44549
-
Gólya #10435 az időjárást igen tudnám értékelni... -
#10433 Ü, az még két álmatlan éjszaka %-) -
Coolfire #10432 Aszongyák holnapután. -
#10431 Hát a 3-ban pont kegyetlenül kics.tek a kisebb generációkkal... Kb semmi EA-t nem tudok használni se gyerekszobához, se gyerekhez (haj, ruha) :D -
#10430 Holnapután vagy márc.? -
Coolfire #10429 Elég babás maga a Sims 3.Minek több?:) -
Coolfire #10428 Biztos ez lesz az állatosidőjárásos,hogy mindenki örüljön.:)
25-én jelentik majd be. -
#10427 Még csak pletyka, de nem lenne rossz... Mindig babás cuccokat akartam ^^ (tudom... girl's favorite) -
Coolfire #10426 Most miattad elmentem Kínába.Igen,működik.Össze is szedtem egykis szemetet és 3 ereklyét.:)
Már boldogan megyek ügyelni:)) -
Coolfire #10425 Most olvasom,hogy Generatons lesz a negyedik EP?Ez mi a tök? -
Coolfire #10424 Szerintem 100%,hogy megy. -
Coolfire #10423 Igen,mindenhogy szép.. -
Coolfire #10422 Nem vagyok olyan helyzetben..:)) -
Gólya #10421 kipróbáltad? mükszik?
-
Gólya #10420 nálam a foxival ugyanígy néz ki
-
#10419 Ez bizony a topikod, főnök. :P -
Coolfire #10418 Hú de gagyi,mijez? -
#10417 Chrome alatt
Az avatar is áttetsző, csak az pont nem jön le ezen a shoton. -
Coolfire #10416
Tessék.:)) -
#10414 lehet,hogy a videokártya miatt,mert már nem mai darab.pedig nincs olyan játék amit nem fullban játszom 1680x1050 ben. -
#10413 hát pedig nálam nem indul el a sims 3 ha fent van a windows live,a feladatkezelöben fut a sims az látszik de a monitor nem vált a játékra.és csak akkor ha felteszem azt a szart,mert a batman nevü játék is igy ment mint a GTA4,ezért gondolom hogy az miatt nem megy .mert a többi játékkal semmi baja. -
Coolfire #10412 Van új szervízrészlegünk,oda gyere.:) -
#10411 Nálam is van fent GTA IV, Games for Windows Live-val, és semmi baja a Sims-nek. Nem is nagyon lehet, mert semmi köze hozzá. -
feci82 #10410 Hello a padlogáz cuccok magyarul tölthetö valahonnan torrentröl?
-
#10409 üdv
hogy lehet az,hogy megy a sims 3 rendesen,feltelepitem a GTA 4 -et és már a sims nem indul el.a games for windows live miatt szerintem,mert a batman is oda ment és akkor sem indul a sims,nem tudjátok hol lehet kilöni a games for windows livot?..mert akkor tudnánk használni mind 2 játékot. -
Coolfire #10408 Hmm..ez a mood fix jónak tűnik,mert az én simem is mindig szomorú,hiába full zöld. -
Coolfire #10407 Itt van pár MTS fix összegyűjtve. -
Gólya #10406 igen -
Coolfire #10405 És tényleg,hol is lehetett ecsetkézni?Mindhárom helyszínen? -
Coolfire #10404 Mióta vége a WW-féle Maxisnak,ez így van sajnos. -
Coolfire #10403 Csak jó lett volna ki is próbálni rögtön,ergo ezért kellett volna mentés. -
Coolfire #10402 Már annyira régen simseztem,gondoltam játszom vele ha hazaértem.
Csak nekem már ennyi expansionnal túl bonyolult.
Vagy nézek "A farm,ahol élünk"-et.:)) -
Gólya #10401 nyugodtan nézelődj, hátha találsz valamit - jó lenne, mert úgy tűnik, az EA most már tényleg arra rendezkedett be, hogy mások dolgoznak, ők meg beszedik a lótúróért a pénzt
-
Coolfire #10400 Bocsi,már délután van:) -
Gólya #10399 18. oldalon a 8956.hsz.
-
Coolfire #10398 Tudom miről van szó,mert már nekem is handabandázott,hogy nem fér hozzá a motyóhoz.:)
Csak aért gondoltam,mert délután nézelődtem volna,hátha a fanok kijavították.:) -
Gólya #10397 nincs sajna - tudod, írtam a múltkor, hogy megfeküdt a vidikártya, elveszett minden
a lényege az lenne az egész ásatásosdinak (de szép szó...), hogy itt-ott találsz a földön/ben dolgokat - és ki kellene ásni
azért is jó (lenne!) ez, mert általában ereklyéket találunk benne
na most ott áll a sim a földből kikandikáló cucc mellett vagy éppen rajta és háborog, hogy nem fér hozzá...
valamikor ide beraktam egy képet egy ilyenről...várj csak, mindjárt megkeresem
-
Gólya #10396 az nekem pont jó:) -
Coolfire #10395 Érdekes ez a topik is IE alatt.Dőlt betűk,meg ilyenek.Nem lehet,hogy az a szar?:) -
Coolfire #10394 Tényleg nincs egy ásatásos mentésed?Ha van elküldenéd?Csak az érdekel,hátha találok rá vmi. okosságot.:)