Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Van egyáltalán ilyen lehetõség? mert én sehol nem találom.
õõõ nem láttam ilyet, csak olyan volt hogy költözzön ide, meg hogy szakítson az akkori feleségével 😊
amúgy nem akartam hogy ideköltözzön 😄 mert a 3sim irányítani elég sok 😄 elég ez a 2 is 😄
jah a hûtõ meg ilyen folyton termõ 😄😄 egyszer nem fogyott még ki 😄
ajánlom a gabonapehely fogyasztását 😊 mert azt csak kiveszi a hûtõbõl aztán pár pillanat alatt benyomja 😄 és maxra viszi a csúszkát 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
lett egy kölköm 😄
most az iskolás szint2ben van 😄 kb 15éves vagy mennyi nem tudom 😄
apja már meghalt, de ugy hogy nem is lakott a házban soha 😄 valami munkatárs volt 😄, de a mostoha anyja él még meg annak a gyereke is 😄
van kb 22k $m lvl9es üzleti pályán, 2 nap és megöregszik a simem 😄 elérte az életcélját :9 van kb 45k életvidám pontom vagy micsodám 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Grafika: 10/8 nincs vele baj
Hang: 10/7 szerintem itt hiányzik pár dolog Pl.fürdésnél a zuhany hangja meg az ilyen apróságok.
Játékélmény: 10/8 jól el lehet lenni vele
Összegezve szerintem jó játék lett, de van azért hiányosság is. A Sim létrehozása funkció nagyon jó lett. Meg sok szakma van attól függ milyen a személyiség, meg ezek. Szóval jó!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
jason hunter: a sims 2 kódok közül pl a pénz az megy.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nem tudjátok, hogy lehet a telkeket kisebbre méretezni, vagy csak simán telket lerakni? Vagy ez ennyire lehetetlen már a 3-ba?:S
csak azt nem találom hogy hol lehet vmi fiatalítõ löttyöt meginni mint a 2-ben.
mivel van persze két felnõtt kor (fiatal felnõtt meg vmi érett felnõt)
de az édes kevés nekem hoyg élvezzem a gamet.
meg még annyi bajom van hogy fingom sincs hogy kell összeházasodni. akárhogy próbáltam sehogy se müxik. ha valaki tud ezekre vmit az írja meg pls
vagy ha esetleg két külön simmel/családdal játszom?
amelyikkel adott esetben nem játszom, ugyanúgy öregszik, változik?
akinek már megvan a játék, azzal foglalkozik, akinek meg nincs, attól hiába kérdezel - pláne ha nincs is fenn a fórumon...
a másik meg az útvonal keresés az ami még kikészít. olyan, hogy áthívok valakit majd rányomok h hívja be, aztán nem az h az ajtóban behívja, hanem kimegy, a másik elsétál a postaládához, ott megáll, majd akkor odamegy a simem és behívja. és ezt mindig eljátszák a bejárati ajtótól. ja meg megkúráltam egy csajt, született gyerekem, de nem tudom hol lakik a gyerekemmel, térképen se találtam meg..szóval vannak érdekes dolgok
Feltelepitettem,lecrackeltem,elinditottam,es leteszi padra.
Gigabyte GA-EP35-DS4|Intel Core 2 Quad Q9300 [email protected]|Corsair Dominator 2x2Gb 1066Mhz|Gigabyte HD4850 512mb+ Ac Twin Turbo|Samsung 2333SW
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ami zavar, hogy nem tudom eléggé felgyorsítani az idõt, mikor alszik vagy dolgozik. Erre vki talált megoldást? Maxra nyomom a sebességet, és sajna még úgy is kb. 2 perc míg végigalszik egy estét (elég hosszú idõ, ha nem tudsz mit csinálni közben).
Gyengusz lett ez így kezdésnek!1 hónapon belül jöjjön a kieg. vagy törlöm a p*csába!
vagy ennek ellenére nem lehet mást kihozni belõle?