44549

no-warez.gif
  • Gólya #10795
    akkor jól elvoltatok:))

az enyémek némelyike csak dünnyögött, nézett szemrehányóan, amikor olyat csináltattam vele, ami nem tetszett:)

volt személyiségük - most nincs
  • Flora2
    Valamelyik személyiségskálával függött össze az ötből - asszem volt olyan skála, hogy kedves-goromba (nice-mean), és a goromba toporzékolt és visszabeszélt nekem.
  • Mike
    toporzékolt? na oylat én még nem láttam :D
  • Mike
    az hagyjám, de az milyen amikor - akit linketlem (akárhogy néz ki, akkor is fiú), a csajával fekszenek a fűben, a srác átkarolja, és úgy beszélgetnek
  • Gólya #10791
    most erről az jutott eszembe, hogy a mostani kreátorok már nem mernek a szemünkbe nézni, olyan jól elcseszték a hármast...
  • Gólya #10790
    én már nem is erőltetem...
    a hites csak pislogott, mikor elmeséltem neki, hogy a kettessel játszom...csak nézett...csak nézett...
  • Gólya #10789
    köszönöm...ide gondolj egy pirulós smileyt:)
    ha érdekel, megpróbálom visszanézni, honnan vannak
  • Flora2
    ...vagy amikor utálta, amire utasítottam, hogy duzzogtak, volt olyan is, aki toporzékolt! de tényleg az volt a legjobb, amikor hirtelen felnézett rám, egyenesen a szemembe. Mintha látott volna.
  • Flora2
    Jaj de jó volt, áá, amikor megjött az Egyetem kieg és beléptem, és a tini simjeim első dolga volt, hogy így körbe leültek a földre "lógni egyet" és a világmegváltásról filozofáltak... közben még hanyatt is feküdtek a fűben, nézték közben a csillagokat... ááá nagyon hiányzik a Sims 2... :( ezt a 3-at próbálom erőltetni, de sose fogom úgy szeretni.
  • Mike
    nagyon szép bútoraid vannak
  • Gólya #10785
    van ilyen a hármasban?

• Gólya #10784
    jaja:)

és nem tudom, de nekem nem rémlik olyan, hogy a hármasban úgy változna az arcuk, mint a kettesben - bakker, öregszünk?:D
  • Gólya #10783
    még egy:)

• Mike
    és nekem az is hiányzik a 3-,asban, de az nagyon, hogy sosem néznek rám
    én mosogassak? rám néz és magára is mutat, vagy amikor örül annak, amire utasítom
    olyan mintha élne, és ezzel engem bevon a dologba,
    a sims3 ilyen szempontból lélektelen
    sosem állt hozzám sims3 karakter mint sims2
  • Mike
    nekem ne mondd

tudod

:D
  • Gólya #10780

szöszi telefonál:)

persze az ujjak és egyebek szögletessége megmaradt, de ilyen arcot a hármasban ha megfeszülök, sem tudok összehozni - tudom, ez max. engem minősít, de akkor is...:))
  • Mike
    egyre nagyobb kedvet kapok aén is ahhoz, hogy elindítsam
    csak akkor helyet kell túrnom a c-n

mondjuk a alapjátékba a különböző történetek interakcióit is beleaplikálhatták volnam, végülis egy motor
  • Mike
    még igen
  • Gólya #10777
    most kezdtem egy simmel a kettesben, tehát alig pár napos, de olyan bulit csinált, hogy azóta az egész város erről beszél:)
    a hármasban meg ha meghívják egy bulira, nem lehet benyúlni a hűtőbe, mert kapásból modortalan, meg bunkó - az persze nem az, hogy kaja egy gramm nincs - akkor ne bulira hívják, hanem koktélpartira, úgy lenne tiszta

