44549
-
tycoon14 #9673 Nem vettem -
Coolfire #9672 Ne vedd bóknak.Elvileg több mint 2 éve itt vagy.Annyit megtanulhattál volna,hogy minden nagyobb nevű játék topikjának,van warez topikja is.Ennek is van,ha nem tudnád. -
Ironman2 #9671 Abban egyetértünk hogy túl drágán adják a cuccokat sajnos,és magukat a kiegészítőket is,de tiszteletben kell lenni azokkal akik pénzt áldoztak érte,és megvették.Itt nem warezolunk mert seggberúg a házigazda. -
tycoon14 #9670 Köszi hülye lennék annyit kiperkálni érte!!!! -
Ironman2 #9669 Ügyes vagy! Ő fizetett érte,te meg csak úgy felrakod itten.Megérdemelnél egy bant! -
tycoon14 #9668 NA itt vagyok
Barnacle Bay
ITTTT:::: http://data.hu/get/3010861/Barnacle_Bay.rar.html -
tycoon14 #9667 Szia Bal0924
Annyiban tudok segíteni hogy felrakom a netre és letöltöd. Majd írom a linket -
Ironman2 #9666 Csak vicc volt! -
Ironman2 #9665 Lehet hogy kevesli a pénzedet! -
Bal0924 #9664 A telepítés sikerült.
Lenne 1 gondom. Fizettem egy világért, de nem tudja letölteni.. elkezdi végigfut és a végén azt írja hogy hiba történt, de nem tudom, mi...
Barnacle Bay
Valaki tud segíteni? -
Bal0924 #9663 Honnan tudok frissítéseket leszedni a Sims3-hoz? (magyar)
Nem tudok játszani vele, mert kell neki a frissítés, de nem tudja leszedni...
Tud valaki itt segíteni? -
Bal0924 #9662 És mi? és a +tárgyak ami nagyon megdobja? -
Ironman2 #9661 Igen van -
#9660 A Padlógáz cuccoknál van valami nagy újdonság? -
Bal0924 #9659 Régebben is volt ilyen gond, csak akkor volt rá megoldás, csak nem emlékszem rá hogy mi volt az.. valami frissítést kellett letölteni és azt telepíteni, utána már ment a többi simán rá..
És ebben a topikban volt..... -
Bal0924 #9658 Köszi -
Ironman2 #9657 Hmmmmm.....másik topik! -
Bal0924 #9656 Hello!
Gyors segítség kellene!
Most telepítettem újra a gépet, és újra telepíteném a játékot az összes kiegészítővel.
Az alap felment, de a "A Világ Körül"-t már nem telepíti.. frissíteni akarja, de nem tudja és kilép a telepítőből.. Most meg nem akar elindulni a játék. -
#9655 Ha csak úgy nem :) Köszi. Eddig fémérccel meg fémrúddal próbáltam csak. -
#9654 szedjél fémet a szeméttelepen -
#9653 Fémszobrot hogy lehet csinálni?
Ezer éve max a jártassága, lassan minden jártasságpróbát teljesített - csak ugye a "minden anyagból 5" hiányzik. -
zsofi00 #9652 Köszönöm szépen :) -
Flora2 #9651 Úgy tudom, azt, hogy abból az öltözetből annyiféle változatot kell csinálnod. Úgy, hogy ha elkészültél eggyel, rákatt arra a plusz jelre a ruháktól balra, és ott jön a következő összeállítás.
Jó kis munka lesz ezt mind megcsinálni... -
zsofi00 #9650
Sziasztok.Az álomállásokban,a divat szakmánál,azok a számok mit jelentenek?:S -
Coolfire #9649 Gyere át a szervízrészlegbe,ott megnézzük a verziószámokat:) -
#9648 Az alap sims 3-mal játszottam és volt egy mentésem. Aztán feltelepítettem két kiegészítőt és folytatni szerettem volna, de mikor a játék betöltött a főoldalra, nem mutatta a mentésemet. Nem tudom folytatni a történetet. Miért van ez? Van rá megoldás? -
Ironman2 #9647 Csak Mike haragszik a Mysimsre,mi nem -
Ironman2 #9646 Majd megcsinálom ezt a költöztetési manővert -
#9645 Egyébként nekem fogócskázás után gyereken és apukán ragadt rajta a futás,amit csak a költözés orvosolt. -
#9644 Aha -
Ironman2 #9643 A Mysimsre gondolsz? -
#9642 Szoktam olvasni a nem említhető oldal interaktívját, és ott is írnak erről a problémáról. Ennek a költözés csak a megoldása, a resetSim sem segít. -
#9641 Na igen , de nem mindegy, hogy hová és mikor. Ha kiadsz neki utasításokat(pl.beszélgessen valakivel, vagy egyen ,főzzön stb.) és futva közlekedik mindig az nem normális. -
Ironman2 #9640 Az érdekes,mert hivatalos videokon is lehetett látni hogy futkosnak a simek -
#9639 Ha a lakásban mindenhová futkos, az nem normális. Meghibásodott a sim. Nekem is volt már hasonló, kiköltöztettem a panelra, aztán vissza a házba és elmúlt a futkosás. -
Itt Évi #9638 igen ez normális :D jó kondiban van. az enyémnek is olyan a "természete". hiperaktív :) főleg miután maxos lett az erőnléte, ha nem foglalkozom vele magától is állandóan a Hifi előtt ugrál. -
Ironman2 #9637 Nálam az összes futkos a lakásban,nem problémna szerintem.Jó kondiban vannak -
#9636 köszi szépen akkor az öregedés megoldódott :) viszont van egy újabb problémám: 2 sim van egy lakásban és az egyik egy ideje elkezdett mindenhova futva menni. pl elküdöm wc-re , vagy kajat csinalni (de még nincs annyira rossz helyzetben hogy rohannia kellene) akkor mindig fut mint valami dilis. de csak ez az 1 sim. -
Itt Évi #9635 Korszakot visszafiatalítani szerintem nem lehet.Csalással és ha jól tudom az ambróziás kajával lehet őket, de csak annyiban segít, hogy az aktuális korcsoportja elejére ugrik vissza a jelző :S Viszont ha még nem öregedett meg akkor egyszerűen kikapcsolod a játékbeállításbn az öregedést és úgy marad ahogy van.nem lesz vén trotty belőle. -
#9634 Helloka!
nincs véletlenül a játékban valamiféle fiatalító elixír? (mint a sims2ben volt). Csak azért kérdem mert amikor csináltam a karikat akkor véletlenül elrontottam hogy milyen idősek legyenek, így a csaj fiatal felnőtt míg a pali felnőtt lett. így most a pasi már pár nap múlva vénember lesz :/
pls help thx.