Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hunter, Survivor, Prey... Which will you be?
ENYI.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Csak normálisan kellett volna megcrackelni<#wave>#wave>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgymeg örülhetnél hogy megosztottamtam veletek...
Így nekemis lassúbb lesz...<#boxer>#boxer>
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Nem sokat.<#taps>#taps>
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
a csaj képe alatt van az az aranyozott kép, az a fõ célja 😄 mellette van 5kocka, a fölsõbe rakja a célokat, ahonnan válogatni tudsz, persze nem sok ideig marad benne a cél 😊 aztán ha rámész akkor lerakja az alsó 4 kockába, ott tudod hosszabb ideig tárolni, ha elvégez akkor kapsz pontokat érte mint a 2.részben 😊
akkor ami újdonság volt az hogy van ilyen item szerûség is, pl ha elkezd olvasni egy könyvet akkor ha befejezed nem a földre rakja hanem elrakja magának és onnan tudod folytatni ha rámész 😊
akkor a töltés nélküli térkép nagyon jó 😊
munka közben van néhány opció amit láttam 😊
pl át lehet öltözni 😄 meg pl elekzedtem üzleti munkát, volt valami írásoktatás is 😄 kemény dodoért 😄
akkor van a munka fülecske 😊 aztán írja hogy hkszcspszv napok ugye, feketén jelzi amikor menni kell dolgozni 😊 aztán szürke amikor nem. nah hogy ezt miért is mondom? azért mert amilyen nap van ugye azt jelzi ilyen mutatóval 😊 + van olyan gomb ami annyit tud hogy munkába megy, szóval te is eltudod küldeni, kérdés az hogy azokon a napokon is lehet dolgozni amikor nem kellene? majd ezt kipróbálom 😄
újságban olvastam hogy hétvégén lesz valami amatõr olimpia a stadionba, hogy el lehet menni és lehet nyerni 😄😄
szóval van egy rakat minden 😄
kb ennyit tudok mondani egyelõre 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Am jó!
Valami új plusz a 2-höz képest mert én eddig nem vagyok elájulva...
csináltam egy full random csajt, random képességekkel 😊
tényleg nagy a választék mindenbõl 😊
házat vettem, a cuccokat és a gép rendezte be, és igen, tényleg lehet átlósan is cumóst rakni 😊
lejátszottam 2 napot kb, ment dolgozni 😊
nekem sem engedte hogy bekukkantsak amikor dolgozik, pedig jó lett volna 😞 nah mind1 😊
nem rossz game, el lehet vele lenni 😊
amúgy valóban kajak csak ott terem az autóban. megáll mellette és hopp, utána bent van. nem vészes sztem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.isohunt.com
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
hát nekem nem a legjobb a gép, sõt, laptopon játszok, nem is maxon, de sztem türhetõ a grafika. nem hiszem hogy változott a 2 óta, inkább csak szebb.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kurvára nincs idõm megetetni, megszaratani, dolgozni, sexelni...
nagyon pörög az idõ bakker!!4
lassítani egy kicsit hogy lehet?
Ja am a grafikus motor az változott vagy csak szépítettek rajta?
pred
igen, ha megyünk valahova, végig követi a kamera, bár ez nem teljesen IGAZ.
kimegy a ház elé, mikro jön a taxi, ami a semmibõl jelent meg. beülni nem ül be, csak megál az üt szélén, madj hirtelen a kocsiba lesz, ami elindul, végigmegy a célhoz, ahol ugyanígy kiszál. de el lehet menni gyalog is D: idõjárást se vettem észre, lévén vasárnap reggel indult el a game, és most vasárnap este van 23:00 és alszok😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
pred
Köszi!
Idõjárás van benne vagy állat esetleg egyéb + dolog?Vagy majd ezek jönnek megint a sok kiegészítéssel?
pred