Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Ezen az oldalon vagyok hírszerkesztõ hónapok óta (hogy dicsekedjek egy kicsit 😄)
Szóval ezen az oldalon minden infók, megjelent kép rajta van 😊
Az infók eltérhetnek, hisz a játék változhat a végleges változatig. Vagyis már nem változhat.. na, de.. szóval értitek 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
A Bin könyvtár eljutott az agyamig 😄
.
.
.
Hogy tudom kikapcsolni a Növekedést?? vagy lentebb venni??
.
holtom állítani hogy miylen gyorsan nõjenek???
.
.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Én szerintem ezt a két verzót is õk szivárogtatták ki,hogy lásd milyen lesz a bolti<#idiota>#idiota>.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Hány választható város van a Reloaded verzióban? Nekem csak egyet kínál fel, valami Sunset Valley-t. (Asszem,de lusta vagyok újra megnézni)
A másik. Írták itt hogy fél nap alatt is össze lehet jönni valakivel. Na most én 3-4 játékbéli napja küszködök egy csajjal, de még mindig csak egymás kezének fogásáig jutottam. Béna vagyok? Lehet. Valami tipp? 😄
Válasz:A DRM megoldás amit az EA a játékhoz használ, a másolásvédelmet a lemez alapú eljárásról, mely minden játék alkalmával hitelesítést, és a lemeznek a meghajtóban való jelenlétét igényli; egyszeri, online hitelesítési eljárásra változtatja. A rendszer további elõnye, hogy lehetõvé teszi a játék könnyû használatát, nem szükséges hozzá lemez a meghajtóban.
Legfontosabb Jellemzõk:· A rendszer lehetõvé teszi, hogy öt számítógépen lehessen hitelesíteni a játékot egyetlen lemez megvásárlásával. Az EA Terméktámogatás rendelkezésre áll, ha további, garanciában vállalt hitelesítésre van szükség. Ez eseti alapon történik, és fel kell venni hozzá a kapcsolatot a Terméktámogatással. · A játékok hitelesítést nyernek egy gépre az elsõ telepítés és elindítás után.
· Mindnyájunkkal elõfordult már, hogy elvesztettünk vagy összekarcoltunk egy-egy lemezt, és így nem használhattunk egy már megvásárolt játékot, mivel a meghajtóban mûködõ lemeznek kellett lennie. Ezzel az új rendszerrel a játékosoknak már nem lesz szükségük a lemezre a játékhoz, hanem ehelyett egyszerûen megtarthatják azt biztonsági példányként újratelepítés esetére.
FAQ:
Q: Miért alkalmaz az EA másolásvédelmi ezközöket a PC játékoknál?A: DRM politikánk szükséges a gazdasági rendszerünk fenntartásához, ami biztosítja az anyagi hátteret játékaink kiadásához és készítõik ellátásához. Kalózkodás elleni védelemnélkül a játékfejlesztõk nem fektetnének pénzt többé a PC játékokba. Q: Mi a különbség a régi SecuROM™ PC -s hitelesítési rendszer és az új SecuROM™ online modell közt?
A: Az EA továbbra is a SecuROM™ technológiát használja játékai védelméhez, mint eddig. Két változás történt: · Elõször is, a játéklemezek hitelesítése fizikai formátumról online formátumúra változott, így többé nincs szükség a lemezre a játékhoz.· Másodszor pedig ezzel az új online hitelesítési módszerrel a felhasználók az internetre kapcsolódva hitelesíthetik a játékukat az alábbiakban leírtak szerint.
Q: Most hogyan fogja magát hitelesíteni a játék?
A: A játék hitelesítést nyer az elsõ installáció és futtatás után. Semmilyen személyes természetû információt nem rögzítünk a hitelesítési eljárás során. A felhasználók legfeljebb 5 számítógépen hitelesíthetik a játékokat.
Q: Kell-e ismét hitelesítenem a játékot, ha egyszer már elindítottam?
A: Új hitelesítésre csak akkor lesz szükség, ha jelentõs változtatás történt a PC hardverén, újra lett telepítve az operációs rendszer, vagy - egyes esetekben - operációs rendszerek jelentõsebb frissítésekor. Ugyanazon játék több telepítése ugyanarra a gépre nem számít bele a telepítési szám számítógépekre vonatkozó korlátozásába.
Q: Pontosan milyen változtatások miatt lehet szükség újrahitelesítésre? Lehetetlenség lenne pontos listát írni arról, hogy milyen változtatások után tekinti a rendszer a gépet új számítógépnek. Egy jelentõsebb frissítés, valamely fontosabb hardver-összetevõ cseréje már elég lehet a rendszernek, hogy új számítógépnek érzékelje gépünket.
Q: What happens when I’ve reached the maximum number of computers for my game and I need more? (Due to computer upgrades, theft, crashes, etc.)
A: Az EA Terméktámogatás rendelkezésre áll, ha további, garanciában vállalt hitelesítésre van szükség. Ez eseti alapon történik, és fel kell venni hozzá a kapcsolatot a Terméktámogatással. Továbbá az Electronic Arts várhatóan rendelkezésre bocsájt egy Hitelesítés Eltávolító ezközt, amivel mozgatni lehet új gépekre az aktivációkat. Miután ez az ezköz kiadásra kerül, a felhasználók szabadon kezelhetik hitelesítéseiket az általuk használt számítógépeken.
Q: Egynél több gépen is használhatom a játékot? És kell ehhez a lemez?
A: Akár öt számítógépen telepítheted és játszhatod a játékot, a játék lemezére egyiknél sem lesz szükség a használathoz. Számítógéped hitelesítést kap a játék telepítése és elsõ indítása után.
