Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Csak szerintem 3 óráig mi nem biztos, hogy bírnánk a futópadon xD Maximum ha felosztjuk az edzések közti idõt 😊
De majd kipróbálom ha legközelebb megyek edzeni xD
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Szerintem mindenkit roppantul érdekelt <#beka2>#beka2><#mf2>#mf2>
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Én még a mai napig játszok Snes-sel xD persze emulátoron, és na ott aztán vannak olyan játékok ahol tényleg elõ a papírt és a tollat😊
gitárja már maxon és háttérénekes már.
én a partiasztalt kerestem, mint egy gyémántot - végül az "összes" felületben találtam meg
(ha téma szerint néztem, nem találtam)
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
.....
faszba, még új nekem ez a géjm 😄DDDDDDDDDDDD
láma voltam, sry, de legalább nem bug, ez is jó hír.
Az edzésformákból az un. kardio alkalmas fogyira (zenére tornász, futópad és kocogás), az erõnléti az muszkli&kajak (zenére illetve a súlyemelõgépre vonatkozó)
Tegnap kitüntetett figyelemmel voltam a gametárgyakból érkezõ hangok hol és mikor, milyen erõvel.... No valami bugsi van a zenével, de csak azzal tapasztaltam, az effektek meg a háttér mindig rendben volt. Soha nem volt a zenében teljes csend, de roppant hektikussá vált a hangerõ és az hogy melyik nézetbõl hogyan hallom,illetve ez még szórt a térkép-telek zoom miatt is. Csak sima sztereó hangot kértem, lehet hogy a hangrendszeri egyéb finomságok még továbbrontják a jelenséget.
Þór vígi þessi rúnar
Így már élvezetesebb nézni, ahogy a dagadt Simem tornázik a zenére. 😄
Amúgy többiek: valakinek fogyott már le dagadt Sime, vagy hízott már meg? Mert nincs súly-mérõ, ami mutatná milyen súlyban van a Simed.
Egy "nagy öreg" elfelejti hogy mekkora fless a papírceruzás jegyzetelés, hogy mikor ki milyen kvesztet adott és hol? ("a sárga szobánál jobbra, 3 folyosóra")
Deha az elavult, akkor nótped...
Þór vígi þessi rúnar
Vagy fel kell húznom a falat? vagy nem tudom.. majd megnézem még 1× most, remélem szólni fog. 😊
pont úgy, ahogy a való életben: ha benn vagy a szobában hallod, ha kint, akkor nem
graf.bugot meg még nem láttam...no nem is hiányzik
Ezzel elvagyok már majd' 3 napja. A többi sims-et meguntam 2-3 óra játék után. (sajnos).
Þór vígi þessi rúnar
Minden Sim egyforma volt, és minden Simet ugyanaz hajtotta: SEMMI. :S
De mind1, úgyis eltérõ véleményünk van, szerintem így volt.
Persze könnyebb már utólag izélni a Sims 2-t, amikor itt a "jobb", szóval nem fikázom a 2-t, csak azt mondom, hogy a 3 jobb. 😊
Hát pedig kénytelenek leszünk memorizálni. :S - Sims 3 = agytorna 😄D
Zenélõ gitár: a kutató (vagymi) munka bónusza, hogy lehet kisérletezni a tárgyakkal. Ha sikerrel jársz, kap egy random bónuszt. Az egyik random bónusz, hogy elkezd zenélni a tárgy (nekem a székeim csinálták miután kisérleteztem rajtuk). Szóval lehet, hogy nem is bug.
Þór vígi þessi rúnar
-végre normális személyiség(nem az a csillagjegyes marhaság)EZ A LEGFÕBB
-nincs ezeréves töltögetés
-több lehetõség az alap sims 2 höz képest
-élõbb közösség de...
Negatív:
-de aminek árnyoldalai is vannak lásd gyerekszindróma
-felborult munka rend túl könnyû pénzt keresni....EZ A LEGFÕBB
-még csupasz a kiegészítõk nélkül
Térkép módban látom a város összes létezõ ingatlanát, amibõl
- 1. rész a beazonosított és infózott-opciózott közösségi ingatlan (a kocsmától a színházig minden)
- 2. rész a saját kégli szépen zöldellõ ikonjával
- 3. rész bizonyos lakóházak sárgán megjelenõ ikonokkal, amelyek címezhetõek illetve pontosan mutatják melyik kégliben kik laknak és közölük kik vannak otthon
- 4. rész A tipusu "kukaingatlan" (én hívom így ezeket), nem címezhetõ, de ha rázoommantok akkor kiírja a család nevét amelyik benne lakik
- 5. rész B tipusu "kukaingatlan", nem címezhetõ, ha ráközelítek akkor nem ír ki semmilyen nevet
- 6. rész "titkos telkek" pl.: a stonehenge, a lezárt bánya..... amiket nem lehet címezni és nehéz is a nyomára bukkanni
- 7. rész (nemtom mik vannak még......).....
Számomra elég kaotikusnak tûnik, mi bennük a rendszer? Jó lenne ha minden érdekes hely címezhetõ lenne és prompt infókat kapnék rájuk azonnal.
Legend Killer: Ott kell lennie a vásárlás módban...ha nincs akkor sajnos Bugicaaaa =P A játékban rengeteg Bug-gal lehet találkozni sajnos
Mike: néger a Marty is, õ sportoló.. mondjuk én a munkahelyemen ismerkedtem meg vele, és ott lettünk régi jó barátok xD Aztán szegény megöregedett... mert hülye voltam és nem hosszabbítottam meg az életüket a beállításoknál.. így A simmem még felnõtt.. de Marty sajna már vén csont 😛
De már csak pár nap, és megVEHETJÜK a reméljük bug mentes játékot, de ha bugos is, akkor pedig letölthetjük pár hét után a PATCH-et az EREDETI játékunkhoz. XDD
meg pár grafikai bug van. 😊
Mindent beleraktak amirõl tudtunk (legalábbis amirõl tudtam), és sõt még többet is (amirõl nem tudtam, mert nem árulták el)...
Szóval eget verõ nagy újításokat úgyse tartalmaz a végleges változat.
Ez a változat már a játék nagyon nagy részét tartalmazza.