44549

no-warez.gif
  • Coolfire
    Jópofa.:)Szellem mozgatja?
  • whitequeen73
    Iiigen, a CC vs. EA animációk összeveszések nagyon bájosak tudnak lenni :)
    A kérdést nem értem, ne haragudj Egyébként tenyésztett gyerek, második generációs, szülei CAS-ól származók. :)

Na életemben először kihasználtam az EA megosztásmániáját, úgyhogy íme :)
    (sry, 30 napon belül vagyok)
    http://www.thesims3.com/contentDetail.html?contentId=260770
  • Ironman2
    Brutális
  • Coolfire
    A harmadik kép nagyon jó.:)Nem csak átszúrta a kezét,hanem az anya az orrával agyműtétet végez,és még rectalis vizsgálatot is.:)Egyébként nagyon szép a kislány.Otthoni "minta"?:)
  • whitequeen73
    Hoztam néhány agyament képet.

halál a gyerekszobában

Drake gyerekem megszállta a gumikacsát (videó is van róla, majd valahogy...)

kemény fából faragták a gyereket :D

makacs hússzelet
  • Coolfire
    Na,már odáig "jutottam",ha valahol ecsetkés cucc van,a közelébe sem megy.:)Pedig ott egy csomó érc,ami kellene,de semmilyen utasítással nem tudom a simet odavinni.Máshová viszont igen."Kiürítette" az életcélt is..
  • whitequeen73
    Kösz :) Az ugyanaz a szoba, a függöny a színét az EA-nek köszönheti, még a lightning tweaks mod előtti időkben :)
  • Coolfire
    Még mindig nem.Pedig 1000%,hogy tudnak róla.Egyszerűen nem igaz,hogy mit művelnek ezek az agyonfizetett programozók.Az EA meg szarik rá,neki csak a bevétel a lényeg.Ha nem a világ-egyik legnagyobb-húzónevéről lenne szó,már rég picsán rúgták volna őket.
  • Bal0924
    Köszi! Te vagy az első aki ténylegesen tudott válaszolni, még egyszer köszi!
  • Flora2
    Megvan neked az Ambitions /Álomállások kieg, igaz?
    Mert ez a kieg elrontotta azokat az ásatásokat, amikről írsz. Az Ambitions óta nem lehet odamenni hozzájuk. Úgy látom, a legutóbbi patch se javította (?).
  • Flora2
    Az összeköltözés a Baráti beszédtémák között szokott előjönni.
    El kell kezdeni neki folyamatosan nyomatni a baráti témákat - ne válts át közben romantikázásra, vagy másra - és elő kell jöjjön az opció, ha már kellően megpuhítottad.
  • Shiwo
    mondhatnánk hogy vedd meg az eredetit... ha a technikai részlegben kérdeznéd meg, ahol elnézik a warezt, akkor mondanám, hogy használj mini image-t hozzá
  • Coolfire
    Ne ide írj.
  • zsofi00
    hali.segitség kellene.letöltöttem a the sims 3 a világ körül-t telepítetem és a daemon tools rámentem az adatra hogy indítsa el megjelent egy indítópanel beléptem és az első töltésnek miután betöltött beadja a várost és kiírja egyből hogy lemezhitelesítés sikertelen,hogy nincs meg győződve hogy a színtiszta másolat mit tegyek segítsen vki légyszi
  • Bal0924
    Hogyan tudom rávenni a csajt, hogy költözzön össze velem?
    Már el is jegyeztem, de még azután sem volt olyan opció, hogy összeköltözés...
  • Coolfire
    Bizony.És amúgy sem használunk cracket.:)
  • Doki0927
    Bocs mindenkitől már megint rossz helyre írtam :$
  • Doki0927
    http://gamecopyworld.com
    Itt minden crack megtalálható és működik is ;)
  • Ironman2
    Függönyök tetszenek.Főleg a kék
  • Ironman2
    Mysimset olvasgasd! Rengeteg infó van a sirkamrákról,meg mindenről! (Mysims.hu)
  • Ironman2
    Hoppá! Szia!
  • Bal0924
    Sziasztok!

Lennének kérdéseim..

Van valami lista hogy egyes országokban hány sírkamra van?

Vannak szétszórtan ezek az "ásatások és relikviák", a kérdésem. valamiért nem hajlandó kiásni azokat. ha ott álok felette, akkor sem.(azt mondja, hogy nem tud odamenni mert "elvan torlaszolva"..) Van valami segéd program vagy akármi, hogy ki tudja ásni azokat?

Hol látom, hogy egyes sírkamrák, teljesen felfedeztem őket?
  • predator1982
    tetszenek az ablakaid:-)
  • Coolfire
  • whitequeen73
    Sziasztok!
    Csak beköszönök / "bemutatkozom"... :)

Remélem, nem sok így egyszerre...

...És Rage azt mondta, hivatkozhatok rá. :o)

Úgyhogy üdv mindenkinek!
  • Coolfire
    Pont jó.Az meg nem baj szerintem,hogy angol címek.
  • Flora2
    Ez nem jó?

Sims3 logók
  • Doki0927
    Köszi a segítséget! :)
  • Shiwo
    warez témában a másik topikba kellett volna írnod...
    de valszeg nem a végleges sims 3 van meg neked, hanem a prealfa vagy mi.. a véglegesnek 1.0.631.00002 a verziószáma elvileg, és arra már rámennek a kiegek

• Doki0927
    Sziasztok!
    Letöltöttem a sims 3-at és az Álomállásokat, de nem tudom telepíteni mert azt írja ki hogy nincs felrakva a Sims 3, miért van ez és hogyan tudnám felrakni a kiegészítőt? Semmilyen frissítést nem engedélyez mert azt írja hogy nincs felrakva a sims 3, valahogy nem észleli a rendszer, mitől lehet ez?
  • Shiwo
    jó minőségben még tán nagy sincs...majd ha kijön, akkor kifényképezem azt is a játékból és akkor bekerül a flash-bannerbe az is
  • Coolfire
    A leszáll az éj-hez nincs sehol ilyen pici ikon?
  • Ironman2
    Lassan megint bannercsere MIKE!
  • Shiwo
    flash baner

ha esetleg tetszik, akkor a köv kóddal lehet betenni:

<embed src="http://shiwo.uw.hu/flash/sims3_banner/sims_3_banner.swf" quality="high"
    bgcolor="#E1EBF3" width="750" height="455" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
    allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"
    pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /> </embed>
  • Ironman2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Inkább innen:

Sims 3 Mintateremtő,és az uj világteremtő:

http://gb.thesims3.com/content/global/images/cap/TS3CAP_767618.exe
    http://llnw.thesims3.com/content/global/downloads/caw/worldtool.exe

• Compongnathus
    Innen
  • Motoros1970
    Honnan tudom letölteni a mintateremtöt és a világszerkesztöt?
  • Ironman2
    Töltsd le a mintateremtőt.Ingyenes program,azzal lehet készíteni.
  • Dave8814
    Mi vagy te, vmi perverz?Xd Amugy hogyan lehet ruhákat készíteni a simsbe, v mintákat rakni a pólóra?
  • huiner
    Sziasztok! Szerintetek hol tudnék letölteni a simekhez latexruhákat?