44549
-
#11379 Szerintem ez a játék memória és processzorfüggő.
Ezekből kellene minél több és erősebb. -
Ironman2 #11378 Kevés vagy te ahhoz! Hozzál még 2 embert! -
#11377 A tűzoltó meló, az nálam is kínszenvedés, pedig nem is max grafikán megy a játék. :)
Nekem is csak 2 gigám van, de nem tudom, hogy melyik a fontosabb?! :) -
#11376 Mit lehet azzal kezdeni, hogy ha mozgok a városban, nagyon nehézkesen tölti be a objektumokat, majd a textúrákat
fickót elküldtem tűzoltónak, de az ide-oda ugrálás vmi kínsznevedés
van 2 giga ramom, inkább kellen 4?
vagy a grafkártyán legyen több ram? -
#11375 megverlek :) -
Ironman2 #11374 Nekem semmi bajom nem volt a zenével,kellemesen lágyan szólt -
#11373 thanks! -
Coolfire #11372 Jó,le lesz véve 0-ra a zene:)Ergo,aki nem akarja nem hallgatja.:) -
#11371 Ezzel csak az a baj, hogy ha elkezdesz játszani a másolatokkal, kiderül, hogy valójában azok már nem egy család. Csak ismerősök és barátok. Legalábbis nekem nem mutatja a családi kapcsolatokat. -
#11370 van már ehhez vmilyen package nézegető program? vmivel felkerült némi szemét, amit random felpakol az npc simekre, de a ruhatárból nem engedi kitörölni -
Ironman2 #11369 Na megjött a Simsocial a Facebookon! -
Ironman2 #11368 Ezért ajánlottam Coolfire-t! -
DoraRuzyn #11367 Rendben, köszönöm szépen a segítséget! :) -
#11366 Nos, hát egy másolatot mindenképp be tudsz menteni a katalógusba...
-
#11365 simán ugyanúgy bepakolhatod őket házastól minendestől, szerintem, mikor költözteted ki, megkérdezi tőled h. otthonostól? mingyárt belemegyek, megnézem a kedvedért...még nem próbáltam, de láttam ilyen opciót. -
DoraRuzyn #11364 Igen, az megvan, de ott csak azokat engedi tárolni, akiket az elején létrehoztam...viszont nekem az kellene, hogy az egész családot át tudjam telepíteni, mivel már születtek gyerekek is, de azokat nem látom a városszerkesztőben. -
Ármány #11363 Városszerkesztő módban van "háztároló" -
DoraRuzyn #11362 De tudtommal a Sims 3-ban nincs háztároló, vagy van? -
Gné Era #11361 ez de jó lett..gratulálok..nekem nagyon tetszik..zenével mindennel együtt..:)) már megérte az új házigazdára szavazni:)DD -
#11360 beteszed házastól mindenestől a háztárolóba vagy mi annak a neve. A hátránya annyi, hogy minden kapcsolatuk megszakad az előző városból... -
DoraRuzyn #11359 Hogyan lehet(ha lehet)egy családot másik városba importálni? -
#11358 Nekem sikerült, igazi gyerek lett bár jobban örültem volna, ha megmarad ilyen valaminek,mert legalább lehetett ugráltatni kajáért. -
Ironman2 #11357 Gondoltam. -
#11356 szerinted? pénzért természetesen -
Ironman2 #11355 Kiváncsi leszek hogy a cuccokat hogyan árulják majd hozzá,Szerintem ez is ilyen Farmville szerü lesz.Egy a jó,hogy végre online -
#11354 avagy hogyan süssük el a sims1-et újra
nyomorult rókabőrgyár EA
semmi máshoz nem értenek -
Ironman2 #11353
Hát ez király lesz! Facebookon randizunk majd a Simekkel -
Ironman2 #11352
Szabad fordításban -
Ironman2 #11351
Az EA hozza a világ legnépszerűbb Life szimulációs játék a világ legnagyobb Social Network
Redwood City, Kalifornia - (BUSINESS WIRE) - Játék a barátokkal, játék az élet, játszani The Sims TM a Facebook! Az EA Play Label az Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) ma bejelentette a The Sims Szociális , egy áttörő új játék, hogy hozza a világ egyik legnépszerűbb játék franchise a Facebookra, a világ legnagyobb szociális hálózat. The Sims Szociális felkéri emberek játszanak élettel egy teljesen új módon minden játékos egyedi és kreatív elemeit a The Sims és szállít intuitív szórakozás élményét a több mint 500 millió ember a Facebook-on. Indítása világszerte a Facebook-on ezen a nyáron öt nyelven, a The Sims Szociális lehetővé teszi a játékosok bármikor, bárhol, hogy hozzon létre a Sim (karakter egyedi The Sims ), épít egy agglegény pad vagy álom ház, külső barátságok és a románc, és izgalmas kalandok - mindegyik a Facebook barátok.
