44549

no-warez.gif
  • whitequeen73
    a szentségtörés a "kidobja random"ra vonatkozott :)
  • whitequeen73
    Le is szedtem az összes sminkjét meg kontaktlencséjét a gyereknek
    Este alkotok.
  • Coolfire
    Írjam azt,hogy kurva mutatós?:))
    Egyébként tényleg nagyon szép,akárki is csinálta.
    Nekem nincs ennyi "időm" rá.:))
  • whitequeen73
    szentségtörő :))

Azért mutatom, mert az enyémek is élethűek (nem, a legkevésbé sem "gyári" alapanyagokból...), na de EZ...
  • Coolfire
    Most nézem,elég vértelen a szája,de nagyon szépen meg van csinálva.:)
    nekem jók azok is amik vannak,nincs kedvem velük bíbelődni.Kidobja random és csókolom.:))
  • Coolfire
    Ez se "gyári" gondolom..:)
  • BoneDragon
    Köszi!
  • Mike at home
    illetve lehet csinálni akadémia tipusú közösségi telket, és akkor nem kell kinába elmászni
  • Flora2
    1. Kínában el lehet kezdeni a gyakorlóbábukkal az Akadémián, meg ott vannak oktatók is.
    2. Ha van Ambitions kieged, elmész a saját városodban a bizományi boltba, és ha szerencséd van, árulnak Kung Fu kezdőknek tankönyvet, azzal 3. szintig el lehet jutni.
    3. Cheattel veszel a katalógusból az otthonodba gyakorlóbábut, deszkatörőt, és kezdheted.
  • Flora2
    Én a héten töltöttem le először a CAW-t, most próbálgatom, mi hogy működik benne. Iszonyúan zavar, hogy nem látom az arányokat, hogy a puszta tájban mekkora lesz majd a sportcsarnok, a telkek... de gondolom, ki lehet tapasztalni.

Azt látom én is, hogy aki rendesen CAW-ozik, annak nem lesz ideje sima játékra, az tuti. De azért izgat a kihívás, meg tudnék-e csinálni mondjuk egy Nizza-szerű délfrancia tengerparti városkát... vagy egy Underworld-stílusú gothic nagyvárost... még csak nem is azért, hogy utána játsszak benne, csak pusztán az örömért, hogy lássam felépülni, mint a SimCityben. :))
  • BoneDragon
    Sziasztok!

Hogy kell harcművészetet tanulni? Nem jöttem még rá :/
  • Mike at home
    no igen
  • Gólya #10261
    mi a baj vele?

• whitequeen73
    Te jóisten, ez egy sim.

• Lunki88
    Köszi! :D Akkor el is adom azonnal.
  • vica0523
    Ha nem veszel mosógépet és szennyestartót a mosás kimarad a játékból.
  • Lunki88
    Ez hogy ki lehet mosni a ruhákat aztán kiteregetni ez melyik kieggel jött a játékba? Mert engem borzasztóan idegesít hogy a simem fürdéskor pl. csak ledobja a földre a ruhát, utána meg mindig rá kell menni hogy mossa ki majd teregessen stb. :D Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni? :/
  • Coolfire
    Ez a mostani felálláshoz van igazítva,ergo megy az új patchekkel,és a szabadtéri vackokkal is.:)
  • whitequeen73
    Hm ez mikori? Néhányszor már újraraktam, mindig újra leszedve... Köszi.
  • Coolfire
    Szedd le újra,elvileg belőtték a patchekhez is.Itt van.
  • Coolfire
    Na azt sem bírták még rendesen megcsinálni.Akkor mit várunk patch téren?:)
  • Mike at home
    mondjuk nálam is a Birdgeport most az aktuális
    csak az fura hogy az awe előtt nem akadt, utána meg igen
  • whitequeen73
    Ú, én imádom a CAW-t, csak tényleg rengeteg mindenre kell figyelni, ha funkcionális, rendesen játszható várost akarsz csinálni. De farigcsálni nagyon szeretek benne :) (Leszámítva, hogy mindig kidob :S:S)
  • Gólya #10250
    hát én egyszer próbáltam sajátot csinálni - még a kezdet kezdetén -, de nem volt türelmem hozzá (szerintem túlbonyolították)

Twinbrooks nekem nem jött be - SW tetszik meg RW:)
  • KEnJY #10249
    tud valaki valamit az outdoor livingről? már lehúztam de még nemraktam fel
  • whitequeen73
    akiknek időnként mániája leszedni a játékot, aztán újrarakni
    Na az pont én vagyok! :D

Nemcsak ezért töltöttem le... Úgy nézem, szükségem lesz egy városra, ami nem Sunset Valley, mert azt halálosan unom, viszont némileg kevésbé bugos, mint Bridgeport... :)
    Twinbrooksot szeretem nagyon, de ott is sokat játszottam már.

