44549

no-warez.gif
  • Coolfire
    Apropó azt a vitrint amibe a cuccokat kell behelyezni,azt hol találom meg?
    Végigtúrtam a vásárlás módot(közben nem győztem csodálkozni,hogy nekem ilyen is van?),de nem találtam.
  • Gólya #9512
    passz...a nem említhető oldalon nincs valami róla?
  • Coolfire
    Valamilyen csalás rá?
  • Coolfire
    Karrier tárgy,egy magándetektív üveges ajtó,kis aranyos nagyítóval.:)
  • Gólya #9509
    hmm...ilyennel még nem találkoztam - kitől kaptad? valamilyen karriertárgy?
    gondolom, ha beépítetted, akkor annak annyi...
  • Gólya #9508
    nem feltétlenül...

a kettesben még szinte csak saját kreás házaim voltak, most már lustább vagyok - ha megtetszik valami, letöltöm, aztán kicsit fazonírozom saját ízlés szerint - alig van pár saját készítésű...azt mondja...van egy várszerű, van egy "nagypolgári", egy-két modern, van egy falusi...talán több nincs is

ebben a könyvtárban van egy pici hiba...a felső félfalból hátul hiányzik egy darab:) - de ez helyrehozható könnyen
  • Coolfire
    Már kérdeztem a múltkor is:amit ajándékba kaptam ajtót,s beépítettem,azt nem lehet valahogy visszavarázsolni az eszköztárba?
  • Coolfire
    Állítom,hogy rajtam kívül mindenki építkezik.:)
  • Gólya #9505
    dehogynem

viszont most csíptem egy könyvtárat - ő az
  • Coolfire
    Páze van gyakorlata az ürgének.:)Én egy év alatt nem tudnék összehozni egy ilyen házat.:)
  • Gólya #9503
    hiába na, messze lakunk:) soká értél ide:)
  • Coolfire
    Csak én nem voltam otthon.:)
  • Coolfire
    Itt vagyok.:)
  • Gólya #9500
    most nem nézném meg mégegyszer a videót, nem tudom, ott van-e - valamilyen padlólapot tegyél a falra és ahhoz igazítsd
  • Gólya #9499
    felülnézetből csináld, jónak kell lennie
  • Rinaldo
    megnéztem és látom hogy talaj szintezővel csinálja de nekem nem engedi pedig ugyanígy az alapra falat húztam de nem engedi szintezni mikor kijelölöm piros lesz.
  • Gólya #9497
    nézd meg figyelmesen a videót - akár többször is - 7.30-tól, amikor az utcai bejáratot építi
    kb. 10 mp az egész, nagyon gyors, de kivehető
    ha mégse jön össze, szólj
  • Rinaldo
    Sziasztok. Megakarom építeni ezt a házat és mikor a tetőt befesti és a ház külső falait látszik egy fal még egy kicsi a ház tetején olyant hogy lehet csinálni?
  • Gólya #9495
    azzal nem sokra megyek
  • Ironman2
    Itt van!(msn-en rajta van)
  • Gólya #9493
    Cool itt vagy még?
  • Ironman2
    Hogyisne! Szerezzek magamnak 50 ellenséget?
  • Ironman2
    A kezelőfelülete ugyanaz
  • Coolfire
    Hát valamennyi van.De,ez mégiscsak a középkorban játszódik.
  • Coolfire
    Csak megjegyeztem.:)Tőlem a Mafia 2 topikba is rakhatod.:)
  • Ironman2
    Jó,akkor csak azt teszem ide ami a Sims3-hoz kapcsolódik
  • Ironman2
    Igy többen látják.Azért van köze a Sims 3-hoz.
  • Gólya #9486
    oké, szóval mindegy, mi a gyerek neve, a lényeg, hogy nem a felhasználónak van

mondom, engem nem zavar, ki hogy játszik, csak az idegesít, mikor jönnek sírni...

a #9391-ben írtam erről kicsit bővebben
  • Coolfire
    Ezek fejlesztői cuccok,ergo nem cheatek.Ha sokáig alkalmazod összeomolhat tőle minden.A hivi fórumon is figyelmeztetek mindenkit,hogy csak módjával.
    Szerintem még a cheat engedélyező kódot is akkor használjátok,ha nagyon muszáj.:)
  • Coolfire
    Kösz,ez biztos jó lesz.Vhogy muszáj kitakarítni.:)
  • Coolfire
    Viszont a producerek jófélék.:))
  • Coolfire
    Gyere át a szomszédba,ott megbeszéljük.:)Ez a játékélmények topik.:)
  • Coolfire
    És ezt miért raktad be minden simses topikba?Tudod,hogy engem nem zavar,de a trailer alapján azért egy kicsit különbözik a Will Wright által megálmodott simsról.:)
  • mate1260
    Azok a cuccok amit a store ban lehet kapni csak nem onnan vanak és sims3pack-os
  • Coolfire
    Mondjuk van benne igazság,mert nekem is-ha gyorsra kapcsolok-,nem győzök visszaolvasni.:)De azért jobb,mint a "legördülő"menü.:)
  • Coolfire
    Most akkor milyen cuccok?A store cuccok-általában-sims3pack fájlok-,a sima .package pedig virágbolti v. fan cucc.
  • Coolfire
    Már van 5 db rózsaszín gyémántom,csak csiszoltatni kell őket.:)
  • mate1260
    miért nem jelennek meg a játékban nem a store-ból letöltött cuccok pedig telepítve vannak( nem a store-ból: angol oldalakról letöltött)
  • Gólya #9475
    lehet, hogy neked nem okozott még eddig gondot ez a cheat, de elég "veszélyes" holmi
    korábban is írtam már, hogy ez a fejlesztőknek van és nem a felhasználónak - utána meg sírnak, hogy jaj istenem, összeomlott a játék, jaj istenem, most mi lesz, én nem csináltam semmit...nem, persze, csak belenyúlt olyanba, amibe nem kellett volna

persze mindenki úgy játszik, ahogy akar
  • Gólya #9474
    hát én sem voltam már topon...ez a hsz elkerülte a figyelmemet...
    nem ott készül el a simbot, te fogod megcsinálni, de még azt hiszem, pár dolgot kérni fognak (régen volt már simbotom, nem nagyon emlékszem rá), legutoljára - ha igaz - a szívmetszésű rózsaszín gyémántot, azt meg térképnézetben próbáld megkeresni (én valahol a labor környékén találtam)