Az EA azt is bejelentette, a következő kiadás a mobil társ app The Sims Társadalmi . Létrehozta a jelenlegi generációs okos telefonok, a The Sims Szociális mobil alkalmazás lehetővé teszi a játékosoknak, hogy részt vegyenek a Sim útközben, ügyelve azok kívánságait és igényeit, miközben távol számítógépükre.
"Csakúgy, mint te meg én, a The Sims most a Facebook-on, "mondta Jeff Karp, ügyvezető alelnöke Play címke. "Az EA kitalált emberek szimulációs játékok a The Sims . Az elmúlt évtizedben, a The Sims eladta meghaladja a 140 millió egységet, és szült egy aktív rajongói közösség nőtte ki magát a milliók. Ezek a rajongók mind lelkes, szenvedélyes egyén él meg álmaikat, kalandok és a fantázia, és kifejezik a kreativitást. Mivel a The Sims mozog a Facebookra, hogy személyiségük keresztül ragyog, mint valaha. A játék él, csupa a humor, romantika, bajt és a kreativitás, hogy csak a The Sims tud biztosítani. "
A The Sims Szociális a betetőzése közötti szoros együttműködést sok tehetséges ember a The Sims és Playfish stúdiók, kihasználva több mint 10 éve a The Sims a munkahelyek rendkívül népszerű és vonzó tapasztalatok mély szakértelemmel szociális játék.
John kereső, általános igazgatója Playfish londoni Studio mondta: "Ez az első eset, hogy ilyen értelmes szórakozási ingatlan jön a Facebookra. Büszkék vagyunk arra, hogy mi a legjobb együttes a szociális játék design a legjobb a The Sims franchise. The Sims született, hogy a szociális, és most már teljesíteni ezt. Ez a játék új mércét állít a minőség és a szórakozás a Facebook platform, valamint a mobil társ app ülés mellett, a The Sims rajongók élvezhetik játék az élet bárhol, bármikor. "
" A The Sims Szociális egy nagy mellett a Facebook Platform, mivel előírja egy másik szórakoztató módon, hogy az emberek kapcsolatba barátaikkal a benne rejlő társadalmi app, "mondta Katie Mitic, igazgató platform és a mobil marketing, a Facebook. "Mi a szociális offline kell a szociális online, és a The Sims Szociális hoz néhány mindennapi interakciók van a világban rá vele a Sims környezetben. "
A mágia a The Sims társadalmi van a kiszámíthatatlanság a Sims "személyiségét. Sims olyan kis virtuális emberek saját karaktereket és törekvéseit - ők is vannak barátaim. A The Sims Szociális , játékos párbeszédet folytat minden szempontból a sim társadalmi életét a heves érzelmeket az első csók a hibátlan végrehajtása egy vidám tréfa. Játszik az édes élet napos oldalát, a The Sims Szociális lesz játékosok segítik a szomszédok, az épület barátságok, a szerelem, csók, vagy akár hogy woohoo. Azok, akik jobban érdekli felkavarjuk bajban lehet húzni csínyek vagy szabotázs barátok, pisilni a szomszéd füves válik Heartbreaker, vagy akár egy nőcsábász. Mivel a játékosok személyisége átjön, a Sims "magatartás vadul változatos így a The Sims Szociális él, mint egyetlen más játék sem.
Mivel a Facebook-on azt jelenti, hogy a játékosok kapcsolatba tényleges barátaival a játékon belül, hogy megosszák az általuk létrehozott és kalandok, és még kalandba keverednek, azok Sims.
