44549

no-warez.gif
  • Ironman2
    Én lejjebb vettem a telek részletességét,meg a látótávolságot,és most nem akadozott annyira.
  • Svenson
    Hát ha ennyire gagyi, akkor nem is rakom fel.
  • Coolfire
    Csak banner nincs még:)
  • Ironman2
    Király a topik!
  • Coolfire
    Az OFB is királyság volt.Szerintem előbb-utóbb mindegyiknek lesz "remakeje".:))
  • lucifer9393
    + 2 új hely asszem... ennyiről tudok. Összehegeszthetnék már az évszakok Sims 3-mas változatát. Kedvenc kieg. volt nekem a 2-höz.
  • Flora2
    Még annyi se jó benne, hogy állítólag sokkal több helyen lehet etyepetyézni? Valahol ezt olvastam, hogy nah, legalább ennyi...
  • Flora2
    Mike, ezzel semmi gond nem lenne, ha semmi más dolgom nem lenne a simsezésen kívül. :) Akkor tudnék benne haladni.
  • Gyocsika
    Nemtudom, hogy esetleg másnak is csinálja, de ez az új kieg, nekem folyamatosan hibával leáll.
  • Coolfire
    Ja csak interakciókból áll jóformán.legalább ne nyúljáratként kezelné a suli,hanem úgy mint a második részben.Ez a kieg nem sokat ér szerintem sem.Igaz behatóbban még nem tanulmányoztam,mert nagyon akadozik..
  • lucifer9393
    Elég unalmasra sikerült ez az új kieg... szerintem.
  • Mike
    kipróbáltam az új kieget
    és rájöttem, egy bajom van a sims-szel: iszonyat hosszú

elment egy fél éjszakám rá, és talán eltelt 3-4 nap
  • Ironman2
    Köszi az infot Mike! Nekem 1 gb-t szabaditott fel igy!
  • Ironman2
    Pedig favorit nálam
  • Ironman2
    Hát ez igen konzolos grafika.Remélem a pc-s részletesebb lesz,nem ilyen puffadtfejü lények lesznek benne
  • Mike
    igen, törölhető
    a többi patch is ott van, nézzétek végig a könyvtárakat
  • Coolfire
    Viszont csak a verziószámos könyvtárat szabad törölni,mert a többi az uninstallé.
  • Coolfire
    Majd kalapálok egyet,de olyat,hogy becsokiztok.:))
  • Coolfire
    Kösz az infot,ez jól jött.Úgyis sír a játék,hogy kevés a helye.Ezt illik a FAQ-ba is.:)
  • Flora2
    Szuper, akkor ezeket törölhetjük?
  • Mike at home
    csak szólok, ha valakinek kevés a c-n a helye, hogy a sims 3 a patcheit otthagyja a Program Files/InstallShield Installation Information
    mappában, ami jelen estünkben 680 mega, a kis drága
    de ott van a régi is, az összes
  • Mike
    azért az alap simek még mindig írtó rusnyák
  • Mike
    na akkor rendbe lehet tenni a topikot, meg vmi design is kéne :D
  • Ildooka
    Az jó :D Sztem még harmadszorra is azt a videót raktam volna be. xD
  • Svenson
    Ez jó. Azt akartam írni az előzőhöz,hogy ilyen háziállatok nem kellenek.

De ezek jók. Most viszont, ahogy nézegettem, rájöttem, hogy nagyon le vagyok maradva a kiegészítők terén. A Leszáll az éj nem kellett, és azóta nem is raktam fel semmi újat. Még a Store cuccokat se. Azok amúgy is nagyon lelassították a betöltést. Gondolkoztam rajta, hogy kéne takarítani, és csak azt fent hagyni, ami tetszik, de marha nagy meló lenne, és nem biztos, hogy megérné.
  • Coolfire
    Raktam be egy vidó beszúró gombot,így már nem kell szkútert nézni:)
  • Ildooka
    És igen másodszor is megszívtam! xD Szóval:

• Svenson
    Szerintetek háziállatok soha nem lesznek a Sims3-ban?
  • Svenson
    Kezdem feladni, hogy megértsem, melyik topik mire való.
  • Ironman2
    Az bőven elég....xD
  • Glinda7
    Egyébként meg rossz tulajdonsága csak egy volt, méghozzá a kleptománia. Ennyi. Sem gonosz nem volt, sem forrófejű... semmi. :D Az állása kihozta belőle az "állatot". :D
  • Ironman2
    DDD.Mik nem vannak....asszem ujra elkezdek játszani.
  • Flora2
    Ez előfordulhat az Emperor of Evil-okkal, igen. Ezen segíthet, ha a családtagja is Gonosz tulajdonságú, azok nem fogják utálni a 10-es szintű bűnözőt. De nálam már végződött válással egy ilyen helyzet. :)
  • Glinda7
    Nem rossz ötlet! :D Amúgy a leggázabb az egészben az, hogy tök jóban volt a lányával, aztán elérte a bűnözői hivatás legfölső fokát és most utálják egymást. :D
  • Ironman2
    Le kell rakni valami értékes muzeumot a telekre...DDD.
  • Glinda7
    Hát akkor az én pasim selejtes bűnöző, mert ilyen piti dolgokat lop el, mint pl. függönyroló! :D
  • Ironman2
    De azért van ám haszna is a bünöző simeknek! Mindennap ellop valami értékes holmit,és megjelenik a családi eszköztárban
  • Glinda7
    Köszönöm! Igen, értem. Akkor jól gondoltam, hogy ez a "gonoszsága" miatt van. :)
    Ironman próbáltam, csak túl nagy volt, át kellett volna méretezni. De a lényeg, hogy sikerült! Köszönöm még egyszer! :)
  • Gvik
    Pont azért van mert elérted a bűnözői karrier csúcsát, ez az egyik jutalom (vagy melléktermék ha úgy tetszik). Ez ilyen gonosz aura, ami a "jó" tulajdonságú simket undorra készteti és velük csökkenek a kapcsolatmutatók emiatt, a félénk/félős simeket meg elijeszti és elfutnak. /A megnevezések nem biztos hogy helyesek, mert én angolul játszom, de remélem érthető./
  • Ironman2

ide is be tudod rakni látod.A szövegmező alatt van a kép beszurása menüpont.Amugy nem tudom mi ez,majd aki jobban érti az elmagyarázza