Saját készítésű világot is próbáltam, de sok a (bug)veszélyforrás... (routing stb.).
  • Gólya #10247
    jesszus, most ezért leszedted? azért ezt nem kellett volna...
  • Gólya #10246
    igazából azokra gondoltam, akiknek időnként mániája leszedni a játékot, aztán újrarakni:))

de a jelek szerint most megszelídültek:)

ezek szerint falu nélkül maradtunk:) hogy vissza nem szedjük a kiegeket...az tuti...
  • whitequeen73
    Bár mondjuk nem tudom elképzelni, miért ne lehetne a kiegek után telepíteni. Sima sims3pack. Most leszedtem, kipróbálom, aztán nyilatkozom. :)
  • whitequeen73
    Na, ezt teszteljük.
  • whitequeen73
    Bocsi, én még sose próbálkoztam vele...
  • Gólya #10242
    erre senki semmit?
  • Flora2
    Hát igen, mert igazából sokan azt hihetik, hogy a belassulásnak grafikai oka van, ezért leveszik a grafikát, de ez szinte semmit nem használ, mert valójában attól akadozik a játék, ahogy a sztorimód eldönti, hogy most ez a család átköltözik ide, az a pár meg összeházasodik, az az öreg meg összeesik a parkban holtan végelgyengülésben... és ezek mind gyors egymásutánban egyszerre történnek. Pláne, ha pár sim beragad a városházára, vagy valamelyik ház emeletére, ahol a lift bemondja az unalmast - és 5-6 sim egyszerre gondolja azt másodpercenként, hogy éhes, fáradt, pisilnie kell, haza akar menni... és rögtön ki is oltódik ez a gondolata, és kezdődik elölről. Na ezektől akadozhat szerintem.

De jövök majd még más elméletekkel is, hehe.
  • whitequeen73
    Hát ez roppant tudományos volt, köszönöm
    Én szívesen kipróbálom, csak egy háztartást vezérlek, de mondjuk befolyásolhatja az eredményt, hogy awesome sztorimódot használok. Anélkül nem vagyok hajlandó
  • Flora2
    Nem értek hozzá, csak néha mániákusan utánaolvasok.

Szerinteeeeeem az történt, hoooogy... az új város megnyitásával, a játék átrendezte a saját fejében a Dokumentumok/EA/Sims 3 mappát, jól átpörgette a lapokat és.... ümmm... annyira meghökkent ettől, hogy máshová akarsz menni, hogy ettől kiragadtak azok a folyamatok Bridgeportban, amik eddig be voltak ragadva. Nna. :D

Egyébként meg: akinek nagyon akad a játék, az még azt megpróbálhatja, hogy kikapcsolja a Sztorimódot (történet előrehaladása), bár ezzel leállnak az autonóm költözések, meg házasodások, meg állásváltások a városban, de ebből kiderülhet, hogy a sztorimód - azaz a simek mesterséges intelligenciája, ahogy gondolkodnak arról, hogy mit csináljanak - lassítja-e le a játékot. Érdekes lenne megtudni.
  • whitequeen73
    Szerintem nem érdemes :)

Kb. 02:00-tól érdekes.
  • whitequeen73
    Szia!
    Ő az: , és ha jól emlékszem, a kényelem/egyéb kategóriában lesz.
  • Húspogi
    Sziasztok!

Légyszi segítsetek egy kicsit, vettem egy rajzasztalt, de azt írja, hogy kell egy hokedli hozzá? Olyan hol találok? Elé kell tenni nem?

Köszi előre is!
  • Amiga
    A mini kiegeket érdemes megszerezni? Most kijött valami új... van olyan oldal, ami ismerteti ezek tartalmát?
  • Coolfire
    Most én sem,mert nagyon akasztja a játékot.Pár kocsi,bicaj és ennyi.
    Ha már fizettem érte...