Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
hogy tudok bele halat telepíteni? egyiket sem engedi beletenni
vagy majd lesz benne hal magától?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nemtom miért lettek ilyen sötétek a képek :S a játékban nem sötét a kép
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
sok minden nem meglepõ számomra, mert már tudom az infókból. 😄
Kénytelen voltam tudni 😊)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Vicces...
Þór vígi þessi rúnar
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
én házikormól, meg családomról még nem vótkép
tudtátok amúgy, hogy a lámpák szinét lehet módosítani, meg fényerejét is😮
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Na mindegy, most már megvárom a nyöszörgéssel a final verziót, remélem, ott majd javítható lesz...
Én a gyengébb minõségû terményekkel szoktam. De volt már, hogy hallal. 😄
Þór vígi þessi rúnar
Meg jó a csalizás. Alma csalira megy a csele, cselére a piranha és piranhara a robot hal, biztos ezért sikerült almaval 488 kg-s robothalat kifogni.
Amúgy a kampechal kivételével már én is kifogtam mindent, csupán annyi a kínom, hogy a TV-be beleégett a horgászcsatorna, rongyosra olvastam az összes horgászkönyvet (a többszöri olvasásra), de a vörös hering csalija az továbbra sincs feltüntetve, persze ennek ellenére tudok fogni, bármivel.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Hmmm...akkor letáborozok mellette... 😄
Thx az infót.
Edit: akkor rossz helyre kattintottam szerintem! köszi, hogy utánnanéztél.
Þór vígi þessi rúnar
(nem mondhatod hogy nem néztem utána😊))
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Mind1. Majd csak meglesz. A temetõben vámpírhal van... 😞
Viszont cuki, hogy kifogtam egy 850 kilós robothalat a pecabotommal. 😄
Þór vígi þessi rúnar
Orömömre szolgálna, ha NEM reagálnátok a barmokra!
elég nekem õket kitörölgetni
Köszönöm, hg
nem tartozik ide, nem kell rá reagálni
aki reagál, azé is megy a levesbe
Amúgy érdekes.. amikor a fõmenübõl belépek a családomba szól a zene a rádióból, aztán amikor kikapcsolom, és újra be, nem. És utána mind addig nem szól, amíg el nem mentem a játékot, ki nem lépek a fõmenübe, és vissza a családba. :S
Ki van maxolva a peca skill, gondoltam szólok. De ezek valahogy hiányoznak.
A KAMPECHAL lakóhelye továbbra is érdekelne. 😄
Þór vígi þessi rúnar
Más, milyen csalik kellenek ezekhez:
Cselle,
Szivárványos pisztráng,
Vörös hering,
Tragikus bohóchal.
Elõre is köszi a segítséget!
Þór vígi þessi rúnar