Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az nem hasznos?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
honnét tudom, hogy hol van éppen ilyen?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Fú de felidegesített most.
lehet, mert maxon van már a gitár skilje a simnek? de eszköztárban kussolt a gitár 😄.
és akkor eladtam, h veszek1újat, ami a szobában állva nem zenél 😄.
erre baszki meg látom, h NINCS GITÁR 😄DDDDDDDDDDDDDDDD.
sehol, se a vásárlási módban, sehol<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>.
erre mondjatok vmi megoldást<#help>#help>.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
http://rapidshare.com/files/237479873/Sims3_1.0.632.00002_from_1.0.631.00002.exe
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://9gag.com/gag/5135249
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
<#ticking>#ticking>
A lenti kérdésre : a két verzió között csak a másolásvédelem a különbség, illetve az, hogy a Razor-ra fel lehet tenni a javításokat, és fel fognak menni a kiegészítõk rá, a Reloaded-re aligha.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
a zeéket se javította, vagy nem próbáltátok?
esetleg vvan valami ujdonságról hír, vagy rájötettek valamire?😊 tehát összefoglalt, mi volt az elmúlt nap!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Most már otthon is horgászhatnak... Mondjuk éjszaka, álmosan... tök értelmes elfoglaltság ilyenkor 😛
Dolgoztak rendesen, megérdemlik a pihenést. A fickó zokniban, de igazán nem zavarja 😊
<#help>#help> Köszi! 😊
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
De nem mindenki, persze.
Most pár órát ment a játék a Razor-féle patchelt verzióval, nagyítóval kerestük, de semmi változást sem találtunk, nem lett se jobb, se rosszabb mint volt eddig, kivéve azt a remek tényt, hogy ez már nem pakolja be minden indításkor a Windows Temp mappájába a DRM elemeit
:-)
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
Mikor felteszem, kiírja, hogy nincs elég hely a C-n, miközben elõtte választottam ki neki az E-t.
Ha meg uninstallálom, akkor kétszer (!) elindítja a játékot, úgy kell a menübõl visszalépni Windowsba.
Fõleg, aki végig rosszul van.
A második alatt valóban így van
😊
na mondom ez terhes
de azért duktunk 😊
látom egyeseknek nem világos még mindig, hogy mi az utolsó "sebességi fokozat" lényege 😊
az nem "ugrás" vagy gyorsítás csak annyit csinál, hogy ha végez az épp aktuális tevékenységgel akkor visszaállítja az idõt 3-ról 1-re 😊
de ott van benne a súgó meg lehet nézni 😊
nekem mûködött igaz csak 2nap volt hátra 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
inkább lenne már gyerek
tetszik, hogy nincs sok pénzem, a 2-ben annyi volt, mint a pelyva, már nem tudtam mire elkölteni
ugyanakkor nem tetszik, hogy a barátok nem tudnak egymással játszani
se pirospacsi, se psp, semmi