Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért hiszem azt,mert valóban voltak nagyon félrevezetõ/félreérthetõ infók az EA-tól.Konkrétumot nem tudok mondani,ahhoz két simses topikot végig kellene néznem.Azt meg nem akarod,ugye?😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Szóval ezt fejtsd ki bõvebben és támaszd alá érvekkel és akkor lehet egyetértek, csak mert kíváncsi vagyok 😊 😄
Na mindegy,lassan megyek realtime-ban éjszakára.
Holnapra szedjél még össze valamit,hogy tovább agitálhass.😊)
Ami volt leírás: nem promó: a szabadidõrõl, nagyvárosi életrõl, jó utat!-ról, mind megtalálható volt a játékban... mert ha nem arról tudnánk. Tanulság? Ami eddig infó megjelent a sims 3-ról az benne lesz a sims 3-ba. 😄
tanulság? az EA nem hazudik, csak néha hülyít 😊
Egyébként a BV lett a legbugosabb kieg,sõt abban reklámozták,hogy lehet úszni a tengerben...és mégsem lehet.Hoppá.
Vagyis.. de.. a Sims 2 Jó utat!-ot, mert kb. pár hónappal a megjelenés elõtt ismertem meg a 2-t és akkor azt nagyon vártam. 😊
Szóval a leírásokból, ingame videókból, képekbõl csak nem érhet olyan nagy csalódás, legalábbis remélem. Végül is játék iránt még nem ért csalódás, lehet lesz egy nagy sóhaj és letörlöm. 😄D Vagy inkább felidegesít. 😄
Summa summarm:mindenféleképpen megnézem a Sims 3-at,de annyira azért nem várom,mint például te.
Lehet,hogy az örömkönnyeimet nyelve,sírva adok neked igazat,hogy milyen jó játék lett,de elõfordulhat,hogy te fogsz csalódni.
Hát most csak a Sims 3. 😊 de régen jó volt a Hotel Giant, Industry Giant 2, vonatos szimulátorok - szóval Sims elõtti korszakok. 😄
De te ezt a videót úgy élted át, hogy eljátszhatod a politikus szerepét és lesznek politikusok akik összeverhetik egymást, mert nem értenek egyet. Pedig nem. Csak egyszerû két Sim verekedett össze.
Egyébként a második rész elõtt én is így voltam,hogy leficcent az elsõ,mert engem is tudatmódosítottak..😊De most nem tudnak behatolni az elmémbe...ehehhh..Hû,de hülye vagyok..
Egyébként még mindig játszom a kettõvel,sõt néha az eggyel is,mert imádom a Studiotownt.😊A SimCity és a Spore is fent van vészhelyzet esetére.
Tehát magyarán. Amiket látunk a promós képeken azok mind benne vannak a játékban, csak be vannak állítva egy adott eseményhez, hogy jobban nézzen ki. Tehát gondolom láttál már sok képet a Sims 3-ról. Az ember látja, hogy minden Sim pont jókor van jó helyen, tehát egyenletesen vannak elosztva a Simek, mindenki beszélget, jól el van. Tök élethû. Vagy bemutatnak egy olyan képet, mintha munkahelyen lennél (ahová elvileg nem lehet bemenni) pedig nem ott vannak, csak épp olyan pillanatba, pózba kapták el a Simeket és egy kóddal a szép, kidolgozott: munkahelyi falak, számítógépes asztalok: irodás beütéssel együtt az adott helyre illesztik a Simet. Ezt nem kellett volna magyaráznom, igaz? 😄
Azt hiszem a második kép (Sims 3-as) önmagáért beszél, ilyen még nem volt a SIMS-ben. Szóval errõl beszéltem.
Aminek változnia kellett az változott. Fények, árnyékok, víz, épületek, Simek. És lehet hogy "felturbózott" Sims, de ez a lényege. Hogy fel legyen turbózva, jobb legyen. 😄
Elvileg a Sims 3 új "motort" kapott. A Sims 2-re ha jól tudom nem mondták, hogy új motort kapott, nem híresztelték vagy nem is volt errõl szó, de a kezdeti Sims 2 alapjátékos képeken látszott, hogy ez a Sims 1 motorja: a kezdeti kocka Simek, Sims 1-es kezelõfelület, meg úgy látszott rajta, hogy sims 1-es beütés, utána lehet nézni a képeknek. 😊
Azért én bízom abba, hogy a Sims 3 az tényleg a nulláról indult. Báár nem csak bízom, hanem teljes mértékben megvagyok róla gyõzõdve, hisz az elsõ képeken is látszott, hogy ez nem Sims 2. És ez fõképp a fényeknek volt köszönhetõ, illetve az épületeknek.
