44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Ez szélesebb, és hosszabb is, mint az, amit belőle csináltam, mert már más is keresett ilyen 1x1-es méretű változatot. Ezért készítettem el a kisebbet.
  • Gólya #9231
    ja, értem

egyébként közben "varrtam gombot" a problémámra - már az átlátszó padlóéra...egy belső medence fölé kellett volna, de most úgy néz ki, hogy a medence fölötti mennyezet kihagyva, következő szinten egy "lehúzott" fallal körbevéve a terület és körberakva ablakkal

mindjárt csinálok egy képet róla...
  • Joschka
    De tudod mit? Ne is keresd. Itt az eredeti, ez package fájlban van.

Jill Wong Transparent Floor (package)

http://www33.zippyshare.com/v/12281809/file.html
  • Joschka
    Az eredeti az az, ami a modthesims3 oldalon van.

A rács szerkezete egy külső programban akkor is látható egy objektumnak, ha éppenséggel a játékban alig látható...de amint látod, a képen mégiscsak látod!!!!Nem? De!!!!
  • Gólya #9228
    "én kalapáltam át a meglévőt"

mi a túrót kalapáltál méretre, ha nincs?
    az eredeti, amiből csináltad, az hol van?
  • Joschka
    Hát erre nincsen, mert a világ körül városaiba még soha nem nyúltam bele...passz!!!
  • Joschka
    Nálam, mert én kalapáltam át a meglévőt ilyen méretűre!!!!hehehe

Így külön-külön is le tudod rakni, de amikor egymás mellé rakod őket, akkor egy egybefüggő átlátszó részt alkotnak. Tehát így már tetszőlegesen lerakható...Ja, a szokásos 'moveobjects on' kóddal rakható csak le.

Átlátszó padló 1x1 (sims3pack)

Letöltése: http://www38.zippyshare.com/v/18093068/file.html

• Gólya #9225
    jut eszembe Joschka: a 9135-re nincs valami ötleted?
    konkrétan a nyaralóhelyek szerkesztésére gondolok...azt mondja, csak csalással tudom szerkeszteni...oké, de milyen csalással?
  • Gólya #9224
    - hol van? megyek érte...
  • Joschka
    Vélatlenűl nem ilyenre gondoltál esetleg?...

• Gólya #9222
    kár...:(
    hátha lesz egyszer is...majd:)
  • Joschka
    Már én is kerestem konkrét padlót üvegből, de eddig még sehol sem találtam, pedig egy csomó oldalt bejárok....még az oroszoknál sincs!!!!
  • Gólya #9220
    mai napra rendelt kérdésem: üvegpadlóval találkozott-e már valamelyikőtök? (csempe vagy padló - bármelyik jó...lenne...)
    találtam egy "fényáteresztő"? valamit a MTS-en, de valahogy nem az igazi:(
  • adeeeka
    Köszönöm, megcsináltam, remélem minden jó lesz...:D
  • Ironman2
    Jól sejted,ott van! Az egészről csinálj biztonsági másolatot!
  • adeeeka
    Sziasztok, ha nem akarom elveszteni a városom és a karakterem meg egyéb dolgokat, akkor hol vannak azok a fájl-ok amiket jobb ha megtartok? jól sejtem, c:/users/documents/electonic arts/the sims 3 ?
  • dani71
  • dani71
    lelehet még tölteni azt a renault autó pack-ot
  • Gólya #9214
    oksa:)
  • Joschka
    Megtanítjuk őket simsezni...hehe
  • Joschka
    Mi lesz ott, csak nem éppen az eszkimók a jégkrémet szüretelik? Megyünk mi is veled!
  • Gólya #9211
    én már semmit se tudok - ha csak megmozdulok, folyik a víz rólam:(
    megyek az Északi-sarkra...
  • Ironman2
    Azt már én is láttam régebben
  • Gólya #9209
    passzolnám a kérdést...
    még én is most vettem észre - láttad, írtam is, hogy talán csak nekem új...
    de közben hazajött a hites, kérdeztem tőle is és azt mondta, hogy egy-két kajánál már látta az evőpálcikát
    elképzelhető, hogy csak Kínában és bizonyos ételeknél - gondolom levest azért mégsem:)
    az enyém épp a kedvenc salátáját csipegette vele
  • Joschka
    Ez valami mode lehet, amivel az evőeszközt ki lehet cserélni, vagy csak akkor kreálja a játék, ha kínában vagyok egy étteremben?
  • Joschka
    Na, ilyen evőpálcást most látok először...
  • Joschka
    A simmetriára én csak a 3. résznél találtam rá...mivelhogy azelőtt csak ritkán neteztem.
  • Joschka
    Olyan hőség van, hogy má asse tudom, hogy mit nem tudok...
  • Joschka
    Én abban is kódúltam, ha mondhatom így...
    Dehogynem használtam. A városomban az éttermemhez már régebben is használtam a kódokat, hogy fél magas falat tudjak összehozni. Meg a játékhoz is mindig használom a kódokat, csak most ritkábban építek...tegnap egy ön-köz mosodát dobtam össze, most éppen a logóját készítem el.
  • Gólya #9203
    hát mostmár nem sok minden van - anno rengeteg tipp volt, amíg sikerült Gerynek üzemeltetni - esetleg még pár oldal, amit meg tudott menteni

egyébként ez lehet megint csak nekem új - Kína, evőpálcika:

• Ironman2
    Én nem nagyon,de hogy most mondtad.....
  • Gólya #9201
    akkor anno a simmetria oldalt sem sűrűn nézegettétek?
  • Ironman2
    Épitkeztem a kettesben is,de csak egyszerü házakat.
  • Ironman2
    Én nem nagyon használtam idáig,csak most fedeztem fel
  • Gólya #9198
    te Joschka, ti a kettesben nem építkeztetek, hogy ezeket a kódokat most fedezitek fel? vagy csak a meleg miatt maradt ki?:)
  • Joschka
    Azt sokkal könnyebb lenne leírni, hogy mi nem hiányzik belőle!
  • mate1260
    Hy all!!
    Szerintetek mi hiányzik a Sims 3-ból????
  • vica0523
    Nekem viszont lebarnultak egy párszor, és sötétebb lett a bőrük.Pár pillanatra meg is állt a játék, míg az új bőrt betöltötte nekik.
  • vica0523
    Vagy ha nem volt szerencsém szép vörösre pirultak és pár napig úgy is maradtak.
  • Gólya #9193
    hát az enyémek kifeküdtek párszor a tengerpartra, de szikrával nem lett sötétebb a bőrük - mondjuk le sem égtek, mert automatikusan kenettem velük a naptejet:) (régi jó beidegződés:)))