44549
-
Gólya #9352 micsoda tervek...de azzal van egy kis gond - már ha letelepülésileg gondolja bárki is - ui. 35 év a határ...(s ha jól sejtem, néhányunknak itt már túlhaladott ez a dolog) -
#9351 Én is visszamászok...hehehe -
Ironman2 #9350 Na én húzok innen,mert kirugnak -
Ironman2 #9349 OFF: Azért illene neki beköszönni vagy valami -
#9348 Erre én is gondoltam...csak akkor nem jön ide, ha nem akar. -
#9347 Csak had ordibáljon... -
Ironman2 #9346 Attól még van net a világon -
#9345 Lehet, hogy tényleg le ment a csávó a térképről? -
Ironman2 #9344 Be szokott nézni 3 havonta,aztán meg leorditja a fejünket mert lát 5000 hsz-t -
#9343 Lehet... a mútkor ugyan bevillantotta csilli-villi mosolyát...azt megint el illant. Azt mondta sok dolga van...passsz!
Még tavasszal dumáltunk róla, hogy ausztráliába kéne menni... -
Gólya #9342 én is szeretném tudni...:)
te, mi van az altopickal? házigazda világgá ment? -
#9341 Na, ezt hogy csinálta? -
Gólya #9340 azért nem semmi, amilyen ügyes ez a leányzó...
nem tudtam jobban ráközelíteni, de talán így is látszik a lába és alatta a ...... semmi
(még a végén elindul nekem a túlsó partra...) -
Gólya #9339 hát kreálj egyet neki:) -
#9338 Okés, úgy marad!!!! -
#9337 Ja, értem...viszont a ducimaca nem tudom mikor fog neki eljönni? -
Gólya #9336 nehogy lefogyaszd szerencsétlent... -
Gólya #9335 amikor a simed együtt korizik a kis töltött káposztájával:)
-
#9334 Csak nem arról kell a kép ugye, hogy "deszka" lett a simem?
Ugye nem arra gondoltál....ugye?
Egyébként meg rettenetesen izmos is a csávó, csak szeret enni....már sokféle dolgot is tud főzni. -
#9333 Mármint miről kellenek a képek? -
#9332 Most akkor menjek el a Sims 2-be görl-koriért? Mert itt ugye még nincsen! -
Gólya #9331 nézd meg a többi képét is - ez az Elaine-sorozat is több képből áll
ja és remélem figyeled, hogy ezek edzett malacok ám:) - ha lépést akarsz tartani velük, akkor görkorira fel!
ja és kérünk utána képeket is -
#9330 Ma lehet, hogy nekiállok egy új egyedi divat&tetko szalont építeni. Az, amit a játékban van nekem nem igazán jön be...valami modern stílusú kellene. -
#9329 Húúúú köszi....rögtön három kismalac!
Szerintem a középső... az a kék pöttyös lesz a kedvence biztos, mert a kék a kedvenc színe. -
Gólya #9328 Joschka!
nézegeted paramiti cuccait a tsr-ön?
most megint találtam a simednek egy csinibabát:)
ő az -
Gólya #9327 szóval...
nekem ez a belsőépítész-dolog valahogy nem jön be:(
úgy tűnik, másnak nincs ilyen simje, így nem részletezem, ha esetleg mégis érdekel majd valakit bármi erről, majd szól:) -
Gólya #9326 pedig másként nem nagyon fogsz vele boldogulni.. -
sanyiute #9325 BANNER + Videó alatt
Tematizáljuk a topikokat:
játékélmények itt, technikai kérdések amott (installálás, patchelés, moddolás)
-
Ironman2 #9324 Te sem tudsz olvasni... -
Dave8814 #9323 A razor 1911 féle sims kell hozzá, nem igaz? -
atapka #9322 Hát nem tudom nem akarom újra rakni az egészet semmi alternatíva nem müködik. -
Dave8814 #9321 Hogyan kell telepítne a kiegészítőket, mer azt írja ki, h nem frissíthető a játék... És nem engedi felrakni az első kieget -
#9320 Tedd újra a játékot, az egészet. Ne telepítsd az Ea Download Managert.
Nézd meg a verziószámokat és csak azokat a frissítéseket töltsd le és telepítsd manuálisan amik még kellenek. Amikor kész telepítsd fel a legújabb EA Download Managert.Nekem is így lett jó. -
atapka #9319 értem mit mondasz de épp ez a baj hogy az inditópanelen nem engedi a frissítést sőt még ha letöltöm akkor sem engedi.Meg nagyon érdekes ezt irja Verzió 0.00.000 -
#9318 indítópanel be, katt a frissítésre és hagyd végigfutni -
atapka #9317 Segitsetek Ezt írja ki teljesen:A sims 3 alapjátékod nem kompatibilis az aktuális sims 3 kiegészítő csomaggal Kérjük frissítsd játékodat a inditó panelen keresztül. -
#9316 High End Loft Stuff -
#9315 World Adventures
Ambitions
meg van még a luxuslakás cuccok de annak nem tudom a nevét angolul
-
Dave8814 #9314 Valaki le tudná nekem írni az összes sims 3-as kiegészítő nevét angolul? -
Gólya #9313 valakinek van/volt belsőépítész simje?
hová tűnik időközönként bizonyos összeg?
figyelem a megbízásokért kapott összeget és a kp állományt, egy ideig egyezik, aztán egyszer-egyszer eltűnik x összeg...de mire?