Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike ha erre jársz, ne töröld ki ezeket a magvas hsz-okat - szerintem a modiknak is tetszeni fog

Újabb kérdés.Hogy tudom elérni azt,hogy valakivel összeköltözhessek?:S

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Csibusz
Simán yoo xD
Csak szerintem 3 óráig mi nem biztos, hogy bírnánk a futópadon xD Maximum ha felosztjuk az edzések közti idõt 😊
De majd kipróbálom ha legközelebb megyek edzeni xD
Elgurult a gyógyszere 😄 ..... Tegnap kipróbáltam mennyi idõ alatt lehet lefogyasztani a simet. Az eredményt lehetne alkalmazni életbe is 😄 elkezdtem egy maxzsíros csajjal, ahogy beköltözött küldtem futópadra és kb 3óra futás után feleakkora lett. aztán 2napig nem volt ideje kondizni, de 3adnapra bedobtam a súlyemelõgépre és 2óra alatt lement az összes zsickó róla, plusz 2óra és most full izmos, ....szal ahogy saccolok 3nap alatt -80kiló margarin lement +15-20k izom fel..... <#wow3><#vigyor>

Legend Killer
az nemtom hol van az a dal, de már csomó megvan.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

hagyd - ilyeneket majd a hg

Kimentem hugyozni, meg most visszaültem a gép elé ! Merek fogadni hogy ti ilyet nem tudtok ! Mert ez már Sims 10-es cselekménysorozat volt <#hawaii>

Csibusz
Értelemben és közlésben gazdag híredet köszönjük kedves USEMAN POWER xD
Szerintem mindenkit roppantul érdekelt <#beka2><#mf2>
November Rain megy már?😊

köszi mindenkinek a tippeket 😊
Legend Killer
kérdezett valaki? kirugdossalak a topikból? 😄D

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Csibusz
Én is állandóan papírral és tollal ülök a Sims elõtt, már azrét is mert pl a különbözõ versenyeket is szépen feljegyzem ne keljen kattingatni össze vissza =)

Én még a mai napig játszok Snes-sel xD persze emulátoron, és na ott aztán vannak olyan játékok ahol tényleg elõ a papírt és a tollat😊
Legend Killer
én Slasht alakítom, Soul Hudson, Guns N Roses 😄.

gitárja már maxon és háttérénekes már.

hehe...
én a partiasztalt kerestem, mint egy gyémántot - végül az "összes" felületben találtam meg
(ha téma szerint néztem, nem találtam)

Jól szóltál..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Sipocz
A zenélés az tuti módja a pénzszerzésnek, az egyik simem (fõállásban is zenész jelenleg) 6-os gitárral a városligetben 1-2 óra alatt 150-300 pénzt is összekalapozik és ott ugrál a fél város😊! Az elõzõ melójában 6 órányi küblipucolásért kapott 130 ruppót.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Legend Killer
rossz szekciót néztem, meg van a gitár<#idiota><#hehe>

.....

faszba, még új nekem ez a géjm 😄DDDDDDDDDDDD

láma voltam, sry, de legalább nem bug, ez is jó hír.

Sipocz
2szer kaptam eddig figyelmeztetést a "telepocak" hangulattal, hogy ne etessem akkor ha nem éhes mert elhízhat. 'sten látja lelkem nem én erõltettem hanem buli volt és az egyik simem torkoskodott mindkétszer😊.
Az edzésformákból az un. kardio alkalmas fogyira (zenére tornász, futópad és kocogás), az erõnléti az muszkli&kajak (zenére illetve a súlyemelõgépre vonatkozó)

Sipocz
A hangról, illetve azok közül is a zenérõl:
Tegnap kitüntetett figyelemmel voltam a gametárgyakból érkezõ hangok hol és mikor, milyen erõvel.... No valami bugsi van a zenével, de csak azzal tapasztaltam, az effektek meg a háttér mindig rendben volt. Soha nem volt a zenében teljes csend, de roppant hektikussá vált a hangerõ és az hogy melyik nézetbõl hogyan hallom,illetve ez még szórt a térkép-telek zoom miatt is. Csak sima sztereó hangot kértem, lehet hogy a hangrendszeri egyéb finomságok még továbbrontják a jelenséget.

