44549

no-warez.gif
  • Szabi89
    bocsánat de még mindig nem működik
  • vica0523
    Segítek benne ha nincs.
  • vica0523
    Az Ambitions könyvtárában levő Mods/packages mappába. Van ilyened, mert ha nincs létre kell hoznod ahhoz, hogy működjön.
  • Szabi89
    bocsi de hova kell be másolni?
  • Szabi89
    Nagyon szépen köszönöm
  • vica0523
    NoMosaicAMB.zip
    http://www36.zippyshare.com/v/81819728/file.html
  • Szabi89
    Helló!

Valaki meg tudná mondani hol lehet a The Sims 3: Ambitions No mosaic -ot letölteni?
    Köszönöm a segítséget
  • Itt Évi
    segítség! :( :D
    Nem tudtok valami kódot amivel városszerkesztés nélkül lehet bárkit beköltöztetni? egy csákóval játszom, vámpír, nem kajált és álmában kipurcant, már csak arra ébredt fel, hogy alulról szagolja az ibolyát. kajálni nem tudtam elküldeni már itt a kaszás és haldoklás közbe mentettem másként :D előtte nagyon rég volt mentés, úgyhogy nem szeretném onnan kezdeni. beköltöztetnék valakit hogy vigye el a tudi laborba feltámadni, de senkit se tudok. :S help.
  • Coolfire
    Megalapítottam a The Coolfires bandet.:)Rockot nyomunk 2x2 órát Hubert krimójában.:)Nagy nehezen már összekapartam egy csillagocskát is.Nem lenne rossz,csak már baromira lassan megy.Be kell táraznom vérplazmából,mert ott pusztulnak el a vámpír vendégeim.:)
  • vica0523
    Szerintem Bridgeport nem is a nagy családoknak készült, inkább szingliknek, max 2 simnek. Ez a kieg nem igazán családi tevékenységekről szól, a város sem arra van berendezve. Nagycsaládosoknak ott a többi város, azokba is lehet clubbokat stb. tenni, és nagy házat építeni.
  • kem001
    De arra gondoltál amit írtam amúgy?
  • landor00
    de most nem mind1 h halljátok vagy látjátok?:) na mind1 azé köszi
  • kem001
    Látjuk és nem halljuk.. Amúgy amire gondolsz olyan nincs. Gondolom olyanra gondolsz, hogy van pl 4 sim-ed és csak az apát vagy valamelyik családtagot irányítsd. Na ez sajnos nem lehetséges tudtommal
  • landor00
    hello halljátok lehet olyat hogy egy házba több ember lakik de csak egyet irányítok?
  • Ironman2
    Mindegyik résznek vannak pozitiv és negativ tulajdonságai.Egyik se jobb a másiknál.Mind a kettő sorozat jó.A 3.részt még nem fejezték be...
  • riki02
    Hali!

Én most szeretném letölteni a sims-et csak nem tudom hogy a 2-t vagy a 3-at légyszi segítsetek melyik a jobb?

Riki
  • Ironman2
    No mosaic mód a Leszáll az éjhez.(megszünteti a kikockázást)

http://www31.zippyshare.com/v/29658690/file.html
  • Ildooka
    Nekem nem működik a No Mosaic fájl,ugyanúgy van kikockázás mint eddig.
  • kem001
    Hát kb, vagy addig alszok egyet. Amúgy ötletes lett a Late Night, bár ezeket enni erővel az alapjátékba is betehették volna. Legjobban amúgy a kapucsengő tetszik, meg az elektromosan kinyíló kapu benne
  • Ironman2
    Engemet az nem zavar,addig kimegyek a WC-re,vagy Tv-t nézek...hehe
  • kem001
    Ez igaz, de most nem ez a lényeg, hanem az, hogy ugyan azt folytatják, mint Sims 2 esetén, elmegy az embernek a kedve a hosszú betöltési idő miatt tőle
  • Ironman2
    Persze mert konzolra le van butitva a grafika,hogy elfusson rajta.
  • kem001
    Nekem a konzolos verzió azért tetszik jobban, mivel pc-re megint ugyan az a helyzet mint Sims 2 esetében. Jönnek a kiegészítésék folton hozzá és lassan nem lesz olyan gép amin ne akadozna a sok kiegészítő miatt!
  • tycoon14
    Vélemények:

