44549
-
Ironman2 #11259 Én lejjebb vettem a telek részletességét,meg a látótávolságot,és most nem akadozott annyira. -
#11258 Hát ha ennyire gagyi, akkor nem is rakom fel. -
Coolfire #11257 Csak banner nincs még:) -
Ironman2 #11256 Király a topik! -
Coolfire #11255 Az OFB is királyság volt.Szerintem előbb-utóbb mindegyiknek lesz "remakeje".:)) -
#11254 + 2 új hely asszem... ennyiről tudok. Összehegeszthetnék már az évszakok Sims 3-mas változatát. Kedvenc kieg. volt nekem a 2-höz. -
Flora2 #11253 Még annyi se jó benne, hogy állítólag sokkal több helyen lehet etyepetyézni? Valahol ezt olvastam, hogy nah, legalább ennyi...
-
Flora2 #11252 Mike, ezzel semmi gond nem lenne, ha semmi más dolgom nem lenne a simsezésen kívül. :) Akkor tudnék benne haladni. -
#11251 Nemtudom, hogy esetleg másnak is csinálja, de ez az új kieg, nekem folyamatosan hibával leáll. -
Coolfire #11250 Ja csak interakciókból áll jóformán.legalább ne nyúljáratként kezelné a suli,hanem úgy mint a második részben.Ez a kieg nem sokat ér szerintem sem.Igaz behatóbban még nem tanulmányoztam,mert nagyon akadozik.. -
#11249 Elég unalmasra sikerült ez az új kieg... szerintem. -
#11248 kipróbáltam az új kieget
és rájöttem, egy bajom van a sims-szel: iszonyat hosszú
elment egy fél éjszakám rá, és talán eltelt 3-4 nap -
Ironman2 #11247 Köszi az infot Mike! Nekem 1 gb-t szabaditott fel igy! -
Ironman2 #11246 Pedig favorit nálam -
Ironman2 #11245 Hát ez igen konzolos grafika.Remélem a pc-s részletesebb lesz,nem ilyen puffadtfejü lények lesznek benne -
#11244 igen, törölhető
a többi patch is ott van, nézzétek végig a könyvtárakat -
Coolfire #11243 Viszont csak a verziószámos könyvtárat szabad törölni,mert a többi az uninstallé. -
Coolfire #11242 Majd kalapálok egyet,de olyat,hogy becsokiztok.:)) -
Coolfire #11241 Kösz az infot,ez jól jött.Úgyis sír a játék,hogy kevés a helye.Ezt illik a FAQ-ba is.:) -
Flora2 #11240 Szuper, akkor ezeket törölhetjük? -
#11239 csak szólok, ha valakinek kevés a c-n a helye, hogy a sims 3 a patcheit otthagyja a Program Files/InstallShield Installation Information
mappában, ami jelen estünkben 680 mega, a kis drága
de ott van a régi is, az összes -
#11238 azért az alap simek még mindig írtó rusnyák -
#11237 na akkor rendbe lehet tenni a topikot, meg vmi design is kéne :D -
#11236 Az jó :D Sztem még harmadszorra is azt a videót raktam volna be. xD -
#11235 Ez jó. Azt akartam írni az előzőhöz,hogy ilyen háziállatok nem kellenek.
De ezek jók. Most viszont, ahogy nézegettem, rájöttem, hogy nagyon le vagyok maradva a kiegészítők terén. A Leszáll az éj nem kellett, és azóta nem is raktam fel semmi újat. Még a Store cuccokat se. Azok amúgy is nagyon lelassították a betöltést. Gondolkoztam rajta, hogy kéne takarítani, és csak azt fent hagyni, ami tetszik, de marha nagy meló lenne, és nem biztos, hogy megérné. -
Coolfire #11234 Raktam be egy vidó beszúró gombot,így már nem kell szkútert nézni:) -
#11233 És igen másodszor is megszívtam! xD Szóval:
-
#11231 Szerintetek háziállatok soha nem lesznek a Sims3-ban? -
#11230 Kezdem feladni, hogy megértsem, melyik topik mire való. -
Ironman2 #11229 Az bőven elég....xD -
Glinda7 #11228 Egyébként meg rossz tulajdonsága csak egy volt, méghozzá a kleptománia. Ennyi. Sem gonosz nem volt, sem forrófejű... semmi. :D Az állása kihozta belőle az "állatot". :D -
Ironman2 #11227 DDD.Mik nem vannak....asszem ujra elkezdek játszani. -
Flora2 #11226 Ez előfordulhat az Emperor of Evil-okkal, igen. Ezen segíthet, ha a családtagja is Gonosz tulajdonságú, azok nem fogják utálni a 10-es szintű bűnözőt. De nálam már végződött válással egy ilyen helyzet. :) -
Glinda7 #11225 Nem rossz ötlet! :D Amúgy a leggázabb az egészben az, hogy tök jóban volt a lányával, aztán elérte a bűnözői hivatás legfölső fokát és most utálják egymást. :D -
Ironman2 #11224 Le kell rakni valami értékes muzeumot a telekre...DDD. -
Glinda7 #11223 Hát akkor az én pasim selejtes bűnöző, mert ilyen piti dolgokat lop el, mint pl. függönyroló! :D -
Ironman2 #11222 De azért van ám haszna is a bünöző simeknek! Mindennap ellop valami értékes holmit,és megjelenik a családi eszköztárban -
Glinda7 #11221 Köszönöm! Igen, értem. Akkor jól gondoltam, hogy ez a "gonoszsága" miatt van. :)
Ironman próbáltam, csak túl nagy volt, át kellett volna méretezni. De a lényeg, hogy sikerült! Köszönöm még egyszer! :) -
Gvik #11220 Pont azért van mert elérted a bűnözői karrier csúcsát, ez az egyik jutalom (vagy melléktermék ha úgy tetszik). Ez ilyen gonosz aura, ami a "jó" tulajdonságú simket undorra készteti és velük csökkenek a kapcsolatmutatók emiatt, a félénk/félős simeket meg elijeszti és elfutnak. /A megnevezések nem biztos hogy helyesek, mert én angolul játszom, de remélem érthető./ -
Ironman2 #11219
ide is be tudod rakni látod.A szövegmező alatt van a kép beszurása menüpont.Amugy nem tudom mi ez,majd aki jobban érti az elmagyarázza