44549
-
Ironman2 #9432 Új infók a köeledő Leszáll az éj kiegészítőről:
- Az új klubokban és bárokban nem minden este pezseg az élet. Minden
éjjel más helyszínen van a nagy buli, Neked kell megkeresned, hol vannak
többen.
- A Simek jobban járnak, ha óvatosak, mert akár verekedés is kitörhet a
szórakozóhelyeken.
- A pezsgőfürdők remek kiegészítői a színváltós lámpák
- Ha bemész egy szórakozóhelyre, nyisd ki a szemedet és ismerkedj a
sztárokkal - könnyen felismerhetően a sárga csillagról a fejük felett.
Beszélgess velük és részesülj az őket körülvevő csillogásból. Ha elég
magas sztár-státusszal rendelkezel, akkor hozzáférhetsz a hídon túli
lakótelephez, ahol óriási házak találhatóak az alacsonyan fekvő
hegyekben. Az előbbre jutást segítheti az is, ha Simed gazdag.
- A sztárok nem csak az exkluzív klubokba nyerhetnek belépést, hanem az
ingyen ital is kijár nekik.
- Vannak VIP-Klubok, késdobálók (kocsmák), diszkók, mindenki
megtalálhatja a számára megfelelőt. A drágább helyeken az italok is jobbak.
- Új zenei irányzatok: Indie-Rock, Hip Hop
Vámpírok:
- Megtudhatják, milyen személyiségjegyekkel rendelkezik a másik Sim,
amikor a gondolataiban olvasnak.
- Elérhetik, hogy más Simek beszéljenek róluk
- Ha erősítik vámpír befolyásukat, akkor exkluzív vámpír bárokba is
bejuthatnak.
- Csak bizonyos klubokban tűnnek fel.
- Tudnak vadászni, a ragadozókhoz hasonló hő-látásuk segítségével más
színben látják a Simeket, de megharapni csak a barátaikat tudják. Ha
szeretnéd, át is tudják változtatni Simedet, ahelyett, hogy csak
megharapják. A kapcsolat szintjétől függően (pl. ha a Simed
összeházasodik egy vámpírral) különböző bensőségesebb animációk
láthatóak harapáskor.
Mai info update:
- Az új város neve Bridgeport.
- A dekorációk terén a határ a csillagos ég. Lesz egy óriási
akvárium-stílusú ablakszerű fal, amit felhasználhatsz pl. két szoba
között, így olyan lesz, mintha az óceán egy kis szelete választaná el
őket egymástól.
- A mixer tud saját ital keverni, amit elnevezhet és elmentheti a
receptjét, hogy később is felhasználhassa.
- Az oxigén- vagy buborékbárok szinte minden szórakozóhelyen
megtalálhatóak. Az oxigén különböző ízei különböző hatással vannak a
Simed hangulatára (a színük is más), így nagyban segíthetik a Simedet
azokban a tevékenységekben, amelyeket utána szeretnének csinálni.
- Csalással az apartmanok is átépíthetőek.
- Te is tudsz bárokat építeni tervrajzokból vagy egy meglévő
újraalkotásával. A bárokban található dolgokat egyébként otthon is
eléred a vásárlás módban.
- A sztárok gyerekei lehetnek híresek vagy nem híresek, célszerű már
gyermekkorban elkezdeni autogrammokat osztani, ha híressé szeretnéd tenni.
- Lesz sült csirkeszárny és nachos.
- Új életcél: Egy felhőkarcoló tetején lévő házban lakni.
- A legjobb bulik színhelyét minden este egy piros pötty jelöli a
térképen, ezen kívül megtudhatod az újságból is a helyszínt, illetve ha
másokkal pletykálsz.
Vámpírok:
- A vegetáriánus vámpírok plazma gyümölccsel csillapítják szomjukat.
- A szomjúság szükséglethez hangulatjelző is társul, és ha nem elégíted
ki időben, akkor a Simed meghal.
- A vámpírizmus génje recesszív, addig nem tudhatod, hogy gyermeked
rendelkezik-e vele, amíg a fiatal felnőtt kort el nem éri. (Két vámpír
szülőnek vámpír gyermeke lesz, vámpír-nem vámpír kapcsolatból csak
később derül ki.)
- A legelitebb vámpírklub neve Plasma 501, és össze kell barátkoznod egy
vámpírral ahhoz, hogy bejuthass.
- Nagyon gyorsan eljuthatnak a város egyik végéből a másikba, mindezt
különösebb erőfeszítés nélkül.
- A napfényen kicsit füstölnek és panaszkodni kezdenek a melegről.
