44549
-
Gólya #10795 akkor jól elvoltatok:))
az enyémek némelyike csak dünnyögött, nézett szemrehányóan, amikor olyat csináltattam vele, ami nem tetszett:)
volt személyiségük - most nincs
-
Flora2 #10794 Valamelyik személyiségskálával függött össze az ötből - asszem volt olyan skála, hogy kedves-goromba (nice-mean), és a goromba toporzékolt és visszabeszélt nekem. -
#10793 toporzékolt? na oylat én még nem láttam :D -
#10792 az hagyjám, de az milyen amikor - akit linketlem (akárhogy néz ki, akkor is fiú), a csajával fekszenek a fűben, a srác átkarolja, és úgy beszélgetnek -
Gólya #10791 most erről az jutott eszembe, hogy a mostani kreátorok már nem mernek a szemünkbe nézni, olyan jól elcseszték a hármast... -
Gólya #10790 én már nem is erőltetem...
a hites csak pislogott, mikor elmeséltem neki, hogy a kettessel játszom...csak nézett...csak nézett... -
Gólya #10789 köszönöm...ide gondolj egy pirulós smileyt:)
ha érdekel, megpróbálom visszanézni, honnan vannak -
Flora2 #10788 ...vagy amikor utálta, amire utasítottam, hogy duzzogtak, volt olyan is, aki toporzékolt! de tényleg az volt a legjobb, amikor hirtelen felnézett rám, egyenesen a szemembe. Mintha látott volna. -
Flora2 #10787 Jaj de jó volt, áá, amikor megjött az Egyetem kieg és beléptem, és a tini simjeim első dolga volt, hogy így körbe leültek a földre "lógni egyet" és a világmegváltásról filozofáltak... közben még hanyatt is feküdtek a fűben, nézték közben a csillagokat... ááá nagyon hiányzik a Sims 2... :( ezt a 3-at próbálom erőltetni, de sose fogom úgy szeretni. -
#10786 nagyon szép bútoraid vannak -
Gólya #10785 van ilyen a hármasban?
-
Gólya #10784 jaja:)
és nem tudom, de nekem nem rémlik olyan, hogy a hármasban úgy változna az arcuk, mint a kettesben - bakker, öregszünk?:D -
Gólya #10783 még egy:)
-
#10782 és nekem az is hiányzik a 3-,asban, de az nagyon, hogy sosem néznek rám
én mosogassak? rám néz és magára is mutat, vagy amikor örül annak, amire utasítom
olyan mintha élne, és ezzel engem bevon a dologba,
a sims3 ilyen szempontból lélektelen
sosem állt hozzám sims3 karakter mint sims2 -
#10781 nekem ne mondd
tudod
:D -
Gólya #10780
szöszi telefonál:)
persze az ujjak és egyebek szögletessége megmaradt, de ilyen arcot a hármasban ha megfeszülök, sem tudok összehozni - tudom, ez max. engem minősít, de akkor is...:)) -
#10779 egyre nagyobb kedvet kapok aén is ahhoz, hogy elindítsam
csak akkor helyet kell túrnom a c-n
mondjuk a alapjátékba a különböző történetek interakcióit is beleaplikálhatták volnam, végülis egy motor -
#10778 még igen -
Gólya #10777 most kezdtem egy simmel a kettesben, tehát alig pár napos, de olyan bulit csinált, hogy azóta az egész város erről beszél:)
a hármasban meg ha meghívják egy bulira, nem lehet benyúlni a hűtőbe, mert kapásból modortalan, meg bunkó - az persze nem az, hogy kaja egy gramm nincs - akkor ne bulira hívják, hanem koktélpartira, úgy lenne tiszta
igen, valóban...valamit valamiért - ha megy A, nem megy B...:( -
Gólya #10776 hűha...az már nem semmi...és a hármas meg megy simán?
