44549
-
Ironman2 #9833 -
#9832 Játékélmény: rocksztárom úgy megdöngette a szomszédcsajt, hogy azon fél napig rajtaragadt a hülye járás
(Bandában császkáltak egész nap együtt, úh láttam. Mindenhova órákkal később ért oda a spiné, mint a többiek!!!!!! ) -
Ironman2 #9831 Be kell regisztrálni,és:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1243454764
vagy fennt,a "technikai kérdések amott" gombbal
-
nkjudy #9830 Mennék én, ha tudnám, hogy hol van az a topik! :) -
Coolfire #9829 Miért nem jössz át a technikai részlegbe megbeszélni?Kb. még egy órácskát vagyok,szívesen segítek. -
nkjudy #9828 Szia Vica, elolvastam! Válaszoltam is! :)
Ne tudjátok meg nekem néha kínai amiket itt írtok... ennyire vagyok csak kezdő, hogy semmit sem értek. :))
Talán belejövök!!! Mindenesetre köszönöm a türelmet, és a segítséget mindenkinek! -
#9827 Szerintem is. Már küldtem neki privit, de szerintem nem olvasta. -
#9826 Küldtem neked privátot. Elolvastad? -
Coolfire #9825 Mondjuk ha az eddigi store mennyiséget nézzük,az is összetermel annyi packaget.:) -
Coolfire #9824 Ne klikkelj rá,hanem másold be a downloadbra,és a launcherrel installáld fel. -
Coolfire #9823 A storenak 1.5.0.009000-es alap kell csak.Független a kiegektől.Itt "technikai" gond lesz.A DRM.:)) -
Flora2 #9822 Igen, utána még installálni kell a sims3pack fájlokat. Szerintem igen, a package-ek látszanak a játékodban, a sims3pack-ok nem.
A package-eket csak be kell húzni a Mods/Packages mappába, de a sims3pack-eket nemcsak be kell tenni a Downloadsba, de utána installálni is kell.
Ha nem hagyják magukat installálni, mert hibaüzenet van, akkor felejtsd el azokat, mert biztos olyan kieg kell a működésükhöz, ami neked nincs meg. Egyenként installáld őket, ne egyszerre kijelölve, hogy kiderüljön, melyik ami nem oké.
Tényleg félelmetes mennyiségű a letöltésed, és már előre szólunk, hogy ha a játékodban fura hibák kezdenek jelentkezni, kisebb nagyobb gebaszok, gallyra menő családok, teljes elcsesződő szomszédságok, azok nagy valószínűséggel letöltések miatt lesznek, és ekkora mennyiségből nagyon nehéz lesz kiszűrni azokat a letöltéseket, amik a bajt okozzák... -
Ironman2 #9821 1300 package fájl? Honnan szedtél te annyit össze? Csoda hogyha elindul majd a játékod. -
nkjudy #9820 Tehát miután betettem a downloads mappába azután kell még 2X klikkelgetni azaz instalálni?! Mert azt valóban nem csináltam még meg. És akkor lehet hogy csak azt a pár package file-t látja (kb1300db),nem?! De amikor megnyitom a játék panelt, majd rámegyek a letöltésre, akkor látom a kiegészítőket. Mindet kijelölöm,utána jön az hogy kiírja,hogy nem kompatibilis a játékkal,azaz pontosan az amit már korában bemásoltam,de ez a lényege. Talán tényleg csak ennyi a probléma. Remélem... Annyira rendesek vagytok,nagyon köszönöm nektek. -
Flora2 #9819 "A sims3pack-okat a dokumentumok/electronic arts/the sims 3/downloads mappába tettem" - csak betetted, vagy installáltad is (dupla klikk egyenként mindegyikre, EADM működésbe lép, installál, kiírja hogy OK)?
Ha installáltad is, és mégse látszanak, akkor sztem kompatibilitási probléma lehet (olyan kieg kell hozzá, hogy látsszon, ami nincs meg neked). Ha letöltesz valami tartalmat, nézd meg, hogy mit ír a kreátor, mi kell hozzá, elég-e hozzá csak az alapjáték.