-
Coolfire #9431 Jelentkezzünk tesztelőnek.Biztos jobban fizetnének.:)És az a röhej,hogy a legtöbb hibát a hivatalos fórumból tudják meg.És az a szép,hogy már ilyen is van:EAxian Spyware. -
Gólya #9430 van benne valami...
a gond csak az, hogy így előbb-utóbb elunja az ember, hogy van egy játék és mégsincs
bármennyire is ragaszkodik bárki a Simshez, ha csak nyeklik-csuklik, elmúlik a lelkesedés
itt van ez az ásatás dolog is...nem igaz, hogy ne fért volna be a patchbe a javítása
jelentkeznem kéne tesztelőnek - ha semmi baja nincs a játéknak, én akkor is ki tudom akasztani:)
bár ezzel se mennék semmire - attól még kiadnák szívfájdalom nélkül (úgyhogy tényleg nyugodt szívvel minősíthető hülyének, aki pénzt ad ilyenekért...elsőnek vagyok én:))) -
Coolfire #9429 Ilyen ez a Sims Studio.Milyen érdekes pölö az első sorozathoz(ha jól emlékszem,egy patch volt)ez még a Maxis éra.A kettőnél már szinte inkompatibilisek voltak a kiegek.
A mostani sorozatnál,ez már a tizenegyedik patch.Egyszerűen nem igaz,hogy nem tudják megoldani ezeket a problémákat.Nincsenek teszeterek?Vagy az EA leszarja,hogy bugos csak a ciklusokat tartani tudják.Az utóbbi a valószínű. -
Gólya #9428 akkor sem értem...
tehát: 1. adott a hiba, mely szerint a nyomozást nem lehet végigvinni; 2. ezt a hibát kijavították; 3. feltételezve, hogy a kérdezőnél ez a hiba kavar be, akkor most mi van? a hibát kijavították...vagy mégsem?
na jó, már megint olyanba megyek bele, amibe nem érdemes - csak néha rohadtul zavar, amikor hülyének nézik az embert -
Coolfire #9427 Passz,szerintem ők sem tudják.:) -
Coolfire #9426 Sajna.. -
Gólya #9425 vége a szabinak? -
Gólya #9424 bizonyos lépéseket??? ez alatt mit értenek? -
Gólya #9423 1. tessék szorgalmasan beszélgetni, flörtölni, stb., stb. szépen sorban, ahogy meg vagyon írva a nagykönyvben:)
(a beszélgetés nagyon fontos, tehát csak úgy nem működőképes a dolog, hogy "jó csaj/jó hapsi, aztán uccu az ágyba)
2. nem hinném, hogy te hívhatod a lakberendezőt - legalábbis még nem láttam ilyen opciót - ha viszont a te simed lakberendező, ő fel tudja ajánlani a szolgáltatásait más simeknek
3. egészségedre:) -
mate1260 #9422 Hogy lehet összeházasodni a játékban???
Lehet magadhoz hívni lakberendezőt?
Köszi a válaszokat -
Coolfire #9421 Jóformán le sem feküdtem.:) -
Coolfire #9420 "Kijavítottunk egy hibát, amely meggátolta, hogy a magánnyomozó simek a végére járjanak olyan eseteknek, amelyek bizonyos lépéseket foglaltak magukba"
Ettől nem lehet? -
Gólya #9419 de korán tetszett kelni:) -
Gólya #9418 szerintem töröld le a feladatot és nézz másik után
ugyan detektív simem nem volt - pontosabban elkezdtem az egyikkel, de a második lépcső után otthagyta -, viszont lakberendező simemnél előfordult, hogy nem tudta átadni a kész lakást, majd miután töröltem a feladatot, újra mehetett úgymond befejezni a remekművet és át is adta a kész munkát
hátha bejön nálad is... -
Coolfire #9417 1.14/2.9/3.5/4.2 -
Coolfire #9416 Na rájöttem mi a bibi a játékkal.A "közepe" megint nem patchelődött fel.Feltűnt,hogy csak az alap és az Ambitions Bin könyvtára egyezik.
A picsába.:) -
wulwerin #9415 Hali.
