Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen kihagyják az online aktivációt.De viszont a sorozatszámot ellenõriznie kell.SecuRom7+SecuRom PA+ serial a védelem.Tehát egyszerû feltörni.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Fabio Capello
igen.

amúgy sztem hülyeség ez így, két héttel piacra dobás elõtt kész kell hogy legyen a játék, már nagyban kéne hogy gyártsák. Ez csak a szokásos izéduma, hogy megvegyék az emberek az eredetit és rájöjjenek hogy semmi különbség nincs.

azt mondja, nem lesz DRM meg hasonló kaka védelmek, ugye?
pont azt, #1720 😄
A teljes:
'The Sims' return with more personality quirks
By DERRIK J. LANG – 6 hours ago

SAN FRANCISCO (AP) — Maybe it's neat, childish, lucky, ambitious and insane — just depends on what traits gamers choose for their neighborhood of virtual playthings in "The Sims 3," Electronic Arts and Maxis' popular life-simulating game for the PC and Mac.

Executive producer Ben Bell said it will focus more on social behavior than ever before.

"'The Sims 3' is a huge step forward for us," said Bell. "You can create incredibly detailed people who have real personalities that you get to design using a feature we call personality traits. By combining words, you can create a new kind of a person that has totally different desires in life and then you get to go fulfill their destiny in the game."

Unlike previous editions in the series, every character will live their lives simultaneously in the fictional town of Sunset Valley.

Bell said "The Sims 3," available June 3, will also feature a moviemaking tool and more options for players to customize their Sims' homes, furnishings and clothes. Gamers can even turn their Sims into kleptomaniacs.

"A Sim who has this trait is going to have wishes in life to steal things from other people," said Bell. "They also have the ability to sneak into a friend's house, walk into a room where nobody happens to be hanging out and maybe swipe something. One of the fun things I've seen people on the team do is build up a whole household of stolen things."

In perhaps a case of life imitating art, a pirated copy of "The Sims 3" has already been leaked on several file-sharing Web sites two weeks before the game's launch.

EA said the pirated version "is a buggy, pre-final" version of the game.

"It's not the full game. Half of the world — an entire second city — is missing," said spokeswoman Holly Rockwood in a statement.

Electronic Arts has announced it is publishing "The Sims 3" without restrictive anti-piracy software known as DRM, a form of copy protection that requires online authentication

Miért?
Mi van oda írva nem nagyon értem...

ez jó hír <#vigyor2>
akyyy
naná. azt majd megjelenik, megveszik páran és pofára esnek hogy semmibe se különbözik 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

<#wow1>
Ez mi?
Mi az hogy pre-final? nem is végleges?

Na bazzeg:
EA said the pirated version “is a buggy, pre-final” version of the game.

“It’s not the full game. Half of the world — an entire second city — is missing,” said spokeswoman Holly Rockwood in a statement.

akyyy
Ugyan, igazán NINCS MIT!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Neuman
Köszi!

!!!HALA MADRID!!!

Fabio Capello
jogos 😄

Cowek
A konyha járólapját nagyon gyorsan cseréld le normális színûre, mert ezt vírusosnak jelzi a NOD :-)

http://www.f1-info.hu/

V43 1105
Igen.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Persze.

Neuman
hali a reloaded verzió magyar nyelvû?

!!!HALA MADRID!!!

De lehet,hogy a világgazdasági válság miatt kellet neki még plusz 50 simi..<#idiota>

Hmm...mndenhol azt olvasom,hogy a szobalány csak 75 simi,a mágus 400.Na õ hol a pitliben van?

Opciókban értelemszerûen.
akyyy
107 új üzenet, történt valami? sajn ama dógoztam nemtudok az egészet visszaolvasni😄

predator1982
<#nyes>

pred

Hol lehet beállítani, hogy mennyi ideig éljen a muki? Amirõl már korábban is beszéltünk itt a topikban... Mellesleg meg rohadt jó kis játék😄😄 Fater kiment foci meccsre én meg otthon gitározok 😄 Tök poén... De a fater persze az én biciklimmel ment... -.- A kocsit még csak véletlenül sem használná... lehet hogy rosszúl építettem meg a garázst... na mindegy.
Vissza térve az öregedésre, elõre is kösz a választ!

edikee
Jaj köszi.. 😛 Keresgéltem a butikot, hogy vajon hol lehet.. x.x Nem gondoltam volna erre 😄D

Robez84
Windowshiba. tuti..vagy a service pack al van valami. melyik van fent?

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Lobsterman
Úgy dobál ki a játék kékhalálokkal hogy csak pislogok. Valakinél volt/van hasonló? Megoldás? :S

edios
Én kipróbáltam a legtöbb funkciót a játékban, és okésnak tûnt, nem volt se hibám, se bugom. Csak furának tûnt, h kb ~3óra alatt teljesítettem az életcélt, és onnan nem adtak új feladatot.

Elõször próbáltam Sims játékot, lehet, hogy csak félreértem a lényegét.