Én meg Bp-i vagyok, de nem megyek senkihez segíteni :P mert én is megtanultam mindent egyedül magamtól, amikor kezdő simsező voltam. Hidd el, csak először tűnik bonyolultnak a dolog. -
Ironman2 #9818 Én szívesen felmennék hozzád segíteni,bár most hirtelen nemtudok 120 km-t utazni -
Coolfire #9817 Ez nem ide tartozik.:)Ez a technikai részleg hatásköre.:) -
nkjudy #9816 A razor 1911 mire kell? mert olvastam, hogy azt is le kell tölteni, hogy működjön, csak nem tudom már hogy melyiket mire kell használni?!
Melyek azok a programok amik feltétlenül kellenek?? mert egyszerűen én ehhez analfabéta vagyok! :)
Ne haragudjatok a sok kérdésért.
Az a baj, hogy a környezetemben senki sem ért a számítógéphez, nem hogy a sims3-hoz!
Ha esetleg vki Bp-i, és a 3.kerület környékén lakik szóljatok!! :)
Előre is köszi a választ! Meg az eddigieket is!
Köszönöm. -
#9815 Ha csak sima fehér lapocska az ugyanúgy jó,csak azért nincs majomfej,mert nincs telepítve az Install Helper Monkey,de nem is muszáj. Kézzel be tudod rakni a Mods mappába a fájlokat. -
nkjudy #9814 Package kiterjesztésű! Csak nem olyan majomfej az ikonja! Kis fehér lapocska... Hm, de nem lehet társítani semmivel sem. :S -
Ironman2 #9813 Ha nem .package a kiterjesztése a fájlnak,akkor biztosan nem lehet használni.Inkább dobd ki őket. -
nkjudy #9812 Még egy hülye kérdés. A Package file-ok közt van olyan amelyik nem olyan majom fej ikonú, hanem egy sima fehér. amikor azt akarom két kattintással behelyezni a helyére, azt írja ki, hogy válasszam ki a listából. Azok nem jók ezek szerint?? -
nkjudy #9811 A sims3pack-okat a dokumentumok/electronic arts/the sims 3/downloads mappába tettem, a packages fájlokat meg a C/program files/Electronic Arts/The sims3/Mods/packages mappába. Sztem ezzel nincs gond...remélem.
Ha magával a kiegészítőkkel nem kell semmit sem csinálni (kicsomagoláson kívül) akkoe sztem jól tettem be!
Milyen kiegészítők vannak még a sims3-hoz??
Máskor nagyon sok haj, meg ruha vot, most meg 1-2 egy-egy mappában..
Azokat sztem nem rakhatja áshová nem?
Háát nem tudom most kitörlöm a duplákat, és a package file-okon végig futtatom ami kiszűri azokat amik nem kompatibilisek a játékkal! Taláán..
Nagyon köszönöm a segítséget!
Flora te Bp-i vagy?? -
Flora2 #9810 Az jó, alapjátékból most a 1.17.60 a friss.
Amit írsz, az EADM szerintem önmagát frissíti, nem a játékot. Esetleg az sem árthat egyébként...
Akkor nem a verzió miatt nem látja a letöltött tartalmakat - jó helyre pakoltad? A sims3pack fájlokat csak letöltötted, vagy installáltad is (látszanak a Launcher Installed Content gombjánál)? Nem lehet, hogy egy csomó letöltésed valamilyen kiegészítőt kíván ahhoz, hogy megjelenjen a játékban (Világ körül, Álomállások stb.), neked meg csak alapjáték van? meg persze az is lehet, hogy máshol jelennek meg a játékban a tárgyak, mint ahol keresed a katalógusban... vagy nincs elég hely a merevlemezen, ha tényleg 8-10 ezret töltöttél le... most hirtelen ennyi jut eszembe, miért nem látszhatnak... -
nkjudy #9809 Pontosan ez van alulra írva a verzióhoz:1.17.60.009002
Gondolom akkor ez a jó?!
