44549
-
Ironman2 #9152 Végig vinni? -
#9151 Na Töltöttkáposzta(ez az én simem)...De. 10-kor mész vásárolni össze-vissza a városba!!!!hehehe -
#9150 Köszi...erre nem is gondoltam, de most tényleg...láccik, hogy iszonyatos a hőség, mint a tehénben, ahogy szoktuk mondani... Előfordulhat... mert a benzinkúton volt eladó. Viszont a két étteremben szintén nem volt eladó a pénztárnál, amelyeket én építettem!
Na akkor megvárom a nappalt hátha.... majd jó le...kérdezem, hogy holvótá má mikó én ide gyüttem vásáni, he? -
Gólya #9149 de ha nyitvatartási időn kívül megy, akkor nem tud vásárolni - a boltba magába be lehet menni, de a vásárlás opció nem működik
tényleg Joschka, véletlenül nem du. öt óra után akartál vásárolni? -
#9148 ha rákattintasz,hogy vásárlás akkor odamegy bárhol is van -
Gólya #9147 van - hova tetted a tiédet?:) nyaralni ment?:) -
#9145 Nálatok van a bizományi boltban eladó, mert az enyémbe nincsen. Hiába megyek be, tök üres a bolt. -
Gólya #9144 :) -
Gólya #9143 moveobjects - ez a max. -
Mikoto #9142 Sziasztok! Pont tegnap kezdtem vele újra játszani sok idő után...
És most megpróbálom teljesen csalások nélkül végig vinni... szorítsatok! :D
Ti mennyire használtok? :) -
Ironman2 #9141 Tényleg! Én meg összekevertem az életcéllal -
Gólya #9140 szerintem vedd meg a klinikát ha van elég pénzed rá -
Ironman2 #9139 Hát akkor szerintem járd végig az orvosi szakmát. -
#9138 ez a simem vágya. -
Ironman2 #9137 Miért lehet? -
#9136 klinikát hogy lehet nyitni? -
Gólya #9135 hangosan gondolkodom kicsit...
javítanék kissé Egyiptom alaptáborának felszereltségén - no nem nagyon, csak az asztalt szeretném közelebb tenni a hűtőhöz:)
a gond ott kezdődik, hogy nem enged belépni a telekre, mondván csak csalással tudom szerkeszteni
valaki kísérletezett már hasonlóval?
még keresgélek itt-ott, de ha valaki esetleg felhomályosítana - már ha csinált ilyet...
a "testingcheatsenabled", "debug" adott telken működik, tehát ezek kizárva, mivel előbb jó lenne bejutni... -
Gólya #9134 olvasd el -
Gólya #9133 igazán "beható" vizsgálat
-
mate1260 #9132 Hogyan lehet sírt csinálni, építeni???
És milyen kód kell a sír építéséhez a játékban??
Előre is köszi -
#9131 -
Gólya #9130 hmm...kellemetlen
a locsoló viszont rendben van - épp most jegyeztem meg, hogy ha hagyom a simjeimet, csináljanak amit akarnak, automatikusan mindegyik a locsolónál köt ki:) még véletlenül sem jutna eszükbe más:) -
#9129 ha elérted a feltalálás 10.szintjét akkor majd hívank a tudományos laborból, hogy ők segítenek neked megtanulni összeszerelni.(nem kell ott dolgozni.)kell majd hozzá 10 életgyümi, 100 kacat,egy szív alakú metszés rózsaszín gyémánt,és egy palládium rúd(tehát szinte a legritkább dolgok) -
#9128 Köszi -
Swarn #9127 Robotot hogyan lehet készíteni? -
Swarn #9126 Az én simem a kukában talált :) -
#9125 A resetSim-mel újra kéne generálódni a simnek lehetőleg hibátlanul. Na ez nálam nem jött be. Újragenerálta a játék, de megint hibásan. -
#9124 Sajna nálam a fogócskával bibi van. Úgy néz ki, hogy aki fogócskázik úgy is marad.Nem akartam megint előlről kezdeni, ezért próbáltam ki ezt. És bejött. -
Gólya #9123 köszi - remélem, a következő kieg-nél nem fogja ugyanezt végigcsinálni
bár azt esetleg megcsinálom, hogy a házból leteszek egyet a tárolóba
(ilyet, hogy resetsim, nem is szoktam használni...) -
#9122 Gólyának üzenem ha véletlenül megint beragadna egy sim egy interakcióban,(nem használna a resetSim sem) megoldás lehet a panelra való kiköltöztetés, majd visszakóltöztetés. Nekem megjavultak tőle, pedig apukára és lányára is "ráragadt" a fogócska.Asszem betiltom a fogócskázást. -
#9121 volt valamelyik simetek tűzoltó ? -
#9120 majd próbálkozok
-
#9119 Akkor meg áskálódjál azt egyszer valamikor, valahol majd rá lelsz! -
#9118 azért mert kell ahoz hogy minden ércem meglegyen
-
#9117 Pedig én... -
Gólya #9116 csak Hilda
és nem ám úgy gondoltam, hogy a képre kéne állnod -
#9115 Lehet, hogy átkeresztelem a simemet Kertészről Káposztára!!!! -
#9114 Szépen leírtad a simemet, valóban olyan káposzta kinézetű = telitalálat!!!! -
#9113 Danke!!!! Tök szép neve van: Para Hilda...Na, akkor most én... Ki fogok lógni a képről... hát ketten nem férünk ott el!!! Ja értem.... most mé mennyek közelebb hozzá... -
Gólya #9112 nem igazán neked írtam - gondoltam, hogy túl vagy már ezen - csak korábban valaki igen bőszen kereste, aztán mégse talált - lehet visszanézek ahhoz a simemhez, hátha megkapja még egyszer ezt a lehetőséget, aztán majd dokumentálom - ha még érdekel valakit:)