Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
én nem akarom, hogy gonosz személyiségü legyen, hiszen egy gyerek is egyszer egy angyalka, másszor meg kisördög
milyen jól elvitatkozgattok itt a - egyelõre - nagy semmin...<#vigyor2>#vigyor2>
várjátok meg, míg tényleg lesz mit minõsíteni - persze az igényeket szereti felsorolni az ember, de úgy tûnik - legalábbis eddig -, a programozók vajmi keveset hallanak meg belõle😞
tulajdonképpen enegem nem igazán zavar a "háromszögletû ujj" - tudomásul veszem, hogy ez itt nem a való élet, viszont nagyon fog hiányozni az idõjárás, a kertészkedés meg még jópár dolog
igazából én azt várnám egy-egy "magasabb szintû" játéktól, hogy ha már volt korábbi variáció - jelen esetben ugye Sims1, Sims2 -, akkor a folyamatosan bõvülõ lehetõségek (amik a kiegekkel jöttek) már a következõ sorozatban alapban legyenek benne
(tudom, erre mondják azt, hogy álmodik a nyomor😊) - hogy lehetne akkor hét bõrt lenyúzni bármirõl is?)
egyébként valami rémlik nálam is, hogy beígérték s aztán nem lett belõle semmi - de biztos nem a tengerben úszás (az enyémek is úszkálnak szépen), inkább mintha szörfözésre emlékeznék...
a Sims 2 és Sims 3 között: nem lesz akkor grafikai ugrás, de a játékmenet megváltozik. Nem a szükségletekkel bajlódni, hanem a Simek életével, hangulatával. 😊 Ez nekem tetszik, untam már a szükségleteket. :S
http://thesims3.ea.com/view/pages/videos.jsp
Nézzétek meg a legutóbb videót. A Simek szabad akarata. Ezt mind magától csinálták, "játékbeli" videó. 😊
- Fokozatos öregedés, elhízás nem lesz.. báár tény ami tény az elhízás vagy 8 fokozatból lesz, a nagyon vékonytól a nagyon dagadtig. A nõknek a csípõ részénél fog inkább hízni, a férfiaknál a pocak részénél. 😊
- A zokni is külön kiválasztható, így mezítláb is járkálhatnak a Simek. Sõt a cipõ is.
- A hangulatmérõ teljesen megváltozott. Nem fog folyamatosan csökkeni a hangulata a SIMnek, sak akkor ha megígérsz neki egy kis kívánságát, hogy teljesíted és utána pedig nem teljesíted. Ha rossz kedve lesz állítólag nehezebben megy neki a tanulás, stb. és sokszor nem teljesíti a parancsodat.
- Nem lesz olyan, hogy 60 pletykálkodás után beléd szeressen a Sim. Meglehet változtatni a társalgás típusát: szerelmi közelítés, vagy barátságos. Ez jobban ki lesz dolgozva, szerintem egy nap nem megy feljebb 10-nél a kapcsolatmutató vagy valami ilyesmi. Minél jobban megismered a másik Simet, lehet látni a Sim személyiségét, minél jobban ismered annál többet ismersz.
Turn Me On Dead Man
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Bár,most is azt mondom,hogy mi hárman tévedjünk,és neki legyen igaza,ergo kapjunk egy jó,élvezhetõ,aránylag bugmentes Sims 3-at.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
(SimCity Társadalmak, Spore - a két nagy rémálom a közelmúltból...)
Az borzasztó lenne, ha a Sims3-ból is ilyesmi lenne.
(Flora2 babonából megköpködi a küszöböt és hányja a kereszteket.)
ja és még annyit szaba, hogy nézd meg az 1-hez képest a 2 mekkora minõségi ugrás
a sims2 pedig vagy 5-6 éve jelent meg, ergo, hasonló ugrást várnék el az újtól
láttad a Hajótörött Krónikákat?
