Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
ez szerintem a kettõbõl van😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Mike at home
remélem ennél jobb lesz a grafika
pl. közelinél ne legyen háromszög végû ujjuk

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rotator
Kíváncsi lennék a jelenlegi gépigényére.

akyyy
remélem lesz benne fps, vagy tps nézet és irányithatóság😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

LeWyTy
Nagyonjó!!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

rotator
Elsõ információk

A lényeg röviden: megszûnik az eddigi részek bezártsága és robotikussága. A játékmenet nem arról szól majd, hogy egyszer a házban tevékenykedik az ember, utána kilép, és betölti valamelyik szórakozónegyedet, aztán onnan átmegy vásárolni, hanem az egész egy nagy világban játszódik, határok nélkül. A szükségletek átalakulnak, az evés-ürítés-alvás unalomig ismételt ciklusa helyett más jellegû, árnyaltabb igényei lesznek a simeknek. Amit még tudni lehet jelenleg, hogy a karaktergeneráló részt radikálisan átalakították. További hírek hamarosan! 😊

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

ugyan már miért késnének? ez csak egy site, pár infót meg képet (esetleg egy-két videót) kirakni nem nagy cucc
Mike
eltakarodhatsz akkor

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
ez mit keres itt?

Hurrá, egy 129. sims játék.

DX10-es grafikát sztem el lehetne már tõlük várni ^^

rotator
Ha már ez is késni fog, mi lesz a játékkal?
Hát kíváncsi leszek, milyen grafikai ugrás lesz benne, mert a második elég brutális volt az elsõhöz képest. Amiket írtál pár hsz-szel ezelõtt, azokat a 2-be bele lehetne rakni, azok még nem indokolnának egy új részt, szóval biztosan lesz valami nagy váltás.

LeWyTy
Már alig várom!
De úgyis késnifognaklegalább 1 hetet.
De mivel ez a EA ezért nembisztos<#nemtudom>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

rotator
Wow, 2 hét múlva lehull a lepel! 😊

LeWyTy
JÓLESSZ!!!

LeWyTy
Dicsak!

LeWyTy
http://bluetooth11.mlap.hu/?m=1630850

rotator
Jó! 😊 Forrás?

LeWyTy
Csak hogy történnyen má valami.

LeWyTy

Eddig rengeteg téves információt olvashattunk, hamisított képekkel akarták elérni, hogy mindenki hiú reményeket tápláljon. De végre napvilágot láttak az elsõ valós információk. Richard Evans, a sims3 fejlesztõje a következõket nyilatkozta:

- A játékban számtalan tulajdonságból összeállíthatunk egy simet. Ezek közül minden sim 5-öt kap, amely meghatározza személyiségét. Ezáltal a simek nagyon különbözõek lehetnek, lesz, aki oda lesz a tévézésért, más simeket ez nem is fog érdekelni.

- A simek gondolnak a jövõre. Egy sim meghívhatja a fõnökét vacsorára, így több esélye lesz az elõléptetésre.

- A simek társasági magatartása sokkal kidolgozottabbak lesznek. Egy sim reagál arra, hogy egy másik sim hogy viszonyul a társasághoz. Ha egy vendég soha nem hoz magával ételt a partykra, vagy a simed ágyát elfoglalja. Ezeket akár szándékosan is meg lehet sérteni, kiváltva ezzel egy másik sim reakcióját.

- A simek emlékezete is kidolgozottabb lesz. Ha egy sim megbántott egy másik simet, akár késõbb is bocsánatot kérhet tõle.

AntiHero
"Rod Humble egy fórumon beszélt arról, hogy az Electronic Arts mûhelyeiben már készülõdik egy hármas számmal ellátott, nagyobb ugrást jelentõ új Sims epizód, amelyrõl hamarosan többet is megtudhatunk majd.

Mindemellett a fókusz hamarosan lekerül a Sims 2-rõl, ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy Humble igérete szerint a 2008-as évben csak egy kiegészítõ érkezik majd az említett játékhoz, a The Sims 2 Freetime. Hogy mi várható a hármas részben, arról egyelõre nem tudni semmit: tippjeink szerint legkésõbb az E3-on egészen biztosan lerántják a leplet a játék fontosabb jellemzõirõl."

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

rotator
Én legkorábban 2009 tavaszról tudok.

