44549
-
Glinda7 #11218 Köszi, félsiker, de ha a linket használod látható amiről beszéltem. -
Glinda7 #11217 http://kephost.hu/kep/2011/06/kep_2.JPG -
Glinda7 #11216 Na jó, szívat, majd később felteszem a képet. :D -
Ironman2 #11215 használd a képhost.hu.t
-
Glinda7 #11214
Na így néz ki. /Remélem látszódik/ -
Glinda7 #11213 Tudom miről beszélsz, de ez nem az. Nincs rajta az öröm a szemnek életre szóló jutalom. Ez valami másféle. Ha tudok, teszek be képet, hogy lássátok. De baromi idegesítő. :) -
Ironman2 #11212 Ez akkor szokott lenni mikor valaki rárakja az -öröm a szemnek-életre szóló jutalmat.Piros aura veszi körül a simet -
Glinda7 #11211 Ja és ráadásul folyton aludna. Lehet beteg? :S -
Glinda7 #11210 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. A simem már elérte a 10. szintet a bűnözői hivatásban. Néha megjelenik körülötte (mármint az egész teste körül) ilyen pirosas villogás. Most ez mit jelent? A benne lakó gonoszt, vagy hamarosan ki fog nyúlni? Ráadásul ahol az előléptetést mutatja most eléggé mínuszban van. Vagy lehet ezt jelenti?
Előre is köszi ha válaszoltok! :) -
Ironman2 #11209 Hehe.Most látom "új" házigazda van.Gratulálok! -
Ironman2 #11208 Nem.A másik gépen van amugy.Beragadnak a simek,és nem ugy müködik az egész ahogyan kell.Megprobálom amit Joschka irt a másik topikban -
Coolfire #11207 Ráadásul össz-vissz 1 GB feltelepítve az új "kieg".Hát nem erőltették meg magukat... -
Coolfire #11206 A cumulative vagy a sima 1.22-es patch sem javít semmit? -
Ironman2 #11205 Szóval akkor ennyire hibás az uj kieg? Itt is irnak mozdulatlan simekről:
http://www.simtimes.de/2011/diesims3/probleme-mit-dem-neuen-die-sims-3-patch-8272/
Tapasztalta már valaki ezeket? -
Ironman2 #11204 Most én kérek segitséget,miért van az hogy a simek nem tudnak aludni,mert csak az ágy mellett állnak,és semmi nem történik.Amikor a gyereket elküldön iskolába,akkor pár perc mulva megjelenik ujra a hátsó kijáratnál,de nem történik semmi se.Lehet hogy a régi mentés bekavar? Fogalmam sincs.1.22-es alap patch van fennt,meg a többi kieg is friss -
Ironman2 #11203 Tudom én -
Flora2 #11202 Ez nem a mod, hanem egy updater progi, ami figyeli, hogy van-e frissebb változata a modnak. -
Flora2 #11201 Mint awesomemod felhasználó, én az alábbiakat csinálom, amikor kijön egy új kiegészítő a Sims3-hoz:
1. vagy nem veszem meg, nem rakom fel, hanem megvárom, amíg Pescado megcsinálja hozzá a frissített modot. Csak akkor teszem fel a kieget, és rögtön ráeresztem a modot is.
2. Ha nem bírom kivárni, és mégis feltelepítem a játékra az új kieget, csak hogy lássam, milyen, akkor:
- azzal kezdem, hogy kiveszem a Mods mappából az awesome.package-et és a config.package-et. Ezekre többet nem is lesz szükség, de azért félreteszem.
- elvileg a többi custom cuccot is kiveszem, de nekem minimális letöltött cuccom van az awesomemod-on kívül,
- feltelepítem a Generationst,
- mielőtt elindítom, törlöm a Dokumentumok/EA/ Sims 3 mappából a cache fájlokat,
- a játékba belépve NEM LÉPEK BE abba a városba, amelyben az awesomemoddal játszottam! A főmenüből egy szűz várost kell indítani, amiben még nem játszottál a moddal.
- A szűz városban tesztelésképpen játszogatok, amíg ki nem jön a frissített mod,
- ha megjelent a Generations-kompatiblis awesomemod, berakom a Mods mappába az új awesome.package-et és új config. package-et, utána megint cache-eket törlök, és úgy indítok játékot.
- ha szépen elindul, akkor innentől már be lehet lépni a régi városomba, amiben az awesomemoddal játszottam. Elvileg simán folytathatónak kell lennie, hiba nélkül.
Nekem ez eddig működött, gebasz nélkül. A Generations még nincs meg, kivárok. -
Ironman2 #11200 Ezt ni:
Awesomemód updater.. frissitve:május 27 -
Flora2 #11199 Milyen legfrissebb változatra gondolsz az awesome moddal? Tudtommal még nincs Generations-kompatibilis változata. Két-három hétig is eltarthat, amíg Pescado megcsinálja. -
Ironman2 #11198 Figyelem! A régi Awesome mód nem müködik a Generations kiegészitővel! Kritikus hibával fog leállni,és csak az ujratelepités fog segíteni a játékon.Hogy ezt elkerüljétek,le kell tölteni a legfrisebb változatot.Ebben a blogban van róla info:
Awesome mód critical error
Amugy van már javitás a Generationsra is,mert rengeteg galibát okoz az uj kiegészítő.Interakciók,és tárgyak eltünése...stb.Ezt a peccset töltsétek le,és inditsátok el:
Standalone base game update
Mégegy fontos dolog! Egyenlőre mellőzni kell a MODS könyvtárban lévő egyedi tartalmakat (package fájlok),amig nem találnak rá megoldást.
A játékot már sok helyen lehet kapni az országban
-
#11197 Megosztanátok páran, hogy milyen családokkal játszotok? Képekre gondolok. -
#11196 +1 Ha az én nevem is számit. xD -
Gné Era #11195 na ezt hogy a picsbe sikerült odatennem ezt a szmájlit??a végére akartam.. szóval....
+1 szavazat tőlem is -
Gné Era #11194 hajrá Coolfire +1:) -
Ironman2 #11193 Újraélesztéshez csakis Coolfire ért -
Ironman2 #11192 Coolfire a király! Legyen övé a topik -
#11191 +1 -
#11190 +1 -
#11189 majd kalapálj valami design-t -
Coolfire #11188 Tőlem is.Én csak azért írtam,hogy ilyen "patinás" topik ne maradjon hg nélkül.:)) -
Flora2 #11187 Jöhetsz :)
+1 -
TomBond #11186 Támogató hsz 1! -
#11185 én támogatlak
de ironman-t is
de tőlem lehet gólya, de akár rage is -
Coolfire #11184 Na kérem a támogató háeszeket.Megkérem a hágé jogot,ha más nem akarja.Döntsétek el.:)) -
Ironman2 #11183 Mármint a játékbeli városom. -
Flora2 #11182 Nem is neked tanácsoltam. (csodálkozó szmájli) -
Ironman2 #11181 Akkor kihalna a városom -
Flora2 #11180 :) Vicceltem. A fogamzásgátlás jelentése: csak woohoo, semmi Try for baby. -
Ironman2 #11179 Én se hallottam hogy van ilyen a játékban.Érdekes lenne