44549

no-warez.gif
  • Ironman2
    Ez simán elmehetne a Sims 3 valamelyik kiegészítőjének.
  • Ironman2
    Sims Medieval teljes bemutatója.Márciusban jön a játék.

• Mike at home
    és szorgalmas beszélgetéskor mindig csak a flörtöt hazsnáld, ha közben beraksz mást is, összedölnek a szintek, kezdheted előlről
    ilyen hülyén van megoldva
  • Mike at home
    illetve ha ez ennyire zavar fogod, 1 szülinap és már költözhet is el
  • Mike at home
    ezért nem kell megölni
    testingcheatsenabled true
    shift+katt a simedre és traits
  • Gólya #9468
    látod, nekem ez nem jön be - volt már, hogy majdnem kihagytam munkát, mert be kellett mennie a simnek ügyelni és már eltelt az idő fele legalább, mire észrevettem
  • Coolfire
    Na jó megyek aludni,mert már sem fogalmazni,sem írni nem tudok.

Majd holnap délután..
  • Coolfire
    Ami az egy pozitívum szerintem a javításokban,az a számozott üzi.Nem mennek egymás alá,és tűnnek el.Mert pölö mikor furkálok jön gy pár.
  • Amiga
    Oh, köszönöm! :-)
  • Gólya #9464
    az biztos...úgy is aludt utána a simem, mert már annyira kimerült volt,hogy szinte csak beájult az ágyba
    gondolhatod, mikor reggel végigvonult az edzőtermen reggelizni...:))
  • Gólya #9463
    térképnézetben minden olyan hely fölött, ahol tulajdoni részed van, megjelenik egy kis barna zászló (vagy csillag? most hirtelen nem tudom) - oda szépen elküldözgeted a simedet és kasszírozol - baromi nagy marhaság, mert sokkal egyszerűbb volt a lapra rábökni, mint egyesével kijelölgetni mindet
  • Coolfire
    Én mikor még csak az alapjáték volt,akkor üzlettárs voltam,és a lap ott volt az eszköztárban,elég volt arra kattintani vasárnapoként,s ment a pénzért.Már ezt is elb@szták
  • Gólya #9461
    egyszer szívtam meg a riasztó hiányát - egy nyaralót kezdtem berendezni, de csak egy ágy meg egy kanapé volt - meg persze a fürdő -, és az a szemétláda nem lenyúlta az összes cuccot...
    pedig nyaralóhelyen még sose láttam betörőt...de akkor és ott volt...
  • Coolfire
    Legalább a simed életben maradt.:)Meg mindenkinek jó lett a sérója.:)
  • Amiga
    Lenne egy kérdésem: tulajdonrészt vásároltam 35.000-ért a Sportstadionban Sunset Valleyben. Kiírta a gép, hogy hetente tudom kaszálni a részesedést. De az eszköztáramban nem jelent meg a tulajdoni lap... Hogyan működik ez az üzlettársi dolog?
  • Gólya #9458
    azt hiszem, nincs...

ha "csak" ennyi vele a gondod, akkor gyűjtögesd a pontokat és lecserélheted majd a szem.jegyeit - azt hiszem, középiskolás kortól már használhatja az addig gyűjtött pontokat
  • Coolfire
    Szép.:)Nekem eddig csak betörőm volt,riasztó meg egy darab sem.Fel is pakolt rendesen.:)
  • Gólya #9456
    na...akasztották a hóhért:)

előtte még milyen szép idő volt...aztán a kórházba becsapott egy meteorit (jó sötétek, de éppen éjszakai műszakban volt a simem):

• Coolfire
    Nem akarom megölni,de olyan személyiségjegyei vannak,amik nem tetszenek.Nem figyelek rá,és képes elmenni a suliba és megírni a leckét.Pedig büntit is kapott bélyeget kellett nyalnia 17.00-ig.:)Ebben már nincs szoc. munkás?
  • Coolfire
    Most érte el a sim a feltaláló 10-es szintet.Már jött is a telefon,hogy vigyek be palládiumot,azt bevittem.Most életgyümit kér.Ott fog elkészülni a simbot?
  • Coolfire
    Magándetektív 10-es szint.
  • Gólya #9452
    zárd be kissé a csöppséget:)
    na jó, nem szadizunk...
    még mindig nem jegyezted meg,hogy minden fontosabb dolog előtt és után menteni kellene...mint a kis elefánt:))
  • Gólya #9451
    csúnya, rossz bácsi:)

ilyen "hátsó-kigyulladás" az enyémnél is előfordult egyszer-egyszer:)

mi a simed foglalkozása? miért kapta a város kulcsát?
  • Coolfire
    A bosszú:)