De a EA DOWNLOAD MANAGER-nél is lehet frissíteni nem? Vagy az teljesen mást frissít?? -
nkjudy #9808 Eredeti verzióm van, és a 1.17.
Az szted számíthat vmit, hogy vannak olyan kiegészítőim, amik duplán voltak fent, mert most nézem, hogy van egy pár belőle. De kitörölgettem már..,de még nem indítottam be.
Most akkor nem kell pachelnem?? -
Flora2 #9807 "Amit nem tudok, hogy mi az a "van-e patchelve a legfrissebb verzióra?"
Szóval nincs.
Meg kell tanulnod patchelni (javítást felinstallálni) a Sims3-hez, mert rendszeresen adnak ki hozzá javítócsomagokat, és bármi gond van a játékoddal, addig senki nem tud kezdeni vele semmit, amíg nem a legfrissebb verzió. Ha megnyitod a játékot, a Launcher indítóablakban van egy verziószám, abból tudod, hol állsz, plusz van egy Update gomb, ott elvileg aktuálisan mutatja, hogy van-e a játékhoz aktuális patch/javítócsomag. Onnan elvileg egy gombnyomás és felrakja neked a patch-eket a Launcher.
http://hu.thesims3.com/game/patches
Itt lehet követni a verziókat, látszik, hogy az alapjátékhoz most az 1.17-es verzió a legfrissebb.
Lehet, hogy egy ilyen sima patchelés megoldja, hogy minden látsszon a játékban, amit letöltöttél. Nem biztos, de lehet.
Ja, és a fentiek a megvett játékra vonatkoznak, ha "virágbolti játékod" van, akkor a patchelés érdekes lesz, abban sajnos nem tudok segíteni, de mások talán igen a másik, technikai topicban. Utána kell olvasni. Olvasás a tudás anyja. :) -
nkjudy #9806 Kösznöm, hogy segítetek!:)
Csak az alap játék van fent, plusz azon a linken belül amit "ti" adtatok itt meg, azokat az egyedi kiegészítőket töltögettem le, ami nem kevés.
Viszont szerencsére már elindul, egyedi tartalommal is, de közel sem annyival amennyit beraktam a játékba. Több órán át telepítette a sims3pack file-okat, és ahhoz képest csak minimális van benne a játékban.
Amit nem tudok, hogy mi az a "van-e patchelve a legfrissebb verzióra?"
:) Ne haragudjatok a sok kérdésért, meg hogy ennyit bénázok, de nem sok mindent tudok még a sims3-ról..(sem) :)
Szóval nem tudom, hogyan kell pachelni, illetve, hogy mit, miket??
Ebben még segítenétek, meg ha tudjátok, hogy miért nem rakja be azt a 8000-10000kiegészítőt, azt is megköszönném...
Előre is. Üdv. -
Flora2 #9805 Nem írod, hogy az alapjátékon felül vannak-e kiegészítőid fenn, és hogy mindegyik fel van-e patchelve a legfrissebb verzióra. Lehet, hogy nem a letöltéseid a gond, hanem egyszerűen az, hogy mondjuk egy kiegészítőd patchelve van, az alapod meg nem? Mindig mindent patch-elsz legfrissebb verzióra? -
Flora2 #9804 Fura helyen vannak a letöltött dolgaid: D:\Játékok\The Sims 3 ??
Nem lehet, hogy ezért nem jelennek meg? -
Flora2 #9803 Hát pedig ha sokat barátkozol vele, fel kellene hogy ajánlja a "költözzön be" opciót a párbeszédekben. Még akkor is fel kellene, hogy ajánlja, ha házasságban él egy másik házban. Figyelem, a beköltözés felajánlása nem "romantikus", hanem "baráti" párbeszédben jön fel, azt kell figyelni.
