44549
-
#10113 ..Na jó, bocs, lépnem kell, de mutatom, nekem mi hol hogy (és működik).
Resource.cfg:
Priority 500
PackedFile DCCache/*.dbc
PackedFile Packages/*.package
PackedFile Packages/*/*.package
PackedFile Packages/*/*/*.package
PackedFile Packages/*/*/*/*.package
PackedFile Packages/*/*/*/*/*.package -
#10112 Mármint a programok / Electronic Arts-ban vagy a Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 3-ban... -
#10111 A C:/-n vannak az egyedi tartalmaid vagy a Dokumentumokban? -
#10110 azt
vagy rosszul raktam fel? -
#10109 Ezt a verziót?
Mert amit írsz, olyankor szokott lenni, ha nem kompatibilis az új patchcsel. -
#10108 és nálatok megy?
bemásoltam az alaphoz a mod könyvtárba, meg a framework-öt is, és áll az első betöltő képernyőnél -
Flora2 #10107 Jelen. -
#10106 jelen :) -
#10105 próbálta valaki már az awesome modot? -
#10104 Sziasztok!
Lenne egy problémám!
Nem tudom a simeket irányítani egy idő után, mert nem hajlandók megcsinálni, illetve eltűnnek, de ott marad a képük és ha ráviszem a kurzort, azt írja ki, hogy idézem "alulról szagolja az ibolyát", de nincsenek meghalva, nem vitte el őket a kaszás, sőt élnek tovább éhezve és mindenük a lehető legmínuszabba vav
n. Hogyan lehet ebből az állapotból kihozni őket?
Segitsetek -
Gólya #10103 kinek a pap, kinek a papné (fia, lánya)
-
#10102 gondolom lehet majd öldökölni is
kár hogy nem a 2-esben lévő kedvenc karimmal lehet menni
mondjuk ilyen tekintetben a dark age nekem megfelel, ott is lehetett állítani a karakter kinézetét, és lényegesen élethűbb mint ezek a hólyagfejüek
arról nem beszélve, hogy a sims mediaval sosem fog tudni versenyezni a dragon age-vel -
Gólya #10101 ennyi szennyes lelkületű ember -
Coolfire #10100 Az királyság lenne.:) -
Ironman2 #10099 -
Gólya #10098 te "vadista szandál"...:)) -
Ironman2 #10097 Lesz is hozzá majd ezer korabeli letölthető tartalom.Mondjuk kinzóeszközök,stb -
Coolfire #10096 Szerintem az is akart lenni.De "megvilágosodtak",hogy önálló életre kelthetik,és lehet majd minden szart csinálni hozzá.:) -
Ironman2 #10095 Amugy kiváncsi leszek a 2 játék könyvtárszerkezetére,vagy fájlkezelésére.De ez már nem ide való téma,hanem majd a technikai topikban -
Ironman2 #10094 Medievalt is ugyanazok csinálják mint a Sims3-at.elmehetett volna kiegészítőnek,mondjuk összekapcsolva az időgéppel a korokat.Mekkora poén lett volna. -
Gólya #10093 ez a baj...hogy csak összedobják:(
mi meg szívunk utána a sok hülyeség miatt... -
Ironman2 #10092 Én is ezen csodálkozok.Most nagyon a Medieval-ra koncentrálnak.Pedig májusra igérték a köv.nagy kiegészítőt.MAjd összedobnak valamit 4 hónap alatt -
Gné Era #10091 Na ettől még nem leszek vámpír..De bárkivel találkozom a discóban,szinte mindenki az.. -
#10090 Hát én se vittem túlzásba az elmélyülést a vámpírlétben, de annyi biztos, hogy éjjel tud brutálgyorsan futni, meg gondolatolvasó, ami segíti az ismerkedést. Éjjel a szükségleteik is lassabban csökkennek. Edzés közben meg sose fáradnak ki :) -
#10089 De, a HELS-ben (asszem) van már nagy akvárium, a LN-ban meg digitális XD -
Coolfire #10088 Még semmi morzsácska sincs a következő expansionról.Pedig azért már ilyenkor szoktak infót csepegtetni... -
Gólya #10087 de legalább egyúttal az időjárást is hozzátehetnék...ezzel az árnyékos moddal eszméletlen jó lenne
#10086-ra: spec. én utálom a vámpírokat, de biztos lesz, aki tud valamit róluk -
Coolfire #10086 Nem is dicsekedtem még;most vámpír a simem.
Ennek a létnek mik az előnyei?Lusta vagyok keresgélni.:)
Azt tudom,hogy nagyon gyorsan tanul,és szomjas mindig.:)
Más egyéb? -
Coolfire #10085 Szerintem lesz állatos kieg.,ezt a ziccert em hagyják ki.:) -
Gólya #10084 az se oké, mert csak gömb alakú akvárium van, az meg mint tudod, már nem szabványos:))))
különben is - láttál te már halat a ház körül sertepertélni? vagy akár pórázon? -
#10083 És a hal, az smafu?? :D -
#10082 Okés, köszi:) Azt tudtam, hogy 1-2ben van, de 3nál nem voltam benne biztos, mert rég nem játszottam vele ^^ -
Gólya #10081 a sims3-ban nincs -
#10080 Sziasztok, megszeretném kérdezni, hogy van-e már olyan keigje a simsnek, ahol lehet állatod? -
-
Gné Era #10078 és működik?? -
jmerci #10077 Megtörtént ez igaz nem a legújjabb verzíóval (azthiszem)
köszi a válaszodat és bocsánat ,nem láttam ,hogy van másik topic erre =) -
Gné Era #10076 igazából ez másik topik..de töltsd le a daemon tools legújabb változatát,töts le hozzá egy mini image fájlt,moontold be..és már működik is.. -
jmerci #10075 Szervusztok !
A játék telepítése egyéb ezzel kapcsolatos macerái már alapból lefárasztottak.A játék sikeresen elindult, kezdtem örülni ,majd kiírta ,hogy "nem biztosak benne ,hogy az eredeti játék telepítése történt meg ,vegye fel ügyfélszolgálatunkal a kapcsolatot) slusszpassz kampec vége.
halkan megjegyzem ,nem eredeti a játék ;)
Valaki ? tapasztalat ,esetleg ötlet ? :D -
Flora2 #10074 Hmm, akkor viszont amennyit írtál, az nem elég info, hogy további ötletem legyen. Részletesebb hibalírás kell, hogy mi történik pontosan.