Ha többet szeretne megtudni a The Sims Szociális bevezetése előtt, kérjük, látogasson el a játék Facebook oldal a www.facebook.com / TheSimsSocial , http://www.facebook.com/ vagy kövesse a játék www.twitter.com / TheSimsSocial .
A The Sims
A The Sims ™ franchise, a korszakalkotó játék sorozat, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy hozzon létre és él egy virtuális, szimulált élet a számítógépen ünnepelte fennállásának tíz éves évfordulóját 2010-ben egy lenyűgöző több mint 125 millió darabot adtak el az elindítása óta eltelt 2000 februárjában. Most lefordították 22 különböző nyelven és 60 különböző országban, a The Sims sorozat hamar egyetemes játék és kulturális jelenség. Óta június 2009 elindítását, a The Sims 3 már eladott több mint 10 millió példányban kelt el világszerte több platformon, és a # 1 legkelendőbb PC-címet 2009-ben Észak-Amerikában és Európában. Fan intenzitása bizonyítéka keresztül közel 250 millióan töltötték le a játékos létrehozott tartalom, többek közt: The Sims karakterek, házak, történetek és így tovább. The Sims 3 közösségi oldal, www.thesims3.com üdvözli hét millió egyedi látogató havonta, kezeli több mint 240 tartalom letöltés minden percben és több mint 3,5 millió feltöltések tettek eddig, köztük 11 film minden órában. The Sims 3 YouTube-csatorna a top 10 legtöbbet megtekintett szponzorált csatorna minden idők több mint 45 millió videót néz. . The Sims 3 lehetővé teszi, hogy bárki is játszani, mint amennyit szeretnének, hogy a játékos inkább a házakat terveznek, mint építője, hozzon létre pillanatok, mint egy mesemondó, a csintalan, mint egy kísérletet, vagy eleget élettartam kíván, mint tanul. Látogassa meg a The Sims 3 hivatalos honlapon, hogy mi a játékos létre a www.TheSims3.com , vagy a hivatalos YouTube-csatorna a The Sims a http://www.youtube.com/user/TheSims . Csatlakozz a The Sims 3 Facebook vagy a Twitter közösségek www.facebook.com/thesims3 és www.twitter.com/thesims3 . -
Ironman2 #11350 Csak szólok:a facebookon beindul a SimsSocial ujra!
http://www.facebook.com/TheSimsSocial
Nem tudom milyen lesz,de állitólag már ment egyszer valahol.Aki tud róla valamit irja meg.Annyit tudok hogy 2d-s játék lesz -
#11349 Én is tudok netezni néha a munkahelyemen (mint a mellékelt ábra mutatja). De nekem nincs itt hangfalam, így a zenét nem hallom. -
#11348 Pontosan így van. -
Ironman2 #11347 Szerintem reálisabb megoldás lenne egy kapcsoló a bannerban.Alapból ki lenne kapcsolva a zene,de aki akarja az be is kapcsolhatja magának.Talán meg lehetne oldani ezt. -
Ironman2 #11346 Azt nem tudtam -
#11345 Nem az a baj, hanem az, hogy a zenét le is kell töltse, s azzal a nettel ami ott van, az nem valami gyors...:) -
Ironman2 #11344 Windowsban van hangerőcsúszka,és ott van egy mute kapcsoló,ami kikapcsolja a hangot. -
Flora2 #11343 Én el is mentem. :P Nyugi, a melómat elvégzem mellette. -
#11342 Sajnos melóhelyen nekem is használhatatlan. A zenét mindenképp alapból ki kellene kapcsolni. -
Ironman2 #11341 Elmennék szivesen olyan munkahelyre ahol lehet fórumozni meló közben -
Flora2 #11340 Én most ünneprontó savanyújóskának fogok számítani, de ezen az oldalon annyi lett már a csicsamicsa, hogy nem találom már szinte rajta a hozzászólásokat. No offense, Coolfire!
A zenéről is azt gondolom, hogy gondoljatok azokra, akik a munkahelyükön kattintanak ide az oldalra.