Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
gamespot
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
a sims3 hatalmasat fog bukni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
http://www.youtube.com/watch?v=156vWg8-AWE
ugyanakkora képet töltöttem fel, mint eddig, még van 1,5...akárhány mega szabad helyem (most talán 21 kép van fenn a 29 helyett, mert gondoltam erre is, hogy esetleg nincs elég hely)
a lényeg:
szépen végigcsinálom a feltöltési ceremóniát, közli velem, hogy a feltöltés sikeres (tehát ráadásul .jpg és társai - nálam csak .jpg szokott elõfordulni), s mindezek után ha meg akarom nézni az újonnan feltöltött képeimet, nincsenek sehol - illetve a galériában nincsenek, de akkor hova a búbánatosba töltötte fel, ha szerinte sikeres volt?
tehát mégegyszer - a további kérdések elkerülése miatt: sikeres a feltöltés, csak az a kérdés mégis hova sikeredett?
mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig, minden eddig feltöltött képem megjelent a galériában, akkor most mi a fészkes van?
kezdem gyanítani, hogy a hiba nem bennem van...
de akkor minek a galéria?
na befejezem, mielõtt kikapok a hg-tól - még otthon nekifutok mégegyszer, aztán keresek valakit az sg illetékesei között...
mivel nem vagy vip, csak 2 megád van
kepfeltolto.hu -t szoktma én használni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
amíg meg nem értem, miért nem sikerül, addig nem szállok le a témáról😊
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ne haragudj, de tényleg nem értem...
millió képet töltöttem már fel a galériába, soha nem volt semmi gondom vele - még kezdõként sem
(a 724-es hsz nem a galériából lett volna, azt ne vedd figyelembe)
töltöm a képet a galáriába, azt mondja a feltöltés sikeres, de mégsem jelenik meg a kép a galériában...
letiltottak valamit az sg-n vagy mi a manó van?
Csak hozzászóltam, erre látod, lecsesznek hogy ne offoljak, pedig elég csak a lap alját eLOLvasni 😄
nézz szét itt-ott, mert ha repülõgép van, akkor szerintem egyebet is találhatsz - akár még tankot is (s nem biztos, hogy az oroszoknál...)
2. keresgess az oldalaikon
a 2-bõl akartam mutatni, hogy egy jó gép milyen szépeket tud kihozni belõle (árnyékot is) - van pl. egy fölgdömböm (oroszoktól nyúltam a vitasimsrõl)és nem ám csak úgy egy labda, hanem nagyon szépen látszik ám rajta a kontinensek körvonala - meg egy teáskészlet, aminek a kannáján egy csajszi van, s az is szépen kivehetõ
(ne tessék röhögni, nekem ez most nagyon tetszik, mert eddig egy õskori leleten volt a cuccunk, s ez most qrva nagy élmény ám..)
Egyébként passz,még talán sosem töltöttem fel oda.😊
galériába töltök fel képet, azt mondja: "a feltöltés sikeres" - nézem, ugyanazok a képek vannak fenn, mint eddig, az utolsó feltöltés tavalyi...<#ijedt>#ijedt>
hely még lenne, de akkor mi a gond? ha sikeres volt, miért nem megy mégsem?