Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
úgy is reklámozták, hogy egy sim surf-özik

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
én meg nem untam

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
most akkor ez azt jelenti, hogy a gonosz mindig gonosz dolgokat fog csinálni, a jó meg jót, semmi átjárás nem lesz a kettõ között?

én nem akarom, hogy gonosz személyiségü legyen, hiszen egy gyerek is egyszer egy angyalka, másszor meg kisördög

Nekem az rémlik, hogy a tengerben úszással együtt mintha bedobták volna, hogy a tavakban is tudjanak úszni, és ebbõl nem lett semmi... (persze a külsõ moddolók megoldották ezt is).

<#circling>

milyen jól elvitatkozgattok itt a - egyelõre - nagy semmin...<#vigyor2>

várjátok meg, míg tényleg lesz mit minõsíteni - persze az igényeket szereti felsorolni az ember, de úgy tûnik - legalábbis eddig -, a programozók vajmi keveset hallanak meg belõle😞

tulajdonképpen enegem nem igazán zavar a "háromszögletû ujj" - tudomásul veszem, hogy ez itt nem a való élet, viszont nagyon fog hiányozni az idõjárás, a kertészkedés meg még jópár dolog
igazából én azt várnám egy-egy "magasabb szintû" játéktól, hogy ha már volt korábbi variáció - jelen esetben ugye Sims1, Sims2 -, akkor a folyamatosan bõvülõ lehetõségek (amik a kiegekkel jöttek) már a következõ sorozatban alapban legyenek benne
(tudom, erre mondják azt, hogy álmodik a nyomor😊) - hogy lehetne akkor hét bõrt lenyúzni bármirõl is?)

egyébként valami rémlik nálam is, hogy beígérték s aztán nem lett belõle semmi - de biztos nem a tengerben úszás (az enyémek is úszkálnak szépen), inkább mintha szörfözésre emlékeznék...

Ha jól tudom a Sims 1 és Sims 2 között a grafika újítás mellett a generáció változás: életkorok váltakozása is bekövetkezett, de gyakorlatilag a játékmenet nem változott, minden ugyanúgy maradt. 😊

a Sims 2 és Sims 3 között: nem lesz akkor grafikai ugrás, de a játékmenet megváltozik. Nem a szükségletekkel bajlódni, hanem a Simek életével, hangulatával. 😊 Ez nekem tetszik, untam már a szükségleteket. :S
Simek is lehetnek rosszak, látható a videóban. Egy kis gyerek gonosz személyiségû és széttört egy babaházat. 😊

http://thesims3.ea.com/view/pages/videos.jsp

Nézzétek meg a legutóbb videót. A Simek szabad akarata. Ezt mind magától csinálták, "játékbeli" videó. 😊
Hát csak javítják a bugokat, ha már üzleti okokból elcsúsztatták. Akkor legalább csiszolják, hogy ne verõdjön és csalódjon a nép, hogy késõbb eltudják passzolni a kiegészítõket. 😊
- Nem lesz háromszög ujjuk, hisz látszik, hogy szépen ki van dolgozva, ráadásul a szemük sem négyzetes. 😊
- Fokozatos öregedés, elhízás nem lesz.. báár tény ami tény az elhízás vagy 8 fokozatból lesz, a nagyon vékonytól a nagyon dagadtig. A nõknek a csípõ részénél fog inkább hízni, a férfiaknál a pocak részénél. 😊
- A zokni is külön kiválasztható, így mezítláb is járkálhatnak a Simek. Sõt a cipõ is.
- A hangulatmérõ teljesen megváltozott. Nem fog folyamatosan csökkeni a hangulata a SIMnek, sak akkor ha megígérsz neki egy kis kívánságát, hogy teljesíted és utána pedig nem teljesíted. Ha rossz kedve lesz állítólag nehezebben megy neki a tanulás, stb. és sokszor nem teljesíti a parancsodat.
- Nem lesz olyan, hogy 60 pletykálkodás után beléd szeressen a Sim. Meglehet változtatni a társalgás típusát: szerelmi közelítés, vagy barátságos. Ez jobban ki lesz dolgozva, szerintem egy nap nem megy feljebb 10-nél a kapcsolatmutató vagy valami ilyesmi. Minél jobban megismered a másik Simet, lehet látni a Sim személyiségét, minél jobban ismered annál többet ismersz.
Hát lehet igazad van, majd meglátjuk 😊
Mike at home
simsben is csak azokat kell mozgatni, akik éppen látszanak, és távoli nézetbõl nem kell ekkora részletesség

