Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pontosítok: 14. napja látezik a csaj és 190 napja van a váltásig

hmm...
egy fiatal felnõtt csajszival kezdtem, az elején valahol be lehet állítani a napok számát - talán kimondottan a városra vonatkozó dolgoknál? -, s nekünk 960 napra van belõve - az azért nagyon sok
jó, gondolom ez egy teljes élet, tehát születéstõl a halálig, de a csajszinak ha nem csalódom, 200 nap volt induláskor a korszakváltásig - gondolom utána középkorú vagy valami ilyesmi lesz, az megint jópár napocska és így tovább

korábbi gondjaimból annyit megoldottam - illetve annyira jöttem rá, hogy magának a lakás bejáratának az utcára kell nyílnia, tehát nem lehet még külön kaput is rakni, mint eddig (legalábbis ez jött be)
a könyvszekrényhez viszont GPS kell...vagy a .... tudja mi<#confused>

Hali!
Kikerültek a jó sims 2es életcélbónuszok? Leginkább az élethosszabbító löttyre gondolok! Vagy megvan az csak másképp? Vagy hogyan oldható meg, hogy ne haljon meg idejekorán? Ha nem lesz meg, soha nem jön össze a drága ház!?

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

anyám...
túl sokat nézted a Horrorra akadva-t?<#nyes>

Vegyék új gépet.

Rash87
Nekem a Sims 2 ,maxra volt téve minden,1024*768-ban,akadás mentesen ment.
A 3. pedig akad. Pedig le volt véve minden szinte minimumra,de akadozik.Valami tipp?😊

Glory, Glory Man. United!

Marci0115
<#eljen><#idiota>

BlueMaster
Ez nagyon jó volt!!!!! <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Ehehhh....szadista állat.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Jó hozzá pedig...alaplapi driver összes frissítve,és inkább gyári vga driver,proci két magra állítva és muszáj lesz mennie.És próbáld meg ezzel a driverrel:YUAN RADEON 9600 6.14.10.6476 v. a vga cd-rõl.
Lehet,hogy a Catalyst kavar.Teszteld le directx-en,próbálgass drivereket,elõtte a régit szedd le.Valami nagyon kavar.

REPS0L
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Mike at home
te szimplán beteg vagy 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Azta k*rva <#idiota>
Ezt kajak jó volt elolvasni <#nyes>

Adam II
Nah én is kipróbáltam.
Meg néztem milyen az új Sims készítõ és egész sok újdonság van benne bár még mindig hiányolom a nõk mell méretének beállítását >😊
Aztán a Bachelor családot választottam õk tûntek jó alanynak. Elõször a fiút kiküldtem, hogy szedje le az összes zöldséget a kertben apukával meg csináltattam egy rakás hot dogot amit a kislánnyal megzabáltattam, hogy jó kövér legyen. Az asszonnyal elkezdtem makarónis sajtos izét készítettni de mielõtt befejezte volna elküldtem joggingolni a város másik végébe mert hát õ is jó kövér volt, persze mondanom sem kell, hogy pár perc múlva a konyha lángokban állt. Az apuka a kislány meg a srác ott táncikoltak a tûz körül amíg a bámészkódó szomszédok az ajtó elõtt hallgatóztak ezen jót nevettem. Már percek óta üvöltöztek de egyikük sem akart meggyulladni pedig a konyha már a poklok pokla volt és már a nappalira is átterjedt a tûz. Végre valahára a kislány meggyulladt és égve össze vissza rohangált a házban amin jót derültem de sajna eloltotta magát a zuhany alatt. A tûz nagynehezen kialudt magától fél házat romokban hagyva. Ezek után a kislányt és a fiút beküldtem a gyerekszobába és kitöröltem az ajtót. Jött a Sims 2-bõl jól ismert toporzékolás meg hiszti, idõközben apukával tüzet rakattam a kandallóba anyuka is visszaért. A kislány a zárt szobában már annyira kiéhezett, hogy jött érte a gyámügyes bezzeg a srác zabálta a sok korábban leszedett zöldséget amibõl nem adott a húgának az önzõ disznó. Amint megjött a gyámügyes a kandalló kigyulladt az asszony elájult a rémülettõl az apuka és a gyámügyes ott toporzékoltak de egyszer csak a gyámügyes és a kislány mágikusan eltûntek. A földön ájultan fekvõ asszony kigyulladt és jött érte a kaszás. Különös módon a kaszás ott maradt egy darabig a házban és jól összehaverkodott apukával, viccelõdtek, jót nevettek meg ilyenek. A srác kb 5 napig húzta a szobában zöldségeken de aztán õ is meghalt. Még aznap este az asszony szelleme befeküdt az apuka mellé az ágyba és csókolóztak. Sajnos a woohoot nem engedte a szellem asszonyság.
Most már csak egy nude patch kéne.

Hayni
Nah itt is ittvan :/
Nem tudom hogy akkor miért :/..de már idegesítõ 😞
Broafka
ez az egész kõ meg bogár gyûjtés mire jó? mert én találtam valami értékes követ, kifaragtatam, de eladni azt nem tudom...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Ez nekem sem tiszta..

ZsZso
Jaja, de egy csomó oldalon fent van még a leírása. Ha minden igaz Ati 9600 Pro (azaz RV350) videókarival rendelkezik Hayni (ami minden bizonnyal támogatja a Pixel Shader 2.0 -t) ... sõt muszáj is neki, mivel ott van a támogatott videókártyák közt. Ami nem világos, hogy akkor indulásnál mi okozza a problémát.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Denisse91
azt szeretném kérdezni h a játékba lehet e saját zenét tenni? mármint arra gondolok, hogy mikor bekapcsolom a rádiómat a játékban akk az a zene szól amit én saját magamtól tettem be. Lehetséges ilyet csinálni?

