44549
-
Ironman2 #10193 Ne a launcherral inditsd,hanem a játék mappájából a TS3.exe fájllal.Rendelj hozzá parancsikont az asztalra.Jobb klikk az .exe fájlon,majd küldés-asztali parancsikon létrehozása,és ezentul azzal inditsd -
Flora2 #10192 Sacred az awesomemod-ban: ha élő módban felmész térképnézetbe, a háztartásokra Ctrl + bal egérklikkel előjön egy új menü. Benne van a Make sacred lehetőség is. Általában Ctrl + bal klikkel jönnek elő awesomemoddos menük, a simekre kattintva is! -
Bal0924 #10191 Segítség!!!!!!!
Ugye a sims3 mentéseket a dokumentumokban tárolja?
Valamiért nem hajlandó betölteni az előző játékaimat(mentéseimet).
Most tettem fel a játékot..
Az indítópanel elindul, miután mondom neki hogy játék indítás (win7 alatt), ez az ablak jön elő.
Sims3Launcher működése leállt.
És nem tudom miért csinálja ezt..
Valaki tud ilyen problémáról? tud valaki segíteni nekem? -
#10190 ez a kép mitől lett ekkora? hm... -
#10189 1. Ha nem csinálsz semmit, nem lesz sacred.
2. Egész véletlenül az awesome mod egyik opciója, hogy a nem-négyzetbe-lerakott vágyak is érnek pontot - mert alapból nem. :)
3. Nem tudom, én rettenetesen szimpi simeket tudok már csinálni, persze csupa custom contenttel...
-
#10188 hogy kell sacreddé tenni? ha nem csinálok semmit akkor nem lesz sacred?
megvallom, én most a simekkel kisérletezek, olyan simet akarok létrehozni, aki a sims2-ben is volt, kb esélytelen :((((
szal mindeig van valaki akii kick out-olok
én úgy vettem észre, hogy gárilag, mait nem rakok le a négyzetbe, az hiába valósul meg, nem kap érte pontot, vagy igen? -
Flora2 #10187 - Nem hal ki, mert vannak újonnan beköltözők, új arcok. Már ha van üres ház, ahova beköltözhetnek. Nálam legalábbis. Egyébként meg vannak olyan családok a városban, akik szeretném is nagyon, hogy kihaljanak, :( ergo nem kapnak gyerekágyat.
- Engem érdekel. Nálam mindenki szereplő a szappanoperámban.
- Neked kell beállítani, ki legyen védve a változásoktól - ha senkit nem teszel sacred-dé, akkor mindenki élete változhat a sztorimóddal.
- "Lelakatolt-on" nyilván azt értettem, amit kiklikkelsz abba a négybe. :P -
#10186 te tényleg őrült vagy :D -
#10185 de ha nem teszel be gyerekágyat, kihal a lakosság
ergo több vele a nyüg
hol érdekel, hogy a népesség miatt lepakolt simjeim mit művelnek?
ezzel a moddal mindg így van, vagy nekem kell beállítani, kivel ne történjen semmi?
ugyanakkor az, hogy lassan az egész város vámpir, télleg elég gáz
mitóa vannak lelakatolt vágyek a 3-ban, én még ilyet csak a 2-ben láttam -
#10184 Hátigen... Mondjuk én tényleg egy állat vagyok, annyiban, hogy az awesome-on kívül még 42 apró modot használok... -
Flora2 #10183 Hát hogy mondjam, akinek nincs problémája azzal, ahogy alapból megy gyárilag a játékmenet, annak nem kell awesomemod. Én azért kezdtem el használni, mert én mindig több családdal játszom párhuzamosan, és idegesített, hogy a távollétemben a családjaim elköltöznek a házukból, összevissza gyerekeik születnek (főleg a szingliknek), meg összevissza szereznek be barátot/barátnőt maguknak. A többi városbelinél nem zavar, de annál az 5-6 háztartásnál, amelyekkel aktívan játszom, annál nagyon zavart.
Az AM lehetővé teszi, hogy térképen kijelöld azokat a háztartásokat, amiket ki akarsz venni ezekből a változásokból ("make sacred"). Ezek védetté válnak, csak akkor költöznek, vagy lesz gyerekük, vagy cserélnek állást, ha te mondod nekik. Az egész sztorimódot is felülírja az AM, sokkal "logikusabb" lesz. Nekem pl. nincs tele a nagyvárosom vámpírokkal, mert az AM-el nem szaporodnak maguktól (csak ha én magam akarom, hogy harapjanak). Az AM-el csak azok a simek házasodnak össze maguktól, akik között eleve magas jóbaráti viszony volt; gyerekük is csak azoknak lesz, akiknek a házában van gyerekágy (amit te betehetsz). Sokkal kevesebb a véletlenszerű esemény, nagyobb a kontrollod a város felett.
