44549

no-warez.gif
  • Ironman2
    Tök jó! Végül is 3in1! Megvan oldva a spoilerezés,meg a moderálás is,ha ilyen halványak a kommentek+
  • Mike
    ha valami elbazsódik, nem szabad menteni, mertt menti azt is
  • Gyocsika
    Azt én már korábban megcsináltam. Ez teljesen új játék, minden.
  • Ironman2
    Jol van.Majd holnapra kivilágosodik a topikban is.DDD

Amugy a régi mentéssel már nem müködik rendesen a játék,ezért vannak ezek a hibák.Joschka bátyánk irt erre egy zseniális megoldást:

Szevasztok!

Látom, másoknak is gondjai vannnak az új kieggel nem csak nekem. Az a helyzet, hogy alaposan máshogy csinálták meg a játékot megint. Akinek nyökögve tölti be a játékot (vagyis jó sokára!!!!) és rohadt lassan megy a játék is, az csinálja a következőket: (Nálam már müxik minden, igaz néha történnek apró malőrök, de már működik a játék.)

A régi mentésekkel az új kieg nem működik normálisan!!!!!!!!!!

1. Indíts el a játékot és lépj be arra a telekre, amelyiken a simjeiddel játszani szoktál. Ha több telek is van, akkor majd azokkal is csináld meg az alábbi műveleteket. Csak ha még nem csináltad meg ezt velük...
    2. A játék menüben menj be a 'Város szerkesztése' ablakba.
    3. Kattints a telekre és válaszd a 'Megosztás' opciót, majd exportáld ki mind a telkedet, telkjeidet és a simeket is külön.
    4. Ha mindez meg van akkor lépj ki a játékból és nyisd meg a játék mentési mappáját: c:/user/dokumentumok/electronic arts/the sims 3/Exports
    5. Az exports mappába került -és az általad megadott nevű - telkeket és simeket most másold át a gépedre egy biztos helyre.
    6. A 'Custom Music' és a DCBackup' mappa kivételével töröld ki az összes fájlt és mappát a 'The Sims 3' mappából.
    7. A törlés után indíts el a játékot egészen a főmenüig, majd lépj ki a játékból.(Nyugi a játék a mentési mappában most így újra létre fogja majd hozni az előzőleg törölt fájlokat! de már az új kieg kívánalmai szerint!!!!)
    A biztos helyre eltett telkeket és simeket most telepítsd be a játékodba a Launcherrel.
    8. Akkor mos már megpróbálhatod a játékot.

Nálam kicsit gyorsabb lett a betöltés, mint ami a Szabadtéri kalandok cuccosnál volt, és a játék normális sebességgel megy, még a szinte "csutka" beállításoknál is!
    Remélem, hogy tudtam sokaknak segíteni!
  • Gyocsika
    Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy a 3 fős családban a gyerek arcképe eltűnt, csak a kis zöld négyzet van meg, és semmi interakciót nem fogad el. A gyerek látszik, meg minden, de nem tudok csinálni vele semmmit. :S Kiléptem a játékból, újból beléptem de semmi.
  • Svenson
    Hát ha jó interakciók vannak benne, akkor jó.
  • Ironman2
    Nem sokminden,csak több interakció lett benne
  • Svenson
  • Svenson
    Amúgy a Generációkban mi volna a lényeg? Nekem egyelőre nem nagyon világos.
  • Ironman2
    okés,kis elefántom!
  • Svenson
    Igen, csak lassan tanulok, és gyorsan felejtek. A kéket direkt akartam kipróbálni, de nagyon sötét.
  • Ironman2
    Legalább tanulod a fortélyokat te is
    Amugy blue helyett white-ot irj!
  • Svenson
    Oké, csak jó lenne látni is, amit írunk.
  • Svenson
    Ó, ezt még soha nem mondta nekem senki.
  • Ironman2
    Ne offoljunk azért!
  • Ironman2
    Ott van a makro gomb,és meglátod a leirást hogyan lehet kiszinezni a feliratot
  • Svenson
    És neked hogyhogy színváltós?
  • Ironman2
    COOLFIRE! KÉRJÜK VISSZA A FEHÉR SZINEKET!
  • Ironman2
    Nekem fehér most
  • Ironman2
    Azért mert átváltotta a szinkódot a scriptben,vagy kivett belőle valamit.Én is ezt a scriptet használom az összes topikomban
  • Svenson
    Hát egy kicsit, ja. De mitől?
  • Ironman2
    Kicsit sötétek a kommentek! Rajtam nem fogsz ki!
  • Glinda7
    Ahá! Megtaláltam. Előbb valamiért nem láttam. :) Köszi! :D
  • lucifer9393
    Veszed készen, fástól, mindenestől :D
  • Glinda7
    Hali!

