Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy fiatal felnõtt csajszival kezdtem, az elején valahol be lehet állítani a napok számát - talán kimondottan a városra vonatkozó dolgoknál? -, s nekünk 960 napra van belõve - az azért nagyon sok
jó, gondolom ez egy teljes élet, tehát születéstõl a halálig, de a csajszinak ha nem csalódom, 200 nap volt induláskor a korszakváltásig - gondolom utána középkorú vagy valami ilyesmi lesz, az megint jópár napocska és így tovább
a könyvszekrényhez viszont GPS kell...vagy a .... tudja mi<#confused>#confused>
Kikerültek a jó sims 2es életcélbónuszok? Leginkább az élethosszabbító löttyre gondolok! Vagy megvan az csak másképp? Vagy hogyan oldható meg, hogy ne haljon meg idejekorán? Ha nem lesz meg, soha nem jön össze a drága ház!?
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
túl sokat nézted a Horrorra akadva-t?<#nyes>#nyes>
A 3. pedig akad. Pedig le volt véve minden szinte minimumra,de akadozik.Valami tipp?😊
Glory, Glory Man. United!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Lehet,hogy a Catalyst kavar.Teszteld le directx-en,próbálgass drivereket,elõtte a régit szedd le.Valami nagyon kavar.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ezt kajak jó volt elolvasni <#nyes>#nyes>
Meg néztem milyen az új Sims készítõ és egész sok újdonság van benne bár még mindig hiányolom a nõk mell méretének beállítását >😊
Aztán a Bachelor családot választottam õk tûntek jó alanynak. Elõször a fiút kiküldtem, hogy szedje le az összes zöldséget a kertben apukával meg csináltattam egy rakás hot dogot amit a kislánnyal megzabáltattam, hogy jó kövér legyen. Az asszonnyal elkezdtem makarónis sajtos izét készítettni de mielõtt befejezte volna elküldtem joggingolni a város másik végébe mert hát õ is jó kövér volt, persze mondanom sem kell, hogy pár perc múlva a konyha lángokban állt. Az apuka a kislány meg a srác ott táncikoltak a tûz körül amíg a bámészkódó szomszédok az ajtó elõtt hallgatóztak ezen jót nevettem. Már percek óta üvöltöztek de egyikük sem akart meggyulladni pedig a konyha már a poklok pokla volt és már a nappalira is átterjedt a tûz. Végre valahára a kislány meggyulladt és égve össze vissza rohangált a házban amin jót derültem de sajna eloltotta magát a zuhany alatt. A tûz nagynehezen kialudt magától fél házat romokban hagyva. Ezek után a kislányt és a fiút beküldtem a gyerekszobába és kitöröltem az ajtót. Jött a Sims 2-bõl jól ismert toporzékolás meg hiszti, idõközben apukával tüzet rakattam a kandallóba anyuka is visszaért. A kislány a zárt szobában már annyira kiéhezett, hogy jött érte a gyámügyes bezzeg a srác zabálta a sok korábban leszedett zöldséget amibõl nem adott a húgának az önzõ disznó. Amint megjött a gyámügyes a kandalló kigyulladt az asszony elájult a rémülettõl az apuka és a gyámügyes ott toporzékoltak de egyszer csak a gyámügyes és a kislány mágikusan eltûntek. A földön ájultan fekvõ asszony kigyulladt és jött érte a kaszás. Különös módon a kaszás ott maradt egy darabig a házban és jól összehaverkodott apukával, viccelõdtek, jót nevettek meg ilyenek. A srác kb 5 napig húzta a szobában zöldségeken de aztán õ is meghalt. Még aznap este az asszony szelleme befeküdt az apuka mellé az ágyba és csókolóztak. Sajnos a woohoot nem engedte a szellem asszonyság.
Most már csak egy nude patch kéne.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Most láttam hogy vagy 3 ember is írta hogy 9600asa van :/ és ott megy :/
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Az én simem
For the greater good
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
a simem beragadt az ágyra, semmit sem tudok vele csinálni, egyszerûen nem mozdul...
ötlet?
elõre is köszi
Avanti Crociati!
szeretném a szekrénybe tetetni a simmel a könyvet, amibõl tanult...
de csak szeretném, mert nem tudja
ugyanilyen szekrénybe a másik sim (másik háztartás) simán bepakolta
már mindent elkövettem, még az udvarra is kiraktam a szekrényt, mert mintha a hozzá vezetõ utat nem találta volna a sim, de úgysem volt jó
szintén útvonalkeresõ probléma:
másik simnek húztam kerítést a telekhatáron
tettem fel kaput, egy ideig nem is volt gond
viszont egyszerre megkergült és nem tudott közlekedni
ha szépen lépésrõl-lépésre vezetgettem (menj ide-menj oda-menj ide és így tovább), akkor semmi gond, viszont ha csak szimplán a célt adom meg, nem talál utat
<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
A sim-emnek beállítottam, hogy legyen mázlis. Mikor jött az elsõ mázlis nap, akkor kimentem vele a közeli tóra horgászni, és (a rengeteg halon túl persze) ki is fogott egybõl egy 4000 $-s laptop-t :-D
Aztán a következõ szerencsenap egy gyertyát... Vajon mi a max, amit ki lehet fogni?
Viszont volt olyan "szerencse" nap is, amikor a fõnökkel nagyon megromlott a kapcsolat, szinte semmit nem fizetett (ezért fel is mondtam), a kaja odaégett, a mosdó elromlott, a laptop elromlott (mert úgy járt, mint Józsika Coolfire-nél), alvás közben pedig jött a rabló és ellopta a wc-t, amire a karim felébredt és ez is meglátszott a hangulatán... csodálkozom, hogy nem vágta fel az ereit egy ilyen nap után :-D
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
megtaláltam...(mindig elfelejtem, hogy elõbb olvasni, aztán kérdezni...csak így könnyebb...<#wink>#wink>)
For the greater good
Na de hogy! mintha képregényt néznék. Amig simsem végigjár 3 méter utat, addig én megfözök ebédre :S (jó mobility, meg kevés ram van de a 2 tökéletesen futott rajta)
Francba.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
For the greater good
mindent át lehet szinezni, hajat, ruhát és a bútort is
van ilyen gomb bútorvásárlás módban
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
na majd megyek és megkeresem
Az a kérdésem hogy hogy lehet két ellenkezõ nemû simet összeházasítani?
Van egy felnõtt férfi ill. nõi simem és már a gyerek is úton van de még mindig csak reménybeli partnerek. Az lehet baj hogy mind ketten fiatal felnõttként kezdtek?
Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850