Ezen kívül is van rengeteg dolog még benne, ami kézzel is ki-be kapcsolható; pl. nem tűnnek el az inventoryból a tárgyak meg a lelakatolt vágyak akkor, ha háztartást váltasz; nem tűnnek el a receptek, ha elolvassa őket; vagy egyszerűen sokkal kevesebb benne az útvonalkereső toporzékolás meg rinyálás, hogy nem találják az utat, ahova küldeni akarod őket... stb. stb.
De nagyon komolyan mondom, hogy csak az kezdjen el AM-el játszani, aki vállalja, hogy ezentúl mindig követni fogja a frissítéseit. Ha egyszercsak nem frissíted többet, vagy kiveszed, annak a mentésednek annyi, valószínűleg AM nélkül nem folytatható, kezdhetsz elölről egy másik várost... -
#10182 szépen megy nálam is, a cahe-t nem töröltem le, az volt a baj -
#10181 Akkor ez a Awesome mód sokkal élethűbbé teszi a játékot, viszont amúgy mellőzhető? Anélkül is gondolom sokan játszanak vele nem?:)
Mármint sokat dob gondolom a játékélményen, csak na:D -
TomBond #10180 Köszi! Várom a számod! :-D -
Flora2 #10179 Most lehet hogy hülyeséget fogok kérdezni, de tudtok olyan blogot, ami magyar, Sims3-ról szól és jó? (és felnőtt... szóval, nem ilyen tinis... nem úgy értem, hogy felnőtt tartalom legyen benne 18 karikával, nem, hanem úgy, hogy felnőtt nyelven és stílusban, egy felnőtt érdeklődési szintjével). És nem hírportált, hanem klasszikus személyes blogot. Ha valaki tud ilyet, minden linket megköszönök. -
#10178 köszi szépen -
Gólya #10177 el kell érned az aktuális helyen a 3. vízumszintet, s természetesen kell legyen annyi pénzed, ami elegendő egy ház vagy telek megvásárlásához
ha mindez megvan, a telefonon találsz opciót rá -
#10176 Köszönöm próbálkozom -
#10175 Próbálj olyat, hogy Ctrl+Shift+C, a megjelenő csíkba felül: resetsim Simed Neve
Ha ez se használ, akkor próbáld meg, Városszerkesztés módban ki tudod-e költöztetni a házból. Ha igen, tedd azt, majd vissza... sok mindenen segít :) -
#10174 hogy lehet nyaralókat venni? -
#10173 passz
ments többet
ha meg beszart, akkor véletlenül se ments, mert akkor elrontja a mentést is -
#10172 néha néha -
#10171 egyébként most belegondolva, karaketernként 2 Ft + áfa és megcsinálom neked, ott egye a fene, lásd kivel van dolgod -
#10170 hűha
nekem ilyet még sosem csinált
mindig ez van, vagy csak elő-előfordul? -
#10169 én megpróbáltam segíteni, de az nem felelt meg
más egyéb ötleted, a szótározáson kivül NEKED van?
gondolod majd én neked lefordítom magyarra?
esetleg fel ne olvassam, ha gondolod átküldöm pm-ben a számom, felhívhatsz
ki van ide valahová írva, hogy fordítószolgálat? -
#10168 hi
Lenne egy problémám!
Nem tudom a simeket irányítani egy idő után, mert nem hajlandók megcsinálni, illetve eltűnnek, de ott marad a képük és ha ráviszem a kurzort, azt írja ki, hogy idézem "alulról szagolja az ibolyát", de nincsenek meghalva, nem vitte el őket a kaszás, sőt élnek tovább éhezve és mindenük a lehető legmínuszabba vav
n. Hogyan lehet ebből az állapotból kihozni őket?
Segitsetek -
TomBond #10167 Köszi kedvességed... -
#10166 akkor a kezedbe veszed a szótárt, és elkezdesz tanulni angolul -
TomBond #10165 A linkek megvannak de számomra a fordító nem "kicsit vicces" hanem teljesen érthetetlen. -
#10164 és mindegyik bin könyvtárba bepakoljam a dll-t, vagy elég az egyikbe? -
#10163 Dr. Perverz :D -
#10162 ott a 2 link
mondjuk angol, de ugye ott a Google fordtó
kicsit vicces, de azért kitalálható kb mit is írnak benne
vagy fordíttasd mondjuk németre, ha az jobban megy mint az engol -
#10161 2-esben simén volt -
TomBond #10160 Köszönöm! Van ehhez valami magyar nyelvű leírás (a konfigurálásához)? Nagyon jó lenne. -
#10159 szerintem sem
2-höz is volt ilyen -
#10158 menne, bár a ram lehetne több -
#10157 Sziasztok.Ezen a gépen menne maxon az alap game és az összes kiegészítő???
AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+
1x 1 GB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz 2x 512 MB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz
NVIDIA GeForce 7600 GS 256 MB
DirectX 9
Windows 7 -
Coolfire #10156 Már új patch úgyis csak a cuccossal lesz.A régi hibákkal már nem is foglalkoznak szerintem,csak a nagyon kritikusokkal. -
#10155 http://www.moreawesomethanyou.com/smf/index.php/topic,15185.0.html -
TomBond #10154 És ez a mod honnan szerezhető be?