ha nem nézd meg
szépen megmutatja, mit lehet kihozni a sism2-bõl
a lebutítás
az a bajom egyébként a sims3-mal, hogy amiket újdonságnak mondanak, azok java megvalósult a 2-ben
ugyanakkor amit szeretnék, az meg majd akkor fog kiderülni amikor megjelenik:
- ne legyen háromszög ujjuk
- több poligon, ergo jobb minõségû 3D-s modell
- nem baj ha ilyen gumifejük van, az csak textúra, elsõ körben áttextúrázza a jónép
- legyen átmenet mindenben (ezt talán megteszik, mert pl. az elhizás nem vázsütésre megy) ergo elhizik, nõ, nem varászütésre lesz gyerekbõl kamasz, stb
- koszolódjon a ruhájuk, de ne úgy, hogy most iszta, most koszos, mint mondjuk a sims2-ben a tûzhely, ergo kelljen mosni
- legyen külön zokni
- ne legyen mindeki tündibündi, legyen a simnek rossz napja, amikro rosszkedvü, mogorva mindenkivel, vagy monduk szomorú vmi miatt, de ez ne legyen kihatással arra, hogy milyen a hosszútávú kapcsolta vkivel, szerintem az összes kijelzõt el is lehetne hagyni, mert most jelenleg mindeki csak a pontokra ment
- ne lehessen olyan könnynen barátkozni, egy sakkjátszma és már mindenki fullos barát
- a testvérek verekdjenek is egymással, de ettõl még ne utálják egymást
- a gyerekke néha legyenek megátalkottan rosszak, feleseljenek, bosszantásk a szülõket, akik hazamennek fáradtan a melóból, ergo kelljen gyereket nevelni
- ja és mondanom sem kell, lehetne 18+ verzió is, ahol a kielégitetlen sim mogorva és dühös 😉
mint irtam a környezet abszolút hidegen hagy, nem akrok, és nem is fogok törödni a város többi lakójával, csak amennyire a kis családomat érinti
De pl. amit írtam az igaz, felidegesített az adott személy, mert úgy gondolom sok mai embernek csak a grafika számít, játékmenet nem. És nem értette meg, hogy a Sims 3 a játékmeneten alapul. Kijelentették, lehet tudni, mert sok érdekes infó van róla és tényleg változatos játék lesz, állítólag. Nyilván közbe játszik a reklám is meg minden, de a nyers infókból is kiderül.
engem nem zavar ha külsõ programok kellenek
pl. ruhát átszinezni a 2-ben sme nehéz, kell hozzá bodyshop meg mondjuk photoshop vagy gimp
body-ból kiexportálod, szerksztõvel átszerkeszted, visszalépzs bodshopba, megnyitod, ha tetszik, beimportálod a játékba, ennyi
letöltött tartalommal meg nem kapsz vírust, ugyanis általában package kiterjesztésü file-okat kapsz, amit csak simán bemásolsz a Dwonloads mappába, és már használhatod is a játékban
egyébként meg javaslom a Nod32-t, offleni játékújságokban minden hónapban kapsz hozzá kódot ingyen, és jóeséllylel letudod a vírusproblémát
igazából ezzel hõztad ki a gyufát:
"De hát ugyebár hiába magyarázkodok. A nép amúgy is el van kényelmesedve, megszokták egy játékból a grafikát és elvárják, hogy minden játékon MINIMUM olyan legyen........ a játékmenet nem érdekel csak a fa, a gyilkoló manuszka és a vér olyan szépen ki legyen dolgozva, hogy átérezzem, hogy ott legyek 😮OO Az nem érdekel, hogy a játékmenet semmit sem ér. igaz? 😊
Heh, te játszottál a Sims 2-vel?"
Na, örülök hogy legalább a környék tetszik 😄 Hát engem pl. a környék ragadott meg elõször, már az elsõ képeken láttam az újítást, pedig azok nagyon rosszak voltak.
láttam képeket, a fények is
de engem egyik sem érdekel igazán, én a kis emberkékkel szoktam játszani, persze nem mondom hogy a környék szépe az nem jó, de amikor bent játszom a házban, úgyis ki fogom kapcsolni/lebutítani, mert minek foglalja az erõforrást
Jó, ha nekem per pill nincs kedvem töltögetni, vagy épp olyan típusú vagyok, hogy nem szeretek semmit se letölteni egy esetleges vírus benyelése elkerülése érdekében akkor marad az, ami a játékban van. Sokszor elõfordult már velem, hogy megtetszett egy tapéta, de a színe pocsék volt és nem tudhattam átszínezni és más színbe se volt, pedig kellett nekem.
