44549
-
Ironman2 #10033 Én a bejárónőre irtam,hogy ki kell rugni -
Ironman2 #10032 Mi rontotta el? -
#10031 ELRONTOTTA A LAPTOPOMAT! JAJDEKIRÚGTAM -
Ironman2 #10030 Ki kell rugni! -
#10029 jah, azmeg a másik hogy van mosógépem meg ruhaszáríttókötelem, meg szennyeskosaram is. És max ha összeszedi a szennyesemet, de mosni meg én mossam ki -
Ironman2 #10028 hehe,még én sem láttam akkor ilyet.Érdekes lesz az a szitu. -
Gólya #10027 ott a kaputelefon, ugyan még nem próbáltam, de szerintem be tudsz csöngetni a szomszédaidhoz - majd megnézem én is, de most alakítgatom a "lakhatatlan" toronyházbeli lakásokat:)
kóddal csak az ablakokat cserélem, helyezgetem, festem, a külső falakhoz inkább nem nyúlnék - a belsőt meg simán is lehet variálni
sajna a teljes épületet nem lehet változtatni - igazából csak a festés ami nem tetszik...olyan szürke az egész
kicsik a lakások, de ki lehet használni szépen - meg van kettő, ami kétszintes, teraszos, na az meg tényleg jó
majd hozok képet, ha kész lesznek
-
Gólya #10026 gaz kizsákmányoló:)
tanítsd a simedet, fejleszti a képességeit, öntisztítóvá tudja tenni a tárgyakat
vegyél neki mosógépet, szárítógépet/kötelet és szennyeskosarat
sokkal jobban jársz, mint a takarítónővel (pláne ha még mindig 100 simi fölött van a napi bére)
ráadásul ha a tulajdonságai között esetleg megvan a tisztaságkedvelő vagy pedáns (vagy nem tudom most hirtelen, hogy is van:)), akkor még plusz hangulatot is ad a mosás
-
#10025 hát én rendeltem takaríttónőt mer kivan idegileg a simem mivel csak dolgoztattam azmeg eljött összeszedte a ruhákat, evett megmosta a vécét, evett, elmosta a tálat amiből evett, és elment -
#10024 Az a komornyik. A takarítónő pedig igen pofátlan ha megeszi a kaját. -
#10023 mivan? -
szabensz #10022 oké köszi. -
Ironman2 #10021 Benne van a játékban a magyar nyelv eredetileg.Telepitéskor kell kiválasztani,mikor először felrakod az alapot. -
szabensz #10020 segítsetek már. honnan tudom leszedni a játékhoz a magyarosítást?? -
Ironman2 #10019 Szerintem normális,mert ott lakik.Sőt ágyat is kell neki szabaddá tenni,ha jól tudom. -
#10018 és az normális, hogy a bejárónő megeszi a kajám??? -
#10017 az királyság köszi -
Ironman2 #10016 3000 simoleonért lehet venni a tudományos laborban antivampirint.Ha teljesen átváltoztál,akkor itatsd meg vele,és rögtön visszaváltozik. -
#10015 basszus... megharapott 1 vámpír és énis vámpírrá alakultam nemtudja valaki hogylehet visszaváltozni? -
Ironman2 #10014 Mysims.hu-n részletesen leirják a modok telepitését -
Lesusius #10013 Sziasztok, valaki meg tudná nekem mondani, hogy erről az oldalról letöltött modokat (http://www.modthesims.info/), hogy tudom telepíteni a játékhoz? Lehet volt már erről szó. -
Ironman2 #10012 Visszamentem Egyiptomba folytatni a Szfinx-et,erre megint ott vannak a csiszolt metszések.Régen alig találtam,most meg már vagy 30 db is van,és a legdrágábbak is jönnek elő -
Ironman2 #10011 Még nem volt olyan.De tegnap érdekes dolog történt,ilyet még nem láttam.Reggel 8 órakor,még tök sötét volt,és a nap csak délutánra akart kibujni.Lelassult teljesen az égbolt animációja.És mikor este lett,akkor ujra besötétedett hirtelen.Nem tudom mi okozta,de érdekes látvány volt.Mod az nincs fennt -
#10010 ragadtatok már be valahová?
simem beragadt a tetkószéknél, a tetováló csaj lelépett, ez a marha meg csak vár, vár
azóta nem láttam -
#10009 már bejött a másik fórum és ott elolvastam a FAQ-t, úgyhogy minden világos -
#10008 Üdv! bocs de nekem valamiért nemhúzza be a "technikai kérdések" fórumot úgyh muszáj volt itt tennem fel a kérdést. Azt szeretném kérdezni elősszöris hogy másnak megy a másik fórum? Másik az lenne hogy, hogy jönnek sorba a kiegészittők az alap játékra? Imádom ezt a játékot, 1-esben és a 2-esben is megvolt összes kiegészittő hozzá, csak néztem hogy már a 3-masra is ennyi van -
Gólya #10007 majd gondolkodom rajta - sokáig fog tartani...
jó sok bajom van vele...
igazából újat az eddigiekhez (Sims1-Sims2) képest nem hozott
a hármasban egyszer kíséreltem meg gyereket nevelni - totyogó korában feladtam - pedig ha emlékszel, a kettesben volt 3-4 gyerekes családom is, sőt az Ottomaséknál azt hiszem, még több volt - lazán ment, semmi gond nem volt vele - még a hármasikrekkel is megbirkóztam, de itt a hármasban egyszerűen nem megy...
na majd még gondolkozom:)
-
Ironman2 #10006 A vámpírlét is jó lett azért. -
Ironman2 #10005 Jakuzzi.És meztelenül is tudnak fürödni,de ha van gyerek a lakásban,akkor nem engedi a meztelenséget,aminek abszolút nincs értelme,mert csak kockák vannak.(nálam nem) -
#10004 pff
akkor mondj valami jópofa dolgot, amit most beletettek -
Gólya #10003 itt csak a paparazzik üldöznek - fene a gusztusukat - nem kell, hogy bármit elérj azon kívül, hogy ismersz és barátja leszel "sztároknak" - ezzel te is az leszel -
#10002 Megvan a 10000. hsz. -
#10001 hát az elsőben neked kellett melózni, hogy sztár legyél
stúdióba járni, felénekelni a számokat - amit aztán játszott a rádió is, tök fasza volt
meg ha sok csillagod volt, akkor üldöztek a rajongók :D -
Ironman2 #10000 Nem tudom,mert az kimaradt az életemből -
#9999 szal ez nem olyan mint az 1-ben a superstar -
Ironman2 #9998 Azon mulik hogy összeszeded a csillagokat.Nálam vicces volt,mikor összeismekedtem egy 1 csillagos emberrel,és addig beszélgettünk egymással,míg mind a ketten 5 csillagosak nem lettünk -
#9997 nem csak azon múlik hogy a simem jól tud zenélni? -
#9996 Ismerkedj sztárokkal...és az leszel ..majd
-
#9995 mi ez a megvádolnak? mivel?
mások? hogy tudok sztár lenni? vagy csak npc-k lehetnek sztárok? -
#9994 ez a night nem olyan mint az appartman life, ahogy elnézem
egy toronyházban egyedül lakom, egy lukban
el sem lehet férni
szomszédok meg nincsenek