44549

no-warez.gif
  • TomBond
    A szellemek feltámaszthatóak ambróziával.
  • Colt17
    Esetleg egy letölthető simnek is örülnék az Ó, én szellemem! lehetőséggel.
  • Colt17
    Sziasztok újra!

Kedvenc simem meghalt, hogy támaszthatom fel gyorsan és egyszerűen?
    A pénz nem akadály, légyszi válaszoljatok. (vámpír ha az számít)
    A Sírköve ott van az egyik simem eszköztárában.
  • Gólya #10752
    ma én is betöltöttem a kettest - hát mit mondjak...ég és föld
    nekem egyáltalán nem hat primitívnek, sokkal inkább "fekszik", mint a hármas
    ha csak nem hoznak a hármasba valami eget rengető dolgot, azt hiszem a továbbiakban erősen mellőzöm
    arról nem beszélve, hogy a hármashoz összerakott gépen úgy megy, mint az álom
  • phoenix1
    Te atya ég, nehogy már ilyenen kiakadjatok. Igaz most egyre kevesebbet játszok simsel helyette wowozok, ... de ott csupa nő nemű kariaim vannak, ott ugyanígy felmerült a téma, hogy miért indítottam női karit.
    Rövid válasz ... mert Szép és ugye mégis csak hátulról látjuk, mennyivel szebb egy női alak mint egy pasi hátsó.
  • TomBond
    A haverod "buzi"!
  • Ironman2
  • Colt17
    Sziasztok! :D

Egyik haverom szerint az "buzi" aki nő simmel szeret játszani és férfi... Ti mit gondoltok erről? Én nő simmel játszok, jó rá vigyázni. :D Szóval, szerintetek?
  • bejjaaldama
    Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni!
    Hogy tudok különféle hajakat és ruhákat a játékba bepakolni?
    Illetve, hogy tudtok-e olyan helyet ahonnan plusz hajakat, tetoválásokat tudok a játékba tenni.

Köszi előre is!

Üdv
  • Coolfire
    Dehogynem.Hasznos tanácsokkal láttál el anno,mikor görcsöltem a másik topikkal.:))

Más:most akkor a Generations ilyen kaksi lesz?
    Szvsz-az eddig mutatottak alapján-nem sokat fog hozzátenni a játékhoz,ahogy az "Unleashed"(ha ez lesz a címe) sem.
    Bár a borzokat csíptem az első sorozatban is.:)
  • Mike
    semmilyen css nem használok, szimpla html csak
  • whitequeen73
    bár sg topikot még sose hegesztgettem...
  • whitequeen73
    [off] mert a css-ben kell átírni a linkek formátumát, azt a részt keresd, ahol olyanok vannak, h a:link, a:hover, a:active meg a:visited :) (sorban: alap megjelenés, egér ráhúzására, kattintásra, már látogatott) . --- szvsz.[on]
  • Mike
    hiába állítom bármekkorára, ilyen pici marad
    videót is majd akkor teszek fel újat, ha már hivatalos lesz, és nem szedi le az EA
  • Ironman2
    Fent van a link,a pici betüknél
  • roberto8711
    a hol???
    bocsi de nem igazán értem ennyiből hogy hol kéne keresnem a mini imdage-t
  • Ironman2
    Van hozzá mini-image. Technikai topikban megtalálod a FAQ részlegben
  • roberto8711
    Sziasztok!

Nekem egy a telepítéssel kapcsolatos kérdésem lenne.
    Megvan a The Sims 3 alapverzió.Eredeti DVD-n.
    Szeretném ugy telepíteni, hogy cd nélkül is müködjön.
    Elöször panaszkodott, hogy nincs bent a cd, aztán csináltam egy virtuális cd-t be mountoltam, most meg arra hivatkozik amikor már elindult hogy nem bizonyitott hogy eredeti.
    Ha cd-vel inditom mindenokés, tényleg nem kalozváltozat.
    Hogyan telepitsem hogy cd nélkül is fusson?

Köszi
  • Csibusz
    Sziasztok, nagyon kis kezdő kérdést tennék fel:
    Végülis annyi az egész, hogy felraktam mindent alap kieget meg a tárgycsomagokat, és ugye utolsó a szabadtéri kalandok, na most akkor azt kell crackelnem és azzal is kell indítanom ugye, hogy ugye?:D
  • Ironman2
    Májusban.Az állatos kieg,meg októberben.Emlékekről még nem sok info van,de ha lesz akkor feltétlenül leirjuk
  • bejjaaldama
    Sziasztok!
    Hogy tudok a sims 3-ba ruhákat gyártani, valamint előre elkészített tetoválást?
    Van rá valami mód?

