Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÜDv..

VAlaki segitsen már.. határidónaplot honnan lehet szerezni a játékban?? mert ez kellene hogy ne késsek el a találkozokról..

vagy egyáltalán ilyen hogy irodaszerek vehetõ valahol??
Devids Pro
moveObjects on nem mûködik?
3-ban még nem próbáltam, de sztem itt is kell lennie ilyennek.
tommygear
ték
tommygear
😄
Szépen kifejlõdött kis jószág! <#nyes>

na õ itt Ben

De legalább arrébb lehetne rakni vagy vmi, így most a szoba közepén van mert építettem egy új házat... 😄

ToCsEk
nekem is ez a gondom 😄😄😄😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

A hûtõt mért nem tudom eladni?😄 Azt írja h használatba van, pedig kivettem belõle mindent... vki tudja?:d

tommygear
hát az se nagyon van külön aranyhalra, csak egy pár halra az is
olvastál hal ételes szakácskönyvet?
tommygear
hát nem jövök rá sehogy :S fõzés skill maxon és sehol nem lehet aranyhalat sütni
meg más halat sem csak egy pár hal ételt pl lazac
megszületett a babám 😄 mingyá tolok képet róla

tommygear
grillen még nem próbáltam 😄
na majd most
Hát én meg nem mondom,honnan szerz be az alapanyagot,hûtõbõl,vagy inventoryból.Nem lehet,hogy grillen akarja elkészíteni?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

tommygear
de nekem az a vágya az egyik embernek hogy aranyhalat megsütni... betettem a hûtõbe az eszköztárból, fõzés szint 1 híjján maxon van és sehogyse tudom elérni
Szrintem is egy egy,most pedig új téma:álomvátást akarok!!!.😊

Én szusinak szoktam csinálni,de ettem már hallal töltött palacsintáát is.😊

Azt törölték.😊)

tommygear
am a kifogott halakat hogy lehet megenni?
tommygear
nehazudjmá még írtam is bele 1x 😄
<#eljen>
Most már van.Errõl teljesen megfeledkeztem<#lama>.

FZoleee
sokra megyünk a topikkal: " Az elsõ hozzászólást kizárólag a témanyitó teheti meg!"
Nem vagy egyedül,én már vagy 3 napja csináltam egy warez fórumot(törölték),tegnap megint egyet,az még megvan..Majd ha Mike elolvassa a privim,akkor talán berakja.Ez az.😊
Meg amúgy is csak a megjelenésig szabad a warez,utána repkednek a hozzászólások.Egyedül letöltési helyeket nem szabad kérni,és írni.
Ezért nyitottam topikot az off/wareznek,hogy ne ide szemeteljen a jónép,és ezt Mike is jó ötlenek tartotta.De,gondolom addig nem linkeli be,aníg tart a "warez idény".😊)
Meg amúgy is néha én vagyok a házigazda segéd régóta..<#idiota>
Jövõ héttõl meló ezerrel,úgyhohy nem nagyon fogtok látni.

rage
Érdekes, mert mikor legelõször felpatcheltem, megpróbáltam elindítani a gyári exevel. Elindult az indítópanel, s akkor 632 volt oda írva.
Aztán persze, kérte a DVD-t.
Bemásoltam a crackelt razor exet, utána a panelen 631 lett.
Majd újra visszatettem az elõbb felülírt gyári exet, de már azzal sem írt többé 632-est, csak 631-est.
Na, ez miért van ? :-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Igen,így van.

Meg az ia magas,hogy a WARG-ban mire jó a TSLHost.dll file,mert anélkül is megy...mondjuk a hostalpján szerverre tippelek(lehet,hogy ez helyettesíti a razor fixet).

sorry, nemtûnt fel, én csak azt láttam, hogy minden harmadik hsz warez és engem idegesít, de úgylátszik, egyedül vagyok akkor vele... 😄
rage
Én feltettem a patchet,ettõl függetlenül 1.0631-et ír az indítópanelen, nem 632-t. Mindegy melyik (razor, warg) exevel.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Semmi.

Az EA be akarja velünk etetni, hogy nem a teljes játék került fel a netre 😊 Közbe meg lemerem fogadni, hogy a megjelenés után megvett játékokba is ua. lesz 😊 esetleg 1-2 bugot levéve, vagy talán azt sem.

A patch még "hivatalosan" nem létezik,úgyhogy leírás sincs róla,és valószínû,hogy a retail(ha ez nem az)akkor a 1.0.632.00002 verziószámot kapja.😊

Hmm....most teljesen összezavarodtam....a játék aranyra május 8.-án került.A patch május 1.-i.Az 1.0.632.00002 és az 1.0.631.00002 .exe-je közt semmi különbség.Idõ,méret dátum stimmel.A Razor 1.0.631.00002 verziót ír.Most akkor mi van?

tommygear
1. passz
2. gondolom laptopon
Firerock
Már meginn nem válaszol senki!!
1.mit javít a patch?
2.elmondaná valaki hogy a jelentéseket hogy lehet megírni a rendõr szakmában?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Hát városrészek szerintem sem hiányoznak.Nekem azálomváltoztatás hiányzik nagyon.Megvettem a változtatót,ez instant,mert rögtön feldobja az 5 álmot,hogy változtass rajta.Nagyon úgy érzem,hogy ez a aáltás majd valamelyik expansionnal fog jönni.Vagy jobb esetben patchel,ha majd reklamálnak a játékosok a hivatalos fórumon.😊Nekem ez negatívum,vagy csak nagyon hozzáidomultam a 2-hõz.