Q: Továbbra is tudok majd offline játszani?
A: Igen, természetesen a játék online hitelesítése után lehet internet nélkül (offline) játszani.
Q: Mennyiben érint engem, mint felhasználót, ha az EA úgy dönt, hogy leállítja a hitelesítõ szervereit?A: Jelenleg az EA-nak nincsenek ilyen irányú tervei. Ha esetleg mégis sor kerülne ilyesmire, kiadásra kerül egy patch, ami deaktiválja a DRM rendszert.
Q: Hogyan távolíthatom el a SecuROM™ -hoz tartozó fájlokat a számítógépemrõl?A: A SecuROM™ - mal kapcsolatos fájlok eltávolítását az alábbi instrukciók szerint lehet elvégezni. Letelepítés elõtt, minden egyéb háttérben futó programot be kell zárni.
Erre a linkre kattintva egy SecuROM™ eltávolító ezközt tölthetünk le.
http://www.securom.com/support/SecuROM_Uninstaller.zip
Kövesse a következõ lépéseket az eltávolításhoz:· Töltse le a ZIP fájlt· Bontsa ki a tartalmát egy átmeneti könyvtárba
· Indítsa el az alkalmazást és kövesse az instruciókat
Egy szövegablak fog megjelenni. A SecuROM™ eltávolításának megkezdéséhez nyomja meg a <Yes/Igen> gombot
(Az alkalmazás futtatásához gyõzõdjön meg, hogy rendszergazda jogokkal rendelkezik)
Vegye figyelembe, hogy ez az eltávolítási eljárás a SecuROM™ DRM hitelesítési információkat nem távolítja el a géprõl. Ezen információk eltávolítása elvesztett aktivációt eredményezhet, vagy megakadályozhatja az egyéb olyan szoftverek futását, amik SecuROM™ technológiát használnak. Ez az eltávolítási mûvelet lehetõvé teszi a SecuROM™ –mal kapcsolatos fájlok törlését, anélkül, hogy elvesznének a megvásárolt játékaktivációk.
A DRM licensz információk tárolják a használathoz szükséges felhasználói jogokat a DRM védelmet használó alkalmazásokhoz. A Licensz információk nem végrehajtható állományok. A SecuROM™ nem telepít, vagy módosít semmi más állományt, mint EXE, DLL, szolgáltatás, vagy csatolóprogram/driver. Csupán felhasználói jogokra vonatkozó információt tárol (pl: hány nap van hátra egy kipróbálható demó felhasználhatóságából) így a SecuROM™ végrehajthatja DRM funkcióját.
Vegye figyelembe, hogy egy SecuROM™ védelemmel ellátott alkalmazás minden egyes futtatásánál, a hozzá tartozó rendszerleíróadatbázis/registry bejegyzések és és fájlok újra a kijelölt helyükre kerülnek.
Ha több fehasználó is használja a számítógépen a SecuROM™ védelemmel ellátott alkalmazásokat, szükséges lehet, hogy ez az eltávolító ezköz, mindegyik felhasználói fiókból külön futtatva legyen.
Q: K: Mik az online hitelesítés elõnyei a lemezalapú rendszerrel szemben?
A: Az új rendszer azt jelenti, hogy a játékhoz nem kell a számítógépben lenni a játék lemezének. Egy lemez elvesztése immár nem akadályoz meg abban, hogy egy már telepített játékban örömünket leljük.
Q: Hogyan használhatom az adott játék online szolgáltatásait?A: The SecuROM™ DRM rendszer nem befolyásolja az online szolgáltatásokat, mint az online játék, vagy letölthetõ tartalom. Ezek használatához a játék regisztrációja szükséges, valamint belépés az EA felhsználói fiókba. Az online regisztrációhoz 13 éves vagy ennél idõsebb személyek jogosultak . Az EA ingyen bocsájtja rendelkezésre az online szolgáltatásokat a felhasználók részére, de csak egy hozzáférés jár egy játékpéldányhoz. Az online szolgáltatások igénybevételéhez szükséges továbbá az EA felhasználói szerzõdés elfogadása. Az Electronic Arts fenntartja a jogot az online szolgáltatások visszavonásához 30 nap bejelentési idõn belül.
Q: Miért használja az EA ezt az új hitelesítési technológiát?
A: E megoldás arra szolgál, hogy megvédje szoftvereinket a kalózkodással szemben. További elõnye, hogy több gépen is aktiválhatók a játékok anélkül, hogy annak használatához be kelljen tenni a lemezt a gépbe.
Szerintem amig megy a Reloaded addig nem érdemes patchelni meg hackelni. A DRM meg senkinek sem hiányzik. 😄
Þór vígi þessi rúnar
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Amúgy mondja már meg nekem valaki, hogy a RELOADED-nél van-e DRM.. - én úgy tudtam, hogy nincs benne semmi nyavalya.. és a DRM az nem a max. 5 gépre feltelepíthetõ cuccos-dolog? Köszi elõre is, aki szán egy kis idõt erre, hogy elmagyarázza nekem. 😄
3Ds MAX :)
Reloaded verzió ettõl még elindul, de vki tényleg mondja már meg mi NINCS benne? 😄
Kumiho #2179
Egyesíteni lehet háztartásokat, mint a második részben?
Csak mert az egyik tagot meg kívánom semmisíteni, helyette egy másikat beköltöztetni : D
Kumiho #2179
3Ds MAX :)
Más:
Képessé váltam húspogácsa és rostélyos ültetésére. 😄 Érdekes bokor lesz... 😊
Þór vígi þessi rúnar
A halál csupán a kezdet...