Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert mikor utoljára beszélgettem itt, nagyon eltérõ vélemények voltak...
Számomra beteljesült minden vágy, kívánság a játékkal kapcsolatban. Szép a környék, és élvezhetõ játékmenetet kaptunk. Végre vége van az unalmas, egyhangú Simek életének! 😛
és vásárlási módban nincs ott, mióta eladtam.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
ha van szerencse "skilled" akkor ha horgászol kifoghatod a tóból...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
nemigaz, h senki nem tud válaszolni<#violent>#violent>
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
1. van olyan npc aki nem lakik sehol?
2. hogy lehet a gyerekbõl újságkihordó?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
de ne veszekedjetek légyszi! <#hawaii>#hawaii>
a szabadidõ kiegig a ims2-vel is ezt csináltam, amikor töltött, neteztem
a sims3 nagy elánye, hogy végre TÉNYLEG ki lehet menni a városba, és nem kell hozzá 5 percet várni
sims2-ben szebb házakat építettem
így van, lesz ehhez is kieg vagy 7-8 az elkövetkezendõ években
mag sokszoros hardverigény is (brutálproci, 4 giga ram)
szép is lett volna ha semmit sem fejlõdik és lehúznak még1 bõrt a 2-rõl xD
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Szóval a te gépeddel a minimum környékén érdemes játszani úgy, hogy semmilyen más alkalmazás nem megy a háttérben. Merthát az 512 ram még az XP-nek is soványka. 😞
MÁS:
Csak akkor használájátok a hangulatkezelõ-t ha az energia pirosban vagy a többi legalább sárgában van. Különben eldõltök aludni... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Igen grafikailag.. gondolom ezt még hallgatni fogom😉
Amúgy meg szerintem sokkal jobb a 3, olyan téren is, hogy a Simmek sokkal önállóbbak is.
Amúgy Xp-n nyomod nem?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
újratelepítést még nem próbáltam, de én sem bízom benne túlzottan, hogy bármit is megoldana 😄
Amúgy meg, próbáld újratelepíteni.. bár szerintem ez nem oldja meg a problémádat.. ez csak egy Bill Gates féle probléma megoldás😊
Legyen igazad aztán kész=)
"Ezt hogy érted, hogy szebb a 2? Grafikailag? :/"
Szerintem ez volt a hülye kérdés: Grafikailag? !
Þór vígi þessi rúnar
Semmi butaság nem volt benne...
A buta lány kérdést akarsz akkor az ilyen lett volna:
Jajj mi nem teszik a házon, hogy Pinkii a fürcsiszobcsim? ... na ez a buta lány kérdés, amitõl személyem is hányingert kap... errõl szerintem ennyit😉
#2648: nálam a víz szokott meghülyülni az ALT+TAB-ozástól.
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy meg bazdmegoljon csak😉
1, persze egyenlõség van.. bár szerintem, nem így kell megnyilvánulni de szabad ország, szabad akarat
2, szegénységi bizonyítvány..
Nem tudom, szerintem valamiben a 3 kidolgozottabb, valamiben pedig a 2...
Meg ahogy nézem, ehhez is rengetek kiegészítõ meg fog jelenni úgyis... mondjuk legjobban a háziállatosat várom =)
Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.
egyébként is egyenlõség van
Viszont a hangulatjelzõ kezelõ jó móka. Két opciója van: az egyik a süsse meg. Ilyenkor a kiválasztott sim-nek 0-ra csökkenti az energiáját. A másik: élessze fel. Ezzel feltölti maxra az energiát (magadon is mûxik mindkettõ). Szóval igy nem kell annyit aludni. 😄
Szóval szerintem ez hasznosabb, mint a teleport.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Nemtom ismert-e már, mivel nálam sokáig probléma volt utána jártam és írom:
Az inventory "kötegelt pakolgatása"-> ha vmibõl több mint egy van az inventory egy adott helyén akkor a tárgy képének bal felsõ sarkában megjelenik egy ívvel határolt háromszög-szerüség, ezt kétféle módon lehet kezelni-> 1 villám-kattra felnyílik a köteg ablaka, ahol egyesével lehet válogatni a cuccból vagy akár hozzátenni a köteghez, a másik mód: nyomva tartott kattra (drag) az egész stack-et lehet mozgatni. Sajnos babrás pontosan "beletalálni" ebbe a "háromszögbe", de mégsem egyenként kell eladogatni 99 almát😊.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Þór vígi þessi rúnar
A tudományos karrier bónusza, hogy lehet kísérletezni a tárgyakon (nem minden).
90% ban összejön a kísérlet és a tárgy valami bónuszt kap: aki használja az boldog lesz, nem csökkent ezt, nem csökkent azt annyira, hangot ad a szék ha ráülsz, hasznosságok. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Hol tudom megnézni, hogy az én verziómnál futnak-e DRM elemei? (Reloaded :S)
"Everything that happens, happens for a reason"