Avagy: Úgy álltam neki, hogy ez egy a mi világunkon alapuló szerepjáték..hát..féleség, ahol vannak legyõzendõ kihívások, pedig csak egy cél nélküli virtuális babázó?<#nemtudom>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Fabio Capello
köszi mindenkinek a véleményeket: )

Nekem a 2 jobban tetszik.
Negatívumok:
-A grafika szebb, de inkább rajzfilmszerûen szép. A Sims2 Double Deluxe-ben életszerûbbnek tûntek a berendezési tárgyak. Pedig minden Max-on van. (Szögletes WC-k, rajzfilmhatású tapéták stb.)
-Még kevés fajta tapéta, szõnyeg, berendezési tárgyak, a régi kedvenceim sincsenek meg.
-Valahogy nem tetszetõsek a karakterek, kevés normális frizura (inkább emo frizurák vannak, suta kinézet)
-Kajakészítés nem annyira részletes mint elõdjénél, hangszórók elõtt zavaró homályos gömbök forognak, gitár eltûnik használat után.

Pozitívumok
- Élesebb, kidolgozottabb grafika, szebb de életszerûségébõl mégis veszített.

Robez84

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Az öltözõszekrénybõl.😊

Kmarha
egy kis optimalizálás még ráférne. Ahogy nézegettem, nem lett túl szebb és mozgékonyabb mint a 2. rész.. simán csinálhatnának ebbõl is amolyan laptop verziót 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

edikee
öhm.. ruhát hol lehet venni? 😄

Még mindig angolul tolod?😊

Nekem sincs.Én több okból gyanakszom a béta verzióra(teszt):
1.május 8-án készült el az aranylemez,viszont a fileok és a könyvtárak április 23.-án készültek el.Ez több mint 2 hét a mesterlemezig.
GameVersion = 1.0.615.00107 Exe =0.0.0.11190(erre írtam,hogy egyessel kéne kezdõdnie).Szerintem az egyik lehetõség,hogy valódi retail a játék,de az .exe korlátozza a kiküldött tesztpéldányokat,vagy pedig az az aljadék securom kibaszott a RLD-vel és rossz a törés.DRM nincs rajta,csak sorozatszám,de van pól dll-je is,amit nethez használ.
Tehát az,hogy ennyi hibája van(egyszerre nem lehet több családot beköltöztetni a városba,nem megy az ultra,elszáll a hang,végül a leggenyóbb nem vált többé életcélt ha teljesítetted.Pedig még 4 marad ahhoz az ötösfogathoz amit összekutyultál a sim személyiségének.Abból tudni kellene váasztani.Ez a Sims2-re emlékeztet,amikor nem lehetett építkezni.😊Itt az én képem is:

Micsoda összeesküvés elmélet,így lefevés elõtt.😊)

Fabio Capello
az Úr akarata 😄😄

Rash87
Valaki ??? ötlet,tanács,észrevétel?😄

Glory, Glory Man. United!

Az irányítás hasonló, bár sokkal bonyolultabb lett, személyiségfüggõ milyenféleképpen közelíthetsz másokhoz, meg tökváratlan életszerû dolgok bezavarnak, mint pl amit elõbb leírtam, mondom valaki egy gyereket hagyott az ajtó elõtt, most nemtok mit kezdeni vele<#wow3><#violent> csalás nélkül nem könnyû, de megoldható a jobb életszínvonal 😄 nézz bele, sztem élvezetesebb mint a 2, rengeteg újdonság van benne, sokminden hiányzik, de az majd gondolom kiegészítõben lesz. Az tényleg állat, hogy bármit bármilyenre színezhetsz, padlótól kezdve a budikarimáig, a ruhákat is !.... de az a gyerek hogy került oda? <#falbav>

Fabio Capello
no én is belevágok a dologba, kettõvel sokat toltam anno. Egy gyors ismeretetõt tud dobni valaki, mi változott, mennyiben más az irányítás?

Könyörgöm valaki segítsen 😄 Elsõre gyártottam egy csajt, egész jól ment a karrierje, de csávóhiányában készítettem neki egy párt, akit a szemben lévõ lakásba költöztettem 😊Átváltottam a csávó háztartására, így mivel a szomszédja, láttam, hogy kijött a csaj a házból ,mert egy pójáskölök feküdt az ajtó elõtt :/ hogy hogy került oda nem vágom, tuti nem én gyártottam. Késõbb visszatértem a csaj háztartásával játszani, és még mindig ott a pójás, sõt a háztartás tagja!! :S Valaki otthagyta vagy mi? 😄 Na most nekem abban kéne segíteni, hogy hogy távolítsam el azt a purdét, mer kell a bánatnak :/ tudtok valami árvaházról a játékban ? 😄 vagy éheztetnem kell, hogy elvigyék? nah elõre kösz ha valaki tud segíteni 😊

Mike at home
köcsög rendõr nem lekapcsolta a tinimet?

ezt gondolja: "It's so unfair Why don't parents understand?"

teljesen egyetértek
csak kiment 1-kor horgászni, miért baj az? 😞

fater meg total angry 😞

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
960 nap az rengeteg

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
legalább így tuti meghalnak
nálam sem halt meg a 2-ben senki

Mike at home
na ki tudja kapásból mi a curfew? a simsben mindig tanulok új kifejezéseket

Ez rohadt nagy xDxDxD Még olvasni is jó 😄 De gondolom látni még jobb volt! 😄😄
Amúgy most töltöm a játékot... Még 10 perc és lejön. Intro az nagyon bejött. Kíváncsi vagyok a játékra 😊

Lesznek egyedi tartalmak?

edios
Vagy csak egyszerûen kikapcsolod az öregedést:C

Egyébként új életcélt nem kaphat soha egy kari, az elsõ teljesítése után? Összehoztam egy vezérigazgatói posztot, aztán most hirtelen nincs miért "küzdeni"😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

morphologu
Sziasztok. A képeket hova menti le a játék?

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

létezik...
már nem látok írni<#wow3>