Más:

Kipróbáltad már a WARG féle cuccost(alább linleltem),nem kell se DT,se Razor fix.Meg van ami az RLD-bõl Razort csinál,de azt mondják nem lehet patchelni.Egyébként nem csak .exet módosítja a patch..

rage
Na, valaki megint cikket írt anélkül, hogy utána nézett volna.
Komplett városrészek hiányoznak...félkész változat...ja 😊

Egy fontos kérdés. <#nevetes1>
A My Sims-en elolvastam hogy a városházán van egy óra, ami mutatja a játékidõt.
Nálam nem. Van akinél mutatja?

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hehehhhh....

Sims 3 - Milliós kár az illegális letöltések miatt
bazsowicz 2009. május 28. 17:43

The Sims 3

Hivatalos megjelenését megelõzõen legalább 180.000 alkalommal töltötték le a Sims 3 félkész verzióját különbözõ torrent oldalakról.
Európában június ötödikén esedékes a hatalmas népszerûségnek örvendõ Sims széria harmadik epizódjának megjelenése, azonban az internetre felkerült félkész változat letöltésére május tizennyolcadika óta százezrek fordították sávszélességüket. A fájlmegosztó oldalakat monitorozó BigChampagne beszámolója szerint a május tizennyolcadika és május huszonegyedike között legalább 180.000 találatot regisztrált az illegálisan terjesztett Sims 3, melybõl komplett városrészek hiányoznak.
Ennek ellenére megdöntötte a tavalyi esztendõben legtöbbször letöltött produktum (körülbelül 1.7 millióan választották az „ingyenes verziót” 2008 utolsó három hónapjában), nevezetesen a Spore arányos rekordját. Ameddig a Spore három héten belül 400.000 letöltõt vonzott, addig a Sims 3 legalább 180.000 találatot jegyzett három nap leforgása alatt. A beszámolóban szereplõ adatok szerint az Electronic Arts nagyjából kilencmillió dollárt bukott az illegális letöltéseken.
(forrás:Gamestar)

Szegény EA csõbe megy.😊)

Õ a MySimsen szaba 92...csak itt inkognitóban van.😊)

értem 😊
yes Sir
egyébként ha visszaolvasgatott volna szaba16, láthatott volna utalásokat az oldalra (nyíltan és burkoltan is)
de neki elnézve, mert valóban rengeteg infót lehet összegyûjteni az oldalukról<#worship>

s én még mindig ott tartok, hogy értékelném, ha olvasna a tisztelt csapat - pl. az említett oldalt, aztán esetleg a hivatalos oldalt, végül - és nem utolsó sorban - a játékban megjelenõ információkat (ha nem kapcsoltátok ki a "leckék"-et<#whatever>
rengeteg olyan dolgot megkérdeztek, amikre ezeken a helyeken választ kaphattok
nem mintha különösebben zavarna - szépen növeli a hsz-ok számát, de kis utánaolvasással sokkal könnyebb dolgotok lenne...hmm?,
s nem tennék fel századszor ugyanazt a kérdést...

na lehet szidni<#wink>

A mestertolvaj álomban/karrierben van orgyilkos.A szenvedélybetegségeket pedig-szerintem teljesen jogosan-,kihagyták a játékból.Azt,hogy valaki lehet-e qrva,nem hiszem.(bár 12+ besorolást kapott a játék).

A MySimset itt-fõleg az én jóvoltamból-mindenki ismeri,legalábbis remélem.Gólya õ biztos..😊

Ne dicsekedj...😊)

Nekem a rockzenészem csókkirály.😊Most vagyok a 6-os szinten a munkába,gondolom,hogy ismét választani kell,mint a mestertolvajnál kellett.Kíváncsi vagyok mi lehet a másik.Ha nem jó,akkor vissza a backup.😊

Nem cak a Sims 3-rõl va szó.Amelyik játék SecuROM-os és Secuprom PA-t is tartalmaz,akkor ott a PAUL.DLL-lel mindenképpen találkozol.És ez nem csak az EA játékokra vonatkozik.😊

Nem én írtam..csak kimásoltam.😊

Hát drogost biztos nem.. és gyilkost sem..

én örültem volna, ha lett volna öngyilkosság.. amit természetesen meglehetett volna akadályozni, de sajna... nincs 😊
De a Sims nem is erre való igazából, de jó lett volna 😄
Pár kérdés a nagy fanokank (bocs, ha hülyeséget kérdezek, de eddig nem nagyon simestem most is csak szórakozásból).

1. Gyilkos is tudsz lenni? Azt látom, hogy van Evil trait meg bûnözõi karrier, ez hova visz?

2. Ribit, drogost, stb tudsz csinálni a simedbõl?