Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
=====================
A The Sims 3 futtatásához legalább a következõ hardver szükséges:
WINDOWS XP ESETÉN
* 2.0 GHz P4 vagy ezzel egyenértékû processzor
* 1 GB RAM
* A 128 MB memóriájú videokártya Pixel Shader 2.0 támogatással
* A DirectX 9.0c legfrissebb verziója
* Microsoft Windows XP Service Pack 2
* Legalább 6,1 GB szabad hely a merevlemezen, továbbá legalább 1 GB hely az egyedi tartalmak és a mentett játékállások tárolására.
WINDOWS VISTA ESETÉN
* 2.4 GHz P4 vagy ezzel egyenértékû processzor
* 1.5 GB RAM
* A 128 MB memóriájú videokártya Pixel Shader 2.0 támogatással
* Microsoft Windows Vista Service Pack 1
* Legalább 6,1 GB szabad hely a merevlemezen, továbbá legalább 1 GB hely az egyedi tartalmak és a mentett játékállások tárolására.
Az olyan számítógépek esetén, melyek Windows alatt beépített grafikus chipkészletekkel rendelkeznek, a játékhoz legalább a következõkre van szükség:
* Intel Integrated Chipset, GMA 3-as sorozat vagy jobb.
* 2.6 GHz Pentium D processzor, 1.8 GHz Core 2 Duo, vagy ezzel egyenértékû
* 0,5 GB további RAM
MAC OS X ESETÉN
* Mac OS X 10.5.7 Leopard vagy jobb
* Intel Core Duo processzor
* 2 GB RAM
* ATI X1600 vagy Nvidia 7300 GT 128 MB video RAM-mal, illetve Intel Integrated GMA X3100.
* A játék nem futtatható PowerPC (G3/G4/G5) alapú Mac rendszereken, illetve a GMA 950 osztályú integrált videokártyákkal.
Támogatott videokártyák Windows alatt
-------------------------------------
NVIDIA GeForce sorozat
FX 5900, FX 5950
6200, 6500, 6600, 6800
7200, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950
8400, 8500, 8600, 8800
9300, 9400, 9500, 9600, 9800
G100, GT 120, GT 130, GTS 150
GTS 250, GTX 260, GTX 280, GTX 285, GTX 295
ATI Radeon(TM) sorozat
9500, 9600, 9800
X300, X600, X700, X800, X850
X1300, X1600, X1800, X1900, X1950
2400, 2600, 2900
3450, 3650, 3850, 3870
4850, 4870
Intel(R) Graphics Media Accelerator (GMA)
GMA 3-as sorozat, GMA 4-es sorozat
Ezek laptop verziói mûködhetnek, de valószínûleg alacsonyabb teljesítménnyel. A sima PCI helyekre (nem PCIe, PCIx vagy AGP) szerelt önálló kártyák, például egyes GeForce FX variánsok, gyengén fognak teljesíteni. A leszabályozott órajelû részekkel ellátott Intel integrált chipkészletek, például a 945GU, GML és GMS modellek nem teljesítenek megfelelõen.
Az integrált chipkészletek, mint az ATI Xpress és az NVIDIA TurboCache variánsainak alapbeállítása az optimálisnál magasabb lehet. A teljesítmény javítása érdekében csökkentheted a grafikus beállításokat.
At NVIDIA GeForce FX sorozat Vista alatt nem támogatott.
Támogatott videokártyák MAC OS X alatt
--------------------------------------
NVIDIA GeForce sorozat
7300, 7600
8600, 8800
9400M, 9600M GT
GT 120, GT 130
ATI Radeon(TM) sorozat
X1600, X1900,
2400, 2600
3870,
4850, 4870
Intel(R) Graphics Media Accelerator (GMA)
GMA 3-as széria
Nem támogatott videokártyák
---------------------------
Ne feledd, hogy amennyiben a játékot itt nem felsorolt videohardveren futtatod, a teljesítmény csökkenhet, grafikai problémák léphetnek fel, és a játék leállhat.
Ismert és lehetséges hardverproblémák
=====================================
A hardveres gyorsítás (audio) nem támogatott.
Mac OS X:
256 MB VRAM-nál kevesebbel rendelkezõ NVIDIA kártyákkal felszerelt Mac OS X rendszerek esetében elképzelhetõ, hogy a megfelelõ teljesítmény érdekében alacsonyabbra kell venned a grafika minõségét a játékbeállítások menüben.
Ha a játékot Mac Book Pro rendszeren a kijelzõtükrözés bekapcsolásával futtatod, olyan felbontást válassz, melyet a belsõ és külsõ kijelzõ egyaránt támogat. A probléma úgy is megoldható, hogy megbizonyosodsz róla, hogy a belsõ LCD a fõ rendszermonitor, mielõtt bekapcsolod a kijelzõtükrözést, így a megfelelõ felbontásokat kapod.