Carlos
Én pocakossal kezdtem (khmmm...) csak kellett az atlétika és mostmár azért pengén néz ki a gyerek. Kár, hogy igaziból nem ilyen könnyû a dolog.

Þór vígi þessi rúnar

esetleg próbáld meg kicserélni - bár most nem emlékszem, mekkora a választék zajládából - mindenesetre sok szerencsét😊

Éss... mûködik a rádió!
Így már élvezetesebb nézni, ahogy a dagadt Simem tornázik a zenére. 😄

Amúgy többiek: valakinek fogyott már le dagadt Sime, vagy hízott már meg? Mert nincs súly-mérõ, ami mutatná milyen súlyban van a Simed.
Legend Killer
nekem is, csak eladtam és nincs.

Carlos
Noszép!
Egy "nagy öreg" elfelejti hogy mekkora fless a papírceruzás jegyzetelés, hogy mikor ki milyen kvesztet adott és hol? ("a sárga szobánál jobbra, 3 folyosóra")

Deha az elavult, akkor nótped...

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
a 90-esekben én már folytatólagos visszaesõ voltam, a 80-asok végén még az ikonformában vezetett D&D hõsökkel kezdtem, de hát az öregek memóriája már itt-ott likas és a papir-ceruza kombó elavult meg "fáraszt"😊))

Én bent voltam a szobába.. :S
Vagy fel kell húznom a falat? vagy nem tudom.. majd megnézem még 1× most, remélem szólni fog. 😊
Szerintem akkor ez is meglesz elõbb utóbb😄

ez nálad, meg még pár embernél hiba - nem a játéké, mert nálam is meg még sokunknál szól
pont úgy, ahogy a való életben: ha benn vagy a szobában hallod, ha kint, akkor nem
graf.bugot meg még nem láttam...no nem is hiányzik

na, ez tök jó, akkor jól bírod. 😄
Carlos
Nekem is jobban tetszik a 3.
Ezzel elvagyok már majd' 3 napja. A többi sims-et meguntam 2-3 óra játék után. (sajnos).

Þór vígi þessi rúnar

Akkor átfogalmazom 😊)
Minden Sim egyforma volt, és minden Simet ugyanaz hajtotta: SEMMI. :S

De mind1, úgyis eltérõ véleményünk van, szerintem így volt.
Persze könnyebb már utólag izélni a Sims 2-t, amikor itt a "jobb", szóval nem fikázom a 2-t, csak azt mondom, hogy a 3 jobb. 😊
és gyûlik a skillpontja?😊))

Carlos
Papír, ceruza...
Te se toltál kalandjátékot a 90-es években látom! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Jaa, hogy azt mondod.. 😄
Hát pedig kénytelenek leszünk memorizálni. :S - Sims 3 = agytorna 😄D
Sipocz
,de pl. milyen jó lenne, ha mondjuk vhol felfedezek egy horgászvizet akkor kapna egy hupikék ikont amire ha rákatt akkor kidobja hogy ott miféle halak foghatók, mert az nem létezik hogy én memorizáljam hogy a mittoménmiféle vízesésnél milyen frankó a pisztráng😊

Carlos
Hát nemtom milyen verziótok van, nekem van és mindig is volt gitárom:

Zenélõ gitár: a kutató (vagymi) munka bónusza, hogy lehet kisérletezni a tárgyakkal. Ha sikerrel jársz, kap egy random bónuszt. Az egyik random bónusz, hogy elkezd zenélni a tárgy (nekem a székeim csinálták miután kisérleteztem rajtuk). Szóval lehet, hogy nem is bug.

Þór vígi þessi rúnar

Igen. Hát nehéz hozzászokni, hogy nincs minden benne, ami a Sims 2-ben megkaptunk KIEGÉSZÍTÕKKEL. Ezért is én a Sims 2 alapjátékhoz hasonlítom mindig a Sims 3-at. 😄

(Ezt azért kikérem magamnak, nálam a Sims 2-ben sem volt unalmas és egyhangú a simek élete...)<#eljen>

Pozitív:
-végre normális személyiség(nem az a csillagjegyes marhaság)EZ A LEGFÕBB
-nincs ezeréves töltögetés
-több lehetõség az alap sims 2 höz képest
-élõbb közösség de...

