44549
-
#9192 Az évszakokkal csak lepirultak meg hőgutát vagy mit kaptak. A Jó utat-ban leterítettek egy törölközőt és napoztak, ekkor barnultak le. -
Ironman2 #9191 Én úgy tudom az már az Évszakokkal jött -
#9190 A Jó utat! kieggel ki tudtak feküdni a napozni a simek, és le is tudtak barnulni.Vagy leégni, ahogy épp sikerült. -
Gólya #9189 talán csak nekem új, de majdnem beestem a szék meg az asztal közé...
betörő járt a házban, s amikor a rendőr kivitte a kocsihoz, valami eszement vihogás hallatszott:)
egyből beugrott egy régi humoreszkből a Kern hangja, amint "sátáni kacajt" mutat be:) -
Gólya #9188 kösz, de pont a költözés nem jó:)
már abban az értelemben, hogy ha új játékot kezd, akkor a kapcsolatoknak fuccs -
#9187 De valószínűleg a drágakövekhez hasonlóan talán vitrinbe is lehet őket rakni. -
#9186 Jól gondolod ezt...A munkapadban nem engedi tárolni a találmányokat a játék, csak az eszköztárban. -
#9185 Gólya képzeld megtaláltam a megoldást a párod problémájára!
csak ki kell menteni a tárolóba a családot és új városba költöztetni őket(új játékot kezdeni,beköltöztetni őket oda,a városba,majd kiválasztani őket és már mehet is a játék.)semmi nem veszik el csak a város megújul vagy más lesz.
Mostmár tudok vásárolni a bazárban(mondjuk lehet,hogy két simhét után újra nem lehet majd(mert ez történt múltkor is)de ez más bug-okat is megold(pl.nekem a mágikus törpéim eltüntek de a költözés után újra megjelentek.)
Jó sokat írtam majd legközelebb tömörítek.
-
Gólya #9184 ja és Era: az elkészült cuccot miért kellene a munkapadban tárolni? ott csak a feltaláláshoz szükséges limlomok vannak - szerintem (nekem is a tárolóba pakol) -
Gólya #9183 még annyit halkan megjegyeznék, hogy nagyon sok fórumozónak érthetetlen a mondandója - ennyit a reformoktatásról...off vége (már amennyiben off, hogy vagányság ide, nagyfiúság oda, azért nem ártana magyarul írni...) -
Gólya #9182 és nekünk vannak értelmezési problémáink:)
egyébként soha nem is barnultak a simek csak leégtek - Mike tudna róla mutatni képet...emlékszem egy képére, úgy nézett ki a simje, mint aki most jött a grillről:)
-
Gné Era #9181 még mindig nem értem mit is akart szegény kérdezni.. -
Gólya #9180 #9168 első mondata: "Tudom, hogy külön játék"
erről beszéltem - magyarul: ha tudod, hogy más játék, akkor mit kavarsz, mint Piszkos Fred?
-
Ironman2 #9179 Nem vagy egyedül! -
Gné Era #9178 mondjuk edike kérdését nem is értettem..biztos velem van a baj.. -
Ironman2 #9177 Jól van,nyugodj meg.Senki nem nézett hülyének. -
#9176 Szerintem te nem értettél meg engem, nem tudotam hogy melyik verzióban van ez a lehetőség.... nem kell egyből hülyének nézni. -
Gólya #9175 s ha mindenáron barnulni akarsz, ott a Sims2 -
Gólya #9174 de most komolyan: ha tudod, hogy külön játék, akkor miért kérdezgettél? -
Ironman2 #9173 Aha...mit sajnálsz? -
#9172 Igen, sajnálom azt hittem a 3ba van ><' -
Ironman2 #9171 Akkor mégis a Sims2-ről beszéltél! -
#9170 Igazad van, tényleg a jó utatban van a barnulás, le is töltöm =)
Köszi. -
Ironman2 #9169 Különben az a 2.részben volt a napozás,és hogy lebarnult a sim. -
#9168 Tudom hogy külön játék.. :P
csak már nem emlékszek -
Ironman2 #9167 Ja,és a Sims1-nél volt a Vakáció... -
Ironman2 #9166 Összekevered itt a Sims2-t a Sims 3-al.Két különálló játék,mindegyiknek van már vakációzós kiegje:
Sims2 Jó utat!
Sims3 A Világ körül -
Ironman2 #9165 Az nem a 2-ben volt a barnulás? -
#9164 nagyon régen játszottam.. és emlékszem hogy mindig napoztattam a simem.. msot nem tudom mi merre >< -
Ironman2 #9163 NA,te itt most összekutyultál mindent rendesen...hehe -
Ironman2 #9162 ???????? -
#9161 Sziasztok! Lenne egy kérdésem, régebben amikor játszottam eltudtam menni vakációra, ha jól tudom nekem akkor még csak az alap sims3 volt meg, most újra feltettem a játékot, kiegészítőkkel együtt. Sajnos csak Kínába, Görögbe és Egyiptomba tudok elutazni, régebben nem ez a 3 volt :s Szeretném megtudni, hogy hogyan tudnék eljutni a régi vakációhoz, ahol a simek le tudnak barnulni :). A választ előre is köszönöm.( Remélem érthető voltam ) -
Gólya #9160 a komoly doktornéni:
-
Swarn #9159 " moveObjects on " és " constrainFloorElevation true ". Ezek a házépítés miatt kellenek. Így szebb házakat lehet kreálni. :p
Meg néha a " resetSim vezetéknév keresztnév " ha valami baj van.
jokePlease - ezt is szoktam használni. -
#9158 Hát hiába...tudtam, hogy ennek akkor mésincsen vége...legfeljebb akkor, ha valaki örökre-soha többére megutálja a sims játékokat! -
Ironman2 #9157 Kevés az esélye,mert mindig ujakat generál a program:vagy jönnek látogatóba külföldről -
#9156 Ilyent még a sims 2-nél sem hallottam (olvastam) soha sem!!!! -
#9155 De annak kevéske az eséllye...ugye? -
Ironman2 #9154 Én ugy tudom hogy van vége felirat,ha kihal az egész város -
#9153 Végig???...de hisz nincs is vége a simsnek! hö...legyőzzük a főgonoszt a 49. szinten a nagy zárójelenetben...