44549

no-warez.gif
  • Ironman2
    DDD.Alakulgat.Amugy ajánlok neked egy oldalt:

http://www.dynamicdrive.com/style/
  • Ironman2
    De kellenek az uninstallhoz,nem? De lehet hogy tévedek
  • Mike at home
    igazából mind törölhető
    ezek nem kellenek
    csak egyes programok oda nyitják ki a dolgaikat, de aztán már nem törlik

nekem még 2006-os mappáim is vannak
  • Mike at home
  • Svenson
    Az rám is rám férne. Köszi.
  • Ironman2
    Sajátgép menü-mappa beállitásai-nézet-és rejtett mappák megjelenitése opcio.utánna C:/Program Files/Installshield Installation Information mappában van egy csomo sorszámos könyvtár.Azokat kell megkeresni,amikben van külön verziószámos könyvtár,és azt kell kitörölni mindegyikben.De csak azokat,mást ne!
  • Ironman2
    Nem azt.Be kell állitani először hogy látszodjanak a rejtett mappák,és utánna az Installshield informations mappában kell törölgetni a verzioszámos könyvtárakat.Nekem 1 gb-t szabaditott fel igy
  • Svenson
    A másik topikban nézd meg a 780-at! Joschka hsz-ét!
  • Svenson
    Nem erre adott ötletet Joschka? Azt most nem tudom, melyikben olvastam.
  • Ildooka
    Valaki leírná h pontosan melyik patch mappákat kell törölni,hogy helyet szabadítsak a C-n?
  • Mike at home
    óh elkövettem megint azt a hibát, hogy sims2 képeket nézegettem, eh

mikor lesz a 3 ilyen, soha :(

(pl, rámnéz és látszik, hogy rühell kertészkedni, egész el van keseredve, ilyen sosem lesz már a 3-ban)
  • Flora2
    Eltűnt az offtopic link?
  • Flora2
    awesomemod: két hét még minimum szerintem. Meg bétatesztelni is szokták a fiúk, mielőtt nyilvános lesz.
  • Svenson
    Tudom, hogy kérdezek időnként badarságokat, de sajnos még mindig nem sikerült megtanulnom a technikát. Sőt, még azt is elfelejtettem, amit régebben megmutattatok már. :((

Viszont mégis szeretném feltenni a Nemzedékeket, van valahol hozzá útmutató, technikai analfabéták számára?
  • Ildooka
    Ebben a percben ütöm a falba a fejem. Nem fogod elhinni...annyit kellett csinálni h innen : http://support.microsoft.com/kb/290301 leszedtem a Microsoft Office 2003 javítócsomagját. :DDD
  • Coolfire
    Sikerült már a degenerationst feltenni?:)
  • Coolfire
    Reggel óta ki-be rakosgatom:)))
  • Ildooka
    Tetszik az új kinézet! :) Picit a kurzorkövető zavar csak. :$
  • Svenson
    Leszedted a csillagokat? Pedig nekem pont tetszettek.
  • Mike at home
    a háttéren a simek már egészen jól néznek ki, bár a játkban is így néznéek ki

awesome mod mikor lesz szerintetek?
  • Mike at home
    alakul az oldal, látom :)
  • dani71
    Tudtok valami jó oldalt ahonnan házakat lehet letölteni?
    előre is köszönöm
  • Coolfire
    Rakjak képeket a nevek mellé?Vagy ne csicsázzam agyon?:)
  • lucifer9393
    Néger babákat sárga pelenkában :D :D :D :D ááá csak poénkodok, felőlem maradhatnak, ha a többség úgy akarja, még én leszek a bűnbak. :P
  • Coolfire
    Mit szórjon?:)
  • lucifer9393
    Én évszakokat akarok elsősorban... remélem az nem marad ki. Bár érdekes lesz majd megoldani nekik h. az egész város behavazódjon...

Amúgy nagyon jó itt ez a play with life kiírás, csak a csillagot szóró kurzor idegesít picit, de ne is figyeljtek rám, csak feleslegesen fecsegek :D
  • Coolfire
    Nekem is tetszett-mint itt sokunknak-az "üzletelés".Én is remélem nem marad ki.:)
  • Flora2
    Nincs lehetőség boltot üzemeltetni az AMB-ban úgy, mint az OFB-ban. A pénztárgép, a polcok arra vannak, hogy vevőként bemehess valahova (pl. bizományi bolt, gyorsbüfé). Ha megveszed a telket, akkor se te kereskedsz és nem leszel eladó, csak tulaj, aki heti egyszer megkapja a hasznot és építésmódban átrendezheted az üzletet.

A munkagépek se jók ilyen szempontból, mert amit gyártasz rajta (pl. szobrok) azt vagy magadnak megtartod, vagy elpasszolod személytelenül (rákattint, Elad), de nem adhatod el konkrétan bizonyos simeknek.
    A GEN legalább most lehetővé teszi, hogy ajándékként odaadjuk, de az se kereskedés.

Szerintem egyébként lesz OFB típusú üzletelés. Ezt onnnan veszem, hogy játszottam a Medieval Simsszel, és abban a kereskedő tud eladni közvetlenül, legalábbis vannak interakciói és animációi erre (rátukmálás). Szerintem ha már ott megcsinálták ezeket, nem fogják veszni hagyni.
  • Coolfire
    Akinek kilépked a launcher az frissítse az EADM-et és Origin beta lesz belőle.:)
    Ezzel már nem lépked ki.Csak az updatekat nem találja.:))
  • Svenson
    Hű, az jó. :)

Amúgy jó lett ez a topik is.
  • lucifer9393
    a projekt neve meg az Unleashed volt :D az első részből elszedve. 0 kreativitás :D
  • Coolfire
    Majd ősszel valamikor.
  • Svenson
    Mikor jelenik meg?
  • Coolfire
    Nem hiszem,már borítója is van.
  • Ironman2
    Miért kellett ugyanazt a cimet adni az állatos kiegészítőnek,mint a 2-ben? Vagy ez még promó?
  • Svenson
    Ó, most nézem ide is varázsoltál csillagokat. Már ezért érdemes ide jönni.
  • Coolfire
    Nem tudom,annyira nem játszottam vele.Azt tudom,hogy meg lehet venni a közösségi telkeket,meg ilyesmi,de a többit passzolom.
  • lucifer9393
    Ambitionsban nincs olyan lehetőség h. boltos légy? Eladó vagy ilyesmi?-én még nem próbáltam ,ezért kérdezem. Hiszen ott a pénztár, a polcok, meg a feltaláló munkapad is. Szerinten ez akar lenni az OFB remakeje.
  • Svenson
    Ha csak a következőt fogom felrakni, akkor is működni fog szerintetek?
  • Coolfire
    Én megvárom a többihez a patchet,addig nem erőltetem.