Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Már nagyon várom a sims 3-at. De valahol azt írják ki, hogy február 20.-án megjelent a boltokban. Valahol, pedig azt írják, hogy január 5.-én jelenik meg. Most akkor mi az igaz mikor jelenik meg a sims 3?
a félévente kiadott kieg, szépen hozza az eredményt félévente
legalább 10 éve mûködik ez jól, miért változtatnának rajta
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
a stuffok szerintem sem jók semmire,ezeket az eredeti kulccsal rendelkezõknek ingyen kellett volna adni.A kiegészítõket meg ügyesen szétosztották,mert a legtöbb jó dolgot az egymásra épülésükkel lehet elérni,ergo ha boszorkányként el akarsz menni egy randira a saját éttermedbe,utána egy nászútra,ehhez már 4 kieg kell minimum.😊
Az viszont nagyon bejönne nekem, ha nem félévente jönne egy nagykieg (a kisebb cuccos csomagok sose érdekeltek), hanem mondjuk félévente bejelentenék, hogy milyen 3-4 kieg lesz elérhetõ 1 éven belül, egyszerre, és akkor én kalkulálhatnék, hogy ebbõl a 3-4-bõl melyik az a 2, amelyik nélkül nem tudok élni tovább, a másik 2 pedig nem kell.
(Mai eszemmel már nem venném meg a Házikedvenceket és a Szabadidõt. Talán még az Apartment-t sem. Bár lehet, hogy utólag könnyû nagyszájúnak lenni...)
... és az üzleti lehetõség sem olyan, mint a Vár az Üzlet kiegben, hanem sokkal limitáltabb (csendestársnak lehet csak betársulni valamelyik rabbithole-ba)?
lesz egy alapjáték, aztán szavasz
majd jönnek hozzá a kiegek félévente
Ami maradt az évszak, az utazás 1-2 kisebb stuff, de amit nagyon szívesen látnék és egyszerû ötletnek vélem hogy kicsi kiegként, ami pár erzes szokott lenni, hogy pótlakókocsis nyaralásra is legyen lehetséges, illetve ilyen kisebb nyalánkságok, amit csak modellezni és moddingolni kell.
Livin It Up,Makin' Magic=Nagyvárosi élet,Szabadidõ(dzsinn,mágia etc..)
House Party,Hot Date=Éjszakai Élet
Vacation=Jó Utat!
Unleashed=Házi Kedvenc
Superstar=amiben megjelent a szórakoztatóipar(mûvészet,showmnan,táncos)igaz nem komplett kieg. másolás,hiszen nem kapott pölö városrészt,de akkor is.😊
Egyedüli újítás tehát, az Egyetem a Megnyitottunk!Vár az üzlet és az Évszakok.Magyarul 3 a 8-ból.Eléggé szar arány.
Ezeknek alapból benne kellene lennie majd a Sims 3-ban,de szerintem "kifelejtik",hogy majd mindenféle stuffal és kieggel "egészíthessék" ki.Ez eddig bejött nekik,és szerintem most is be fog.
Tehát Sims 7 kieg.
Sims 2 8 kieg. és 8 stuff+a karácsonyi.
Sims 3 vajh????
Ezért rühelltem mindig a konzolátiratokat.Kevés kivétellel mind szarul sikerül.Néha a Sony és a Microsoft olyan szerzõdést köt -qrva nagy lóvéért a fejlesztõkkel/kiadókkal-,hogy csak bizonyos idõtartam után jelenhesen meg az adott game PC-re(lásd GTA sorozat).Ergo,a GTA többi része is lesz PC-re,de elõbb a konzol.Vagy ott a Condemned 2:Bloodshoot.Az is majd egy éve kint van minden platformon,de a pécés megjelenés idõpontját még nem tudják.
ON:
Személyes ismerõsöm is van, aki maga is programozó csoport vezetõje volt a mozgáskoordinációnak, és elhihetitek nem hazudik (hisz minek tenné, lényegében egyébként is kijött már).
A késés mindössze optimalizáláson múlott, ahogyan említette Mike is, mivel ez esetben elsõsorban egy teljesen új "fájl rendszer"-t kellett átdolgozzanak, mert eredeti és elsõdleges célja az XBox360 és a PS3 volt.
nem felejtik el, pontosan tudják, hoy milyen géppark van kinn aleendõ vevõknél, csak leszarták illetve tartani kellett a határidõt, és ki kellett adni abban az állapotban, ahogy sikerült összehozni
Sims meg nem konzol game😄 persze van wiire meg anyám kinyjára is, de azok úgy vanna kialakitva hogy tényleg boxra.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nekem 4 ismerõsöm vette meg a GTA IV-t és a legalacsonyabb gépigény felvan tüntetve ennek reményében várták hogy zsírul fog futni, hiába hogy a gépük pont középút a minimum és maximum között, és mégis sok textúra hiba van, arról nem is beszélve hogy szaggat meg ilyensmi bajok vannak, hiszen a tesztelõi gépek 1000-szer jobbak mint egy átlagos otthoni és elfelejtik hogy sokan nem tehetik meg a pénz szórást.
Remélem sims-nél nem lesz ilyen probléma, mert rendkívül várom már hogy kijöjjön, kezdetek óta játszok vele
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
SIMS3 GYEREEEEEE!
én még a 2010-et is elhiszem
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
az említett hivatalos sajtóközlemény pedig ez:
közlemény
nem igazán vagyok otthon a "hivatalos" oldalakban, tehát ha ez mégsem annyira hivatalos, ne szidjatok nagyon - én is csak kíváncsiskodom itt is, ott is, mint mindenki más
Hadd kérdezzem meg, hogy van-e valami infó arról, hogy a többi városlakó is öregszik automatikusan, maguktól felhívjanak, vagy átjöjjenek? Elég hülye megoldásnak tartottam azt, hogy a többiekkel is nekem kellett foglalkozni.
Magyarán abban volt valami hiba, hogy mitõl retteg és mit kíván egy-egy sim. Ami mondjuk nem baj, ha jól mûködik, mert jóformán a személyiségeknek ez a rész a legkifejezõbb formája.
csodák nincsenek
a játékot mi fogjuk bétatesztelni
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ne szenvedjetek már. most minden hír kering a géjrmõl, 90%-a pletyka, hazugság... sztem ebben a hónapban kijön 20dikán<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>. má géjmelni akarok vele 😛.
www.hardwired.hu
Nem tudok ehhez mit hozzáfûzni, mivel Sims VIP tag vagyok kezdetek óta, mégis a kiadás dátuma is legalább annyira bizonytalanok mint a gazdasági világválság😊