44549

no-warez.gif
  • Ironman2
    Én a bejárónőre irtam,hogy ki kell rugni
  • Ironman2
    Mi rontotta el?
  • KEnJY #10031
    ELRONTOTTA A LAPTOPOMAT! JAJDEKIRÚGTAM
  • Ironman2
    Ki kell rugni!
  • KEnJY #10029
    jah, azmeg a másik hogy van mosógépem meg ruhaszáríttókötelem, meg szennyeskosaram is. És max ha összeszedi a szennyesemet, de mosni meg én mossam ki
  • Ironman2
    hehe,még én sem láttam akkor ilyet.Érdekes lesz az a szitu.
  • Gólya #10027
    ott a kaputelefon, ugyan még nem próbáltam, de szerintem be tudsz csöngetni a szomszédaidhoz - majd megnézem én is, de most alakítgatom a "lakhatatlan" toronyházbeli lakásokat:)
    kóddal csak az ablakokat cserélem, helyezgetem, festem, a külső falakhoz inkább nem nyúlnék - a belsőt meg simán is lehet variálni
    sajna a teljes épületet nem lehet változtatni - igazából csak a festés ami nem tetszik...olyan szürke az egész

kicsik a lakások, de ki lehet használni szépen - meg van kettő, ami kétszintes, teraszos, na az meg tényleg jó
    majd hozok képet, ha kész lesznek

• Gólya #10026
    gaz kizsákmányoló:)

tanítsd a simedet, fejleszti a képességeit, öntisztítóvá tudja tenni a tárgyakat
    vegyél neki mosógépet, szárítógépet/kötelet és szennyeskosarat
    sokkal jobban jársz, mint a takarítónővel (pláne ha még mindig 100 simi fölött van a napi bére)

ráadásul ha a tulajdonságai között esetleg megvan a tisztaságkedvelő vagy pedáns (vagy nem tudom most hirtelen, hogy is van:)), akkor még plusz hangulatot is ad a mosás
  • KEnJY #10025
    hát én rendeltem takaríttónőt mer kivan idegileg a simem mivel csak dolgoztattam azmeg eljött összeszedte a ruhákat, evett megmosta a vécét, evett, elmosta a tálat amiből evett, és elment
  • vica0523
    Az a komornyik. A takarítónő pedig igen pofátlan ha megeszi a kaját.
  • Mike
    mivan?
  • szabensz
    oké köszi.
  • Ironman2
    Benne van a játékban a magyar nyelv eredetileg.Telepitéskor kell kiválasztani,mikor először felrakod az alapot.
  • szabensz
    segítsetek már. honnan tudom leszedni a játékhoz a magyarosítást??
  • Ironman2
    Szerintem normális,mert ott lakik.Sőt ágyat is kell neki szabaddá tenni,ha jól tudom.
  • KEnJY #10018
    és az normális, hogy a bejárónő megeszi a kajám???
  • KEnJY #10017
    az királyság köszi
  • Ironman2
    3000 simoleonért lehet venni a tudományos laborban antivampirint.Ha teljesen átváltoztál,akkor itatsd meg vele,és rögtön visszaváltozik.
  • KEnJY #10015
    basszus... megharapott 1 vámpír és énis vámpírrá alakultam nemtudja valaki hogylehet visszaváltozni?
  • Ironman2
    Mysims.hu-n részletesen leirják a modok telepitését
  • Lesusius
    Sziasztok, valaki meg tudná nekem mondani, hogy erről az oldalról letöltött modokat (http://www.modthesims.info/), hogy tudom telepíteni a játékhoz? Lehet volt már erről szó.
  • Ironman2
    Visszamentem Egyiptomba folytatni a Szfinx-et,erre megint ott vannak a csiszolt metszések.Régen alig találtam,most meg már vagy 30 db is van,és a legdrágábbak is jönnek elő
  • Ironman2
    Még nem volt olyan.De tegnap érdekes dolog történt,ilyet még nem láttam.Reggel 8 órakor,még tök sötét volt,és a nap csak délutánra akart kibujni.Lelassult teljesen az égbolt animációja.És mikor este lett,akkor ujra besötétedett hirtelen.Nem tudom mi okozta,de érdekes látvány volt.Mod az nincs fennt
  • Mike
    ragadtatok már be valahová?
    simem beragadt a tetkószéknél, a tetováló csaj lelépett, ez a marha meg csak vár, vár
    azóta nem láttam
  • KEnJY #10009
    már bejött a másik fórum és ott elolvastam a FAQ-t, úgyhogy minden világos
  • KEnJY #10008
    Üdv! bocs de nekem valamiért nemhúzza be a "technikai kérdések" fórumot úgyh muszáj volt itt tennem fel a kérdést. Azt szeretném kérdezni elősszöris hogy másnak megy a másik fórum? Másik az lenne hogy, hogy jönnek sorba a kiegészittők az alap játékra? Imádom ezt a játékot, 1-esben és a 2-esben is megvolt összes kiegészittő hozzá, csak néztem hogy már a 3-masra is ennyi van
  • Gólya #10007
    majd gondolkodom rajta - sokáig fog tartani...

jó sok bajom van vele...

igazából újat az eddigiekhez (Sims1-Sims2) képest nem hozott
    a hármasban egyszer kíséreltem meg gyereket nevelni - totyogó korában feladtam - pedig ha emlékszel, a kettesben volt 3-4 gyerekes családom is, sőt az Ottomaséknál azt hiszem, még több volt - lazán ment, semmi gond nem volt vele - még a hármasikrekkel is megbirkóztam, de itt a hármasban egyszerűen nem megy...

na majd még gondolkozom:)
  • Ironman2
    A vámpírlét is jó lett azért.
  • Ironman2
    Jakuzzi.És meztelenül is tudnak fürödni,de ha van gyerek a lakásban,akkor nem engedi a meztelenséget,aminek abszolút nincs értelme,mert csak kockák vannak.(nálam nem)
  • Mike
    pff

akkor mondj valami jópofa dolgot, amit most beletettek
  • Gólya #10003
    itt csak a paparazzik üldöznek - fene a gusztusukat - nem kell, hogy bármit elérj azon kívül, hogy ismersz és barátja leszel "sztároknak" - ezzel te is az leszel
  • dani71
    Megvan a 10000. hsz.
  • Mike
    hát az elsőben neked kellett melózni, hogy sztár legyél
    stúdióba járni, felénekelni a számokat - amit aztán játszott a rádió is, tök fasza volt
    meg ha sok csillagod volt, akkor üldöztek a rajongók :D
  • Ironman2
    Nem tudom,mert az kimaradt az életemből
  • Mike
    szal ez nem olyan mint az 1-ben a superstar
  • Ironman2
    Azon mulik hogy összeszeded a csillagokat.Nálam vicces volt,mikor összeismekedtem egy 1 csillagos emberrel,és addig beszélgettünk egymással,míg mind a ketten 5 csillagosak nem lettünk
  • Mike
    nem csak azon múlik hogy a simem jól tud zenélni?
  • dani71
    Ismerkedj sztárokkal...és az leszel ..majd
  • Mike
    mi ez a megvádolnak? mivel?

mások? hogy tudok sztár lenni? vagy csak npc-k lehetnek sztárok?
  • Mike
    ez a night nem olyan mint az appartman life, ahogy elnézem
    egy toronyházban egyedül lakom, egy lukban
    el sem lehet férni
    szomszédok meg nincsenek