44549
-
Gólya #8991 #8985-ben a link - regisztrálsz és a fórumon már kérdezhetsz is -
#8990 Hova írjak neki? -
Gólya #8989 de a csajszi magyar - szerintem ha magyarul írsz neki, biztosan válaszol
-
#8988 Egyébként nem igazán nagy ház, csak annak látszik. -
#8987 Hát ez az! Ez angolul van, így nem ér.
Nem tudok angolul. -
Gólya #8986 végül is, a youtube-on is hiába kérdezték a letöltési helyet...(bár lehet, magánúton "elintézték":)) -
Gólya #8985 itt esetleg szétnézhetsz, ez az a csaj -
Gólya #8984 jópár dolgot megtaláltam hozzá - csak én nem szeretem a nagy házakat, inkább a kisebbek vonzanak
viszont a zene érdekelne... -
#8983 Tök jó lenne, ha le lehetne szedni ezt a házat.A videót már ezerszer megnéztem. -
#8982 Ugye? Nagyon klassz ház, de mivel nekem nincsenek meg a kiegészítők, ezért utánoztam, igaz, ez nem olyan jó, de jobb, mint a semmi. -
#8981 Ez lemaradt:
-
Gólya #8980 ááá...Wirag háza:) - nagyon jó az a videó - és a csaj nagyon ügyes még mindig:)
azt hiszem, a másik topicban volt róla szó, mármint erről -
Gólya #8979 de ettől miért akadna ki?
jaaa...nem ilyesmivel szoktam elcseszni:)
igazság szerint fogalmam nincs mivel, de nagyon profi vagyok benne:))
pedig semmi hack nincs fenn, csalást nem használok - egyedül a moveobjects van használatban a virágok elrendezéséhez, meg a constrainfloorelevation a félfalhoz, s persze ezek is csak addig vannak bekapcsolva, amíg a konkrét dolog miatt szükség van rá
nem érdekelnek simekre vonatkozó titkos menükódok, kikockázás eltüntetése, stb. -
-
-
#8976 Elkészítettem múltkorában azt a modern (minimalista stílusú) házat is, amit valaki videón betett. (Nem tudom, ide tette-e fel, vagy a másikra.) Persze nem ugyanolyan, mert nincsenek olyan kiegészítőim, de egész jó lett.
Ímé a fotók:
-
#8975 Én már meg is untam a felfedezéseket. Nem szeretek annyit molyolni. Amíg csak az alapjáték volt fenn, egész dinasztiákat hoztam létre. A végén tele volt a város a Goth-okkal, na meg a temető is.
A mosás az nekem is tetszene, csak emiatt nem akarom kiakasztani a játékot. -
Gólya #8974 igazság szerint eddig ezt az egy problémát tapasztaltam (pedig én aztán tényleg jó lennék tesztelőnek, mert bármikor ki tudom akasztani a játékot)- mármint az ásatással kapcsolatost -, de valahogy nem is hiányzik:)
épp elég, ha végigjárja a küldetéseket:) -
Gólya #8973 igazából a magándetektívest próbáltam egyik simemmel - nekem nem jött be, de ez természetesen csak az én véleményem - amiket olvastam itt és más fórumokon, úgy tűnik, a játékosok többségének tetszik:)
ami nekem is bejött, a szeméttelep, a bizományi - otthon a feltalálói tevékenység, a mosás (eleinte nem igazán akartam mosógépet, aztán amikor már volt, akkor tetszett, mert a tiszta ruhára és alvásnál a friss ágyneműre is plusz hangulatpontokat kap a sim) -
#8972 Jó ez az Álomállások? Olvastam már többször is, hogy a feltelepítés után van rá panasz, én még nem mertem feltenni, nem akarom, hogy elrontsa a játékot. Nem tudom, ér-e annyit. -
Joybull #8971 Szia. Kipróbáltam amit leírtál és nálam is ugyanaz a hiba. Egyik ásatást sem végezte el. Hátha jön valami javítás nemsokára. -
Gólya #8970 erre valami más ötlet?