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

Én csak segíteni akarok,mert az a cég aki azt a kártyát gyártotta anno,egész mással foglalkozik,és a honlapról is eltûnt.

Ezttöltsd le,telepítsd írd be ezt a kulcsot:UE72F-9EX47-B64AB-44PMF-WB3N3

Ha kisebb nem fog menni.😞

ZsZso
Megmondom én Neked, hogy a 9600as támogatja a Pixel Shader 2.0 -t, nem kell hozzá Everest 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tedd már meg azt,hogy az everestet "megveszed",ergo ne trial legyen,és a megjelenítõknél keress a pixel shaderre.Mert,ha ez butított(SE),akkor nem fog elindulni.Ha nem tudsz everestet szerezni küldök egyet.

Hayni
Feltettem a Catalyst és Directx-et is.
Most láttam hogy vagy 3 ember is írta hogy 9600asa van :/ és ott megy :/
Kmarha
na jó de nekem nem geforce hanem ati 😊 és 64 MB-es

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Prince23
Egy kicsit lassítani idõt nem lehetne? úgy pörögnek a percek mint...

Joker!! <#eplus2>

Az én simem

For the greater good

"Mikor jött az elsõ mázlis nap, akkor kimentem vele a közeli tóra horgászni, és (a rengeteg halon túl persze) ki is fogott egybõl egy 4000 $-s laptop-t :-D"<#wilting><#idiota>

V43 1105
Lehet, hogy kirántja majd a legdrágább kocsit egyszer <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

wantonly
Nekem is 9600 van, és közepes beállításon jól fut.
Fyrex
üdv

a simem beragadt az ágyra, semmit sem tudok vele csinálni, egyszerûen nem mozdul...

ötlet?

elõre is köszi

Avanti Crociati!

na akkor megint kérdés...😊
szeretném a szekrénybe tetetni a simmel a könyvet, amibõl tanult...
de csak szeretném, mert nem tudja
ugyanilyen szekrénybe a másik sim (másik háztartás) simán bepakolta
már mindent elkövettem, még az udvarra is kiraktam a szekrényt, mert mintha a hozzá vezetõ utat nem találta volna a sim, de úgysem volt jó

szintén útvonalkeresõ probléma:
másik simnek húztam kerítést a telekhatáron
tettem fel kaput, egy ideig nem is volt gond
viszont egyszerre megkergült és nem tudott közlekedni
ha szépen lépésrõl-lépésre vezetgettem (menj ide-menj oda-menj ide és így tovább), akkor semmi gond, viszont ha csak szimplán a célt adom meg, nem talál utat

<#fejvakaras><#nemtudom>

Mutans Zombi
Érdekes a játék:

A sim-emnek beállítottam, hogy legyen mázlis. Mikor jött az elsõ mázlis nap, akkor kimentem vele a közeli tóra horgászni, és (a rengeteg halon túl persze) ki is fogott egybõl egy 4000 $-s laptop-t :-D
Aztán a következõ szerencsenap egy gyertyát... Vajon mi a max, amit ki lehet fogni?

Viszont volt olyan "szerencse" nap is, amikor a fõnökkel nagyon megromlott a kapcsolat, szinte semmit nem fizetett (ezért fel is mondtam), a kaja odaégett, a mosdó elromlott, a laptop elromlott (mert úgy járt, mint Józsika Coolfire-nél), alvás közben pedig jött a rabló és ellopta a wc-t, amire a karim felébredt és ez is meglátszott a hangulatán... csodálkozom, hogy nem vágta fel az ereit egy ilyen nap után :-D

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

jóvanmá' na....<#wave>
megtaláltam...(mindig elfelejtem, hogy elõbb olvasni, aztán kérdezni...csak így könnyebb...<#wink>)

na és sikerült?<#nevetes1>

Enyém mobil geforce 9600 gs, csak az árnyékokat szedtem le és megy szépex900-ban (2 ghzes C2D proci, 3 Gb ram, XP SP2) Vista alatt nagyon szar volt

Az eredeti játék június 5-én jelenik meg!Valószínûleg a kollektorhoz láttál elõrendelõi tokot.

For the greater good

Prince23
Plázában láttam a játék dobozos verzióját, szal már megjelent? vagy ez vmi elõrendelhetõ exkluzívitás volt? mert nálunk június elején jön

Kmarha
radeon 9600.. bent a van a listában, el is indul, fut is.

Na de hogy! mintha képregényt néznék. Amig simsem végigjár 3 méter utat, addig én megfözök ebédre :S (jó mobility, meg kevés ram van de a 2 tökéletesen futott rajta)

Francba.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Nem értem mire verték magukat a fejlesztõk. A karaktergenerálásban nem sok extra van és ami azt illeti többfajta sérót vártam volna a játékba, a frizurák nagy része tiszta emós. Ezt leszámítva eddig nagyon tetszik a játék.

For the greater good

Mike at home
pont te ne legyél ennyire béna 😊)
mindent át lehet szinezni, hajat, ruhát és a bútort is
van ilyen gomb bútorvásárlás módban

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hát pedig megy

Shiwo
tegnap éccaka vigyorogtam 1 sort..szellemmel találkozott a simem, és a dumaopciók közt volt a "halálra untatni"...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Közben megtaláltam: nem

hmm...akkor már megint nem látok...
na majd megyek és megkeresem

Ati 9200-õn elindúlna?

Lehet is, az ecsettel.
Üdv!
Az a kérdésem hogy hogy lehet két ellenkezõ nemû simet összeházasítani?
Van egy felnõtt férfi ill. nõi simem és már a gyerek is úton van de még mindig csak reménybeli partnerek. Az lehet baj hogy mind ketten fiatal felnõttként kezdtek?

Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850