-
Flora2 #10775 Ahogy mondod. Baromira idegesít a Sims 3-ban, hogy nem tudok senkit áthívni vendégségbe, mert először azt mondja, hogy átjön, aztán várok 2-3 órát és sehol senki. Hogy nem tudok egy rendes randit összehozni, mert mire mindketten odaérünk a helyszínre, a másik közli, hogy ennyi volt, neki most más dolga van. Hogy hiába próbálom meglátogatni, sosincs otthon. Valahogy a 3-ban nehezebb összetalálkozni azzal, akivel akarok, a Sims2-ben nem volt ilyen gond. Tényleg, egy jó közös családi vacsorám nem volt még a 3-ban, mindenki külön eszik...
Na persze, ez az összefüggő szomszédság hátránya, a simek nem egy tárolóban várakoznak, hogy felhívd őket, hanem mászkálnak és az AI folyton intéznivalókat ad nekik a városban... ez van :( -
Ironman2 #10774 A tegnapi nappal lezárult egy korszak, bezárt a Sims 2 Store. A
megmaradt pontokat a Sims 3 Store-ban lehet felhasználni. Aki kedvet
érez hozzá, és szereté a Sims 3-at online kipróbálni,az itt megteheti. Egy óra áll
rendelkezésetekre, az Online játék kipróbálásának feltétele a betöltött
18. életév. (Ez természetesen nem jelenti azt, hogy felnőtteknek szóló
tartalom van benne!) -
Ironman2 #10773 -
Ironman2 #10772 Nekem sikerült.Most szkenneltem be a tévémet.Kipróbálom a játékban. -
#10771 nálam ha elmennek nyaralni az már slideshow sajnos -
#10770 Komoly cucc, mi? -
Ironman2 #10769 Micsoda??????????????? -
#10768 Zseniális!!!! Program, ami néhány fénykép alapján bescannel bármilyen tárgyat 3D-ben, és pár kattintás után használhatod is a simsben!!! Végre megcsinálták! 2-vel és 3-mal is működik. Most már bárki készíthet saját tartalmat a játékba, nem kell hozzá 3D grafikai jártasság! Neki is állok azonnal!
itt: MTS Object Importer -
#10767 Na a kapcsolatom a szellemmel maxon van, de csak nem akar játszható lenni xD kezd idegesiteni -
Gólya #10766 miért lenne több hét? ha jól emlékszem, ha a játékban törlöd ami nem kell, akkor nem kell mást csinálni vele - vagy rosszul emlékszem? -
Gólya #10765 a kettes nekem is tele van letöltésekkel - ezzel együtt mesésen fut - jó, természetesen a helyszínváltásoknál eltölt egy kis időt, de akkor is...
és esik az eső, leülnek normálisan enni az asztalhoz és beszélgetnek, nem kell külön mindenkit behívni egy vendégségnél és a többi és a többi...
szóval nagyot kellene szólnia a hármasnak, hogy színvonalban nálam elérje a kettest
-
#10764 Egy baj van... Egy hete nem jön elő, pedig várom minden éjszaka :S
(Cheatelni nem akarok) -
#10763 testingcheatsenabled ture-val lehet egérrel húzgálni a kapcsolati mutatókat (felfelé, akár)... :> -
#10762 igen? semmi akadás?
nálam a 3 jobban fut mint a 2
persze lehet, hogy a 2 gigányi letöltött cucc miatt
ki kéne takarítani és csak azt megtartani ami tényleg kell
de ez több hetes munka -
#10761 nem értem a logikát
ha férfi karakterrel játszol, akkor nem vagy buzi? -
#10760 köszi a segitséget -
#10759 Tauri? -
Ironman2 #10758 Csak sietni kell az ismerkedéssel,mert pár óra mulva eltünik,és várhatsz megint másnap estig -
Ironman2 #10757 Játszható.Tedd le a lakásba,és urna lesz belőle.Az urnából meg kijön éjfélkor.Valakivel menj oda,és ismerkedj vele össze jó szorosan,mig meg nem jelenik a képe az oldalsávban,és onnantól már irányithatod is.Etetsd meg vele az ambróziát,és visszaváltozik élővé -
#10756 Jó de ez csak sírkő, a szellem nem játszható... :(
Így hogy etessek vele ambróziát?