Ilyenkor nyilván jól jön ez az eszköz és én ki is fogom használni a 3-ban, nem érdekel már a Sims 2. Nem fogom az idõmet a PhotoShop elõtt tölteni, hogy átszínezzek 30 perc alatt egy ruhát, hanem csak kényelmesen elõhívom a stílus létrehozása eszközt és átszínezem.
Nem csalódtam még a Simsekben, nyilván csalódhattam volna: sims 2 kiegészítõk, így biztos vagyok, hogy 3 is ugyanolyan jó lesz, mint a sims 2 kiegészítõi.
Beismerem úgy nézek, mint aki egy sims 3 hirdetõ lennék, az is vagyok, mert már elegem van, hogy némelyik ember nem lát a szemétõl és nem lát bele egyes dolgokba: mint pl. Sims 3-as Simek.
A közösségrõl meg tudok nyilván ezért csinálnak adatbázist, ahol bárki felrakhatja könnyedén az átszínezett ruháját, bútorát aki bárki letölthet majd. Amit hozzáteszek: nem órákig szenvedett vele az illetõ
A Sims 3-nak is lesznek hátrányai, de több elõnye lesz. És a Sims 2 alapjátékához összehasonlítva már most tudom, hogy a sims 3 alapja sokkal jobb lesz.
miért ne lehetne részletesebb grafika, több poligon, az elején úgysem tömjük túl mindenféle házikészítésü vacakkal, másrészt a sims2-nek is jóval magasabb volt a gépigénye mint az 1-nek, mégis megvették sokan, mit sokan, ata is vezeti a toplistákat
egy mai átlagos gép, több processzormagos, legalább 2 giga ram van benne, 2001-hez képest hatalmas grafikai teljesítménnyel
de mondjuk én már a sims2-es grafikának is örülnék, csak ne lennének háromszögletüek az ujjaik vége
Szerintem nincs még egy ilyen. A Sims 3-ban nem megadott Simek vannak vagy 50 és válassz belõle és az arca olyan, mint a szomszéd gyilkosának az arca, hanem TE alakíthatod ki. Úgy könnyû, hogy én mint játék készítõ elkészítek 50 embert és akkor ennyi a választék és csá..."
van Önnek fogalma, mekkora a közösség, és hányan készítettek mindenféle egyedi ruhát, arcot, stb. a sims2-höz? Pont az jó volt benne, hogy bármit bele lehetett tenni és megváltoztatni, vagy mások munkáit letölteni, beletenni, abból aztán olyan egyedi simet kialakítani, amit csak akarok. A Maxis maximum a 3D-s modellt adta, de sokszor még azt se.
hol volt például ilyen benne:
több mint 2 gigányi letöltött anyagom van a sims2-ben éppen, abból azért lehet válogatni, egyedit létrehozni
Egy topikba nem csak irni kell, hanem olvasni is
Sokat. És akkor nem jutna fals következtetésre, nem személyeskedne, nem minõsítgetne. Én sem munkatársa nem vagyok az EA-nak, sem vmiféle bennfentes (vagy annak tetszõ) mint Ön. Sima egyszerû felhazsnáló. A Vevõ. És én mint Kedves Vevõ, aszerint ítélek, amit kapok, látok. Nem kotorászok utána, nem nyomozgatok, nem nézek meg minden forrást, csak amit elém tolnak. Amúgy is, sok conception art-ot láttam már életemben, hogy csak annak higgyek, ami megjelenik. Úghogy ocsmány lesz-e a grafika vagy sem, majd eldõl a megjelenéskor.
Továbbá, ha tovább sérteget, méghozzá anélkül, hogy Sims-es elõéletemrõl bármit is tudna, a jõvõben páros lábbal penderítem ki a topikból.
Üdvözlettel: Mike
sok ruhát, néhány hajat átszineztem, még a simresources-ra is töltöttem fel belõle
jobb volt mint a jó utat, lényegesen több mindent lehetett csinálni, akár a tengerparton is
Nézd meg a My Simsen a Galériában az utolsó 4 képet. Ilyen sose volt a sims 2-be. Egyszerûen fantasztikus, hogy minél jobban megy le vagy jön fel a nap, annál erõteljesebb az árnyék is és a házak is tök jók. 😊
Mindegy,ezt hagyjuk,mert nem fogom a netet emiatt feltúrni.Én tudom,hogy igazam van.Gyõzködj még inkább a 3-ról.😊)