Vagy ez már ingame kép?<#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota>
Bakker,neked fizetnek,hogy promózd a Sims 3-at?😊
Viccet félretéve,valóban van különbség a két kép között.De,ahogy látom a 2 fullgrafos kép,aminek a megjelenítésérõl értekeztem az elõbb.Gondolom a 3-as képei nem minimum grfikán készültek...
Amúgy tudom tanúsítani, meglehet unni a Sims 2-t. Lásd.: most. Ezért jó, hogy vannak kiegészítõk, legalább feldobják a játékot. Biztos a 3-at is megfogom, de ha megjelenik akkor egy ideig nem. 😄
Összehasonlítás, sims 2 - sims 3
Szomszédság:
Játékbeli kép:

Reméljük a Sims 3 jobb lesz, és azon én is gondolkoztam hogy 1-2 kiegészítõ múlva feljebb megy a gépigény, lásd. Sims 2 Egyetem és Sims 2 Nagyvárosi Élet.
Bár kíváncsi leszek hogy pl. egy TS3 Éjszakák kieg.-ben a belváros az adott szomszédsághoz tartozik-e majd, vagy kibõvül egy betöltõ képernyõvel. Szerintem az utolsó de még akkor is jobb lesz a 2-nél (betöltési képernyõket nézve) 😊
Nálam a grafika a második helyezetten van. És tényleg nem lehet azt mondani, hogy nem változott a 2-höz képest.. mert az vagy nem lát vagy telhetetlen. Én beérem ennyivel: tudom hogy a Simek nem elmosódott arcok lesznek, hogy a környék szép lesz és a játékmenet is változott. Akkor meg nem tudom ,hogy mirõl beszélünk. 😄
LeWyTy: akkor mirõl van szó? Ocsmány a Sims 3 grafikája sok helyen, de ha szétnéznél vannak olyan helyek ahol bebizonyosodik az ellentéte.
Az,hogy nagyon sok variáció lesz egy sim létrehozásakor,és ez látható/érezhetõ a játékban az rendben is van.Én pölö soha nem hajaztam a grafikára(bár,mint említettem pont azért vettem új gépet,hogy lássam ilyen fullon).Nálam olyan játékok vannak ma is a top 10-ben,amelyek -egy kivétellel- régi játékok. Szvsz. a grafikát lebutították arra a szintre,hogy a jelenlegi min. konfiggal lehessen játszani.Mondjuk nem sokat konyítok programozáshoz,de ha kapott volna olyan grafikus motort amit Mike említett,akkor a mostani félmilkás gépek sem vinnék.Igaz,létezik optimalizálás is..
Ha becsúszik egy-két kieg. ennek a min. konfignak annyi.A Sims 2 sem nagyon bírt 256 MB rammal menni az Egyetemtõl minimumon,és talán az OFB-ig ez volt a min. memória a Maxis szerint..
A Simsnek valóban nagy a rajongótábora,de ha megnézed nemzetközi szinten,azok nagyrésze 2000 óta simsezõ õskövület.😊
Mondjak?A két legkedvesebb játékom,a Mass Effect és a Deus Ex...😊
"""""""""""""""""""De hát ugyebár hiába magyarázkodok. A nép amúgy is el van kényelmesedve, megszokták egy játékból a grafikát és elvárják, hogy minden játékon MINIMUM olyan legyen........ a játékmenet nem érdekel csak a fa, a gyilkoló manuszka és a vér olyan szépen ki legyen dolgozva, hogy átérezzem, hogy ott legyek 😮OO Az nem érdekel, hogy a játékmenet semmit sem ér. igaz? 😊""""""""""""""""""""""""""
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A Sims-nek hatalmas rajongója tábora van (képzeld) és nem az EA volt béna, direkt így akarták elkészíti a grafikát is. A Simek.. meg hát.. látszik, hogy nem vagy teljesen ismert a témában, mert akkor tudhatnád, hogy némelyik kép egy nagyon rosszul sikerült, elb.... kép.
Én nem tudom bizonyítani, de Galaxya az egyik tesztelõ (!!!Õ neki!!!) volt olyan, hogy ez a kép ocsmány, a játékban teljesen más és jobb a harmónia és az egész környék.
A képeken nagy %-ban látszik, hogy a Simek feje úgy elvan mosódva, ahogy az scak lehet (nem tudom hogy mit csinálnak oda bent, de hogy a képek minõsége nagyon rossz... az biztos)
Csak szét kéne nézni, ART képeket is nézegetni és láthatod (mert az ART képek a játékból ki vannak véve és nem kapnak árnyékot, stb.) hogy nem olyan szörnyû az, mind azt a legtöbb kép mutatja. Ja és egy jó minõségû videó megnézését is ajánlom.
