáradságot.és elolvastam az egész topicot..mind a 20 oldalt..eléggé ki vagytok kupálódva az új kiegből...és tök szép házakat építetek...ez az új kiegészítő egyébként javítja az eddigi bugokat??gondolok itt például arra a hűtőfüstölésre,amit bárhogyan cserélgettem ,költöztem másik telekre,és volt olyan szuper hűtőm is amiben elvileg nem romlik meg a kaja,nekem abban is megbüdösödött 1 nap alatt.köszi.. -
Mezogazdasz2 #9005 Köszönöm szépen. -
Ironman2 #9004 Tsr workshop---Dds converter---Milkshape -
Mezogazdasz2 #9003 Hali!
Milyen programmal lehet átalakítani a tárgyakat ? -
Gné Era #9002 Sziasztok...Ezer éve nem jártam erre..Látom megjelent az új kieg..Kicsit pihentem sims ügyileg,mert állandóan büdös volt a hűtőben..Remélem most az új kieggel ez megszűnik..Lesz helyette más már látom..Meg hát kicsit meg is untam már..Úgyhogy most biztos leszek megint..Ha nem zavarok..Jó játékot mindenkinek.. -
#9001 2en írtartok 110 oldalt tele?:d
-
Gólya #9000 ez egy kis ház
(az egész egy 20x20-as telken) -
Gólya #8999 ez csak úgy
-
Gólya #8998 doktor Szöszi
munkában
-
Gólya #8997 :)) -
#8996 Majd este, ha a segédem hajlandó lesz segíteni. Bár lehet, hogy nem is kell nekem annyira az a ház. -
Gólya #8995 megy az, csak kísérletezz nyugodtan - nagyon elrontani úgysem lehet:) -
#8994 Na jó, mentségemre legyen mondva, ha meglátom, hogy angol az oldal, már nem is nézem meg, mert úgysem értem. Ha bonyolultabb a regisztráció, már az se megy, próbáltam régen. -
Gólya #8993 khm..khm...:))) -
#8992 Ja, erre nem gondoltam. Túl kézenfekvő.