Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
No a mai élményeim:
1.Beállítottam a karinak a mázlistát,kleptomániást,zsenit,szgépes zsenit és a barátságost.A fõ életcél a mestertolvaj lett.Mikor zsebmetszõ voltam,hûvösre is tettek.Le is esett a higiéniám,mert zuhanyozni sem mertem<#idiota>#idiota>.Ja és elvették a könyvem is amíg börtönben voltam.Utána csóreltam a temetõbõl egy sírkövet,amit azután visszaküldtem postán..ehehhh..ez is érdekes.😊
2.Mint alább is írtam,mukabért idõarányosan fizetnek.Közben az is kiderült,hogy a fõnökömnek csináltam egy gyereket.😊Sorban oldom meg a "mellékküldiket" is.Ilyen pölö az én vágyamban a cinkosokkal való összehaverkodás,a politikusok lefizetése etc..
De nyertem hotdogevõ versenyt,sakkversenyt,de a grillmaratont azért nem tudtam,mert mire azt a hatalmas parkot beadta a játék,addigra lement a fél verseny,úgyhogy 5-bõl 3 adag hot-dogot tudtam csinálni.😊De megjegyeztem hol vannak a grillsütõk.😊Az újság és a telefon nagyon hasznos az ilyen apró kis feladatok szempontjából,pölö a kisboltban kellett összeszedni a kirakóst egy pár simiért,vagy hogy hol adnak olcsón órákat,kedvezményesen könyveket,élelmiszert etc..
A barátkozás sem olyan könyû-igaza volt anno Szaba92-nek-mert figyelni kell a másik minden reakciójára.Minél jobban megismered annál jobb az esélyed a barátságára.Öszehaverkodtam Landgraabékkal,elmentem hozzájuk,összeütöttem egy kis kaját,rögtön el is hajtottak,hogy ez illetlenség.Hülye sznobok.😊
Hirtelen enyi jutott az eszembe a mai napból...
Ja és a bejárónõ/fiú 125 simis bérével nagyon nem vagyok kibéküve,hiszen még a szerelõ is csak 50-et kér.Még ha lakáj lenne akkor meg is érteném,de így?
szóval:
kreáltam egy simet - igazgattam jobbra-balra, de tényleg kicsit fura az arcberendezésük (majd megszokjuk...) - tény és való, hogy több finomítási lehetõség volt, ezt nyugodtan átmenthették volna a kettesbõl...
s tény, hogy a berendezési tárgyak olyanok, amilyenek (ehhez meg szerintem egy hónapon belül lesz választék, csak figyelni kell majd)
folyt.köv. holnap (hogy kelek én fel ötkor?<#wow3>#wow3>)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mondjuk a gyerek átmegy a haverjához, apuka a parkban nõzik
népesebb családnál simán meg lehet majd hülyülni

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
úgy érezte hogy ez gusztustalan (jogos9
de 10 perces érzésnek írja, ehhez képest fél napja bent van
Vidd ki a kukát ha valami koszos mosd meg meg ilyenek!
hogy tudom kiszedni?
Simem bolgoabb lett kis huncutkodástól.
a csóka újságíró
most közölték, hogy készítsek interjút (elhajtottak) vagy turkáljak mások szemetesében 😊)
pred
Ti hogy vásároltok élelmiszert? A 3-ban nem talátom azt a funkciót ami a 2-ben megvolt, hogy bizonyos összegért rendeltél, kihozták oszt kész volt.
Én úgy próbáltam, hogy a boltban megvettem amit gondoltam hazavittem és darabonként beraktam a hûtõbe. Kicsit strapás. Nincs egyszerûbb módszer?
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
simán be lehetett menni késõbb is melózni kocsival
mint ahogy a suliba is, ha délig beértél, akkor még a minõstítésed se romlott
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Megfogod azt kihúzod a tárolódból az asztalra lerakod vagy ahová akarod!
állást keresett a muki, aztán a hitesével akartam kerestetni, erre kellett volna az újság, amit a muki elegánsan zsebrevágott
amúgy nekem a hûtõt nem sikerül eladni, azt írja hogy a simem tulajdonában van valami, de közbe nála semmi sincs 😄
azért akarom törölni a hûtõt mert bogarak repkednek körülötte kb 2-3 darab 😄és ha mellette áll a sim 10perces undort kapok 😄 amúgy semmi kajak nincn a hûtõbe nah mind1 is 😄
jah és csótányírótót sem lehet hívni, se kertészt 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
de annyira nem vészes (szerintem)
az újságot miért nem tudom kiszedni az eszköztárból? béna vagyok és nem látom, amit kellene?
egy barátunk jóvoltából sikerült kicsit elõrébb hozni a rendelést...<#wink>#wink>
szerintem jó (nem mondom vissza a rendelést, hadd jöjjön)
az elégedetlenkedõknek csak annyit, hogy azt megtapasztalhattátok, hogy az alap mindig "szegényes"
majd lesznek kiegészítõk, meg beindulnak a "tervezõk" és lesz más, több cucc
addig tessék abból kihozni a legtöbbet/jobbat, ami van - vagy le lehet törölni, ha nem tetszik
senkinek nem tartottak kést a torkához, hogy vegye/töltse/játssza
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Most a "Hivatás" fülön van egy gomb hogy "Menjen dolgozni". Ha ezzel elküldöm jön egy taxi, beviszi és ledolgozza a napot. <#wow1>#wow1>
Senkit nem idegesít a cenzor takarás? Oltári rondák azok a nagy kockák, legalább kisebbeket csinálhattak volna. <#boxer>#boxer>
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360
Azt hogy mikor lehet házasodni azt nem tudom nekem már felnõt volt a Sim-em mikor házasodot.
nemtudom hogy most igy, haössze vannak költözve, hozzzá lehet majd menni?
a kettõbe hogy volt??
meg most mindketten fiatalok vagyunk, lehet csak felnõttkorba lehet ezt. lehet a tiédbe is
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amikor nálad van a csaj akkor sokat használd a "romantikus gombot" csók,ölelkezés stb ami ott van és egy idõ után megjelenik ez az ikon is, hogy oda költözön vagy esetleg megjelenik az hogy ved feleségül ha összeházsodtatok akkor megugy is odaköltözteti hozzád, ha akarod. Remélem segítettem!!<#eljen>#eljen>
P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360