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

sambauer
Grafika nekem eddig bejön, én egyedül attól félek hogy a szokásos EA nyilakkal és idiótizmussal lesz elcsezvse a játék. De már csak az emlékek miatt is beszerzem ha TÉNYLEG jön xboxra.

Turn Me On Dead Man

Shiwo
a DMC-ben hány ilyen alak rohangál egyszerre teljesen önnálló akarattal és céllal (nem csak azzal az 1 céllal, hogy téged megöljön) egy olyan helyen, ahol több száz v épp ezer mozdítható, különálló tárgy van ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Pontosan ezt írkálom én is 16.-a óta,de lelkes nagyon.De engem már kezd megpuhítani..<#idiota>
Bár,most is azt mondom,hogy mi hárman tévedjünk,és neki legyen igaza,ergo kapjunk egy jó,élvezhetõ,aránylag bugmentes Sims 3-at.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Az "öregek" hehehhh.Igaz,ami igaz,nem ma kezdtük az ipart.😊A Spóra azért annyira nem rossz,bár kb. azt várták tõle,mint 2000-ben a Simstõl,hogy megrengesse a játékvilágot.Hát ez nem nagyon jött be,a Sims Online-al együtt.A Társadalmakra nem is érdemes karaktereket sem pazarolni(ez nem Maxis gyártmány,hanem Tilted Mill-õk baszták el a Caesar sorozatot is- reménykedjünk,hogy készül egy "rendes" SimCity 5 is).Még a MySims is jobb.😊)

szaba16, gondoltam, hogy nagyon fiatal lehetsz. Csak az ilyen fiatalok tudnak ilyen naivan kétségek nélkül lelkesedni. Ami önmagában nem baj, csak tudd, hogy mi "öregek" már mindenben kételkedünk (gondolom, párszor csalódtunk már jó nagyot), és óvatosan várjuk azt is, amit remélhetõleg szeretni fogunk.

Nekem is ez a rémálmom.
(SimCity Társadalmak, Spore - a két nagy rémálom a közelmúltból...)
Az borzasztó lenne, ha a Sims3-ból is ilyesmi lenne.
(Flora2 babonából megköpködi a küszöböt és hányja a kereszteket.)

Erre jó a Kaspersky.Nem riaszt kamuból,kikpja a tömörítvénybõl a vírust(ha tudja),és rögtön jelzi ha valami jelszóvédett cuccot szedtél le.

Még iPhone-ra is...

Mike at home
én csak arra emlkészem, amikor megkérdezték az EA-tól, lehet-e majd recskázni a kettõben, azt mondták hogy nem 😉

ja és még annyit szaba, hogy nézd meg az 1-hez képest a 2 mekkora minõségi ugrás
a sims2 pedig vagy 5-6 éve jelent meg, ergo, hasonló ugrást várnék el az újtól

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

sambauer
ez most kifog jönni xboxra ?

Turn Me On Dead Man

Mike at home
de csak azt

láttad a Hajótörött Krónikákat?
ha nem nézd meg
szépen megmutatja, mit lehet kihozni a sism2-bõl

