44549

no-warez.gif
  • vica0523
    Az évszakokkal csak lepirultak meg hőgutát vagy mit kaptak. A Jó utat-ban leterítettek egy törölközőt és napoztak, ekkor barnultak le.
  • Ironman2
    Én úgy tudom az már az Évszakokkal jött
  • vica0523
    A Jó utat! kieggel ki tudtak feküdni a napozni a simek, és le is tudtak barnulni.Vagy leégni, ahogy épp sikerült.
  • Gólya #9189
    talán csak nekem új, de majdnem beestem a szék meg az asztal közé...
    betörő járt a házban, s amikor a rendőr kivitte a kocsihoz, valami eszement vihogás hallatszott:)
    egyből beugrott egy régi humoreszkből a Kern hangja, amint "sátáni kacajt" mutat be:)
  • Gólya #9188
    kösz, de pont a költözés nem jó:)
    már abban az értelemben, hogy ha új játékot kezd, akkor a kapcsolatoknak fuccs
  • Joschka
    De valószínűleg a drágakövekhez hasonlóan talán vitrinbe is lehet őket rakni.
  • Joschka
    Jól gondolod ezt...A munkapadban nem engedi tárolni a találmányokat a játék, csak az eszköztárban.
  • dani71
    Gólya képzeld megtaláltam a megoldást a párod problémájára!
    csak ki kell menteni a tárolóba a családot és új városba költöztetni őket(új játékot kezdeni,beköltöztetni őket oda,a városba,majd kiválasztani őket és már mehet is a játék.)semmi nem veszik el csak a város megújul vagy más lesz.
    Mostmár tudok vásárolni a bazárban(mondjuk lehet,hogy két simhét után újra nem lehet majd(mert ez történt múltkor is)de ez más bug-okat is megold(pl.nekem a mágikus törpéim eltüntek de a költözés után újra megjelentek.)
    Jó sokat írtam majd legközelebb tömörítek.
  • Gólya #9184
    ja és Era: az elkészült cuccot miért kellene a munkapadban tárolni? ott csak a feltaláláshoz szükséges limlomok vannak - szerintem (nekem is a tárolóba pakol)
  • Gólya #9183
    még annyit halkan megjegyeznék, hogy nagyon sok fórumozónak érthetetlen a mondandója - ennyit a reformoktatásról...off vége (már amennyiben off, hogy vagányság ide, nagyfiúság oda, azért nem ártana magyarul írni...)
  • Gólya #9182
    és nekünk vannak értelmezési problémáink:)

egyébként soha nem is barnultak a simek csak leégtek - Mike tudna róla mutatni képet...emlékszem egy képére, úgy nézett ki a simje, mint aki most jött a grillről:)

• Gné Era
    még mindig nem értem mit is akart szegény kérdezni..
  • Gólya #9180
    #9168 első mondata: "Tudom, hogy külön játék"

erről beszéltem - magyarul: ha tudod, hogy más játék, akkor mit kavarsz, mint Piszkos Fred?
  • Ironman2
    Nem vagy egyedül!
  • Gné Era
    mondjuk edike kérdését nem is értettem..biztos velem van a baj..
  • Ironman2
    Jól van,nyugodj meg.Senki nem nézett hülyének.
  • edikee
    Szerintem te nem értettél meg engem, nem tudotam hogy melyik verzióban van ez a lehetőség.... nem kell egyből hülyének nézni.
  • Gólya #9175
    s ha mindenáron barnulni akarsz, ott a Sims2
  • Gólya #9174
    de most komolyan: ha tudod, hogy külön játék, akkor miért kérdezgettél?
  • Ironman2
    Aha...mit sajnálsz?
  • edikee
    Igen, sajnálom azt hittem a 3ba van ><'
  • Ironman2
    Akkor mégis a Sims2-ről beszéltél!
  • edikee
    Igazad van, tényleg a jó utatban van a barnulás, le is töltöm =)

Köszi.
  • Ironman2
    Különben az a 2.részben volt a napozás,és hogy lebarnult a sim.
  • edikee
    Tudom hogy külön játék.. :P
    csak már nem emlékszek
  • Ironman2
    Ja,és a Sims1-nél volt a Vakáció...
  • Ironman2
    Összekevered itt a Sims2-t a Sims 3-al.Két különálló játék,mindegyiknek van már vakációzós kiegje:
    Sims2 Jó utat!
    Sims3 A Világ körül
  • Ironman2
    Az nem a 2-ben volt a barnulás?
  • edikee
    nagyon régen játszottam.. és emlékszem hogy mindig napoztattam a simem.. msot nem tudom mi merre ><
  • Ironman2
    NA,te itt most összekutyultál mindent rendesen...hehe
  • Ironman2
    ????????
  • edikee
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem, régebben amikor játszottam eltudtam menni vakációra, ha jól tudom nekem akkor még csak az alap sims3 volt meg, most újra feltettem a játékot, kiegészítőkkel együtt. Sajnos csak Kínába, Görögbe és Egyiptomba tudok elutazni, régebben nem ez a 3 volt :s Szeretném megtudni, hogy hogyan tudnék eljutni a régi vakációhoz, ahol a simek le tudnak barnulni :). A választ előre is köszönöm.( Remélem érthető voltam )
  • Gólya #9160
    a komoly doktornéni:

• Swarn
    " moveObjects on " és " constrainFloorElevation true ". Ezek a házépítés miatt kellenek. Így szebb házakat lehet kreálni. :p

Meg néha a " resetSim vezetéknév keresztnév " ha valami baj van.

jokePlease - ezt is szoktam használni.
  • Joschka
    Hát hiába...tudtam, hogy ennek akkor mésincsen vége...legfeljebb akkor, ha valaki örökre-soha többére megutálja a sims játékokat!
  • Ironman2
    Kevés az esélye,mert mindig ujakat generál a program:vagy jönnek látogatóba külföldről
  • Joschka
    Ilyent még a sims 2-nél sem hallottam (olvastam) soha sem!!!!
  • Joschka
    De annak kevéske az eséllye...ugye?
  • Ironman2
    Én ugy tudom hogy van vége felirat,ha kihal az egész város
  • Joschka
    Végig???...de hisz nincs is vége a simsnek! hö...legyőzzük a főgonoszt a 49. szinten a nagy zárójelenetben...