Negatív:
-de aminek árnyoldalai is vannak lásd gyerekszindróma
-felborult munka rend túl könnyû pénzt keresni....EZ A LEGFÕBB
-még csupasz a kiegészítõk nélkül

Meg van ennek is a magyarázata: felülnézet.. ha repülõn utazol se látsz sok dolgot + legyen meglepetés a játékban (tudjál minek örülni 😄)
Sipocz
Nagyon szemmeresztõ dolog (ezért nem tetszik), "telek módban" nyisd ki a látószöget a lehetõ legnagyobbra, tehát addig ameddig a szürke nagyitójel ki nem jön és pásztázd a várost. Rengeteg érdekes hely és szöglet tûnik majd fel ami térkép módban csak sejtelmes légypiszoknak látszik. Ezért lenne jó ha minden ilyen hely címezhetõ lenne egy ikonnal.

Devids Pro
"Titkos telkeket" hogy lehet megtalálni?
Legend Killer
eddig nekem ez az elsõ, fájó bugocska.

Sipocz
Kérdés:
Térkép módban látom a város összes létezõ ingatlanát, amibõl
- 1. rész a beazonosított és infózott-opciózott közösségi ingatlan (a kocsmától a színházig minden)
- 2. rész a saját kégli szépen zöldellõ ikonjával
- 3. rész bizonyos lakóházak sárgán megjelenõ ikonokkal, amelyek címezhetõek illetve pontosan mutatják melyik kégliben kik laknak és közölük kik vannak otthon
- 4. rész A tipusu "kukaingatlan" (én hívom így ezeket), nem címezhetõ, de ha rázoommantok akkor kiírja a család nevét amelyik benne lakik
- 5. rész B tipusu "kukaingatlan", nem címezhetõ, ha ráközelítek akkor nem ír ki semmilyen nevet
- 6. rész "titkos telkek" pl.: a stonehenge, a lezárt bánya..... amiket nem lehet címezni és nehéz is a nyomára bukkanni
- 7. rész (nemtom mik vannak még......).....
Számomra elég kaotikusnak tûnik, mi bennük a rendszer? Jó lenne ha minden érdekes hely címezhetõ lenne és prompt infókat kapnék rájuk azonnal.

Csibusz
Mass Effect... hát igen ki is lett lõve a játék a géprõl azon nyomban =)

Legend Killer: Ott kell lennie a vásárlás módban...ha nincs akkor sajnos Bugicaaaa =P A játékban rengeteg Bug-gal lehet találkozni sajnos

Mike: néger a Marty is, õ sportoló.. mondjuk én a munkahelyemen ismerkedtem meg vele, és ott lettünk régi jó barátok xD Aztán szegény megöregedett... mert hülye voltam és nem hosszabbítottam meg az életüket a beállításoknál.. így A simmem még felnõtt.. de Marty sajna már vén csont 😛

Hát ez az 😄

De már csak pár nap, és megVEHETJÜK a reméljük bug mentes játékot, de ha bugos is, akkor pedig letölthetjük pár hét után a PATCH-et az EREDETI játékunkhoz. XDD
Legend Killer
náalm a gitár zenélt magától LOL.

Nálam sem szól a hifi, rádió a játékban 😞
meg pár grafikai bug van. 😊
Jó, de olyan nagy különbség úgysincs, ez 99% 😊
Mindent beleraktak amirõl tudtunk (legalábbis amirõl tudtam), és sõt még többet is (amirõl nem tudtam, mert nem árulták el)...
Szóval eget verõ nagy újításokat úgyse tartalmaz a végleges változat.
Ez a változat már a játék nagyon nagy részét tartalmazza.
nekem bejön játékélményileg ! hibákat leszámítva, hogy mióta játszom szinte azóta nincs hang a hifibe meg építõs módba 😄 ... sok jó ötlet van benne és szerintem javára változott a 2höz képest 😊 a cuccokból ami tényleg nagyon hiáyzik és kevés a szobanövények, van kb 2 nagyobbfajta oszt kifújt :/ majd gondolom lesz moddöszimsz3. én adok pirospöttyöt a 3nak. 😊