44549
-
#10715 most jelenleg azon gondolkodom milyen nélkülöuhetetlen pluszt adott ez a Nightlife szar
a celeb rész nyomorékság
a épületek tetején lévő bároktól sem vagyok elájulva
vámpírok nélkül is megvagyok
mennyi plusz interakció van a napi élethez? valaki mondjon pár fontosat, mert lehet, hogy ezt a részt többé fel sem teszem -
waruhun #10714 Most hogy jobban utána néztem, igazad van :)
Amúgy most , hogy már beszélek kérdeznék valamit.
Átalakítottam Sunset Valley-t felhőkarcolós belvárosos kisvárossá , ezzel lesznek sztárok is a városban vagy amúgy is lennének?
-
#10713 Szia, Rudi!
Örülök, hogy pont az én hsz-om ösztönzött megszólalásra :)
Ugyanakkor:
-
waruhun #10712 Sziasztok!
Még sosem írtam ide, mindig csak olvasok, de most egy helyreigazítást eszközölnék, miszerint legénybúcsúról nincsen szó a videóban, a buli amit youtube-on néz az egy diploma osztó buli :)
További szép napot , üdvözlettel Rudi! -
Ironman2 #10711 Nem is nézhető meg a bannerban xD -
#10710 A legénybúcsú a Generationsban nagyon nagy :D Vajon vetkőzni is fog a rendőrnéni?... -
Bal0924 #10709 köszi! -
Gólya #10708 Egyiptomban tudsz venni ősi érméért...hogy is hívják? valami p betűs...megvan: pemikán:)
-
Ironman2 #10707 A Generations videó sem hivatalos még. -
#10706 nem nagyon szeretném kirakni
majd ha az a kieg jön akkor -
Ironman2 #10705 Unleashed trailert nem rakod ki a bannerba?
ide feltöltöttem őket:
http://www31.zippyshare.com/v/70796227/file.html -
Bal0924 #10704 Hello!
Valaki tudna segíteni?
A Simemnek be kellene vinni a munkahelyére "leveskockát".
Hol találok? -
Ironman2 #10703 Hehe.Mostanában rájár a rúd az EA-ra.Azért nekem megvan a videó a gépemen.Akkor ezek szerint valaki kirakta őket idő elött a netre.Nem lennék meglepve ha ma vagy holnap jönne a Medieval is. -
#10702 mindkettőt eltávolította az EA -
Ironman2 #10701 Ahogy nézem az állatos videót,ez még igen konzolos.Netán ott elöbb fog jönni? -
Ironman2 #10700 Az első mondjuk inkább a gyerekeknek fog tetszeni inkább -
Ironman2 #10699 Amugy rajta van a MYsimsen,és a Simprogramson is. -
Ironman2 #10698 Most már örülhettek.Jönnek az állatok! És lovak is lesznek! -
#10697 1.:
2.:
Ironman: KÖSZI! -
Ironman2 #10696 Hölgyeim és uraim!
2 videó látott napvilágot
A 4.kiegészítő a Generations:
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs az 5.kiegészítő az UNLEASHED:
-
Bal0924 #10695 Hello!
Segítség kellene...
A Simemnek be kellene vinni a munkahelyére "leveskockát".
Hol találok? -
Gólya #10694 akkor már nem is kell játszanod:)) semmi értelme... -
Gólya #10693 egy helyi lakos halt meg és attól lett kétnapos bömbölés, mert látta az "eseményt" -
Mexx #10692 Sziasztok! Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy a pénz cheat-en kívül van még valami működő dolog? Valami olyasmire gondolok, hogy ne kelljen folyton wc-re járniuk a sim-ekkel, mindig boldogak legyenek, stb...?!
Találtam a neten, de valamiért nem fogadja el a parancsot... -
#10691 Itt is megkérdezem,azt hogy:
Ha a simsem összejön egy kidobóval,vagy egy mixerrel...vagy lesifotóssal,akkor az összeköltözés után munkanélküli lesz akivel összejön? Mert h alapból ilyen munkák nincsenek. Esetleg a mixer van,de ha jól tudom annak sincs állandó munkahelye. -
#10690 meghalt szegény? :S mi történt? -
Gólya #10689 nyaralni mentünk...két nap bömbölés lett belőle:(
színek...
-
#10688 ha tudnak is, sokat kell érte dolgozni
és akkor rühellik egymást
olyan nincs, hogy szeretik, de azért néha verekednek -
Flora2 #10687 Mondjuk ilyen van, hogy anyunak fáj a feje. Vagy nektek még sose utasította vissza váratlanul az egyik sim a másikat, amikor az rátért volna a lényegre az ágyon heverészve?
Nekem volt olyan házaspárom, akiknél voltak balhék emiatt. A nő gyerekekre vágyott volna, a férje viszont nem (a tulajdonságai között volt, hogy Nem Bírja a Gyerekeket). A nővel emiatt sokszor próbáltam rámászni a férjre, de az furán sokszor visszautasította. A nő végül boldogtalanságában persze egy másik hapsi karjaiban kötött ki... életszerű volt.
Nem hiszem, hogy a gyerek tesók nem tudnak bunyózni egymással - nem tudnak? Minimum tinikorban kell, hogy tudjanak... -
Ironman2 #10686 Nálam meg megszületett a kis.....találjátok ki mi a neve. -
Ironman2 #10685 -
#10684 lehet hányni? -
#10683 nekem meg a szex meg a recska hiányzik
mondjuk anyunak fáj a feje, emiatt apu meg tombol
vagy pl. tesók egyik percben békésen játszanak, következő percben meg kitör a bunyó -
Gólya #10682 zeneportálást saját tapasztalatból mondtam - meg azt is, hogy nincs lent semmi
világkreálóhoz meg nem értek
-
Gólya #10681
kezdj egy új játékot egy másik helyen - mondjuk ha SW-ben játszol, akkor Riverwiewban - és ami ott van, azt tedd le a tárolóba
visszamész a saját játékodba és szépen berakod a helyére -
TomBond #10680 A zeneportálás működik! :-)
A világkreálóban csak world kiterjesztést tudok megnyitni. -
TomBond #10679 Köszi!
Nincs másolat! (legalább én nem találtam)
-
Gólya #10678 1. ha szerencséd van, a tárolóban van másolat
2. világkreálóval igen
3. meditálás-->zeneport (egyébként nincs lent semmi:D)
ennyi...:)
-
TomBond #10677 Volna egy pár kérdésem:
1. Véletlenül töröltem a katonaságot. Lehet valahogy pótolni?
2. Lehet valahogy meglévő városhoz új utakat hozzáadni?
3. Franciaországban van egy sziget amin van egy lefelé vezető lépcső. Oda hogyan lehet eljutni?
Azt hiszem ennyi.
-
Ironman2 #10676 Azért nem tudja elküldeni a házat,mert nem tudja hogy a játék hova menti el.