Ha mégsem jön fel az opció, menj ki Városszerkesztés menübe, keresd meg, melyik házban lakik a nő, akit be szeretnél költöztetni és vedd ki a házából és költöztesd át kézzel a te karakteredhez. Elvileg ezt Városszerkesztésben meg lehet csinálni. -
Coolfire #9802 Sims3Pack filét azért nem néz,mivel az a sok .package file,Sims 3 "módon" tömörítve.:)Viszont jelzi a cache és a .package hibákat rögtön.Ezért futtasd le,s amelyik színes lesz,dobd ki.:) -
nkjudy #9801 Nagyon köszönöm, remélem sikerül megoldásra találnom, mert már megőrülök teljesen!
Amit nem ír, hogy van egy progi amit le kell tölteni hozzá, mivel nekem azt írta ki hogy nem kompatibilis a letöltött kiegészítőim a sims 3 alapjátékkal, vagy vmi ilyesmit. Én ezt találtam hozzá, azaz ezt írja hozzá.. "Ha van sok letöltött tartalmad,akkor előfordulhat,hogy valamelyik inkompatibilis lett a patch-el v. egy kiegészítővel.
Ezt a legegyszerűbben a Sims 3 Dashboard tool-lal(thx Ildooka)
tudod megnézni.
.NET Framework 2.0 kell hozzá,de ezt a Vista és a Win7 már tartalmazza alapból.
Elindítás után lescanneli a könyvtára(k)at
-sötétkékkel jelöli a Sims 2 fileokat
-citromsárgával a duplát
-barnával az ütköző fileokat
-PIROSSAL AZ AZONNAL TÖRLENDŐKET!!!!
-és világoskék jelzéssel tudatja,mely fileokat tiltotta le.
Letöltése: http://www.megaupload.com/?d=3LJ5K7ZZ
Na most én ezt letöltöttem, csak azt nem tudom, hogy ezzel a progival a sims3pack-okat nem lehet ellenőrizni, csak a package-okat??
Nem értem...
Ha te ismered ezt a programot, kérlek segíts!! Előre is köszönöm. -
Ironman2 #9800 Vagy,innen a FAQ-ból:
http://sims3.host56.com/ -
Ironman2 #9799 Itt sok segitséget kaptok,mindennel kapcsolatban:
http://74.53.177.137/~mysims/index.php?oldal=gyik.html -
Krisztián1983 #9798 Sziasztok!
Tud valaki abban segíteni, hogy a letöltött tárgyak miért nem jelennek meg a játékban? Megvan mind az 5 kollekció (alapjáték, a világ körül, luxuslakás, álomállások, padlógáz, leszáll az éj). Próbáltam Downloads és mods mappával is, most fent van mindkettő az alapjátéknál ( D:\Játékok\The Sims 3). A többi 4 kollekció viszont D:\Program Files\Electronic Arts-ba van. A a TS3 Install Helper Monkey program program is megvan.
Mit tegyek?
Köszi. -
nkjudy #9797 Ja igen, és windows 7-em van, ha ez fontos... -
nkjudy #9796 Sziasztok!
Remélem, ti tudtok segíteni, mert én már tényleg nem tudom mitől lehet az, hogy a letöltött egyedi tartalmakat mikor le akarom tölteni az indítópaneben, akkor egyszer csak az a panel aminek meg kell jelennie, és jelzi, hogy hol tart a töltés, az teljesen fekete lesz, és órákig tölt, és majd fél óra elteltévek kiírja a következőket:
"nem hivatalos módosító csomagot telepítettél amely nem kompatibilis a a The Sims 3 alapjáték jelenleg használt verziójával. Azt javasoljuk hogy távolítsd el a módosításokat, vagy töltsd le a frissített változatukat -ellenkező esetben a játék lefagyhat, vagy a működésében súlyos hibák állhatnak be!"
Majd van lehetőség kilépni, és a folytatásra is!
Tudtok segíteni, hogy ez mit jelent?! Eddig nem volt ezzel gond... :(
Előre is köszönöm! Üdv. Judit -
nkjudy #9795 Nagyon köszi! -
#9794 "pontos információk, udvarias fórumozók, stb. stb." mivel az előbb említetted,hogy kimaradt az is,így olyan értelme volt a mondtanak,hogy a többi fórumon udvarias fórumozók vannak,de itt nem.
Tényleg félreértettük egymást. :)