Van egy olyan problémám, hogy az álomállásokban az egyik simem detektív, és van éppen egy ügye. Sajnos valamijen bug miatt nem tudmo a jelentést megtenni a megbízónak, hiába beszél hozzá nem fogadja el. Nem ez az első ügyem. A kérdés: lehet dobni az ügyet, vagy csak mondjak fel simán? -
Gólya #9414 hát tedd félre kis ideig, "gyakorlatozz" más kövekkel -
Gólya #9413 ha más országban jársz - Kína, Egyiptom, Fr.ország -, néhány helyen találsz kis törmelék- és hasonló kupacokat, amikre rámutatva kapod az opciót: ássa ki
találhatsz relikviát, talán ősi érmét is?, apróságokat
néhányunknál (ha nem mindenkinél) gond, hogy egy ideje nem működik a dolog - hiába "mondom" szegény simemnek, ássa ki, odamegy mellé és panaszkodik, hogy nem fér hozzá - és ezen a legutóbbi patch sem javított...ezér tis gondolom, hogy nem csak néhányunknál lehet ez gond -
Coolfire #9412 Nem ragaszkodom,de már kiástam 5 rózsaszín gyémántot,és meg kellene csiszoltatni. -
Coolfire #9411 Más:olvastam ásatásokról.A mit takar?Gondolom nem az áskával való ügyködést jelenti.:)Nem csak kincseket kell keresni?Ennyit a játékbéli tudásomról.:) -
Gólya #9410 kifejezetten saját metszéshez ragaszkodsz?
ha nem, akkor nézz szét a városban - írtam korábban, hogy nálam a robotkészítéshez kellett és térképnézetben ugyanúgy bejelölte a lelőhelyet, mint a küldetéseknél a különböző gyűjteni valókat -
Coolfire #9409 Hát nem tudom.Az áskával már egy valag ércet csiszoltatni való drágakövet gyűjtögettem.Nekem úgy tűnik,hogy metszések után adja.De lehet,hogy tévedek. -
#9408 na visszagyöttem
remélem rendesek voltatok, senkire nem volt panasz -
Ironman2 #9407 Micsoda grafika! -
#9406 egy újabb rejtély: nem ez a félsziget látszik sunset valley partjáról? -
#9405 egy közeli fotó az új városról
-
#9404 Valszeg tényleg a város romlott el, mert nekem is egy letöltött városban történt ez, amit aztán töröltem is.Máshol még nem fordult elő. -
#9403 Köszönöm a tippet, bejött, de ehhez sajnos nem volt elég másik házba költöznöm, hanem Sunset Valley-be kellett mennem River...-ból. Szóval valószínűleg maga a világ romlott valahogyan el.
Persze ez a drasztikus költözés hazavágta a kapcsolatokat, de a képzettségek, életcél, inventoríban tárolt tárgyak megmaradtak - sőt, még a karrier is. -
#9402 köszi! -
#9401 *számától -
#9400 Szerintem gyorsabb lesz. Már a Sims 2-nél is függött a játék gyorsasága a simek stámától. Én még 8 simmel nem játszottam, de ha 1-2 simmel játszom gyorsabb mintha egy 4-5 tagú családdal. -
#9399 jó,hogy újra itt vagy Vica,nem tudnád megmondani hogy gyorsabb lesz-e a játék ha 8 helyet csak 4 simmel játszok egyszerre? -
#9398 Próbáld ki, hogy másik házban, másik családnál is ezt csinálja-e. Ha csak ennél az egynél, valószínüleg hibás a ház vagy a család. Költöztesd másik házba a családot, ha a ház hibás ettől meg kell javulnia.(Én is jártam így, a költözés megoldotta.) -
#9397 vedd lejjebb a grafikát -
#9396 Volna egy olyan problémám, hogy a játék egyszer csak szaggatni kezdett. Napok óta simán ment, aztán egyszer csak megált, gondolkozott kb. 5 mp-ig, újraindult... és folyamatosan ezt csinálja. Kb. 10 mp-nként megáll 5 mp-re. Közben semmilyen tartalmat nem telepítettem, pár dolgot vettem Kínában, de azok is official cuccok. Van ötletetek??? -
#9395 Coolfire!Találd meg az alapjáték öszzes drágakövét és megkapod!
és nem metszésszám után kapod meg nekem előbb volt szív-metszésem,mint inga metszésembenne is van a gyűjtés jártasságnaplóban "találd meg az öszzes drágakövet és tiéd lesz a legértékesebb metszés".
higgyetek már nekem mert a mysims-en is ez van. -
Gólya #9394 még a kezdetek kezdetén igen elcsodálkoztam egy simemen, amint megsiratta az elpusztult növényét...még le is fotóztam, annyira új dolog volt:)
most meg...
az utóbbi időben kreált simjeim sorozatban rendeznek siratást, ha kipusztul egy növény - és még milyet...egy siratóasszony-kórus nem csinálná különbül...:) -
Coolfire #9393 A márkimetszés a 6-os.Akkor most már a szívnek kell jönnie.:)