44549

no-warez.gif
  • forgokrisz
    ezer köszi! Utána fogok nézni mindenképp! Remélem sikerül kiküszöbölnöm a hibát!
  • Ironman2
    Most jönnek elő nálam is a furcsaságok.A 3 fiu közül az egyik hirtelen lány lett,mikor tipegővé vált.Az anyuka egyszercsak teherbe esett váratlanul,pedig nem sikerült a gyereknemzés.Nem volt csilingelő hang,az esemény után
  • Ironman2
    Ez tetszik.
  • Ironman2
    Használni kell a resetsims cheat kódot.A Mysimsen irnak a csalásról,hogyan kell aktiválni.
  • forgokrisz
    Hellosztok!!

Van egy problémám és remélve azt, hogy valakinek van ötlete, hogy mit csináljak, megosztom veletek:

Az történt, hogy én játszottam a családommal, minden okés volt. Észre vettem, hogy a színház előtt meghalt valaki a városból és pár ember körbe állta ügye. Ebbe semmi szokatlan nincs. Csakhogy a játék azon része lefagyott: az emberek nem mozdulnak, sőt már a fél város ott áll és bűzlenek, éhesek, álmosak....miegyéb (ezeket a gondolatfelhőkből tudom). Azóta már több ember is kidőlt közülük, és miután meghalltak, a szellemek is csak ott lebegnek, és a kaszás is csak ott áll. A családdal tudok játszani, de most már kicsit zavaró, hogy a fél város a színház előtt dekkol. (természetesen a koruk sem voltázik, egészen egyszerűen be vannak fagyva). És csak ismétlem magam: egyre többen vannak, és nem tudok mit csinálni.
    Sajnos a mentés már rég felül van írva, szóval nem tudom visszaállítani a játékot egy korábbi állásra, ahol még nem volt probléma.
    Kezdem azt gondolni, hogy erre csak egy újratelepítés adhat megoldást.
    Valakinek valami ötlet? Előre is köszi!
  • Ironman2
    És akkor vissza is kapja az elvesztett cuccait,amit halála után kaptak meg az örökösök,vagy tiszta lappal indul?
  • dolorex
    elnézést, azt már nem olvastam el!
  • Gólya #9064
    ajjajj...rosszul kezdődik a mondatod...
    olvasd el a video alatti feliratot
  • dolorex
    Sziasztok!

Letöltöttem az Ambitionst.Sajnos Sims3EP02Setup.exe elindításakor a következő hibát írja ki:>SetupNew\setup.cpp(140)PAPP:PVENDOR:PGUID:$15.0.0.498@Windows Vista Service Pack 0 (7600)IE Version: 8.0.7600.16385
    Win7 Ultimate op rendszerem van.Van tippetek?Köszönöm
  • wesker24
    A szellemeket visszalehet hozni az életbe ha valamelyik családtag főzés skillje maxon van és tud ambróziát késziteni csak lerakod az asztalra amint a szellem meglátja megeszi és voilá már az élök között van !
  • Ironman2
    Az abaj hogy nem a másolatot tettem le a városba a sim-ből,mert olyankor ott marad a tárolóban.ÉS ha meghal.később is tudok ujra játszani vele.Az öregedést meg nem kapcsolom ki,mert akkor már nem szimulátor a játék.
  • Gólya #9060
    hááát...kicsit...:)
    de itt legalább meg lehet csinálni...
  • Ironman2
    Igen,mert majd vissza akarom hozni a nagyanyát az életbe.Azt nem tudom hogy fiatalítani lehet-e őket? De ha visszajön,és kimentem a tárolóba,valahogy át viszem a szerkesztőbe,és ott vissza tudom hozni a fiatalabb változatát.Morbid nem?
  • Gólya #9058
    te otthon tárolod az urnát?- brrr...
  • Gólya #9057
    hát...én beleszámolom, mert...mert nekem természetes, hogy ott van - adták, kértem, tehát van:)
  • Ironman2
    Amúgy az én simem kleptomániás...hehe.Elküldtem a temetőbe,és lopott egy sirkövet.Hazajött,erre urna lett belőle.Nem is akármilyen.Gyönyörú aranyozott urna.Odaraktam a pincébe a megboldogult nagyanya mellé.Hát őneki nem ilyen szép aranyból van ám az urnája,egyszerü fém.Megjelent az ürge szelleme,szép lila volt.Biztos gazdag lehetett az ipse.
  • Ironman2
    Szoktak jönni vendégek,de jobb ha az ember megnézi kit enged be,azért kell beszélgetni velük hogy megjelenjenek a tulajdonságaik,és ha van köztük kleptomániás,akkor el kell zavarni.Azt nem tudom hogyha rendőr van a családban,akkor ilyenkor elkapja-e?
  • Ironman2
    Miért 3? Riverviewet ne számold bele..az letölthető tartalom.
  • Gólya #9053
    az igen...
    kezdem sejteni, miért nincs nekem bejárónő:))
  • Gólya #9052
    három város van benne - és az ajánlottakon kívül még ott a blackysims is
  • angyal2232
    hahaha kleptomániás takarítónő:DDDDDD kipróbáltam ezt a tűzoltósdit elég jó! legalábbis az eddig kipróbáltak közül ez tetszik a legjobban
  • Ironman2
    Nekem meg kleptomániás volt a takarítónőm,úgy rúgtam páros lábbal ki mint az állat
  • Ironman2
    És az mér' unalmas?
  • Ironman2
    Bocs.Thesimsresource.com.De csak regisztrálás után tudsz letölteni.Meg a Mod The SIMS oldaláról is
  • Ironman2
    TSR.com
  • angyal2232
    sziasztok, megvan a sims 3 és az eddig kiadott összes kieg (warezről töltött) és már nagyon unalmas hogy csak 2 város van benne, esetleg lehet valahonnan letölteni komplett hatalmas nagyvárosokat? vagy bővíteni/átalakitani a mostaniakat?
  • Ironman2
    Elektronikus zene megszünt szólni a rádióban.....a többi szól rendesen..
  • Ironman2
    Nagyon szeretünk téged,meg a topikodat
  • Coolfire
    Mikor először ránéztem,3 hét alatt kb. 3500 hsz.,lehidaltam.:)
  • Ironman2
    Igen,és a legnépszerűbb topik az SG-n! A héten is többször volt az első helyen a listán.
  • Gólya #9041
    én is - van ott minden, mint a jó piacon:)
  • Coolfire
    A technikai részlegre gondoltam.:)
  • Gólya #9039
    hát passz - most épp nem jár ilyen résznél a simem, de amire emlékeztem, azt leírtam - ettől többet nem tudok segíteni:(
    esetleg...van gyűjteményrendeződ? bár kissé hosszadalmas, mert hogy konkrétan milyen kő/ásvány van ott, azt nem írja ki, de azzal próbálkozhatsz
  • Gólya #9038
    - akkor?
    - értem
    - itt? -------> ott! néha már úgy érzem, nem jó a topiccím:)
  • darthakos
    még mindig nem találom valaki segítsen köszi
  • Ironman2
    Erről még nem is hallottam...hehe
  • dani71
    etyepetyónium-ot honnan lehet szerezni?
  • Ironman2
    hehe
  • Coolfire
    Ehehhh....komoly.:))
  • Joybull
    Feltelepítve az új javítást, nálam a gitártanulás animációja megvadult. A simsem maga felett pörgeti a gitárt és így megy a tanulás. Más tapasztalt hasonlót?