44549

no-warez.gif
  • Paddington
    elnézést, kimaradt egy "is" a szövegből
    pontosan ezt akartam: "van néhány másik fórum is..."

ez a net...az ember siet, kimarad egy szó vagy elír valamit és máris félreérthető lesz a szöveg

Ildooka - nem írtam (nem is gondoltam) olyat, hogy itt udvariatlan lenne bárki is - ezt honnan olvastad?
    miért támadsz olyanért, ami el sem hangzott?
  • Ironman2
    Itt mindenki udvarias!
  • Ildooka
    Szerintem a fórumozók nagyrésze igenis udvarias!
  • Ironman2
    Ha nem foglalkoznánk a játékkal,akkor nem lenne közel tízezer hozzászólás a topikban.
  • Ironman2
    Ez meg milyen válasz volt?
  • Paddington
    van néhány másik fórum, ahol foglalkoznak a játékkal - pontos információk, udvarias fórumozók, stb. stb.
  • bexinho
    Azt hogy tudom elérni, hogy átköltözzenek hozzám az asszonyok? Napok teltek bele, mire az elsőt megpuhítottam, mindig ott aludt (szomszéd volt), de egyik nap ősz hajjal állt elém, és ugye így már esélytelen a trónörökös "létrehozása" :) Dobtam is, helyette jött egy parkban felszedett házas fekete csaj. Őt is bepuhítottam, született is egy gyerek tőle (fiú), meg most is várandós tőlem, de át nem lehet hozni őket (pedig már elvált). Mit csináljak? Kihal így a family!!!! Öregszem - öregszem... Most örögbe fogadtam 1 gyereket, de már bánom, mert még sem olyan... :/
  • Gné Era
    ezt én is hiányolom....vélemény sem nagyon..kérdések sincsenek..fura..ennyire nem játszottak még vele?? ilyen egyértelmű benne minden?? vagy nem sok minden változott benne..
  • vica0523
    http://paysites.mustbedestroyed.org/booty/ts3/
  • nkjudy
    Közben megtaláltam azt a linket, Joschka linkelt be annak idején (http://ls.paysites.mustbedestroyed.org/booty/ts3/
    ), de sajnos már nem megjeleníthető! :(
    Esetleg ha olvasod Joschka, akkor esetleg nem tudsz másik ilyet adni?
    Előre is köszönöm.
  • DarkSector
    thx.
  • Ironman2
    Technikai topiknak hívják kérem szépen! Ott van fennt a piros betüs szöveg alatt a gombja.
  • nkjudy
    Sziasztok!

