44549
-
Ticsy #9873 videó kártya 2009.12.-havi -
#9872 Video és hangkártya driver mennyire friss?
Egyedi tartalmakat használsz-e a Sims-hez ? -
Ticsy #9871 Miért még mit szertnél tdni a gépem konfigja: xp SP3 AMD Athlon 64x2 Dual Core Proci 6000+ 2GB ram ATI Radeon HD 4300/4500 -
#9870 Helló mindenkinek! Az lenne a problémám hogy egyik napról a másikra iszonyúan elkezdett akadni. Járt már valaki hasonlóan? A többi játékkal semmi gond nincsen. A driver is a legfrisebb. Remélem tud valaki segíteni! -
#9869 Világszerkesztés módban vannak más méretű telkek is. Próbálj meg ott megfelelőt keresni és azt letenni a városban. Azért tűnnek el a telkek, mert nem megfelelő egyik sem. -
Glinda7 #9868 Van egy problémám. Sunset Valley-ben akartam játszani, de ugye oda automatikusan nem teszi le a Leszáll az éj kiegészítőből származó létesítményeket (pl. filmstúdió stb...). Az hagyján, hogy a sablon telkeknél nem is stimmelnek a méretek, de pl. a filmstúdiót le akartam tenni, és amikor rámegyek arra, hogy "Másolat elhelyezése", akkor az addig mutatott összes üres telek eltűnik, és egyszerűen sehová sem engedi letenni a létesítményt. A játékommal van valami baj, vagy csak totálisan hülye vagyok az építéshez? Tudtok ebben segíteni? Előre is köszönöm a segítséget!!! -
Ironman2 #9867 Mi az a latest night? -
#9866 Szerintem azért nem kaptál rá választ, mert ennyi információból képtelenség megtalálni az okát. -
Ticsy #9865 kidob a latest night azért ide írok mert nem kaptam választ a másik topikban
-
Ticsy #9864 Help -
poduka #9863 feltelepitetem és nem rakja be a játékba!nem tudom mi lehet a baj! -
#9862 Attól, hogy a Downloads-ban vannak még nem lesznek a játékban. Fel kell telepíteni őket az indítópanelen. -
poduka #9861 Sziasztok!Nekem az a problémám hogy beraktam kiegészitoket a játékba egész pontosan a sims3-ba és nem jelenik meg játékon belul?Csonáltam egy Downloads-mapát és ebben vanak a kiegészitok telepitve!Kérdésem az lenne hogy más mapába kell-e átrakni vagy itt kellene megjelenie?Válaszotokat elöre is köszönöm! -
#9860 Gépnek nem lesz baja, miért lenne ?
-
Bly24 #9859 De ha mégis enyhén akadna (maxon van minden) akkor a gépnek nem lesz baja???? -
Bly24 #9858 Tényleg megy maxon,igaz néha egy picit akad de azt észre se lehet venni. -
Ironman2 #9857 Na ne etessél már minket ezzel a baromsággal! -
Bly24 #9856 Megnéztem és megy maxon akadás nélkül az alap game és a 3 kiegészítő.A Late Night kiegészítőt és a fast lane stuff kiegészítőt még nem néztem meg. -
#9855 nem -
#9854 Azért ezen a gépen már nem maxon kellene játszani, hanem inkább közepes beállításokkal. -
Bly24 #9853 Menne ezen a gépen az alap játék és az összes kiegészítő maxon???
Windows 7
AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+
1x 1 GB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz 2x 512 MB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz
NVIDIA GeForce 7600 GS 256 MB
-
#9852 Köszi szépen!!:):) -
Flora2 #9851 Van egy olyan mod-od, ami megakadályozza. Pucold ki a Mods mappádat, és csak azt a mod-ot rakd vissza, ami tuti kompatibilis a LN-al. -
#9850 sziasztok!Nemrég leszedtem a Late night-ot minden jól működik kivéve az h senkivel sem tudok beszélni:S még ha a saját simemre is kattintok akkor sem jelenik meg semmilyen opció:S Ez miért van? Van valami megoldás rá?Kérlek segítsetek!!! ELŐRE IS NAGYON KÖSZI!:) -
Flora2 #9849 És ha rákattintasz a filmgyárra térkép-nézetben?
Vagy olyan városban játszol, ahol nincs filmgyár - akkor le kell tenned egyet Városszerkesztésben, van egy alapból a házak tárolójában, de netről is tölthetsz le, láttam egy kisebbet a modthesims-en. -
koj #9848 Sziasztok! Ha a simnek az az élete álma hoyg világsztár legyen, akkor milyen úton kell elindulni? Jó én is tudom hogy színészet, de a szabad állások között olyan nincs. -
12799966 #9847 de nekem le sem szedi csak amikor rámegyek, hogy hozzáadás a játékhoz, akkor a launcher megnyílik és kész... -
Ironman2 #9846 Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims3/Downloads mappába -
Ironman2 #9845 Be kell rakni a downloads mappába,és akkor látja a launcher.De gyere át te is szerintem a másik topikba.Regisztrálj be ide,és ott van fennt a link(technikai kérdések amott gomb) -
12799966 #9844 És az mért van, hogy amit az oldalról töltök a Bazárból, az nem jelenik meg a launcheren a letöltéseknél + nem is adja ki h letöltöm-e? -
Ironman2 #9843 Amit a gyári lemezen van driverek,azok mind szarok.Én sose telepitettem fel azokat. -
12799966 #9842 megvan, köszönöm, működik -
Ironman2 #9841 Telepitsd fel a legújabb drivert az Nvidia oldaláról! -
12799966 #9840 amit a lemezen ad ki a Faster VGA driver az fent van de akk leszedem az NVidiárol leszedem a drivert. Lehet azért, mert 5ször már fel volt rakva?
-
Ironman2 #9839 Legújabb driver fennt van? -
12799966 #9838 Mi baja lehet a Sims 3-amnak?
megvan a Sims 3, a világ körül, az álomállások (mindegyik eredeti), de most új videokártyát kellett vennem, mivel a régi kisült, a mostani Gainward GeForce GT 220 ( a régi NVidia GeForce 7300 GT volt), és amikor elindítanám a sims 3-at, akkor csak egy hibaüzenet sem, csak a fekete kép, és utána kidob az asztalra. Mintha el sem indítottam volna. DirectX 9.0c fel van rakva, néha a háttérkép is fekete, de az ikonok rajta vannak a tálcán.
Segítsetek PLS! -
#9837 A banner alatt "technikai kérdések amott"-ra katt. Be kell legyél jelentkezve. -
gaaabi23 #9836 Hello hogyan lehet frissíteni a játékot ha nem eredeti? -
#9835 Azon szétröhögtem magam... Beküldtem a párocskát hasonló céllal, és kifele jövet mögöttük ováció, a csaj meg integet hátrafelé..... -
Coolfire #9834 Akkor adott neki keményen,ha még menni sem tudott rendesen...
Egyedül az időgép nem az igazi egy coitusra(milyen művelt vagyok,így hajnalban)mert annak érdekes következményei lehetnek..