De hát ugyebár hiába magyarázkodok. A nép amúgy is el van kényelmesedve, megszokták egy játékból a grafikát és elvárják, hogy minden játékon MINIMUM olyan legyen........ a játékmenet nem érdekel csak a fa, a gyilkoló manuszka és a vér olyan szépen ki legyen dolgozva, hogy átérezzem, hogy ott legyek 😮OO Az nem érdekel, hogy a játékmenet semmit sem ér. igaz? 😊
Heh, te játszottál a Sims 2-vel? A Sims 2-ben a Simek mikor viselkedtek úgy, hogy egy "rossz" tlajdonságú keresztbe tegyen másnak?? Ki is mutatták? Jó volt egy-két dolog, mint pl. a rendes Sim örült annak, ha takarítani kellett, meg még egy-két dolog de semmi több.
Volt 10 személyiség, de az nem határozta meg hogy a Sim miként viselkedik (játék közben milyen animáció mutasson ki idõközönként), vagy milyen legyen a kívánsága, vagy milyen opciók legyenek nála elérhetõek, vagy miként "érezzen".
Akár mennyire is nehéz elhinni, de a Sims 3-ban nem lesz olyan, hogy valaki két egyforma házat, Simet, ruhát alkosson !!JÁTÉKON BELÜL!! mert a tárgyak elhelyezése, a !!SZÍNE!! - mintája.. mindenki mást alkothat. A szín és minta kombinációk végtelenek egy lepukkadt fotelbõl is csinálhatsz egy modern fotelt, ha fekete-szürke szín kombinációt használsz a szakadt a minta helyett. Errõl ennyit.
Ja, és: mondj nekem olyan játékot, ahol te alkothatod meg a karakteredet (Spore-n kívül): tehát arcilag, felszereltségileg.
Szerintem nincs még egy ilyen. A Sims 3-ban nem megadott Simek vannak vagy 50 és válassz belõle és az arca olyan, mint a szomszéd gyilkosának az arca, hanem TE alakíthatod ki. Úgy könnyû, hogy én mint játék készítõ elkészítek 50 embert és akkor ennyi a választék és csá...
a Sims-ben úgy kell megformázni a Simeket, hogy alakítható legyen, de mégis Játékos, mert ha már olyan lenne mint az a devil may cry 4 mittudomén, hogy mi az már nem Sims lenne hanem devil may cry 4....
nem mondom, hogy nem fog a 3-mat megnézni, de egyáltaláán nem biztos, hogy akarok érte pénzt adni, amjd kiderül, emnnyire hányás a simek kinézete, illetve ami fontos, tudok-e ruhát minimum áttextúrázi, késõbb lesznek-e homemade hajak, arc és test textúrák, gondolom a simek még mindig kasztráltak lesznek (milyen érdekes azért a mai kultúra, a hímek mindig kasztráltak, bezzeg a nõknek van mellük - ebbõl azért le lehetne vonni következtetéseket 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
az emberek nem feketék-fehérek, nincsenek csak jók, csak rosszak
nem volt személyiségük? szerintem volt
a sism3-mal kapcsolatban meg úgy gondolják, hogy majd a közösség úgyis jobb textûrákat csinál, mint õk valaha is (és gazuk is lesz)
ezzel együtt szerintem az új sims grafikája ocsmány
kb. akkora minõségi ugrás kellene, mint az 1 és a 2 között volt, könyörgöm, nextgen konzolok is vannak már, a simek grafikája minimum a devil may cry 4 szintjén kellene hogy álljon
ehehz képest rápillantok a bannerra, és sírógörcsöt kapok a baloldali õsz hajú fickótól, meg a sakkozó kissrác fejétõl
Írják a Sims 2 hiv. fórumán is, hogy nem tudnak már a sims 2-vel játszani 😊
De értsd meg az elhitet infómorzsák.. szerintem csak azért tûnik elhitetnek, mert amíg van valahonnan egy semleges információ, hogy pl. a tipegõk ehetik a felnõttek ételeit - ez ilyen semlegesnek tûnik. A fejlesztõk meg körül írják, ráraknak szép, jó dicséreteket, hogy huuu de jóó, a Simem ilyen lehetõséget nem hagyhat ki, stb, stb. 😊
Ezért tûnik úgy, mintha átvágnának, pedig nem. Benne van a játékban csak te a blogból úgy olvastad ki, hogy ez nagyszerû lehetõség, pedig csak egy egyszerû interakció és lehetõség.
Valószínû,hogy még kidobják a Sims 2 Complete Collectiont is.Mint az elsõ sorozatnál.
Ja,és várjál még te azzal a megjelenési dátummal...
A Spore elõtt ha jól tudom megjelenés elõtt 3 hónappal jött, a sims 3-nál már csak 2, 5 hónap van a megjelenésig.
De a Sims 2 megjelenése elõtt is kiadták a CAS-t.Itt miért nem akarják?