Légyszi segítsetek!
    Egyszer adtatok egy olyan linket, amin rengeteg sims3 kiegésztő volt, olyan is ami egyébként pénzbe kerülne!
    Új gépet kaptam, így sok mindenem eltünt!
    Ha megkaphatnám mégegyszer megköszönném!
    Előre is Köszönöm. Üdv.
  • DarkSector
    sziasztok van warez topik ehez?
  • Coolfire
    Közben,amíg betölt lehet egyet polírozni...
  • Coolfire
    "Melegen" ajánlom a figyelmedbe:
    Gay Sims Club http://www.gaysimsclub2.net/forums/
    Azt hittem szétesem.Már a Sims 3-ba is betör a perverzió teljesen?:)
  • Mike
    lehet matyizni a sims3-ban végre? :D
  • Coolfire
    Például nem rég fejtettem meg a matyi dolgot.:)Én teljesen azt hittem 2 külön oldal,mikor megvilágosodtam,hogy ez tkp. mozaikszó.:))
  • Coolfire
    Akkor nem láttad a kőkemény warezosokat az enforszon,mikor kijött a Sims 3.Tiszta óvoda lett.:)
    A mysimset(azért is kiírom)azért szeretem,vagyis a fórumát,mert igaz valóban hozzánk képest gyerekek,de ők állandóan játszanak vele,és tuti dolgokat tudnak.Ott még nem tudtam olyat kérdezni,amire kapcsiból ne válaszoltak volna.:)
    Bár anno az nforceon sem,mert mindenki tolta.:)))
  • Flora2
    Melyik a kimondhatatlan? Ja, a magyar mysims, vagy mi? Azt nem szoktam nézni, mert túl öregnek érzem magam hozzá. Én alapvetően a Modthesims fórumát olvasom, és én is a MATY-t - azok nehézfiúk, csúcsragadozók, hehe. :)
  • Coolfire
    A kimondhatatlan nevű oldal fórumja viszont rendesen pörög.Azt szoktam olvasgatni,meg a hivatalost,és a matyit.Hozzám is csak "bevásárolni" jár mindenki.:))
  • Flora2
    Á nem, csak egy hét múlva installálom, most nincs időm rá. De egyre kíváncsibb vagyok.
    Fura, hogy senki nem ír itt, meg nem kérdezgetnek az emberek, eddig ha új kieg jelent meg, tele volt itt a topic kérdésekkel.
  • Coolfire
    Ja akkor még csak fejben játszol?Már azt hittem,tolod.:)
  • Coolfire
    Hát én a Lajcsinál kapcsiból összeszedtem két csillagot.Van sztáros személyiségjegyem,és könnyen barátkozom velük.Autogram,egy kis kormolás és már le van nyűgözve.Olyan kis zöld jelző jelenik meg a fejük felett,mint tanuláskor.Ha ez betelt,már "rendes" sim opciókat ad.:)
  • Coolfire
    Pont az az érdekes,hogy O.Lajosnál tanyáznak 1-5 csillagig,nem a bárokban,klubokban.Például az újságban benne van,hogy melyik helyen mennyi celeb lesz jelen,de ez nálam nem nagyon vált be.
  • Flora2
    Az is lehet, hogy a drágább, bársonyköteles bárokban azért nincs senki, mert a LN kezdetén még nincs elég celeb, akik bevonzanák a népet? és csak valamennyi játékidő után, ahogy gyűlnek a celeb-csillagok, úgy nő a közönség az exkluzívabb helyeken?
    De ez mondjuk nem magyarázat a város kihaltságára...
    Na kíváncsi vagyok, nálam is kihalt lesz-e Bridgeport. Ha igen, addig nem nyugszom, amíg valami ellenszert nem találok rá.
  • Coolfire
    Húú..néha nekem még egy család is sok..:)
  • Coolfire
    Szerintem sem stimmel valami Bridgeporttal.Valamiért nagyon kevés NPC-t generál nekem például,de olvastam olyat is,hogy vámpírözön volt valakinél.
    Jó az én gépem őskövület,így meghatározza a game a max. NPC számot(bár ki lehet lőni,de nem sok értelme van).De ennyire nem lehet szar,ha a játék bekonfigolja magát kapcsiból mediumra...
    Nalam egyedük O.Lajosnál van "pörgés",és a kocsmákban.A klubokban(kivéve a Plazma 501-et)és a bárokban,senki.
    Viszont ez a Superstar+Nightlife keverék valóban az eddigi legjobb szerintem is.Vagy csak azért,mert még új..:)Egy kis OFB-t még csempészhettek volna bele,akkor lett volna az igazi.:)
  • whitequeen73
    "A másik" fórumon olvastam, és tényleg muris, hogy csak sárga taxik rohangásznak az utcákon :)
  • Flora2
    Szerintem ez teljesen rendben van így, hiszen életszimulátor, és a való életben sem leszel egyszerre kalandtúrázó is, meg színész is, meg szobrász is, meg szellemirtó is, meg bármixer is. Én mindig is így játszottam a Simsszel, hogy egy adott simnek egy(max két) karrierpályája van életében, attól függően mihez ért legjobban, miben tehetséges (ezen felül persze lehetnek még hobbik és ingatlan-befektetések). Ez szerintem életszerű. A sokféleséget meg úgy érem el, hogy mindig is több háztartással/családdal játszom párhuzamosan, így lehet egyszerre többféle sorsot/karriert végigkövetni.

Milyen az új város? Rengetegen panaszkodnak a neten, hogy kihalt, alig vannak simek az utcán, a szórakozóhelyek meg totál üresek, még akkor is, ha éppen hotspot-oknak kellene lenniük. Tapasztalatok?
  • whitequeen73
    Nagyon, nagyon szeretem ezt a kieget, teljesen más dimenzió, mint az eddigiek. :)

Viszont az az érzésem, hogy a kiegek a gyakorlatban külön játékként működnek. Mert mindennek (utazás/felfedezés, sztárság, bármelyik hobbi, karrier/hivatás...) teljesen neki kell szentelnie magát a simnek, különben semmit nem ér el, csak belekap a dolgokba, és nem lesznek elérhetők a legjobb funkciók. Tehát például vagy ötcsillagos sztár lesz, vagy sövényszobrot csinál, együtt nem fér bele az életébe :) (Epic lifespannel játszom így is...)
  • Ironman2
    Kösz! Kipróbálom.
  • tycoon14
    SYA

Ez a hack meghosszabítja a nyitvatartásokat http://linna.modthesims.info/download.php?t=424054
  • Ironman2
    Tegnap sokat játszottam a Leszáll az éjjel.Nagyon jó lett a kiegészítő,tetszik a korábi lehetőségek összekapcsolása a sztár élettel,de legjobban ez a vámpírrá válás jön be a legjobban.A zsákmányszerzésért egyenesen odavagyok.Ha kiválasztok egy zsákmányt,akkor piros karikákkal jeleniti meg a kapcsolatoknál.Engemet csak egyvalami idegesitett,az hogy nagyon lassan letelik az éjszaka.Volt olyan hogy kiszemeltem az áldozatot,erre pont akkor lett vége az estének.VAgy belejöttem a bulizásba,erre kidobtak mindenkit hogy záróra.Igy nem lehet teljesen élvezni a dolgot.Gondolom van,vagy lesz valami hack,az éjszakai idő lelassitására,mert az nagyon jó lenne.
  • vica0523
    gyere át a másik topikba
  • Szabi89
    olyat hol találok?
  • vica0523
    De jobb lenne ha átjönnél a másik topikba. Kattints a technikai kérdések amott-ra a banneron.Be kell legyél jelentkezve
  • vica0523
    Mert kell hozzá még egy Resource. cfg is.
  • Szabi89
    nincs olyan mappám
  • Szabi89
    köszönöm