Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
de nem engedtem neki semmit 😊
Egyszóval zseniális,öszetett játék lett,fõleg a "személyiségmixer",és az egybõl átvett hírek,feladatok meg ilyenek miatt.
Na most már befejeztem az ömlengést,kérdezz!!<#vigyor>#vigyor>
- 2 látogatás - 12:00 - [ Oldal lefordítása ]
23 May 2009 ... For some reason the music in create-a-sim and creating lots/buying furniture or even viewing town is silent, the sound effects work but the ...
ezt írják gamespoton, google szerint, de törölték a topikot, eltárolva nincsen, pedig lehet leírták a megoldást😄 ugyanez van nekem is.
városlátogatáskor, épitkezéskor, valami eseménykor, simlétrehozásakor, meg magnóból snincs semilyen zene. tévébe van.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
hg
szegény akyyy üzenete elveszett, helyette az enyém 2x
Én pölö nem rég találkoztam a tragic Clown szellemével a temetõben,és jókat nosztalgiáztunk<#idiota>#idiota>.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Hát azért az interakciók nem könnyûek,mint a 2-ben,mert nem elég sokra,ha viccelõdsz,játszol,ölelgeted etc...
Nekem az egyik tulajdonságom az 5-bõl,a barátságos.Ergo,az a technikám,hogy kiismerjem a másik simet,magyarul mindent megtudjak róla.
És így kezdek vele barátkozni,ha nem dagadt és kövér+ feketehajó akkor flörtölgetni is.😊
Látom igencsak belemélyedtél a Sim3 világába😊 - ez így helyes.
Nagyon jónak tûnik így elsõre,
-az egész világ nagyra tárult, már nem a telek a játéktér hanem a város közössége
-olyan "szerepjátékos" lett, nekem baromi sok "küldit" ad a szakma és a jártassági kör
- (sokaknak most megfájdul a lelke) a grafika az vmi gyönyör, egy naplemente a tengerparton az tényleg az (még élsimítás nélkül is😊)
-sok apró (vagy legalább is a Sims2-ben apró) és feleslegesnek tûnõ cselekvés új értelmet kapott pl.: a könyvespolc lett a "világ közepe", az újság nem egy elsõsorban kidobandó lom, a fogmosás 10-15 pontnyi jóérzés, a szeretett társ közelsége 50 pontnyi boldogság...... szóval óriási😊! (hát még aztán a szinezés-texturálás, szinte feleslegesen követelik a "cuccos kieg.-et", az szociális interakciók rész! hát az vmi eszméletlenül tuti->mondjuk így igazán könnyûvé is vált😊)
A második,horászós és alvós kérdésre nem tudom a választ.Nekem full szabad akaratra van állítva,úgyhogy mindig azt csinál amit akar,amíg hagyom.😊)
http://na.llnet.eadownloads.ea.com/u/f/sims/sims3/patches/sims3_sku7_update_manifest.xml (by szaba 92)
A véglegesnek 1.0.631.00107 kell lennie.Ergo,ez a változat valóban csak pre,nem kormolt az EA.Azért ne töröljétek le,mert a mentések szvsz 99,99%,hogy jók lesznek.És ehhez lehet majd az alább linkelt patchet-az elsõt-felrakni.Remélem Ragenek lesz igaza,nem lesz DRM,és csinálnak clonet belõle,mert akkor már rögtön patchelhetjük is.😊
Summs summsrum:nekem volt igazam,az elsõ nap óta.Legközelebb higyjetek nekem<#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A holvan-holnincs zene szvsz. azért jelenik meg mert bekapcsoltad a "háttérben a zene kikapcsol"(vagy vmi ilyesmi) kapcsolót a hangpanelen. Csak akkor hallod a zenét ha a képernyõ annak a térnek a metszetében van ahol a hangforrás is (vmi olyan, hogy ha ráközelítesz a zenebonás szobára akkor hallani fogod a zenét, ha "leengedett fallal", végsõ soron az udvarról vagy egy másik helyiség metszetébõl figyeled a "simvilágot", akkor néma csend.
Hogyan lehet elkezdeni az un. "gyüjtögetést" (rovargyüjtési roham jött rá az egyik simemre)?
A beállítható cselekvés hosszúság (pl. hány órát aludjon, vagy hány hal kifogása után fejezze be a horgászást....) a játékban rögzitett fix érték vagy valahol én is megadhatnám->pl. látom hogy a gama alapértéke az 5 hal/horgászás, de mondjuk én szeretném 3 után abbahagyatni vele(persze nem úgy hogy meredten bámulva én számolgatom a halakat😊), vagy az alvásnál az opció hogy "teljes kialvásig", de én szeretném beállítani hogy 3 órát aludjál (persze ezt sem úgy hogy én stopperolom az idõt) lehetséges-é?
Esõt meg nem csoda nem rakták bele, eléggé arra mentek h ne kelljen hozzá csúcsgép. Húgom is már napok óta kattog h el fog -e menni a gépén, ma jön a dvd-ért 😄D
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
pm-be kérdezték tõlem.
Tisztára ugyanazt csinálják mint az elõzõ részekben, rosszul valósítanak meg jó ötleteket.
most ujratettem az egész rendszert, msot teszem fel megint sims-et, kiváncsi vagyok lesz-e hang:S
"Audio hardware acceleration is unsupported." (Én angolul játszom.)
Ez azt jelenti, hogy be kell mennem a dxdiag-ba és a Hangnál le kell vennem a hardware acceleration teljes gyorsítást valami alacsonyabbra? de mennyire alacsonyra? több fokozat van... nullára?
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
NEm tudjátok véletlen, hogy hogyan lehet saját mp3-ra lecserélni a hangokat? Mert van egy olyan gyanúm, hogy megoldható...<#fejvakaras>#fejvakaras>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
új sim beköltözésekor közölte a progi, hogy meteortámadás érte a házat...
kérdés volt, hogy felvállalom a rendbetételét vagy mellõzöm - elõbbit választottam, s sikerült egy csomó apróbb meteordarabot összeszedni, amit el tudtam adni
kellemetlenebb része volt a dolognak a takarítás, de a kis plusz bevétel megérte😊
egyébként mindenkinek tudom ajánlani egyrészt a beállítások figyelmes elolvasását, másrészt az egyik magyar simses oldalon igen komoly és részletes leírás található a játékról, amit szintén szeretnék mindenki figyelmébe ajánlani
...esetleg kevesebb felesleges kérdezõsködés lesz...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Apropó, vajon a Dokumentumok/Electronis Arts/ Sims 3/Custom Music mappát nekünk csinálták, hogy odapakolhatja mindenki a kedvenc mp3 fájljait?
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)