Előre is köszi!

Üdv!
  • Colt17
    Sziasztok!

A Generations mikor jelenik meg?
    És csak az új emlékeket látjuk majd, vagy a régiek is ott lesznek?
    Az emlékes dolgot az alapba is beletehették volna, mert nem szívesen kezdek újat csak emiatt.
    Légyszi válaszoljatok.
  • Coolfire
    Peff ezt nem ide akartam:)))
  • Coolfire
    <iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/sNq2uPHt0Ds" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
  • Gólya #10731
    hiába...aki tud, az tud...
  • Coolfire
    Én meg majdnem beraktam..
  • Ironman2
    Ez mi?
  • Coolfire
  • Gólya #10727
    hmmm...majdnem megnéztem a fenti videót...
  • Ironman2
    hát ez király! hehe.Étkezőszékből csináltak babakocsit?
  • whitequeen73

:-)
  • waruhun
    Köszi Flóra a választ, most kicsit elszomorodtam , mert sokat tököltem azzal hogy a Sunset Valley-i telkekre igazítsam az alap felhőkarcolókat meg újat építsek a lédózerólt épületek helyére. Nekem személy szerint így is jó lenne csak a simem sztár akar lenni és sztárok nélkül nehéz, bár tegnap kicsit játszottam az új várossal és már 2 csillagos a simem :D
  • whitequeen73
    én arra tippelek, hogy a patch-csel jött a mozgatás, úh szerintem marad...
    a celebséggel kapcs. még mindig egyetértünk - noha nekem a kedvenc kiegem a LN

...bár most képzeljétek, fellázadtam (a qrva 'gyerekbetegség' miatt, amitől nem férek hozzá a kedvenc simemhez többé ://///), és felraktam a 2-t az összes kieggel és cuccal, és most azzal játszom :) fura a kettősség, hogy egyrészt ennyi 3-asozás után primitívnek hat, ugyanakkor mennyivel több dolgot lehet csinálni... ha csak az üres földre kattintok, már ott a bogarászás, csillagnézés, kincskeresés stb. ... :)
  • Mike at home
    az tényleg nem rossz
    az a kérdés, hogyha felteszem Generations-t, de a Night-ot nem, akkor ez megmarad-e
    igazából csak a celeb marhaság zavar, de az nagyon
  • whitequeen73
    Lehet, hogy apróság, de nekem a falon le-föl mozgatható dekorációk (képek, függönyök) a nagyon hasznosak.
    Meg persze a sok új hangszer, zongora, DOB... :-)
  • Flora2
    Nem.
    A főmenüben (ahol várost lehet választani) látszik a város képénél a sarkában egy ikon, hogy melyik típusú város. (Kis ház vagy felhőkarcoló)
    Ha építesz egy várost, az alapból suburb-típusú lesz (kisváros), mint a kezdő alap városok. Ezekben nincs celeb-system, meg vámpírok sem. Nagyváros-típusú város alapból csak Bridgeport lehet, tehát ha celebeket és vampokat akarsz, akkor Bridgeportot kell átépítened, másolatot csinálni róla, ledózerolod, újjáépíted, felülmented, és ezzel egyedi nagyvárosod lesz.
    Kisvárosból nagyvárost konvertálni (megváltoztatni az ikonját) talán hack-kel lehet - én próbáltam keresni ilyet korábban, de nem találtam. Mára már talán csinált valaki ilyen modot. Esetleg a S3PE-be belenyúlva, de azt se ismerem.
  • Flora2
    Nekem az a nélkülözhetetlen a Late Nightban, hogy van hova menni este. Szeretem, hogy vannak éjszakai szórakozóhelyek. (Mondom ezt én, aki irl mindig otthon ülök. De talán pont ezért.) A Sims 2-ben is szerettem ilyeneket építeni, meg letölteni. Mondjuk ott többféle lehetőség volt (működő étterem, pókerasztalok, karaoke bár, bowling stb.), a Sims 2-es szórakozóhelyi tárgyakat azért jobban szerettem. :(
    És nekem nagyon bejön a felhőkarcolós nagyváros fíling is, jobban, mint a zöld idilli kertváros.
    A celebség szerintem is állati bénán van megcsinálva, a vámpírságot meg már a mainstream média úgy lejáratta, hogy röhejesek lettek...
  • whitequeen73
    de szép magyarosra sikerült

Tehát demonstrációja az állatok lehetséges személyiségjegyeinek.
  • whitequeen73
    az sztem csak demonstráció az állatok személyiségjegyeiről ;)
    a 2-ben is voltak
  • Mike
    az állatos beszarás
    de remélem a feliratokat ki lehet majd kapcsolni