Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma egész délelött a tv-t szerelte, hogy több csatorna legyen, délután meg kertészkedett, el is ment minden ideje
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
odamentem hozzá de semmi opció
szgépben sincs semmi
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
mind1 hamarosan úgyis meghal 😄 84napos eddig 😄 reméljük halála után jó lesz minden 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
dógzoni kell
nekem a srác 500at keres óránként(10es Rendõr)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Hogyan lehet a kertészeti tudást fejleszteni? Ültetni nem tudok, könyvet nem találtam, kertészeti szakboltot sem!
Szóval?
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Nekem valami 4-5 kg-s (a kezdeti idõkbõl) fekete aranyhal úszkál benne
Mondjuk azt kicsit abszurdnak tartom, hogy romlott étellel (amolyan komposzt stílusban) nem lehet trágyázni. Sült lazac, hasábburgonyával, meg homár, attól nõ a szõlõ, ami mellesleg elég érdekes alakú.
Apropó. Egy fura hibába futottam bele:
A sim-em barátnõjét látogattam meg, de pont akkor mikor annak a lakásán elromlott valamelyik vizes blokk, nos akkor hívtam el a fürdõszobából.
Elmaradt a dühöngés, hogy jaj mér romlott el az a sz*r, igen ám, de így most nem írja ki, hogy melyik szerelvény a hibás, csak ömlik a víz folyamatosan, megállíthatatlanul. Nem lehet sem szerelõt hívni, sem megjavítani, és hiába fejlesztettem õket törhetetlenné, a víz folyása nem állt meg.
Most kiléptem, remélem elmúlik betöltésre... vagy eladással javítható max, mert ha nem... az érdekes lesz.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Vicces. 😄
Þór vígi þessi rúnar
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
DE! Én piranhat telepítettem egy tóba, azonban minden más kidöglött belõle és csak piranha volt benne. Nem tudom, ha telepítek mellé még, akkor mi lesz.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Þór vígi þessi rúnar
Nekem már vagy 30 gyümölcs porosodik a frigóban.
Þór vígi þessi rúnar
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!