áhh még mindig jönnek a kettõhöz a kiegek... õsz elõtt sztem nem lesz semmi...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

LeWyTy
Történyen már valami!<#guluszem1>

Mike
szerintem cpu annyira nem
memória, az kell neki sok

Mike
ez igen!
küld el a linket a az EA-nak 😊

12346
hát jah.. elhegesztgetek benne házakat, szívesen rendezgetek be ezt-azt, de hogy pénzt nem adnék érte, az ziher:/ max az egészért egy 10-est.

rotator
Hát a cpu igénye az elég brutális sok egyidejû szereplõnél, de amúgy nem olyan vészes az.

az EA nagyon okosan csinálja 😊 mindig kiadja ugyanazt mint a SIMS1-et, kiegek nélkül, csak felturt grafikával 😊 Aztán jönnek az érdekesebbnél érdekesebb packok, ha azt nézed, ugyanazok a kiegek mint anno sims1-ben 😄 más név, más graf, meg 1-2 újitás és csók! meg mostmár csinálnak külön "packokat" hozzá... Csili-vili cuccok,stb. És sokan bedõlnek neki és megveszik az összes kieget 😊 Végülis, aki szereti a játékot az vegye meg. De 4évente megkapom ugyanazt, ugyanannyi pénzért mint amikor kiadták 😊 tehát ez nem hiányzik :\ lassan a simshez is atomerõmû kell... az lesz a szép ha DX10es lesz... akkor minimum requirements: PAKS recommended: chernobyl :p

Láttam régen róla 1-2 képet, eléggé megváltozott azokon a képeken a grafika, meg nem tudom. Majd kiderül, hogy mi lesz benne az új, de az is lehet, hogy csak újabb összegeket akarnak leakasztani a Sims rajongóktól a készítõk.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mi ez a Momentcity?találtam iwiwen egy MomencityGuy-t...van valami köze hozzá???hihi
Mike
lesz
szerinted az EA abbahagyja? kizárt

Kongy
lesz Sims3? és mi lesz abban az új? elég ebbõl 2 is...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

estleg félkör, kör alakú fal? 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

ZsZso
Én a Spore (lekerekítve, Sims nagyban - szintén Will Wright mûve) kiadásáig látok, utána számomra világvége lesz 😊. Pedig fix, hogy utána jön csak a Sims 3.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

cenobite
Meg az is jó lenne, hogyha a tárgyakat nem csak 90 fokban tudnám forgatni. (tudom, valami trükkel lehet már a sims2-ben is normálisan forgatni, de alapból nem)

gamertag: kenobita

amit ujithatnának pl mos jutott eszembe, ha elmegyek közösségi területre, nem tudok hazatelefonálni, nem tudok senkit elhívni, és ha jól veszem észre, az ott lévõ társaság se nagyon cserélõdik!
kiszállok a taxiból, szétnézek, és ha nincs ott egyik szeretõm se, nyugodtam bemehetek a vadiúj csajommal, nem kell félnem h jön valaki és felpofoz 😊

Pluskast
ameddig ay NFS-t😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Slayerboy
<#hehe><#nezze>

Voltam zárás előtt. _______________

Pedig azok is jók<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Drephis
nekem a 2 tetszik a kiegek nem kellenek nekem.

help

Hmmm... nem korai még azé nyitni neki topikot?<#wink>

Amúgy szerintem csak jobb lesz, mint a 2<#eljen>. A kettõ se rossz, de a hármat kötve hiszem, hogy úgy hagyják midnen változtatás nélkül.

Shiwo
"akkor is arra mentem hogy kiirtsam a családot amit megcsináltam vagy 20perc alatt :C"

"én inkább csak meguntam....elvégre mindig ezt csinálom, csak 1 karakterrel.... "

ez így furán vette ki magát szten 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mike at home
ezek nagyok vannak tényleg kis packek is pár tárggyal

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Laky
Az EA mindig hozzátesz kiegészítésül egy kis packet, pl: háziállatok, volt valami egyetem, stb, és hogy még hány ilyen kis pack lesz? 😄

szerk: #17-ben megtaláltam a választ 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Mike at home
márhogy játszani vele, vagy hogy az EA meddig üli meg a lovat?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

kas123
más módon is meglehet szerezni 😛 nem kell kes érte 😄