44549

no-warez.gif
  • Coolfire
    Incestus sincs?Hát milyen mod ez?:))
    Na jó abbahagyom,mert rólam meg azt hiszik,valami perverz állat vagyok.:)
  • Coolfire
    A fanok mindig is jobb cuccokat,modokat kreáltak mint a hivatalos,ez tény.
    Pescadoék értenek s hozzá.
    Az a jó,hogy a Sims sorozathoz nagyon könnyű mindenféle okosságot csinálni.
  • whitequeen73
    :))))))))
    Szerintem se, épp ezért próbáltam ki :P

Többieknek: összefoglalva az awesome mod olyan, mint egy szuperpatch - de olyan, amilyen jót az EA sose fog készíteni. :')
  • Flora2
    Flora2 (méltóságteljesen): rólam senki nem hiszi, hogy aberrált állat vagyok. (Úrihölgy módjára ül, lady Dianásan ölbe tett kezekkel, gyöngysorral a nyakában.)

Egyébként sose próbáltam ezt a funkciót a modban, úgyhogy vidáman olvastam, milyen következményekkel jár, ha valaki kipróbálja. Maga a megnevezése sem pontos, hiszen felnőtt-tini kapcsolatot tesz lehetővé, nem pedig felnőtt-gyermek kapcsolatot. (You sickos...!) Azért ha így nézed, akkor egy 17 körüli sim-lány kapcsolata egy 25 körüli fiatal felnőtt sim-sráccal, azért nem annyira gyomorforgató...
  • whitequeen73
    ne mááááááár :DDDDD most minenki asziszi, h aberrált állatok vagyunk Florával, azért vagyunk annyira oda az awesome-ért!!!!
  • Coolfire
    Van benne pedofília?Ez kell nekem.
  • Mike
    akkor ok :)
  • Mike
    hoppá!
  • Ironman2
    Nekem az égvilágon semmi gondom nincs...
  • Mike
    vmi gondod van?
  • Flora2
    Ez nem félrefordítás, Pescado tényleg ezt írja mindig a hackjei használati utasításainak végére, hogy mik a mellékhatásai, hehe. Mondjuk én még nem estem kómába, meg a fejem se robbant fel, de vigyázok is nagyon.
  • whitequeen73
    De nem szükséges a mod működéséhez, csak kényelmes.
  • whitequeen73
    Aha, és az "kívülről vezérli" a mod néhány beállítását.
  • Ironman2
    Ez most generál egy package fájlt?
  • Ironman2
    Ezen a Google fordítón mindig röhögtem,de amit itt összehord,az már tulmegy mindenen
  • Ironman2
    HEhe:

MELLÉKHATÁSOK:
    Okozhat kárt számítógép, inkontinencia, robbanás a felhasználó fejének, kóma, halál,
    és / vagy a rossz szájszag.

• whitequeen73
    GYÁ Google fordító: "Fogyatékkal élő" (disabled)
  • whitequeen73
    ...hát ez az...
    Erre írtam a #10131-et.
  • Ironman2
    Mert most olvasom a google forditó segitségével,és hirtelen megakadtam ott,még köpni meg nyelni is alig tudtam.Amugy még mindig ilyen sok hiba van benne? Hivatalosan miért nem javitják ezeket?
  • whitequeen73
    és letartóztatták, ha az iskola környékére tévedt :D:D:D:D
  • whitequeen73
    Megragadtad a lényeget XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Azt nem engedélyezem, mióta a simemet egy tinilánnyal való bűnös viszonya után letartóztatták, majd megjelent egy pedomaci-traitje, és soha többé nem kapott munkát a városban
  • Ironman2
    Hmmmm Pedofilia engedélyezve...ajaj! Benne van a szövegben
  • whitequeen73
    *kiegészíteném azzal, hogy már csak azért sincs kiszállás, mert aki egyszer játszott awesome-mal, az utána agyf*szt kap az EA hülyeségeitől nélküle :D:D
  • whitequeen73
    leírás
    config
  • Gné Era
    banyek..nekem semmilyen cucc nincs letöltve a játékban:((
  • Ironman2
    Mijaza Awesome mód? Már engem is kezd érdekelni.Mik vannak benne?
  • Flora2
    Gépigényen nem változtat, de egyébként játékmeneten igen, rengeteg dolgon, alapvetően az EA hülyeségeit (bocsánat!) javítja ki, sokkal nagyobb kontrollt ad neked a történések fölött, mint az EA.

