44549
-
#10313 Köszönöm szépen, már a kertre nem volt elég türelmem, de minden rosszban van valami jó, lehet tovább tervezni a kertet:) -
#10312 Klassz, szép a kert. "Még utángondolást kíván" :D -
#10311 -
#10310 Sziasztok, egy barátom készített egy házat, nézzétek meg.
-
Coolfire #10309 Ő valószínű..:) -
#10308 Anti-gumi-CC élesben:
Tudom, kezdek olyan lenni ezzel a csajjal, mint Mike a 2-es simjével :D De ő legalább biztos megért ;) -
#10307 Nem, de sztem jobb is így :))
(Már így is overload van) -
Ironman2 #10306 Meg a TSR oldalán is vannak programok -
Coolfire #10305 A matyin és a modthesimsen rengeteg szar van.Valamit már biztos csináltak.:) -
#10304 a 2-höz volt a simPE, de a 3-hoz nekem nem úgy tűnik hogy fejlesztenének hasonlót -
Coolfire #10303 Az Ambrózia lehetne,de az is csak az adott korcsoport elejére fiatalítja a simet.Ergo,ha belépett az öregkorba onnan már nem tud "kijönni".
-
#10302 sajnos nem nagyon -
#10301 Ha megöregedett a simem, van rá megoldás, hogy újra fiatal legyen? -
Flora2 #10300 Nem tudom. Olvastam már fórumokon, hogy mások is panaszkodnak erre, főleg az apartmanházakban van ez az agyament dolog, hogy lemegy a lakásból lifttel a földszintre gyereket etetni.
De lehet, hogy aki panaszkodik, annak is AM van? nem tudom. -
#10299 "földszintre és ott akarja felvenni"
az awesome miatt vagy gyárilag? -
Flora2 #10298 Szerintem is. Nagyságrendekkel jobban szeretném a Sims3-at, ha a simek nem ilyen egyen-egyforma gumibaba fejűek lennének. -
Flora2 #10297 Hmmmm, nekem olyankor mennek ki a kukához a benti kuka helyett, ha be-bugosodott a benti (törlöm és újat kell vennem)...
De kétségtelen így van, az awesome felülírja a simek útvonalát. Eredetileg azért írta felül, hogy ne a ház legtávolabbi székére üljön le a sim a bögre kávéval a kezében.
Csak aztán jött sok minden kieg, pl. a Late Night, amiben pl. ha a szülő fel akarja venni a totyogós gyerekét, akkor lemegy a lépcsőn /liften a földszintre és ott akarja felvenni. A gyerek persze nem tud utánamenni, úgyhogy a szülő lent áll a földszinten és várja a gyereket, örökkön örökké... :// -
#10296 legjobban a sztár kieg tetszett
főleg amikor híres voltam, és a rádió játszotta a számaimat -
#10295 fura az awesome
pl. nem veszi figyelembe a falakat, sem a funkciókat
a simjeim pl. simán esznek a sakktábla melett
szerintük közelebb van a kinti kuka mint a benti szemetes -
#10294 azok ocsmányak -
#10293 Na sikerült a simemet még azelőtt vámpírrá tenni hogy megöregedett volna. A karriere miatt nem akartam hogy vén trotty legyen. Kérdésem az hogy ha egyszer megunom a vámpírlétet és visszaváltoztatom akkor ugyanúgy 3 nap marad neki az öregségig mint előtte? -
Coolfire #10292 Én abban is csak a letölthető tartalomra:csocsó,pepsi automata,npc-k etc.,vadásztam:) -
Gólya #10291 dehogynem...:)
anno még a lánnyal együtt vadásztuk a jobbnál-jobb cuccokat a parsimoniusról:)
-
Coolfire #10290 Tényleg,odaadtam már az oldalak listáját? -
Coolfire #10289 Pedig a Sims 1 a király.:) -
#10288 De, egyszer kipróbáltam, mikor annyira le volt robbanva a gépem (a régi PC), hogy nem futott el rajta a 2.
Negyed óra hosszat tudott lekötni. XD
El voltam már akkor is kapatva a 2-vel.
Az a vicc amúgy, hogy a 2-ben megrögzött CC-ellenes voltam. Talán ha egy Queen címeres dobszerkóm meg egy custom szeplős skinem volt, és slussz. :) -
Coolfire #10287 Én már lassan 11 éve tolom a Simset.:)
Apropó az első résszel sem játszottál?Mert abba beírtad a neved,nemet választottál és csillagjegyet,oszt pá.Mehet a játék.:))
Nem lehetett vele ennyit szórakozni.:) -
#10286 Na ne személyeskedjünk
...Hát ha még tudnád, hogy életemben nem játszottam semmivel a Sims előtt?! :D
Oké, Aknakereső és Pipe XD -
Coolfire #10285 Nem tudlak titeket megérteni.Hogy a gránátba lehet ennyi vackot összegyűjteni,és utána még pepecselgetni is?
Igaza volt az FLT-nek ez tényleg girl's favorite.:)) -
Coolfire #10284 Rám úgy rohad a lakás,ahogy van.:)Esetleg veszek bele 1-2 dolgot,meg ha már kicsi,valamit fércelek hozzá.
De én csak játszom.:) -
#10283 Hát légy szíves, szégyelld is össze magad!
Én a lakásokat hagyom néha elkeserítő (alap)állapotban, pedig amúgy nagyon szeretek építkezni. De mire kifarigcsálom a simet, már nagyon játszani akarok! :D -
Coolfire #10282 Na én még sztájlisztnak is béna vagyok.:)
Ezért nem lettem jó belsőépítész sem.:) -
Coolfire #10281 Ez a duma ehehehh..én is tehetek róla,mert nem tökölök vele.:) -
#10280 Ezek a városban laktak már amúgy, nem CAS randomok. Úgyhogy csak stylist-szinten nyúltam hozzájuk :) -
#10279 ne sorvassz!!
Az az EA-t jellemzi amúgy, nem Téged ;) -
Coolfire #10278 Nekem "bűnronda alapsimeim" vannak ugyanis.:) -
Coolfire #10277 Azt hiszem ide csak kitakart arcú simeket fogok rakni a játékból..:)) -
Coolfire #10276 És az arcrekonstrukció mennyibe került a simeknek?:) -
#10275 Hehe... Én a múltkor poénból bűnronda alapsimeket szabogattam át :))
-
Coolfire #10274 Aha..na ennyi Sims 3 CAS tudományom..