44549
-
Ironman2 #9473 Ez simán elmehetne a Sims 3 valamelyik kiegészítőjének. -
Ironman2 #9472 Sims Medieval teljes bemutatója.Márciusban jön a játék.
-
#9471 és szorgalmas beszélgetéskor mindig csak a flörtöt hazsnáld, ha közben beraksz mást is, összedölnek a szintek, kezdheted előlről
ilyen hülyén van megoldva -
#9470 illetve ha ez ennyire zavar fogod, 1 szülinap és már költözhet is el -
#9469 ezért nem kell megölni
testingcheatsenabled true
shift+katt a simedre és traits -
Gólya #9468 látod, nekem ez nem jön be - volt már, hogy majdnem kihagytam munkát, mert be kellett mennie a simnek ügyelni és már eltelt az idő fele legalább, mire észrevettem -
Coolfire #9467 Na jó megyek aludni,mert már sem fogalmazni,sem írni nem tudok.
Majd holnap délután.. -
Coolfire #9466 Ami az egy pozitívum szerintem a javításokban,az a számozott üzi.Nem mennek egymás alá,és tűnnek el.Mert pölö mikor furkálok jön gy pár. -
#9465 Oh, köszönöm! :-) -
Gólya #9464 az biztos...úgy is aludt utána a simem, mert már annyira kimerült volt,hogy szinte csak beájult az ágyba
gondolhatod, mikor reggel végigvonult az edzőtermen reggelizni...:)) -
Gólya #9463 térképnézetben minden olyan hely fölött, ahol tulajdoni részed van, megjelenik egy kis barna zászló (vagy csillag? most hirtelen nem tudom) - oda szépen elküldözgeted a simedet és kasszírozol - baromi nagy marhaság, mert sokkal egyszerűbb volt a lapra rábökni, mint egyesével kijelölgetni mindet -
Coolfire #9462 Én mikor még csak az alapjáték volt,akkor üzlettárs voltam,és a lap ott volt az eszköztárban,elég volt arra kattintani vasárnapoként,s ment a pénzért.Már ezt is elb@szták -
Gólya #9461 egyszer szívtam meg a riasztó hiányát - egy nyaralót kezdtem berendezni, de csak egy ágy meg egy kanapé volt - meg persze a fürdő -, és az a szemétláda nem lenyúlta az összes cuccot...
pedig nyaralóhelyen még sose láttam betörőt...de akkor és ott volt... -
Coolfire #9460 Legalább a simed életben maradt.:)Meg mindenkinek jó lett a sérója.:) -
#9459 Lenne egy kérdésem: tulajdonrészt vásároltam 35.000-ért a Sportstadionban Sunset Valleyben. Kiírta a gép, hogy hetente tudom kaszálni a részesedést. De az eszköztáramban nem jelent meg a tulajdoni lap... Hogyan működik ez az üzlettársi dolog? -
Gólya #9458 azt hiszem, nincs...
ha "csak" ennyi vele a gondod, akkor gyűjtögesd a pontokat és lecserélheted majd a szem.jegyeit - azt hiszem, középiskolás kortól már használhatja az addig gyűjtött pontokat -
Coolfire #9457 Szép.:)Nekem eddig csak betörőm volt,riasztó meg egy darab sem.Fel is pakolt rendesen.:) -
Gólya #9456 na...akasztották a hóhért:)
előtte még milyen szép idő volt...aztán a kórházba becsapott egy meteorit (jó sötétek, de éppen éjszakai műszakban volt a simem):
-
Coolfire #9455 Nem akarom megölni,de olyan személyiségjegyei vannak,amik nem tetszenek.Nem figyelek rá,és képes elmenni a suliba és megírni a leckét.Pedig büntit is kapott bélyeget kellett nyalnia 17.00-ig.:)Ebben már nincs szoc. munkás? -
Coolfire #9454 Most érte el a sim a feltaláló 10-es szintet.Már jött is a telefon,hogy vigyek be palládiumot,azt bevittem.Most életgyümit kér.Ott fog elkészülni a simbot? -
Coolfire #9453 Magándetektív 10-es szint. -
Gólya #9452 zárd be kissé a csöppséget:)
na jó, nem szadizunk...