tegnap megnéztem pl. Kínában is - ott sem működik - megnéztem egyedi tartalom nélkül is...nem letöltött tárgy zavart be - egyelőre úgy néz ki, mintha az új kieg-el lenne kapcsolatban (azért nem tenném a nyakamra a kést, de mintha mióta fenn az Álomállások, nem ásattam volna a simmel - előtte pedig semmi gond nem volt vele - de mondom, mérget nem vennék rá...)
mindenki rendben tud ásni az új kieg-el? vagy nem is foglalkoztok utazással azóta? -
Gólya #8968 ezért nem mentem én bele ilyenbe - akkor is panaszoltad, hogy csak viszi a pénzt
s ezért volt jó ez a kombináció (lakó- ill. közösségi), mert így egy "személyzet" kimaradt a körből, ennyivel könnyebb volt -
Gólya #8967 nem akartalak bántani, de kicsit furcsának tartom, hogy azért nem tud ásni, mert árnyék esik a cuccra...
szabályosan körbe tudja járni, tehát oda tud állni mellé, namost akkor ha azt mondom neki, hogy "ásd ki" akkor miért kiabál, hogy nem fér hozzá? -
#8966 naja
de amikor fizeted a két szakácsot, 3-4 pincért, hostesst,. esteleg bárod is van, akkor legyél már nyereséges ha tudsz
-
#8965 azért nem kell így rám támadni :( -
#8964 ez így van -
Gólya #8963 kellemetlen - nálam az volt a gond, hogy a lakással egy épületben volt az étterem és a kertkapun akartak mindenáron bemenni a vendégek - ami persze zárva volt, így állandóan ott vergődtek:)
de nagyon szépen hozott a konyhára, rengeteg barátot lehetett szerezni vele
akkor beszéltünk is róla, hogy lehet kicsit "megbuherálni" a dolgot...már pontosan nem emlékszem, de valami olyasmi volt, hogy keverni kellett a közösségi és a lakóhelyet, így azt hiszem a szakács automatikusan ott volt a tűzhely mellett és csak felszolgálni kellett meg "pingvinkedni" (vendéget fogadni:)) -
Gólya #8962 aha - és ahol nincs árnyék?
ne röhögtess - majd csillagtalan, felhős éjjel menjen ásni? -
Gólya #8961 ezt akkor megbeszéltük - elég sok képet mutattam is róla
de mindegy, nem ez a lényeg, hanem amit írtam, hogy egy szint fölött nem tudsz mit kezdeni a pénzzel -
#8960 Én az Open for Business-ben már csináltam egy éttermet és egész jól ment az üzlet is már az üzleti világ csúcsán volt de bejött egy durva bug amit nem lehetett kiküszöbölni és annyi lett neki a simsem bebugolt aztán már nem tudtam vele mit csinálni ! -
#8959 árnyék -
#8958 ok, szólj, ha 2-ben nyereségesen tudtál vinni egy éttermet -
Gólya #8957 ja és ugye mint látható, ott áll mellette, körbe tudja járni - mégse fér hozzá... -
Gólya #8956 ez milyen új divat? tegnap a hites sem boldogult az ásatásokkal:(
teljesen sima a talaj, mégis háborog a sim, hogy nem tudja megközelíteni...semmi nincs az útjában...nem értem...
-
Gólya #8955 nem kell hozzá a hivatás - az én simem dokinéni, mégis simán megy a feltalálói tevékenység...csak a kezdetnél van a barkácsolás, ahogy elkészül az első "remekmű", utána már eltűnik a barkácsolás opció és bejön helyette a feltalálói tev. -
Gólya #8954 bejelentkeztél? -
Gólya #8953 no de nem arra játszik az ember gyereke...mármint hogy veszteséges buliba kezd:) -
Ironman2 #8952 A robottal egyenesen feltalálni lehet a munkaasztalon,a többiek csak barkácsolni tudnak rajta,amíg valaki nem válasza a feltaláló hivatást -
Ironman2 #8951 Nekem többet irt ki az egyik ereklyénél