Mike at home
véhezetül én attól félek, ami most nagyon trendi:
a lebutítás

Mike at home
várjuk ki a végét

az a bajom egyébként a sims3-mal, hogy amiket újdonságnak mondanak, azok java megvalósult a 2-ben
ugyanakkor amit szeretnék, az meg majd akkor fog kiderülni amikor megjelenik:
- ne legyen háromszög ujjuk
- több poligon, ergo jobb minõségû 3D-s modell
- nem baj ha ilyen gumifejük van, az csak textúra, elsõ körben áttextúrázza a jónép
- legyen átmenet mindenben (ezt talán megteszik, mert pl. az elhizás nem vázsütésre megy) ergo elhizik, nõ, nem varászütésre lesz gyerekbõl kamasz, stb
- koszolódjon a ruhájuk, de ne úgy, hogy most iszta, most koszos, mint mondjuk a sims2-ben a tûzhely, ergo kelljen mosni
- legyen külön zokni
- ne legyen mindeki tündibündi, legyen a simnek rossz napja, amikro rosszkedvü, mogorva mindenkivel, vagy monduk szomorú vmi miatt, de ez ne legyen kihatással arra, hogy milyen a hosszútávú kapcsolta vkivel, szerintem az összes kijelzõt el is lehetne hagyni, mert most jelenleg mindeki csak a pontokra ment
- ne lehessen olyan könnynen barátkozni, egy sakkjátszma és már mindenki fullos barát
- a testvérek verekdjenek is egymással, de ettõl még ne utálják egymást
- a gyerekke néha legyenek megátalkottan rosszak, feleseljenek, bosszantásk a szülõket, akik hazamennek fáradtan a melóból, ergo kelljen gyereket nevelni
- ja és mondanom sem kell, lehetne 18+ verzió is, ahol a kielégitetlen sim mogorva és dühös 😉

mint irtam a környezet abszolút hidegen hagy, nem akrok, és nem is fogok törödni a város többi lakójával, csak amennyire a kis családomat érinti

Hát a vírusos dolgot csak általánosságban írtam, hogy így is lehet gondolkodni... már talákoztam olyannak, aki a vírus miatt nem töltött 😊
Igen. Régen alacsony grafikával játszottam, de miután új gépet kaptam, azóta maxxal. hát tényleg szép volt.. de a sims 3 most szebb, ahogy látom.

De pl. amit írtam az igaz, felidegesített az adott személy, mert úgy gondolom sok mai embernek csak a grafika számít, játékmenet nem. És nem értette meg, hogy a Sims 3 a játékmeneten alapul. Kijelentették, lehet tudni, mert sok érdekes infó van róla és tényleg változatos játék lesz, állítólag. Nyilván közbe játszik a reklám is meg minden, de a nyers infókból is kiderül.
Mike at home
remélem hogy nem
engem nem zavar ha külsõ programok kellenek
pl. ruhát átszinezni a 2-ben sme nehéz, kell hozzá bodyshop meg mondjuk photoshop vagy gimp
body-ból kiexportálod, szerksztõvel átszerkeszted, visszalépzs bodshopba, megnyitod, ha tetszik, beimportálod a játékba, ennyi

letöltött tartalommal meg nem kapsz vírust, ugyanis általában package kiterjesztésü file-okat kapsz, amit csak simán bemásolsz a Dwonloads mappába, és már használhatod is a játékban

egyébként meg javaslom a Nod32-t, offleni játékújságokban minden hónapban kapsz hozzá kódot ingyen, és jóeséllylel letudod a vírusproblémát

Mike at home
no akkor rendben

igazából ezzel hõztad ki a gyufát:

"De hát ugyebár hiába magyarázkodok. A nép amúgy is el van kényelmesedve, megszokták egy játékból a grafikát és elvárják, hogy minden játékon MINIMUM olyan legyen........ a játékmenet nem érdekel csak a fa, a gyilkoló manuszka és a vér olyan szépen ki legyen dolgozva, hogy átérezzem, hogy ott legyek 😮OO Az nem érdekel, hogy a játékmenet semmit sem ér. igaz? 😊

Heh, te játszottál a Sims 2-vel?"

