Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem igazán, elsõvel gecisokat játszottam, másodikkal már annyira nem, de abban akkorse ment ilyen gyorsan 😄
Fenrir
Ezt hogyan csináltad? Erre még nem jöttem rá, már azóta minden megvolt csak az esküvõ nem 😊

A halál csupán a kezdet...

Új vagy a sims világban?😄

na én tegnap kezdtem játszani, de fura volt, hogy két nap alatt a 0-ról induló kapcsolatból feleségül is vettem a munkatársam 😄
Klassz, remélem mûködik...
Kösz,jó tudni.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Igen,biztos

Carlos
Valószínû!

8 kieg: 7.500 darabja: 60 rongy, plussz alap. 72-75K.

Þór vígi þessi rúnar

Akkor amikor mestertolvaj hivatást leceréltem,azért volt annyi betörésem?

Csak 8 kieg volt...a stuffokat ne számold(egy kalap szamócát sem érnek).

Túlzás de az igaz hogy sok pénzbe van...

Carlos
Én csak azért nem veszem meg a sims 3-at, mert elõreláthatólag kábé szerintem megint vagy 20 kieg lesz. Annyira meg nincs pénz...

Þór vígi þessi rúnar

Én is,ez a kép a WARG cuccba volt csomizva.😊

De,mondjuk a WARG-tól a clonedvd-t vártam volna.De lehet Itwins v. Procyon is,nekem mindegy.😊)

A végtelenségig nõhet a fizud ha jól tudom

Blinkye
Kapom folyamatosan a fizu emelést.. már 940 dolcsit kapok óránként... bár már jó ideje nemzetközi szuperkém a fazon.

3Ds MAX :)

offkorzreg
én mindnen játékom után kiveszem a mentést vagyis csinálok egy másolat így nemérhet nagyon nagy meglepi

Igen,ha kilépsz betörnek hozzád.

Én kihagyom pedig elõzõleg minden egyes széria darabját megvettem jó, néhányat kihagyva.... de már nincs pénz<#idiota>

Nem tudom,de nem kell hozzá, a Razor crackfix,DT etc...szépen elmegy magának.

Egyébként ilyen is ban a kalózöbölben:
Sims 3.from RELOADED to RAZOR release patch GTI

Carlos
Ehhh...fura dolog történt. Elértem a bûnszervezet legmagasabb fokát (Gonoszság Császára). Mivel nem jöttem rá, hogy mi a reward ezért felmondtam. Még aznap este ketten törtek be a házamba. 😊))
Érdekes...tanúlságos...

Þór vígi þessi rúnar

akyyy
javít valanmit?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

A talált dolgokat hol lehet eladni? Pl. találtam egy pár meteoritot, de nem tudom eladni õket.

Remélem nem volt még:

Mûködõ patch,crack.

már a képre gondolok, nem arra, hogy elveszett a cuccod...

hûûû...ez nagyon jó

gózöm sincs én csak kocogni mentem és +láttam ezeket... pedig pont akkor gyûlt ki az 500 km... :@ és hosszab életem lett... beszarás

Guitar hero fan :)

Carlos
Mibajuk a medúzákkal?

Þór vígi þessi rúnar

lol 5. generációmat gyûrtem és elveszett a mentésem teljesen.... :@:@

de legalább +tudtam h a simsben is van máv:

Guitar hero fan :)

Kávéfõzõ!
LeWyTy
<#hehe><#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

jaaa. 😄D tényleg :S 😄
edikee
kávés gép 😄

Carlos
Tudom. Ez már nekem is megvan/volt. Jó móka. Felhúztam pár cucc értékét. De a zenélõ széktõl hülyét kaptam úgyhogy visszacsináltam. 😄

Þór vígi þessi rúnar

épp most linkeltem be egy képet. ez a tudós karrier jutalma. 😊

Amúgy alatta lévõ szöveget elolvastam, és azt írta, hogy egy laptopot változtatott át, és azért olyan. 😄
Carlos
Pontosan éjfél és négy között, vagy amig ki nem fogod azt az 5-öt ami van a pocsojában.
Minden este megújul.

Valakinek vannak infói a munka jutalmakról? (ha eléred a 10-es szintet mit kapsz). Mert a bûnözõ szakmában elértem a tetejét én vagyok a Don, de nem jöttem rá a jutalomra.

Þór vígi þessi rúnar

Szerintetek ezen a képen:

Ott az a piros doboz a konyha bolton mi lehet? Gyûjtõi doboz? :S Jó lenne 😊
Megtudod változtatni a tipegõk öltözékét is, haját is, csak a tipegõvel kell rákattintanod a tükörre, és az öltözõszekrényre, és nem a szülõvel. 😊
Úgy nem játszottam vele. Annyit csináltam, hogy megnéztem mennyi a max élet. Aztán mégse kellett, túl hosszúnak tûnt. 😊 Egyébként végig 190 napos volt. Úgyhogy ez se lehet a baj. :| Majd csak rá jövünk. Most elmentettem, és csináltam egy új játékot.

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Mike at home
wow, egész jó haj

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

én nem találtam ilyesmit <#szomoru1>

V43 1105
Esetleg ha megnõnek a tükörnél nincs erre lehetõség?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hm... ez a gyerekes kép eszembe juttatta, hogy az én 3asikreim milyen rondák volták haj nélkül, lányok .... :S ... és nem tudtam beállítani más frizkót. tudja valaki hol lehet? mert ótvarul áll egy kislánynak a kopaszság.

V43 1105

Apuci és az Õ szemefénye <#gonosz1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

tommygear
oksa köszi
Nem tudom hogy a magyar verzióban hogy hivják, mert én az angol verzióval játszom ( nem szeretek egy játéknál se magyar fordítással játszani), ott deathfish-nek hívják(talán az a kampechal a magyar verzióban), a legmagasabb szintû hal a játékban, a temetõben lehet kifogni csali nélkül 10-es horgász skill mellett, csalival pedig angelfish ( talán angyalhal a magyar verzióban), annak a csalija pedig a catfish ( macskahal talán, én nem tudom), annak a csalija pedig sajt. Ja és csak éjszaka 1 után lehet kifogni a temetõben lévõ halat, a többi halat ne a temetõbe keresd, inkább a parkban.
tommygear
most ugye a játék számolja hogy hány követ meg magot meg mittomén mit gyûjtöttem össze... namost ha az összes magot meg követ összegyûjtöm 1 emberrel akkor pl egy másik családtag mondjuk a gyereke késõbb nem szedheti össsze majd ezeket?
tommygear
és mi az a másik hozzávaló?
Azért nem hal még meg nálad szerintem, mert egyszer beállítottad 900 napra az öregedést, ilyenkor azok a napok is hozzáadodnak ahány napot úgy élt a sim.