44549

no-warez.gif
  • whitequeen73
    ..Na jó, bocs, lépnem kell, de mutatom, nekem mi hol hogy (és működik).

Resource.cfg:

Priority 500

PackedFile DCCache/*.dbc

PackedFile Packages/*.package

PackedFile Packages/*/*.package

PackedFile Packages/*/*/*.package

PackedFile Packages/*/*/*/*.package

PackedFile Packages/*/*/*/*/*.package
  • whitequeen73
    Mármint a programok / Electronic Arts-ban vagy a Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 3-ban...
  • whitequeen73
    A C:/-n vannak az egyedi tartalmaid vagy a Dokumentumokban?
  • Mike
    azt
    vagy rosszul raktam fel?
  • whitequeen73
    Ezt a verziót?
    Mert amit írsz, olyankor szokott lenni, ha nem kompatibilis az új patchcsel.
  • Mike
    és nálatok megy?
    bemásoltam az alaphoz a mod könyvtárba, meg a framework-öt is, és áll az első betöltő képernyőnél
  • Flora2
    Jelen.
  • whitequeen73
    jelen :)
  • Mike
    próbálta valaki már az awesome modot?
  • marsu
    Sziasztok!

Lenne egy problémám!

Nem tudom a simeket irányítani egy idő után, mert nem hajlandók megcsinálni, illetve eltűnnek, de ott marad a képük és ha ráviszem a kurzort, azt írja ki, hogy idézem "alulról szagolja az ibolyát", de nincsenek meghalva, nem vitte el őket a kaszás, sőt élnek tovább éhezve és mindenük a lehető legmínuszabba vav
    n. Hogyan lehet ebből az állapotból kihozni őket?

Segitsetek
  • Gólya #10103
    kinek a pap, kinek a papné (fia, lánya)

• Mike
    gondolom lehet majd öldökölni is
    kár hogy nem a 2-esben lévő kedvenc karimmal lehet menni

mondjuk ilyen tekintetben a dark age nekem megfelel, ott is lehetett állítani a karakter kinézetét, és lényegesen élethűbb mint ezek a hólyagfejüek
    arról nem beszélve, hogy a sims mediaval sosem fog tudni versenyezni a dragon age-vel
  • Gólya #10101
    ennyi szennyes lelkületű ember
  • Coolfire
    Az királyság lenne.:)
  • Ironman2
  • Gólya #10098
    te "vadista szandál"...:))
  • Ironman2
    Lesz is hozzá majd ezer korabeli letölthető tartalom.Mondjuk kinzóeszközök,stb
  • Coolfire
    Szerintem az is akart lenni.De "megvilágosodtak",hogy önálló életre kelthetik,és lehet majd minden szart csinálni hozzá.:)
  • Ironman2
    Amugy kiváncsi leszek a 2 játék könyvtárszerkezetére,vagy fájlkezelésére.De ez már nem ide való téma,hanem majd a technikai topikban
  • Ironman2
    Medievalt is ugyanazok csinálják mint a Sims3-at.elmehetett volna kiegészítőnek,mondjuk összekapcsolva az időgéppel a korokat.Mekkora poén lett volna.
  • Gólya #10093
    ez a baj...hogy csak összedobják:(
    mi meg szívunk utána a sok hülyeség miatt...
  • Ironman2
    Én is ezen csodálkozok.Most nagyon a Medieval-ra koncentrálnak.Pedig májusra igérték a köv.nagy kiegészítőt.MAjd összedobnak valamit 4 hónap alatt
  • Gné Era
    Na ettől még nem leszek vámpír..De bárkivel találkozom a discóban,szinte mindenki az..
  • whitequeen73
    Hát én se vittem túlzásba az elmélyülést a vámpírlétben, de annyi biztos, hogy éjjel tud brutálgyorsan futni, meg gondolatolvasó, ami segíti az ismerkedést. Éjjel a szükségleteik is lassabban csökkennek. Edzés közben meg sose fáradnak ki :)
  • whitequeen73
    De, a HELS-ben (asszem) van már nagy akvárium, a LN-ban meg digitális XD
  • Coolfire
    Még semmi morzsácska sincs a következő expansionról.Pedig azért már ilyenkor szoktak infót csepegtetni...
  • Gólya #10087
    de legalább egyúttal az időjárást is hozzátehetnék...ezzel az árnyékos moddal eszméletlen jó lenne

#10086-ra: spec. én utálom a vámpírokat, de biztos lesz, aki tud valamit róluk
  • Coolfire
    Nem is dicsekedtem még;most vámpír a simem.
    Ennek a létnek mik az előnyei?Lusta vagyok keresgélni.:)
    Azt tudom,hogy nagyon gyorsan tanul,és szomjas mindig.:)
    Más egyéb?
  • Coolfire
    Szerintem lesz állatos kieg.,ezt a ziccert em hagyják ki.:)
  • Gólya #10084
    az se oké, mert csak gömb alakú akvárium van, az meg mint tudod, már nem szabványos:))))

különben is - láttál te már halat a ház körül sertepertélni? vagy akár pórázon?
  • whitequeen73
    És a hal, az smafu?? :D
  • Csibusz
    Okés, köszi:) Azt tudtam, hogy 1-2ben van, de 3nál nem voltam benne biztos, mert rég nem játszottam vele ^^
  • Gólya #10081
    a sims3-ban nincs
  • Csibusz
    Sziasztok, megszeretném kérdezni, hogy van-e már olyan keigje a simsnek, ahol lehet állatod?
  • whitequeen73

• Gné Era
    és működik??
  • jmerci
    Megtörtént ez igaz nem a legújjabb verzíóval (azthiszem)
    köszi a válaszodat és bocsánat ,nem láttam ,hogy van másik topic erre =)
  • Gné Era
    igazából ez másik topik..de töltsd le a daemon tools legújabb változatát,töts le hozzá egy mini image fájlt,moontold be..és már működik is..
  • jmerci
    Szervusztok !
    A játék telepítése egyéb ezzel kapcsolatos macerái már alapból lefárasztottak.A játék sikeresen elindult, kezdtem örülni ,majd kiírta ,hogy "nem biztosak benne ,hogy az eredeti játék telepítése történt meg ,vegye fel ügyfélszolgálatunkal a kapcsolatot) slusszpassz kampec vége.
    halkan megjegyzem ,nem eredeti a játék ;)
    Valaki ? tapasztalat ,esetleg ötlet ? :D
  • Flora2
    Hmm, akkor viszont amennyit írtál, az nem elég info, hogy további ötletem legyen. Részletesebb hibalírás kell, hogy mi történik pontosan.