Late Night: Szerintem ez nagyon jól sikerült kiegészítő lett eddig szerintem ez a legjobb amit csináltak.A belváros nagyon részletesen ki van dolgozva. Az új ruhák és hajak is jók. Ami negatívum az az hogy egy toronyházban csak 1 család lakhat. Illetve még hogy a legtöbb toronyház vagy stúdió vagy csak 1 szobás lakás így nagyobb családot nem igazán lehet a városba költöztetni. De összességében szerintem jó az én értékelésem 9.2/10

The sims 3 XBOX360: Hát nem vagyok valami nagy xbox játékos de kipróbáltam nekem ez nem annyira jött be grafikailag roszabb mint pc-n az írányítás sem igazán tetszik. De különben semmi különbség nincs a pc-s változat és e között. Azt még hozzáteszem hogy sem a ruhákon sem a hajakon nem változtattak mint mondtam ugyan olyan mintha pc-n játszanál csak éppen ez konzol. Az értékelésem 5.8/10
  • Mike
    már az is van? :o
    én most éppen dragon age-ezek
  • Flora2
    Nah, szép dolog mondhatom.
    Még a végén kénytelen leszek visszatérni és széjjeljátszani magam vele.
    De most sajnos Fallout New Vegas-oznom kell. :)
  • Mike
    úgy tűnik a sims3 kifulladt

én sem játszottam vele már vagy fél éve
  • Mike
    1439 új üzenet :)
  • Ironman2
    Már vagy 3 napja van
  • Gné Era
    és megvárom amíg torrent oldalon fent lesz..és lesz hozzá mini image.
  • Gné Era
    én is véleményeket várok..
  • Flora2
    Na mi van, senki nem játszik a Late Night-tal??
    (Nekem nov közepéig nincs időm rá.)
  • whitequeen73
    (én megvárom az ószamot )
  • whitequeen73
    Jöhetnek majd a LN élmények :)
  • kem001
    Sziasztok. Valaki rajtam kívül megveszi XBox 360-os verziót jövő héten? Nagyon kíváncsi leszek a konzolos verzióra
  • whitequeen73
    Na, örülök. :-)
    Nekem az egyik simem elkezdett leesegetni a padlón keresztül, majd a levegőben lépcsőzött vissza... és sehová nem bírt eljutni, csak toporzékolt... Na, őt még a reset se mentette meg, csak a kiköltöztetés-visszaköltöztetés. :)
  • Hugicka99
    Köszi szépen, bevállt! :)
  • whitequeen73
    Szia! Nem garancia, de néha működik: Ctrl+Shift+C együtt, ez behozza fölül a csaláscsíkot, oda írd be:

resetsim Simed Neve

Mármint a Simed Neve helyére a kereszt- és vezetéknevét.
    Ne ijedj meg, ki fogja dobni a simedet vagy a bejárati ajtóhoz, vagy a postaládához, de amúgy jól lesz. :) Prób, hátha.
  • Hugicka99
    Sziasztok. Lenne egy kis problémám. Az egyik simemnek születtek gyerekei, szépen nevelgette őket, semmi baj nem volt. Aztán az egyik nap elkezdte azt csinálni, hogy amikor éppen nem volt nála semmi, megállt, és feltette a kezét úgy, mintha egy tipegőt tartana. Amikor pedig lefeküdt aludni, néhány másodpercenként feláll az ágyban, és ugyanúgy kimerevenedik. Nem tudjátok hogy lehetne ezt megszüntetni? Úgy szeretem ezt a családot, szeretnék velük még játszani, de ez így eléggé frusztráló. :(
  • vica0523
    A technikai részlegben tedd fel a kérdésedet.Ott biztosan segítenek.