Na, lehet hogy túlzásba vittem :S Mondjuk a recolor tényleg könnyû lehet.. báár.. csak akkor ha az alapokat tudja hozzá az ember. De játékon belül szerintem sokkal izgibb 😊
Mike at home
nem nehéz, sõt, a recolor baromi könnyü

Mit fogsz kikapcsolni? 😊
Na, örülök hogy legalább a környék tetszik 😄 Hát engem pl. a környék ragadott meg elõször, már az elsõ képeken láttam az újítást, pedig azok nagyon rosszak voltak.
Mike at home
légyszíves hazsnáld a válasz erre gombot

Mike at home
ok, a környezet sokkal szebb lett
láttam képeket, a fények is
de engem egyik sem érdekel igazán, én a kis emberkékkel szoktam játszani, persze nem mondom hogy a környék szépe az nem jó, de amikor bent játszom a házban, úgyis ki fogom kapcsolni/lebutítani, mert minek foglalja az erõforrást

Elismerem, a 3-hoz biztos nehezebb lesz új tárgyat létrehozni, aminek az alakja más. és elismerem a te munkád is, mert tényleg nehéz sims 2 játékon kívül egyedi tartalmat létrehozni, én is használtam a 2-be egyedi cuccokat, de jó lett volna játékon belül is átalakitani dolgokat. a 3-nál is fogok egyedi tartalmakat letölteni 😊
Mike at home
hát a Spóra egy agyonbutított kaki, egy szégyen, persze nagy rajongótáborral, de számomra bukás volt

Attól, hogy "jó kedvembe", mert tényleg nem tudok mit csinálni járok a Sims 3 információk, anyagok, fórumok után és próbálom valahogy elütni az idõt a Sims 3 megjelenésig és próbálom megmagyarázni a népnek, hogy ne ítélkezzenek elsõre nem vagyok EA-s tag. Jó, benne van a pakliban, hogy nem nekem lesz igazam, akkor beismerem, de megvagyok róla gyõzõdve. Szaba16 a nevem, 16 éves vagyok.

Jó, ha nekem per pill nincs kedvem töltögetni, vagy épp olyan típusú vagyok, hogy nem szeretek semmit se letölteni egy esetleges vírus benyelése elkerülése érdekében akkor marad az, ami a játékban van. Sokszor elõfordult már velem, hogy megtetszett egy tapéta, de a színe pocsék volt és nem tudhattam átszínezni és más színbe se volt, pedig kellett nekem.

Ilyenkor nyilván jól jön ez az eszköz és én ki is fogom használni a 3-ban, nem érdekel már a Sims 2. Nem fogom az idõmet a PhotoShop elõtt tölteni, hogy átszínezzek 30 perc alatt egy ruhát, hanem csak kényelmesen elõhívom a stílus létrehozása eszközt és átszínezem.

Nem csalódtam még a Simsekben, nyilván csalódhattam volna: sims 2 kiegészítõk, így biztos vagyok, hogy 3 is ugyanolyan jó lesz, mint a sims 2 kiegészítõi.

Beismerem úgy nézek, mint aki egy sims 3 hirdetõ lennék, az is vagyok, mert már elegem van, hogy némelyik ember nem lát a szemétõl és nem lát bele egyes dolgokba: mint pl. Sims 3-as Simek.

A közösségrõl meg tudok nyilván ezért csinálnak adatbázist, ahol bárki felrakhatja könnyedén az átszínezett ruháját, bútorát aki bárki letölthet majd. Amit hozzáteszek: nem órákig szenvedett vele az illetõ

A Sims 3-nak is lesznek hátrányai, de több elõnye lesz. És a Sims 2 alapjátékához összehasonlítva már most tudom, hogy a sims 3 alapja sokkal jobb lesz.
Mike at home
létezik mivel pl. az említett devil may cry 4 ilyen szintü grafikával fut high-on a fullextrás gépemen 😊 míg mondjuk a GTA IV borzasztó rossz konverziónák hála, nem

miért ne lehetne részletesebb grafika, több poligon, az elején úgysem tömjük túl mindenféle házikészítésü vacakkal, másrészt a sims2-nek is jóval magasabb volt a gépigénye mint az 1-nek, mégis megvették sokan, mit sokan, ata is vezeti a toplistákat

egy mai átlagos gép, több processzormagos, legalább 2 giga ram van benne, 2001-hez képest hatalmas grafikai teljesítménnyel

Mike at home
akkor nézze meg legyen kedves a devil may cry alakjait

de mondjuk én már a sims2-es grafikának is örülnék, csak ne lennének háromszögletüek az ujjaik vége

