44549
-
Ironman2 #11299 DDD.Alakulgat.Amugy ajánlok neked egy oldalt:
http://www.dynamicdrive.com/style/ -
Ironman2 #11298 De kellenek az uninstallhoz,nem? De lehet hogy tévedek -
#11297 igazából mind törölhető
ezek nem kellenek
csak egyes programok oda nyitják ki a dolgaikat, de aztán már nem törlik
nekem még 2006-os mappáim is vannak -
#11296 #11239 -
#11295 Az rám is rám férne. Köszi. -
Ironman2 #11294 Sajátgép menü-mappa beállitásai-nézet-és rejtett mappák megjelenitése opcio.utánna C:/Program Files/Installshield Installation Information mappában van egy csomo sorszámos könyvtár.Azokat kell megkeresni,amikben van külön verziószámos könyvtár,és azt kell kitörölni mindegyikben.De csak azokat,mást ne! -
Ironman2 #11293 Nem azt.Be kell állitani először hogy látszodjanak a rejtett mappák,és utánna az Installshield informations mappában kell törölgetni a verzioszámos könyvtárakat.Nekem 1 gb-t szabaditott fel igy -
#11292 A másik topikban nézd meg a 780-at! Joschka hsz-ét! -
#11291 Nem erre adott ötletet Joschka? Azt most nem tudom, melyikben olvastam. -
#11290 Valaki leírná h pontosan melyik patch mappákat kell törölni,hogy helyet szabadítsak a C-n? -
#11289 óh elkövettem megint azt a hibát, hogy sims2 képeket nézegettem, eh
mikor lesz a 3 ilyen, soha :(
(pl, rámnéz és látszik, hogy rühell kertészkedni, egész el van keseredve, ilyen sosem lesz már a 3-ban) -
Flora2 #11288 Eltűnt az offtopic link? -
Flora2 #11287 awesomemod: két hét még minimum szerintem. Meg bétatesztelni is szokták a fiúk, mielőtt nyilvános lesz. -
#11286 Tudom, hogy kérdezek időnként badarságokat, de sajnos még mindig nem sikerült megtanulnom a technikát. Sőt, még azt is elfelejtettem, amit régebben megmutattatok már. :((
Viszont mégis szeretném feltenni a Nemzedékeket, van valahol hozzá útmutató, technikai analfabéták számára? -
#11285 Ebben a percben ütöm a falba a fejem. Nem fogod elhinni...annyit kellett csinálni h innen : http://support.microsoft.com/kb/290301 leszedtem a Microsoft Office 2003 javítócsomagját. :DDD -
Coolfire #11284 Sikerült már a degenerationst feltenni?:) -
Coolfire #11283 Reggel óta ki-be rakosgatom:))) -
#11282 Tetszik az új kinézet! :) Picit a kurzorkövető zavar csak. :$ -
#11281 Leszedted a csillagokat? Pedig nekem pont tetszettek. -
#11280 a háttéren a simek már egészen jól néznek ki, bár a játkban is így néznéek ki
awesome mod mikor lesz szerintetek? -
#11279 alakul az oldal, látom :) -
#11278 Tudtok valami jó oldalt ahonnan házakat lehet letölteni?
előre is köszönöm -
Coolfire #11277 Rakjak képeket a nevek mellé?Vagy ne csicsázzam agyon?:) -
#11276 Néger babákat sárga pelenkában :D :D :D :D ááá csak poénkodok, felőlem maradhatnak, ha a többség úgy akarja, még én leszek a bűnbak. :P -
Coolfire #11275 Mit szórjon?:) -
#11274 Én évszakokat akarok elsősorban... remélem az nem marad ki. Bár érdekes lesz majd megoldani nekik h. az egész város behavazódjon...
Amúgy nagyon jó itt ez a play with life kiírás, csak a csillagot szóró kurzor idegesít picit, de ne is figyeljtek rám, csak feleslegesen fecsegek :D -
Coolfire #11273 Nekem is tetszett-mint itt sokunknak-az "üzletelés".Én is remélem nem marad ki.:) -
Flora2 #11272 Nincs lehetőség boltot üzemeltetni az AMB-ban úgy, mint az OFB-ban. A pénztárgép, a polcok arra vannak, hogy vevőként bemehess valahova (pl. bizományi bolt, gyorsbüfé). Ha megveszed a telket, akkor se te kereskedsz és nem leszel eladó, csak tulaj, aki heti egyszer megkapja a hasznot és építésmódban átrendezheted az üzletet.
A munkagépek se jók ilyen szempontból, mert amit gyártasz rajta (pl. szobrok) azt vagy magadnak megtartod, vagy elpasszolod személytelenül (rákattint, Elad), de nem adhatod el konkrétan bizonyos simeknek.
A GEN legalább most lehetővé teszi, hogy ajándékként odaadjuk, de az se kereskedés.
Szerintem egyébként lesz OFB típusú üzletelés. Ezt onnnan veszem, hogy játszottam a Medieval Simsszel, és abban a kereskedő tud eladni közvetlenül, legalábbis vannak interakciói és animációi erre (rátukmálás). Szerintem ha már ott megcsinálták ezeket, nem fogják veszni hagyni. -
Coolfire #11271 Akinek kilépked a launcher az frissítse az EADM-et és Origin beta lesz belőle.:)
Ezzel már nem lépked ki.Csak az updatekat nem találja.:)) -
#11270 Hű, az jó. :)
Amúgy jó lett ez a topik is. -
#11269 a projekt neve meg az Unleashed volt :D az első részből elszedve. 0 kreativitás :D -
Coolfire #11268 Majd ősszel valamikor. -
#11267 Mikor jelenik meg? -
Coolfire #11266 Nem hiszem,már borítója is van. -
Ironman2 #11265 Miért kellett ugyanazt a cimet adni az állatos kiegészítőnek,mint a 2-ben? Vagy ez még promó? -
#11264 Ó, most nézem ide is varázsoltál csillagokat. Már ezért érdemes ide jönni. -
Coolfire #11263 Nem tudom,annyira nem játszottam vele.Azt tudom,hogy meg lehet venni a közösségi telkeket,meg ilyesmi,de a többit passzolom. -
#11262 Ambitionsban nincs olyan lehetőség h. boltos légy? Eladó vagy ilyesmi?-én még nem próbáltam ,ezért kérdezem. Hiszen ott a pénztár, a polcok, meg a feltaláló munkapad is. Szerinten ez akar lenni az OFB remakeje. -
#11261 Ha csak a következőt fogom felrakni, akkor is működni fog szerintetek? -
Coolfire #11260 Én megvárom a többihez a patchet,addig nem erőltetem.