44549

no-warez.gif
  • Glinda7
    Köszi, félsiker, de ha a linket használod látható amiről beszéltem.
  • Glinda7
    http://kephost.hu/kep/2011/06/kep_2.JPG
  • Glinda7
    Na jó, szívat, majd később felteszem a képet. :D
  • Ironman2
    használd a képhost.hu.t
  • Glinda7

Na így néz ki. /Remélem látszódik/
  • Glinda7
    Tudom miről beszélsz, de ez nem az. Nincs rajta az öröm a szemnek életre szóló jutalom. Ez valami másféle. Ha tudok, teszek be képet, hogy lássátok. De baromi idegesítő. :)
  • Ironman2
    Ez akkor szokott lenni mikor valaki rárakja az -öröm a szemnek-életre szóló jutalmat.Piros aura veszi körül a simet
  • Glinda7
    Ja és ráadásul folyton aludna. Lehet beteg? :S
  • Glinda7
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. A simem már elérte a 10. szintet a bűnözői hivatásban. Néha megjelenik körülötte (mármint az egész teste körül) ilyen pirosas villogás. Most ez mit jelent? A benne lakó gonoszt, vagy hamarosan ki fog nyúlni? Ráadásul ahol az előléptetést mutatja most eléggé mínuszban van. Vagy lehet ezt jelenti?
    Előre is köszi ha válaszoltok! :)
  • Ironman2
    Hehe.Most látom "új" házigazda van.Gratulálok!
  • Ironman2
    Nem.A másik gépen van amugy.Beragadnak a simek,és nem ugy müködik az egész ahogyan kell.Megprobálom amit Joschka irt a másik topikban
  • Coolfire
    Ráadásul össz-vissz 1 GB feltelepítve az új "kieg".Hát nem erőltették meg magukat...
  • Coolfire
    A cumulative vagy a sima 1.22-es patch sem javít semmit?
  • Ironman2
    Szóval akkor ennyire hibás az uj kieg? Itt is irnak mozdulatlan simekről:
    http://www.simtimes.de/2011/diesims3/probleme-mit-dem-neuen-die-sims-3-patch-8272/

Tapasztalta már valaki ezeket?
  • Ironman2
    Most én kérek segitséget,miért van az hogy a simek nem tudnak aludni,mert csak az ágy mellett állnak,és semmi nem történik.Amikor a gyereket elküldön iskolába,akkor pár perc mulva megjelenik ujra a hátsó kijáratnál,de nem történik semmi se.Lehet hogy a régi mentés bekavar? Fogalmam sincs.1.22-es alap patch van fennt,meg a többi kieg is friss
  • Ironman2
    Tudom én
  • Flora2
    Ez nem a mod, hanem egy updater progi, ami figyeli, hogy van-e frissebb változata a modnak.
  • Flora2
    Mint awesomemod felhasználó, én az alábbiakat csinálom, amikor kijön egy új kiegészítő a Sims3-hoz:

1. vagy nem veszem meg, nem rakom fel, hanem megvárom, amíg Pescado megcsinálja hozzá a frissített modot. Csak akkor teszem fel a kieget, és rögtön ráeresztem a modot is.

2. Ha nem bírom kivárni, és mégis feltelepítem a játékra az új kieget, csak hogy lássam, milyen, akkor:
    - azzal kezdem, hogy kiveszem a Mods mappából az awesome.package-et és a config.package-et. Ezekre többet nem is lesz szükség, de azért félreteszem.
    - elvileg a többi custom cuccot is kiveszem, de nekem minimális letöltött cuccom van az awesomemod-on kívül,
    - feltelepítem a Generationst,
    - mielőtt elindítom, törlöm a Dokumentumok/EA/ Sims 3 mappából a cache fájlokat,
    - a játékba belépve NEM LÉPEK BE abba a városba, amelyben az awesomemoddal játszottam! A főmenüből egy szűz várost kell indítani, amiben még nem játszottál a moddal.
    - A szűz városban tesztelésképpen játszogatok, amíg ki nem jön a frissített mod,
    - ha megjelent a Generations-kompatiblis awesomemod, berakom a Mods mappába az új awesome.package-et és új config. package-et, utána megint cache-eket törlök, és úgy indítok játékot.
    - ha szépen elindul, akkor innentől már be lehet lépni a régi városomba, amiben az awesomemoddal játszottam. Elvileg simán folytathatónak kell lennie, hiba nélkül.

Nekem ez eddig működött, gebasz nélkül. A Generations még nincs meg, kivárok.
  • Ironman2
    Ezt ni:

Awesomemód updater.. frissitve:május 27
  • Flora2
    Milyen legfrissebb változatra gondolsz az awesome moddal? Tudtommal még nincs Generations-kompatibilis változata. Két-három hétig is eltarthat, amíg Pescado megcsinálja.
  • Ironman2
    Figyelem! A régi Awesome mód nem müködik a Generations kiegészitővel! Kritikus hibával fog leállni,és csak az ujratelepités fog segíteni a játékon.Hogy ezt elkerüljétek,le kell tölteni a legfrisebb változatot.Ebben a blogban van róla info:

Awesome mód critical error

Amugy van már javitás a Generationsra is,mert rengeteg galibát okoz az uj kiegészítő.Interakciók,és tárgyak eltünése...stb.Ezt a peccset töltsétek le,és inditsátok el:

Standalone base game update

Mégegy fontos dolog! Egyenlőre mellőzni kell a MODS könyvtárban lévő egyedi tartalmakat (package fájlok),amig nem találnak rá megoldást.

A játékot már sok helyen lehet kapni az országban

• Colt17
    Megosztanátok páran, hogy milyen családokkal játszotok? Képekre gondolok.
  • Colt17
    +1 Ha az én nevem is számit. xD
  • Gné Era
    na ezt hogy a picsbe sikerült odatennem ezt a szmájlit??a végére akartam.. szóval....

+1 szavazat tőlem is
  • Gné Era
    hajrá Coolfire +1:)
  • Ironman2
    Újraélesztéshez csakis Coolfire ért
  • Ironman2
    Coolfire a király! Legyen övé a topik
  • Ildooka
    +1
  • wesker24
    +1
  • Mike
    majd kalapálj valami design-t
  • Coolfire
    Tőlem is.Én csak azért írtam,hogy ilyen "patinás" topik ne maradjon hg nélkül.:))
  • Flora2
    Jöhetsz :)
    +1
  • TomBond
    Támogató hsz 1!
  • Mike
    én támogatlak
    de ironman-t is
    de tőlem lehet gólya, de akár rage is
  • Coolfire
    Na kérem a támogató háeszeket.Megkérem a hágé jogot,ha más nem akarja.Döntsétek el.:))
  • Ironman2
    Mármint a játékbeli városom.
  • Flora2
    Nem is neked tanácsoltam. (csodálkozó szmájli)
  • Ironman2
    Akkor kihalna a városom
  • Flora2
    :) Vicceltem. A fogamzásgátlás jelentése: csak woohoo, semmi Try for baby.
  • Ironman2
    Én se hallottam hogy van ilyen a játékban.Érdekes lenne