Mike at home
pedig abszolút úgy csinál itt

Mike at home
"Ja, és: mondj nekem olyan játékot, ahol te alkothatod meg a karakteredet (Spore-n kívül): tehát arcilag, felszereltségileg.
Szerintem nincs még egy ilyen. A Sims 3-ban nem megadott Simek vannak vagy 50 és válassz belõle és az arca olyan, mint a szomszéd gyilkosának az arca, hanem TE alakíthatod ki. Úgy könnyû, hogy én mint játék készítõ elkészítek 50 embert és akkor ennyi a választék és csá..."

van Önnek fogalma, mekkora a közösség, és hányan készítettek mindenféle egyedi ruhát, arcot, stb. a sims2-höz? Pont az jó volt benne, hogy bármit bele lehetett tenni és megváltoztatni, vagy mások munkáit letölteni, beletenni, abból aztán olyan egyedi simet kialakítani, amit csak akarok. A Maxis maximum a 3D-s modellt adta, de sokszor még azt se.

hol volt például ilyen benne:

több mint 2 gigányi letöltött anyagom van a sims2-ben éppen, abból azért lehet válogatni, egyedit létrehozni

De én nem vagyok az EA embere :S Ezt kikérem magamnak...
Mike at home
Kedves Uram!

Egy topikba nem csak irni kell, hanem olvasni is
Sokat. És akkor nem jutna fals következtetésre, nem személyeskedne, nem minõsítgetne. Én sem munkatársa nem vagyok az EA-nak, sem vmiféle bennfentes (vagy annak tetszõ) mint Ön. Sima egyszerû felhazsnáló. A Vevõ. És én mint Kedves Vevõ, aszerint ítélek, amit kapok, látok. Nem kotorászok utána, nem nyomozgatok, nem nézek meg minden forrást, csak amit elém tolnak. Amúgy is, sok conception art-ot láttam már életemben, hogy csak annak higgyek, ami megjelenik. Úghogy ocsmány lesz-e a grafika vagy sem, majd eldõl a megjelenéskor.
Továbbá, ha tovább sérteget, méghozzá anélkül, hogy Sims-es elõéletemrõl bármit is tudna, a jõvõben páros lábbal penderítem ki a topikból.

Üdvözlettel: Mike

Mike at home én nem kérdeztem ilyet. 😄 De ha már válaszoltál a fel nem tett kérdésemre, gratulálok 😄 Nehéz ruhát átszínezni, de hála a 3-ban csak egy-két kattintás lesz 😊
Mike at home
én? 😊 bármikor
sok ruhát, néhány hajat átszineztem, még a simresources-ra is töltöttem fel belõle

*Spore-ba
Nem, a Maxis külön vált. A nagy részük áttért a Spore-ból és páran megmaradtak a Sims-re + az EA-sek.
Mike at home
úgy értettem, a hajótöröttet adták volna a jó utat helyébe, vagyis az lett volna egy extension
jobb volt mint a jó utat, lényegesen több mindent lehetett csinálni, akár a tengerparton is

Nem.A Maxs addig volt jó,míg be nem kebelezte az EA.Végülis,még minden Simset a Maxis csinál.

Ja, a 2-nél lehet. Én azt be is vallom, mert esõ is volt egy videóban aztán kivették... az még a Maxis korszak volt. De ez már az EA Sims. És a Csilli-villi cuccok óta nem hazudik. 😄

Nézd meg a My Simsen a Galériában az utolsó 4 képet. Ilyen sose volt a sims 2-be. Egyszerûen fantasztikus, hogy minél jobban megy le vagy jön fel a nap, annál erõteljesebb az árnyék is és a házak is tök jók. 😊
Hát a snooty,a BBS fórum és a többi nem hiszem,hogy "kis" oldal.😊De elhiheted,hogy nagyon sokmindent ígértek a 2-es alaphoz.Azután gondoltak egyet,és elkezdték exp. packonként és stuffonként adagolni azt,amit eredetileg az alapba kellett volna.
Mindegy,ezt hagyjuk,mert nem fogom a netet emiatt feltúrni.Én tudom,hogy igazam van.Gyõzködj még inkább a 3-ról.😊)