Az azért fontos, hogy ha valaki elkezd awesomemod-dal játszani, onnan nincs kiszállás - ezt úgy értem, hogy az awesomemod-dal elmentett játékállásod onnantól am-dal vihető csak tovább, és ha feltelepítesz a jövőben új kiegészítőt, patch-et, ilyesmit, és update-elődik a Sims3-ad, akkor az am-ot is meg kell várni, amíg hozzá update-elik, és újra kell frissíteni vele, mindig követni kell a legfrissebb verzióját annak is! Ez macerás, de pl. nekem nagyon megéri.
  • whitequeen73
    de az awesome mod játékélmény a javából!

uh.....
  • whitequeen73
    scusi
  • Ironman2
    Átkerült ide a technikai topik?
  • whitequeen73
    A config nem muszáj, csak arra való, hogy felhasználóbarátabban lehessen testre szabni egy csomó fícsört a modban. Ha beállítgattad, generál egy második .package-t, amit simán az awesome.package mellé bedobhatsz. Amúgy a játékban a csalásablakban lehet manuálisan, "setconfig"-gal kezdődő parancsokkal állítgatni. (Showconfig megmutatja, mi mire van beállítva.)

Szerintem ezeket mind töröld nyugodtan, én minden játék előtt törlöm ezt a négyet. :)
  • Mike
    világos
    a hajakon kivül kiszedek mindent, nincs túl sok hack-em

ez is kell?
    a cache törlése lehet megold mindent

de melyik cache fileokat?

CASPartCache.package
    compositorCache.package
    scriptCache.package
    simCompositorCache.package

ezek?
  • whitequeen73
    Az azt, hogy engedélyezed-e, hogy automatikusan történjenek a költözések, összejövések, házasságok, gyerekszületések, felmondások-álláskeresések a nem aktív háztartásokban. De Flora szerintem az olyan custom modokra gondolt, amik ezekbe avatkoznak bele. De ezekhez (és a legtöbb modhoz) általában odaírják, hogy konfliktál-e az awesome-mal.
  • Mike
    és a story mód bekapcsolása mit jelent?
  • Mike
    nem tudom most megnézni
  • Coolfire
    Ehem..csupa jókat írtok róla.Ki kellene nekem is próbálni.:)
    Nem változtat alapvetően semmin?
    Gondolok itt a gépigényre meg ilyesmikre.Mert most pár szem store van a játékban,így elmegy szódával.:)
  • whitequeen73
    Megy? :)
  • Mike
    köszi
  • Flora2
    Lehet, hogy az a gond, hogy "az alaphoz raktad a Mod könyvtárba".

Nekem az Ambitions óta a Dokumentumokban van a Mods mappám, azon az útvonalon, amit whitequeen is mutat, és soha nem volt gondom az awesomemoddal, mindig ment simán. Talán érdemes lenne átpakolni a Mods mappát a Dokumentumokhoz, és úgy indítani.

Figyelni kell arra is, hogy a resource cfg ne valami ősrégről az alapjátékból megmaradt fájl legyen, hanem valami friss.

Az is fontos, hogy miután beraktad az awesomemod fájlt a Mods/Packages-be, utána a játék indítás előtt törölni kell a 4 cache fájlt a Dokumentumok/Electronic Arts/Sims3-ból, nagyon fontos újragenerálni őket az awesome előtt!

Ami miatt még leállhat és nem indulhat, az esetleg valami összeakadás egy másik moddal. Ha van másik olyan mod-od, ami alapvetően beavatkozik a játékmenetbe, azzal talán akadhat, bár erről nem igazán tudok nyilatkozni... Az awesomemod az egész játékot felülírja! más sztorimód modokkal pl. akadhat szerintem.
  • Mike
    vagy az E:-n
    a program saját könyvtárában

resource.cfg is van

van egy-két package file-om, raonjena, heleane, stb
    azok működnek