Baleset:)

A "zabigyerek"

És a város kulcsának átvétele.:)

• Coolfire
    Páze,hoztam egy gyereket a múltból.Direkt leszarom,mégsem viszik el.Kiköltöztetni meg nem tudom.A kis stréber mindig elmegy suliba,megcsinálja leckét és zöld minden csíkja.Megint-szokás szerint-voltam-,hogy nem mentettem mielőtt bemászott a sim az időgépbe.
  • BBazsi
    Hi!
    Letöltöttem a sims3-t a laptomomra feltelepítettem elindul, de a karakter készítésnél a karakter vibrál illetve szétesik vonalakra. Játék közben is minden jó csak a karakter ábrája esik szét itt is vonalakra. Leellenőriztem "Can you run it" -el a konfiguráció megefelelő a játék futtatásához. Másnál is előfordult ilyen probléma?
  • Gólya #9447
    kis csöves simem edzőtermi "lakosztálya":)

• Coolfire
    Lehet.:)
  • Gólya #9445
    khmm...nem előtte kellett volna?:)

az előbbi "összkomfortot" kibővítettem egy könyvespolccal - így meló után egyenesen mehet az edzőterembe a csaj:)
    tanulás, pihenés, szórakozás, közösség - mégiscsak jó csövezni:)
  • Coolfire
    Az biztos.Minél összetettebb lesz,annál több a hibaforrás.
  • Coolfire
    Mert az áskával jó cuccokat lehet összeszedni.:)Már van egy csómó rejtélyes törp úr az eszköztárban.Kettőt kiraktam a kertbe,reggel az egyik beállt a budi elé,s a simem meg behugyozott.Fel is rúgta utána.:)
  • Gólya #9441
    s megint tele hibával...
    majd mire az utána következő kieg. elkészül, talán már normálisan játszható is lesz...
  • Gólya #9440
    én időjárást akarok...hol egy toporzékolós smiley?:)
  • Gólya #9439
    a kis bosszúálló...:)

új sim, nem akartam különösebben vacakolni a házépítéssel, mert másik telekre költöztetném majd, ha már lesz egy kis "megtakarított pénze", s azon filóztam, hol tudná kipihenni magát
    eddig általában a parkban tettem le őket egy padra, de az nem igazán jó
    aztán eszembe jutott az edzőterem, ott ugye van mosdó, hűtő, gondoltam megpróbálok egy ágyat berakni, hátha...és bejött:)

miért furkálod a parkot? tönkreteszed az adófizetők pénzét:))
    inkább egy gyűjteményrendező és uccu neki a városnak...
  • Coolfire
    Nagy kutyulmány lesz ez a Late Night..Superstar,Nightlife,Apartmen Life etc..
  • Coolfire
    Van ilyen.:)Az enyém is aludt már mindenhol,de még így nem "rendezkedett" be.:)A parkot meg rommá fúrkáltam.Mindig elkap vmi. és alig tudok egy kis szajrét összeszedni.A múltkor genyózott velem az egyik szomszéd,és az összes kocsiját,meg egyéb apróságokat a levegőbe repítettem.Még a szeme sem rebbent.Ja és már a bizit is felrobbantottam.Azóta is renoválják.:)
  • Gólya #9436
    "- A napfényen kicsit füstölnek..."

kissé karamellizálódnak...
  • Gólya #9435
    "- Csalással az apartmanok is átépíthetőek."

jó jó, de ha ez is olyan lesz, mint most a nyaralóhelyek szerkeszthetősége - szerettem volna Egyiptomban a táborban a kajázóasztalt kicsit közelebb vinni a hűtőhöz, azt mondta a játék, hogy csak csalással tudom szerkeszteni a helyet, de hogy milyen csalással, annak még nem sikerült a nyomára bukkanni (még csak a telekre sem enged belépni...) -,akkor nem megyünk vele semmire
    remélem, nem így lesz...
  • Gólya #9434
    szép élet a csöves élet...

hogy én erre csak most jöttem rá...szégyellem magam lassan évtizedes simsező létemre... :oops:
  • Ironman2
    közeledő