44549

no-warez.gif
  • TomBond
    Igen megvolt. De nem segített!
  • Flora2
    Ha a Simsszel játszol, érdemes utánaolvasni, milyen csalások vannak a játékban. A legfontosabbakat a readme fájl is leírja, de a csalásablakba (Ctrl Shift C) help-et beírva a játékban is kilistázza.

A "resetsim + sim neve" (Pl. resetsim Mortimer Goth) cheat reset-eli a simet az otthonába egy semleges állapotba. Sok gondot megoldhat, ha beragad a sim valamilyen pózba vagy cselekvésbe, érdemes megtanulni.

Éééés ezzel együtt sem old meg mindent, van olyan, hogy a resetsim sem használ! Csak kérdeztem, hogy az megvolt-e már.
  • TomBond
    Nem működik vele!
  • TomBond
    azt hogyan?
  • Flora2
    resetsim?
  • TomBond
    Mit tudok olyankor tenni ha kiírja hogy nem engedi a Városszerkesztő módot mert haldoklik az egyik sim-em? Csak egy van és az sem haldoklik (bár öreg).
  • whitequeen73
    De a legjobb (a 2-ben) az volt, mikor platina mutatóval halt meg egy sim, és hula-lányokkal tarkított party keretében kaszálódott le :)
  • whitequeen73
    WC nekem a 2-ben volt rendszeresen :))))
  • KEnJY #10065
    looool
  • Gné Era
    a technikai részleg akkor jön be..legalábbis nálam..ha be vagyok jelentkezve az oldalra.
  • Gné Era
    nekem vécézni szokott..és tévét nézni..miután eltakarította a család valamelyik tagját.)DD
  • whitequeen73

Pucér csobbanás nem volt?
  • Flora2
    Azok a cuccok csak akkor aktiválódnak maguktól, ha van olyan küldetésed, amihez kell, pl. ha be kell törni valaki házába és ott a konyhapulton ujjlenyomatok után szimatolni. Te magad nem tudod őket aktiválni.

Illetve van egy vicces kivétel, amit felfedeztem régebben: ha van nyomozói nagyítód, és a karaktered Gonosz (? nem biztos, hogy ez is kell), akkor a füvön mászkáló bogarakra rákattintva el lehet égetni őket a nagyítóval. Érdemes megnézni/meghallgatni azt az effektet, naggyon gonosz! :)))
  • Gólya #10060
  • KEnJY #10059
    Ez mennyire menő? Amikor a kaszás pancsizik?

• Shiwo
    Hali !

kérdés: detektívvel hogy lehet ujjlenyomatot venni ? (van nagyító meg ujjlenyomat gyűjtő, de a használatukra nem jöttünk rá
  • Mike
    arra nem volt pénzük, csak erre a lyukra
  • Gólya #10056

ezekbe akarsz te három embert berakni?????
    ezek egyszemélyes lakások ember...

egyszerűen annyit próbáltam megmutatni, hogy a (elcseszett) kis lakást hogy lehet esetleg praktikusabban, célszerűbben beosztani - nem a bútorozás volt kérdés...

van két kétszintes, teraszos lakás - most meg nem mondom, hogy hívják az épületeket - akkor már inkább azokkal kísérletezz...vagy költözz kertes házba...vagy...
  • Mike
    úgy meg nem fér el
    elméleti átalakítással mit érek?

tudom, mert az egyikbe próbáltam beköltözni egy házaspár egy gyerekkel
  • Gné Era
    tényleg nagyon kicsik ezek a lakások
  • Gólya #10053
    1. megfogod az ágyat és áthelyezed
    2. kicseréled egyesre

ugyan már, ez csak egy egyszerű lakás-átalakítás...belül azt csinálsz a lakással, amit akarsz

(nem ez volt a lényeg)
  • Gólya #10052
    biztos:)
  • Mike
    ágy belső felére hogy mászik be/ki?
  • Mike
    nekem ezt:

No way! Derek Way!

vmiért way lett a vezetékneve :) akkor még nem tudtam hogy ezt fogja kiirni

téged valszeg utálnak
  • Mike
    nálam mos us
  • Mike
    ugyanmár, ha kellően gazdag vagy, jól jön a bejárónő
  • Mike
    van olyan amelyik lop is
  • Gólya #10046
    na szóval...kaputelefonra csak lejön az illető
    az emeleti szomszédaidhoz be tudsz csöngetni, be nem mehetsz, kijön a szomszéd, alkothattok csoportot - ennyi
    egyelőre...
  • Gólya #10045

Öbölpart-komplexum
  • Gólya #10044

Powel-ház
  • Gólya #10043

Öbölpart-stúdió
  • Gné Era
    és szerintem lehet venni is az életcéljutalmak között van olyan..valami alkudozó vagy mi...akkor mindenhol kapsz árengedményt..azt hiszem..mindenesetre egy próbát megér
  • Gólya #10041
    hogy neked semmisejó

nem elég, hogy megeszi a kajádat, fizetsz neki - még dolgozzon is?
  • Ironman2
    Szerintem probálj meg csillagokat szerezni.Legyél hires,adjál koncerteket,osztogass autogramot,és egyhamar elfelejtik a csinytevésedet.Vagy költöztetsd ki a családodat egy pillanatra,és utána ujra vissza,mert kiköltözéskor elvesznek a kapcsolatok.Ezt még nem probáltam,lehet hogy be fog válni,probáld meg.
  • KEnJY #10039
    és ezt hogy lehet visszacsinálni?
  • Ironman2
    Azt az egyet tudni kell,hogy a Leszáll az éj óta,már nem lehet csak úgy garázdálkodni a városban,vagy kukát turkálni.Ha rajtakapnak valamin,akkor hamar elterjed a hire a városban,és ez szerint fognak viszonyulni hozzád.Ha valakinél benyulsz a hütőbe,és kiraknak a házból,akkor máshol se fognak szivesen látni.
  • Ironman2
    Mert nem vagy jó hirében a városban
  • KEnJY #10036
    megvan!! addig kell kirugdosni őket amíg nemjön 1 normális
  • Ezio9
    sziasztok! anyukám megvette a legújjab kieget (nemjut eszembe a neve) és ahogy játszik vele időről időre eltünnek az emberek a játékából ez mitől lehet sztetek? du ugyanugy lehet kiadni nekik feladatokat csak a láthatatlan ember csinálja :D
  • KEnJY #10034
    a bejárónő rontotta el a laptopot

amúgy, az miért van hogyha bemegyek a masszásszalonba és kérek valamit, vagy akárhol veszek valamit azt irja ki pirossal a jobb felső sarokban, hogy ahaaa tevagyaz, te nekapsz árengedményt...