igen, valóban...valamit valamiért - ha megy A, nem megy B...:(
  • Gólya #10776
    hűha...az már nem semmi...és a hármas meg megy simán?
  • Flora2
    Ahogy mondod. Baromira idegesít a Sims 3-ban, hogy nem tudok senkit áthívni vendégségbe, mert először azt mondja, hogy átjön, aztán várok 2-3 órát és sehol senki. Hogy nem tudok egy rendes randit összehozni, mert mire mindketten odaérünk a helyszínre, a másik közli, hogy ennyi volt, neki most más dolga van. Hogy hiába próbálom meglátogatni, sosincs otthon. Valahogy a 3-ban nehezebb összetalálkozni azzal, akivel akarok, a Sims2-ben nem volt ilyen gond. Tényleg, egy jó közös családi vacsorám nem volt még a 3-ban, mindenki külön eszik...
    Na persze, ez az összefüggő szomszédság hátránya, a simek nem egy tárolóban várakoznak, hogy felhívd őket, hanem mászkálnak és az AI folyton intéznivalókat ad nekik a városban... ez van :(
  • Ironman2
    A tegnapi nappal lezárult egy korszak, bezárt a Sims 2 Store. A
    megmaradt pontokat a Sims 3 Store-ban lehet felhasználni. Aki kedvet
    érez hozzá, és szereté a Sims 3-at online kipróbálni,az itt megteheti. Egy óra áll
    rendelkezésetekre, az Online játék kipróbálásának feltétele a betöltött
    18. életév. (Ez természetesen nem jelenti azt, hogy felnőtteknek szóló
    tartalom van benne!)
  • Ironman2
  • Ironman2
    Nekem sikerült.Most szkenneltem be a tévémet.Kipróbálom a játékban.
  • Mike
    nálam ha elmennek nyaralni az már slideshow sajnos
  • whitequeen73
    Komoly cucc, mi?
  • Ironman2
    Micsoda???????????????
  • whitequeen73
    Zseniális!!!! Program, ami néhány fénykép alapján bescannel bármilyen tárgyat 3D-ben, és pár kattintás után használhatod is a simsben!!! Végre megcsinálták! 2-vel és 3-mal is működik. Most már bárki készíthet saját tartalmat a játékba, nem kell hozzá 3D grafikai jártasság! Neki is állok azonnal!
    itt: MTS Object Importer
  • Colt17
    Na a kapcsolatom a szellemmel maxon van, de csak nem akar játszható lenni xD kezd idegesiteni
  • Gólya #10766
    miért lenne több hét? ha jól emlékszem, ha a játékban törlöd ami nem kell, akkor nem kell mást csinálni vele - vagy rosszul emlékszem?
  • Gólya #10765
    a kettes nekem is tele van letöltésekkel - ezzel együtt mesésen fut - jó, természetesen a helyszínváltásoknál eltölt egy kis időt, de akkor is...

és esik az eső, leülnek normálisan enni az asztalhoz és beszélgetnek, nem kell külön mindenkit behívni egy vendégségnél és a többi és a többi...

szóval nagyot kellene szólnia a hármasnak, hogy színvonalban nálam elérje a kettest
  • Colt17
    Egy baj van... Egy hete nem jön elő, pedig várom minden éjszaka :S
    (Cheatelni nem akarok)
  • whitequeen73
    testingcheatsenabled ture-val lehet egérrel húzgálni a kapcsolati mutatókat (felfelé, akár)... :>
  • Mike
    igen? semmi akadás?
    nálam a 3 jobban fut mint a 2
    persze lehet, hogy a 2 gigányi letöltött cucc miatt
    ki kéne takarítani és csak azt megtartani ami tényleg kell
    de ez több hetes munka
  • Mike
    nem értem a logikát
    ha férfi karakterrel játszol, akkor nem vagy buzi?
  • Colt17
    köszi a segitséget
  • Colt17
    Tauri?
  • Ironman2
    Csak sietni kell az ismerkedéssel,mert pár óra mulva eltünik,és várhatsz megint másnap estig
  • Ironman2
    Játszható.Tedd le a lakásba,és urna lesz belőle.Az urnából meg kijön éjfélkor.Valakivel menj oda,és ismerkedj vele össze jó szorosan,mig meg nem jelenik a képe az oldalsávban,és onnantól már irányithatod is.Etetsd meg vele az ambróziát,és visszaváltozik élővé
  • Colt17
    Jó de ez csak sírkő, a szellem nem játszható... :(
    Így hogy etessek vele ambróziát?