A Nemzedékek kiegészítővel elvileg lehet lombháza a gyerekeknek. Azt készen lehet venni, vagy csinálni kell valahogy?
  • Ironman2
    Mindegy,mert igy is lassu maradt nálam a betöltés,de most gyors amugy a játék.Szelektálni fogom a cuccokat
  • TomBond
    Nekem már az új kieg előtt is ilyen volt a betöltés.
  • Coolfire
    Megint elvesztem a szépségben:)?
  • Coolfire
    Csak még annyit tennék hozzá,hogy a The Sims 2000-ben saját kategóriát csinált,leszarva az rpg rts játékokat,már akkor több millió példányban kelt el(pedig akkor is volt már warez),és nem mellékes,az év játéka lett:
    Engem pölö rögtön megragadott.Hiába az izometrikus szar graf.,akkor is király volt.
    És ezek "újrafeldolgozásai" a mostaniak.
  • Ironman2
    Nem lesz kötelező irányitani.
  • lucifer9393
    egyedül azt nem értem, miért hagyják irányítani az állatokat...elveszti a realitását...
  • Ironman2
    "A kiegészítővel lehetőséged lesz az állatok bundája színének a
    megváltoztatására is: a természtestől egészen a nem túl hagyományosig
    (pl. piros kutya kék csíkokkal???) bármi elképzelhető.
    Játszadozhatsz a színekkel, variálhatsz az árnyékokkal, csak a
    képzeleted szab határt. Mint a Simeknél, az állatok viselkedésére is
    hatással lesz a számukra választott személyiségjegy.
    Ami talán a legfontosabb: különböző fajokat nem keresztezhetsz, vagyis
    nem lehet olyan kutyád, amelynek ló az anyja és macska az apja"
    mysims.hu

Még szerencse!
  • lucifer9393
    3 új fajjal gazdagodott ma a játékbeli családom ::D van egy gonosz kisfiu kepzeletbeli baráttal, az asszonynak volt egy legjobb barát robotja, csak időközben az asszonyt agyonb+szta az áram, most szellemként tengeti mindennapjait :D
  • Ironman2
    Ki kell dobni a dccache mappából azt a hülye dbc.enn fájlt,mert az lassitja be a töltést.Másik topikban már irtam róla.Az uj kiegészitő óta hozta létre,de minek?
  • Mike at home
    aha meg még mi kéne
    erre a nyomorultra költsek pénzt? :) nem
    írják meg jól
  • TomBond
    Nekem a játék sebességével nincs gondom, viszont van hogy 15 percig is tölt.
  • rage
    Akkor ha lejjebb vennéd a részletességet, sokkal gyorsabban futna
    De nem fut. A Sims mindig is procifüggő volt, illetve a sok tárgynak kéne egy rakat memória.

Ja, meg tudod mi tudna még nagyot dobni rajta ?
    Ha sokkal gyorsabban tudná betölteni a gép a kis letöltött filet, amiből van egy millió.

Na ehhez kellene egy SSD meghajtó.
    Megnézném azzal, hogy mennyivel lenne gyorsabb
  • Flora2
    Mi, mi, lemaradtam valami jó kis verekedésről?

Én is sokszor érzem már, hogy 2 GB RAM nem elég a Sims3-hoz. Abba bele se merek gondolni, mi lenne, ha felraknám rá még a Gen-t és a Pets-t is.
  • dani71
    honnan lehet jó kis házakat letölteni?
  • Mike
    hm, szerintem pont a textúra memória lehetne nagyobb, nem?