Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tetszik, ahogy azzal dicsekednek benne, hogy kanyargósak lesznek az autóutak.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
bár a spore-nál se volt meg a minimum, és mégis élvezhetõen futott ^^
PC / Desktop
XP (Service Pack 2)
Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+
1 GB Memory
Graphics
GeForce FX 5900 / Radeon 9500
Graphics Ram
128 MB
Vista (Service Pack 1)
Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+
1.5 GB Memory
GeForce FX 5900 / Radeon 9500
128 MB Graphics RAM
Laptop
XP (Service Pack 2)
Processor Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+
1.5 GB Memory
GeForce Go 6200 / Radeon mobile 9600
128 MB Graphics RAM
Vista (Service Pack 1)
Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+
2.0 GB Memory
GeForce Go 6200 / Radeon mobile 9600
128 MB Graphics RAM
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
1. honnét tudjuk, egy EA alkalmazott nem ül itt
2. valszeg igen, mert a sims2 is megjelent magyarul
Lenne egy kérdésem!
A játék meg fog jelenni magyar nyelven?
Elõre is köszi a válaszokat!
a ruhák is vagy letöltöttek, vagy saját munkák
terxturárokkal kapcsolatban:
szerintem akik a 2. részhez készítettek textúrát, azok könnyedén fogják megcsinálni a 3. részhez is, s a megjelenés után pár héttel már teli lesz velük a net
vagy csak amikor összerakom a simet? meg fogom nézni
ami engem zavart az 2-ben, hogy nem mozog a szemük, kiváncsi vagyok itt majd mozog-e
meg jó lenne ha a textúrákat át lehetne importálni vhogy a 2-bõl
2 gigányi letöltött cuccom van, iszonyúan fog hiányozni
Igen, az már látszik, hogy a grafikát jól le fogja húzni a kritika, meg fogják írni, hogy semmiben nem fejlõdött a Sims2 óta (pedig állítólag az már rég elavultnak számít). Láttátok a hajakat? Mintha egy darabból faragták volna ki õket, semmi mozgó hajtincs vagy ilyesmi...
Az viszont pozitív az én szememben, hogy egy ilyen trailer-rel bevállalt az EA egy kis gonoszkodást. Nem az a tündibündi "mindenki aranyos a másikhoz", mindenki boldog... Szeretem, ha a Simsben lehet gonoszkodni is. 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az én xdobozom 😄

Kevés vagy, mint X.360-ban a hûtés!
mert egyébként nem világos ez a teleportálás dolog sem, minden autó láthatatlanul fog közlekedni?
Ez persze lehet random körbe-körbe háttérautókázás is, csak a fíling kedvéért. De ugye aki játszott a SimCity4-vel, az tudja, hogy a konkrét családok konkrét autóit is le lehet szimulálni úgy, hogy a suhanó autók nem csak úgy random suhannak a városban össze-vissza, hanem aszerint, hogy a tulajdonos hányra és hová megy dolgozni reggel, és merre és hánykor megy haza este. A SimCityben úgy volt, hogy reggel a sim autója megindult a térképen a munkahelye felé, késõ délután meg elindult a munkahelytõl haza. Tehát minimum ennyit szerintem le tudnának szimulálni, de persze nem tudom, hogy így lesz-e.
"Az autókázást magát nem fogjuk látni, mikor beül egy Sim az autóba, eltünik, s a célállomáson jelenik meg."
nahmármost valyon a nem játékos simek kocsikázhatnak, de a játékosé meg "teleportál" ? vagy csak úgy magától fognak autók flangálni a városban körbe-körbe cél nélkül ?
amúgy 1 nagyonnagy baj lesz a Sims 3-mal... az ember azt se fogja tudni, hogy mibe kezdjen, milyen simet csináljon elsõre 😊
meg tök faszán le lehet rá tölteni demókat😄
"több másolatot lehet készíteni sunset valley-bõl, több profilunk lehet, többféleképp végzõdhet az egyes simek története"
tehát mindegyik telek egy külön tér-idõvel rendelkezik, mint sok párhuzamos világ
persze csak spekulálok
megverlek ezzel a logóval meg aláírásaal😄 az ember itt számolja falra vésve a napokat amikor megvenné, már csak órák vannak hátra, te meg itt villogsz😞((((((((((<#idiota>#idiota>
a ház függetlenítését a telektõl jó pontként írtam fel, hisz ha mondjuk kezdem egy simmel, majd családot alapít, bizony ahogy nõ a létszám, úgy lenne igény - elsõsorban a gyerekek miatt - nagyobb udvarra, esetleg késõbbi kiegeknél kertre, s míg a házat mondjuk fölfelé lehet bõvíteni (pláne hogy a tetõtér is kicsit elõtérbe kerül), addig a telket nem lehet most változtatni