44549
-
dayton #9713 Sziasztok! Feltelepítettem a sims3 kiegészítő cuccokat(bemásoltam a download mappába-majd telepítővel telepítés-kiírta sikeres.Mégse látom a játékba az új dolgokatpl. auto , frizura , ruhák stb. tudna valaki segíteni? -
Ironman2 #9712 Nincsen.Ez még a jul.24-i verzió. -
Ironman2 #9711 Tényleg, van újabb verziója? Mindjárt meglesem -
#9710 Hát igen, a lighting tweak óriásit dob az egészen. -
#9709 Tudja, tőle kaptam a tippet (ö meg lehet, innen) -
Ironman2 #9708 Használja az outdoor lighting módot -
#9707 Ennyire nem is néz ki jól a játék...
:-)) -
tycoon14 #9706 Dave8814
Nem oan egyszerű mint hiszed de itt van egy kis segítség
http://www.youtube.com/watch?v=K3K6OA-39Qc -
Ironman2 #9705 Hu de jól néz ki -
#9704 ez+az...
-
-
Dave8814 #9702 Letöltöttem a MilkShape 3D 1.8.5 nevű programot, megnyitottam és tátva maradt a szám XD. Itt hogyan kell a simshez pólókat csinálni? -
Coolfire #9701 E hónapban a Leszáll az Éj miatt úgyis lesz patch 1-2 héten belül,majd akkor elválik mit tud.:)
Arra is kíváncsi vagyok,mennyi bugot irtottak ki.
Bár nem hiszem,hogy ilyen "aprósággal" foglalkoznának. -
Flora2 #9700 Köszönjük. :) -
Coolfire #9699 Most tényleg a legújabb,a "fekete" EADM a tuti.:)A verziószáma 7.0.0.57.
Letöltése:
http://akamai.cdn.ea.com/eamaster/u/f/eaonline/eadm/eadm-installer.exe -
nkjudy #9698 Nagyon köszi, hogy írtál. Azt hogyan tudom , azaz honnan tudom újra telepíteni, ha letörlöm?? Köszi előre is! Üdv. -
Flora2 #9697 Fogadjunk, hogy az én gépemen majd valójában 5-6 fős "tömegek" fognak nyüzsögni a bárokban (2 GB-tal). -
Flora2 #9696 Megint azt mondom, amit lejjebb egyszer már tanácsoltam valakinek: újra kell rakni az EADM-et (EA Letöltéskezelő, Download Manager). Amit kiír, az szerintem annak a jele, hogy az EADM meghülyült / nem jó verzió.
Coolfire utána végzett kutatásokat, melyik EADM verzió a jó, talán ő meg tudja mondani megint. :) -
nkjudy #9695 Sziasztok!
Újratelepítettem, így már megjelenik a panel. Kiírja, hogy frissítsem..Frissíteném, erre kiír egy olyat, hogy a QtCore4.dll hiánya miatt nem sikerül frissítenem. Kérdésem, hogy honnan lehet ingyen letölteni esetleg tudnátok ebben segíteni? Előre is nagyon köszönöm. -
tycoon14 #9694 nkjudy Nos akkor menj a program files-Electronic Arts-the sims 3-Game-Bin-Sims3Launcher ha így sem adja be akkor menj ugyanitt a TS3-ra és ha így sem akkor rakd újra. -
#9693 és a gép milyen? (proci, grafk) -
Coolfire #9692 Ami eddig.Bár emelkedik a RAM zabálás,az 100%.Én még mindig 1GB-al tolom.:) -
Coolfire #9691 Nem volt semmi.Csak egy páran "eltévedtek",de semmi komoly.:) -
#9690 ekkora tömegjelentekhez milyen gép kell majd te jóisten -
#9689 és a sarkok ott maradtak, de most már marad igy
elnézést mindekitől! -
#9688 nem nagyon simseztem
miért, balhé volt? -
#9687 hm ezt egy kicsit összecsaptam -
Ironman2 #9686 Hol voltál eddig? -
#9685 ja látom, late night oct 26 -
#9684 mi lesz az új kieg? és mikro jelenik meg? -
nkjudy #9683 Már az indító panel sem jön be sajnos. Elkezdi beolvasni, legalábbis a gép hangosan kezd zúgni. És ennyi. Semmi... A sajátgépből sem megy... -
tycoon14 #9682 Légyszives részletezd mert így nem igazán tudok segíteni ha nem tudom hogy hogy nem indul Kiír valamit vagy csak szimplán nem olvassa be a lemezt vagy beolvassa de úgy nem indul? -
nkjudy #9681 Sziasztok!
Valaki segítsen! Nem indul e játék, ahogy beteszem a lemezt! Ha esetleg már volt vkinek hasonló, légyszi írjon, mert fogalmam sincs mit lehet ilyenkor tenni!
Fel van telepítve, játszottam is már vele!
előre is köszönöm. -
Bal0924 #9680 Köszi! -
tycoon14 #9679 Dave8814
a mintateremtővel nem lehet ruhát csinálni csak mintákat ruhákat grafikus programokkal lehet készíteni pl MILKSHAPE 3D
Bal0924
Fogsz egy üres teleket katt rá ott lesz egy ojan opció hogy telektipus módosítása ott kiválasztod hogy szalon, tűzoltóállomás stb.. le okézod és kész. -
Bal0924 #9678 Hogyan építettél szalont? -
Dave8814 #9677 A sims 3 mintateremtő eszközökkel nem lehet ruhát csinálni? -
tycoon14 #9676 ŐŐŐŐ Tűzoltóságot még nem építettem de Szalont már igen de megnézem hogy tudok e és megírom. -
Bal0924 #9675 Helló
Először is köszi tycoon14.
De lenne 1 kérdésem.
A Barnacle Bay városba nem tudom felépíteni a tűzoltóságot és a szemetét lerakó helyet, na meg a másik kettőt, nem tom mik voltak azok..:D ?? -
Coolfire #9674 Oké.Legközelebb az ilyet a technikai részlegbe írd/rakd.:)