44549
-
Coolfire #9513 Apropó azt a vitrint amibe a cuccokat kell behelyezni,azt hol találom meg?
Végigtúrtam a vásárlás módot(közben nem győztem csodálkozni,hogy nekem ilyen is van?),de nem találtam. -
Gólya #9512 passz...a nem említhető oldalon nincs valami róla? -
Coolfire #9511 Valamilyen csalás rá? -
Coolfire #9510 Karrier tárgy,egy magándetektív üveges ajtó,kis aranyos nagyítóval.:) -
Gólya #9509 hmm...ilyennel még nem találkoztam - kitől kaptad? valamilyen karriertárgy?
gondolom, ha beépítetted, akkor annak annyi... -
Gólya #9508 nem feltétlenül...
a kettesben még szinte csak saját kreás házaim voltak, most már lustább vagyok - ha megtetszik valami, letöltöm, aztán kicsit fazonírozom saját ízlés szerint - alig van pár saját készítésű...azt mondja...van egy várszerű, van egy "nagypolgári", egy-két modern, van egy falusi...talán több nincs is
ebben a könyvtárban van egy pici hiba...a felső félfalból hátul hiányzik egy darab:) - de ez helyrehozható könnyen -
Coolfire #9507 Már kérdeztem a múltkor is:amit ajándékba kaptam ajtót,s beépítettem,azt nem lehet valahogy visszavarázsolni az eszköztárba? -
Coolfire #9506 Állítom,hogy rajtam kívül mindenki építkezik.:) -
Gólya #9505 dehogynem
viszont most csíptem egy könyvtárat - ő az -
Coolfire #9504 Páze van gyakorlata az ürgének.:)Én egy év alatt nem tudnék összehozni egy ilyen házat.:) -
Gólya #9503 hiába na, messze lakunk:) soká értél ide:) -
Coolfire #9502 Csak én nem voltam otthon.:) -
Coolfire #9501 Itt vagyok.:) -
Gólya #9500 most nem nézném meg mégegyszer a videót, nem tudom, ott van-e - valamilyen padlólapot tegyél a falra és ahhoz igazítsd -
Gólya #9499 felülnézetből csináld, jónak kell lennie -
Rinaldo #9498 megnéztem és látom hogy talaj szintezővel csinálja de nekem nem engedi pedig ugyanígy az alapra falat húztam de nem engedi szintezni mikor kijelölöm piros lesz. -
Gólya #9497 nézd meg figyelmesen a videót - akár többször is - 7.30-tól, amikor az utcai bejáratot építi
kb. 10 mp az egész, nagyon gyors, de kivehető
ha mégse jön össze, szólj -
Rinaldo #9496 Sziasztok. Megakarom építeni ezt a házat és mikor a tetőt befesti és a ház külső falait látszik egy fal még egy kicsi a ház tetején olyant hogy lehet csinálni? -
Gólya #9495 azzal nem sokra megyek
-
Ironman2 #9494 Itt van!(msn-en rajta van) -
Gólya #9493 Cool itt vagy még?
-
Ironman2 #9492 Hogyisne! Szerezzek magamnak 50 ellenséget? -
Ironman2 #9491 A kezelőfelülete ugyanaz -
Coolfire #9490 Hát valamennyi van.De,ez mégiscsak a középkorban játszódik. -
Coolfire #9489 Csak megjegyeztem.:)Tőlem a Mafia 2 topikba is rakhatod.:) -
Ironman2 #9488 Jó,akkor csak azt teszem ide ami a Sims3-hoz kapcsolódik -
Ironman2 #9487 Igy többen látják.Azért van köze a Sims 3-hoz. -
Gólya #9486 oké, szóval mindegy, mi a gyerek neve, a lényeg, hogy nem a felhasználónak van
mondom, engem nem zavar, ki hogy játszik, csak az idegesít, mikor jönnek sírni...
a #9391-ben írtam erről kicsit bővebben -
Coolfire #9485 Ezek fejlesztői cuccok,ergo nem cheatek.Ha sokáig alkalmazod összeomolhat tőle minden.A hivi fórumon is figyelmeztetek mindenkit,hogy csak módjával.
Szerintem még a cheat engedélyező kódot is akkor használjátok,ha nagyon muszáj.:)
-
Coolfire #9484 Kösz,ez biztos jó lesz.Vhogy muszáj kitakarítni.:) -
Coolfire #9483 Viszont a producerek jófélék.:)) -
Coolfire #9482 Gyere át a szomszédba,ott megbeszéljük.:)Ez a játékélmények topik.:)
-
Coolfire #9481 És ezt miért raktad be minden simses topikba?Tudod,hogy engem nem zavar,de a trailer alapján azért egy kicsit különbözik a Will Wright által megálmodott simsról.:) -
mate1260 #9480 Azok a cuccok amit a store ban lehet kapni csak nem onnan vanak és sims3pack-os -
Coolfire #9479 Mondjuk van benne igazság,mert nekem is-ha gyorsra kapcsolok-,nem győzök visszaolvasni.:)De azért jobb,mint a "legördülő"menü.:) -
Coolfire #9478 Most akkor milyen cuccok?A store cuccok-általában-sims3pack fájlok-,a sima .package pedig virágbolti v. fan cucc. -
Coolfire #9477 Már van 5 db rózsaszín gyémántom,csak csiszoltatni kell őket.:) -
mate1260 #9476 miért nem jelennek meg a játékban nem a store-ból letöltött cuccok pedig telepítve vannak( nem a store-ból: angol oldalakról letöltött) -
Gólya #9475 lehet, hogy neked nem okozott még eddig gondot ez a cheat, de elég "veszélyes" holmi
korábban is írtam már, hogy ez a fejlesztőknek van és nem a felhasználónak - utána meg sírnak, hogy jaj istenem, összeomlott a játék, jaj istenem, most mi lesz, én nem csináltam semmit...nem, persze, csak belenyúlt olyanba, amibe nem kellett volna
persze mindenki úgy játszik, ahogy akar -
Gólya #9474 hát én sem voltam már topon...ez a hsz elkerülte a figyelmemet...
nem ott készül el a simbot, te fogod megcsinálni, de még azt hiszem, pár dolgot kérni fognak (régen volt már simbotom, nem nagyon emlékszem rá), legutoljára - ha igaz - a szívmetszésű rózsaszín gyémántot, azt meg térképnézetben próbáld megkeresni (én valahol a labor környékén találtam)