Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dózerolás meg a Város szerkesztés résznél van bal oldalt kis kör benne 3 pötty (...) kb ilyen nah az kihoz kis menüt és ott!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Ebben van olyan ami megfiatalit? mint a 2-ben? Nem látom a bonusz pontos részben. Nagyon gyorsan megöregedett, 4-5 ora játék után. Lassan meghal az emberem, magányos gonosz kutató. Rengeteg pénze van meg max állása, de nem akarom h meghaljon még. 😊 Találtam olyat szakácskönyvbe hogy ambrozia, az mire jo? Az lenne a fiatalito cucc? Kell hozzá valami gyümölcs meg hal. Ezek mind maxos képességekböl jönnek?
Egyébként nem olyan rossz, de én is sokkal többre számitottam, sokkal többet igértek, mutattak elözetesekben. Oylan sivár a 2 sok kiegészitöjéhez képest. Se idõjárás, se esõ, se nyaralás, 1 város, alig van pár akcio. Gondolom még lesz vagy 50 kieg hozzá hogy jol lehuzzák akit lehet.
Aki tudja hogy lehet fiatalodni irja le légyszi. Köszi
Felrakom a játékot, megcrackelem, és amikor elinditanám bedob egy ilyen üzenetet:
"Az alkalmazás futtatásához elõbb telepítenie kell a .NET-keretrendszer következõ verziójának egyikét: v2.0.50727..."
Nem vagyok vmi nagy számítógépes zseni, ez milyen program?
Elõre is köszi a segítséget!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Summa summarum:szvsz több benne a negatívum,mint a pozítívum.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Vanank alapból is üres telkek de ha te magad ledózerolsz párat azok helyére is lehet építeni!Lerakni nem tudsz mint az 2. részben de ha törölsz annak helyén üres telek lesz.
7nap és fiatal felnõtt lesz a gyerek 😄 aztán go buglar go 😄
hogy a tökömbe kell házat épiteni nullárol??????Ez van sims1-2 be sikerült ezt megtalálni..itt nem lehet?XD...egy város van uj várost kezdeni sem lehet:S 😞vagy rosszul tudom?
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Ja, csak 5 fpssel megy a legalacsonyabb beállításokon (legalábbis nálam)
Szóval élvezhetetlen 😊
azt hiszem csak este lehet hackerkedni 😄
bizonyos óra intervallumban 😊
Nah akkor én sztem átállok a sötét oldalra pedig rendõr a simem 😄
gépen lehet hackerkedni az adja a dodot keményen 😄 kb 15sec hackerkedés 200 dodo 😄
Lehet illegálisban valahogy pénzt keresni?Bûnözõ munkán kívül?
hogy kapud utána a pénzt? naponta vagy hogyan?
Kis drogbáró vagy azt dõl a lé nagy villában laksz egyszer csak este SWAT jön azt elkapnak 😄
PSN ID.: Beegabor
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