még mindig nem jegyezted meg,hogy minden fontosabb dolog előtt és után menteni kellene...mint a kis elefánt:)) -
Gólya #9451 csúnya, rossz bácsi:)
ilyen "hátsó-kigyulladás" az enyémnél is előfordult egyszer-egyszer:)
mi a simed foglalkozása? miért kapta a város kulcsát? -
Coolfire #9450 A bosszú:)
Baleset:)
A "zabigyerek"
És a város kulcsának átvétele.:)
-
Coolfire #9449 Páze,hoztam egy gyereket a múltból.Direkt leszarom,mégsem viszik el.Kiköltöztetni meg nem tudom.A kis stréber mindig elmegy suliba,megcsinálja leckét és zöld minden csíkja.Megint-szokás szerint-voltam-,hogy nem mentettem mielőtt bemászott a sim az időgépbe. -
BBazsi #9448 Hi!
Letöltöttem a sims3-t a laptomomra feltelepítettem elindul, de a karakter készítésnél a karakter vibrál illetve szétesik vonalakra. Játék közben is minden jó csak a karakter ábrája esik szét itt is vonalakra. Leellenőriztem "Can you run it" -el a konfiguráció megefelelő a játék futtatásához. Másnál is előfordult ilyen probléma? -
Gólya #9447 kis csöves simem edzőtermi "lakosztálya":)
-
Coolfire #9446 Lehet.:) -
Gólya #9445 khmm...nem előtte kellett volna?:)
az előbbi "összkomfortot" kibővítettem egy könyvespolccal - így meló után egyenesen mehet az edzőterembe a csaj:)
tanulás, pihenés, szórakozás, közösség - mégiscsak jó csövezni:) -
Coolfire #9443 Az biztos.Minél összetettebb lesz,annál több a hibaforrás. -
Coolfire #9442 Mert az áskával jó cuccokat lehet összeszedni.:)Már van egy csómó rejtélyes törp úr az eszköztárban.Kettőt kiraktam a kertbe,reggel az egyik beállt a budi elé,s a simem meg behugyozott.Fel is rúgta utána.:) -
Gólya #9441 s megint tele hibával...
majd mire az utána következő kieg. elkészül, talán már normálisan játszható is lesz... -
Gólya #9440 én időjárást akarok...hol egy toporzékolós smiley?:)
-
Gólya #9439 a kis bosszúálló...:)
új sim, nem akartam különösebben vacakolni a házépítéssel, mert másik telekre költöztetném majd, ha már lesz egy kis "megtakarított pénze", s azon filóztam, hol tudná kipihenni magát
eddig általában a parkban tettem le őket egy padra, de az nem igazán jó
aztán eszembe jutott az edzőterem, ott ugye van mosdó, hűtő, gondoltam megpróbálok egy ágyat berakni, hátha...és bejött:)
miért furkálod a parkot? tönkreteszed az adófizetők pénzét:))
inkább egy gyűjteményrendező és uccu neki a városnak... -
Coolfire #9438 Nagy kutyulmány lesz ez a Late Night..Superstar,Nightlife,Apartmen Life etc.. -
Coolfire #9437 Van ilyen.:)Az enyém is aludt már mindenhol,de még így nem "rendezkedett" be.:)A parkot meg rommá fúrkáltam.Mindig elkap vmi. és alig tudok egy kis szajrét összeszedni.A múltkor genyózott velem az egyik szomszéd,és az összes kocsiját,meg egyéb apróságokat a levegőbe repítettem.Még a szeme sem rebbent.Ja és már a bizit is felrobbantottam.Azóta is renoválják.:) -
Gólya #9436 "- A napfényen kicsit füstölnek..."
kissé karamellizálódnak... -
Gólya #9435 "- Csalással az apartmanok is átépíthetőek."
jó jó, de ha ez is olyan lesz, mint most a nyaralóhelyek szerkeszthetősége - szerettem volna Egyiptomban a táborban a kajázóasztalt kicsit közelebb vinni a hűtőhöz, azt mondta a játék, hogy csak csalással tudom szerkeszteni a helyet, de hogy milyen csalással, annak még nem sikerült a nyomára bukkanni (még csak a telekre sem enged belépni...) -,akkor nem megyünk vele semmire
remélem, nem így lesz... -
Gólya #9434 szép élet a csöves élet...
hogy én erre csak most jöttem rá...szégyellem magam lassan évtizedes simsező létemre... :oops: -
Ironman2 #9433 közeledő