Esetenként elõfordulhat, hogy a játék hangja elhallgat, ha a fülhallgatók csatlakoztatása a játék megkezdése után történik. Ezt megelõzendõ, gondoskodj róla, hogy a fejhallgatók csatlakozzanak a rendszerhez a játék megkezdése elõtt.
Ha a játék lassú, illetve szaggat ATI X1600 vagy X1900 kártyák mellett, a fényhatások minõségének beállításakor válaszd az Alacsony opciót.
Ha két NVIDIA GeForce videokártyát használsz SLI-képes alaplappal, és a játék lefagy, frissítsd az illesztõprogramokat. Ha a probléma továbbra is fennáll, próbálkozz az SLI kikapcsolásával.
csak egy bug van eddig azt hiszem, hogy nem mûködik a 4. gyorsítás, de anélkül is teljesen 100%osan játszható 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
gépigény itt:
Minimális hardverkövetelmények (PC):
* Processzornak egy 2 GHz-en száguldozó Pentium IV vagy egy Athlon XP 2000+ megfelelõ partner a minimális futtatáshoz (Windows Vista esetén 2,4 GHz Pentium IV-re vagy Athlon XP 2400+-ra van szükség);
* 1GB RAM azért már ide is szükségeltetik (Vistánál legalább 1,5 GB-nak jelen kell lennie);
* Grafikuskártyának elég lesz, ha van gépünkben egy Nvidia GeForce FX5900-as szériájú kártya, ATI esetében a régi 9500-as sorozat a megjelölt minimum (Vistán hasonló kaliberû kártyára van szükség). Ezekbõl se mindegy, milyen van, ugyanis a 128 MB videokártya memória feltétele a futtatásnak.
Minimális hardverkövetelmények (laptopon való futtatásnál):
* 2,4 Ghz Pentium IV vagy Athlon XP 2400+ CPU szükségeltetik (Vista esetén is);
* 1,5 GB RAM nélkülözhetetlen (Vista esetén 2 G😎;
* Laptopon egy 128 MB VRAM-mal felszerelt GeForce Go 6200-as videokártya, vagy egy Radeon 9600 szintén nem elhanyagolható.
Ebben az esetben többet nem fordul elõ.
Csak gondoltam megosztom veletek.
Mike légyszíves töröld.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
én majd akkor kezdek nekiállni házat építeni hogyha lesz sok $
addig meg ez tökéletes 😄
itt majd én is kipróbálom majd, csinálok valami elvetemült simet 😄
majd lophatod a nyalókákat a kisgyerekektõl 😄 <#hehe>#hehe>
Lehet skint is csinálni a ruháknak?, vagy csak mintát és szint?
Mer a sims2-nél akármilyen jó gépen és grafon volt mindíg akadozott.
130k-val tötymörög itt nekem azt még HD videót várjak betölteni??!!
ejnye ejnye!<#idiota>#idiota>
amit míg így észrevettem 😊 árnyékok szépen mozognak az idõ teltével és amikor a szél fúj az is meglátszik a fákon 😊
Nem gondolva azokra akiknek fájdítod a szívét letöltés közben?
sem mûködik a 4. fokozat
látható rajta hogy nem mûködik a 4. sebesség és a térkép mód 😊
amit látszik nekem sem mûködik a 4. fokozat :S
Eddigi sims-ekben minden házban lévõ családot irányíthattál...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Remélem nem húzza szét a topicot, és ha nem olvasható a csávi neve: Cycl0n3 Sw0rd És nem én csináltam 😄😄
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
ez akkor jó mikor dumálghatok valakivel, beállítom hogy x duma után sex, de eddig ha nem figyeltem, mindig csak a felét láttam😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
az tény hogy kurva gyors mert 0-ról hogy felvigye teljesen a higéniát azt másfél óra 😄 bár lehet hogy csak a kád a sz*r 😄
pred
pedig én vmelyik fórumon olvastam, hogy a srác örvendezett hogy végigugorja neki az alvós részt...
nah játszottam megint 1órát 😊
pár szösszenet nektek :
cooking skill 2:
nagyon durva órabér emelés 😄:
fizetés emelés 1:
emelés 2:
a legkisebb is számíít 😄
újság hírek:
go olimpia go 😄
olimpia win 😄
ez ilyen munka közbe adott bónusz munka:
amit persze nem sikerült megcsinálni 😞
sehogy sem sikerült elvinni a kaját a bemutatóra 😞 akinek sikerült vagy sikerül majd írja már le hogy csinálja ha találkozik ezzel 😊
ééés íme a fõnököm 😄, kicsit benyaltam neki és megtudtam ezt azt róla 😄