Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAlaki segitsen már.. határidónaplot honnan lehet szerezni a játékban?? mert ez kellene hogy ne késsek el a találkozokról..
vagy egyáltalán ilyen hogy irodaszerek vehetõ valahol??
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
meg más halat sem csak egy pár hal ételt pl lazac
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Meg amúgy is csak a megjelenésig szabad a warez,utána repkednek a hozzászólások.Egyedül letöltési helyeket nem szabad kérni,és írni.
Ezért nyitottam topikot az off/wareznek,hogy ne ide szemeteljen a jónép,és ezt Mike is jó ötlenek tartotta.De,gondolom addig nem linkeli be,aníg tart a "warez idény".😊)
Meg amúgy is néha én vagyok a házigazda segéd régóta..<#idiota>#idiota>
Jövõ héttõl meló ezerrel,úgyhohy nem nagyon fogtok látni.
Aztán persze, kérte a DVD-t.
Bemásoltam a crackelt razor exet, utána a panelen 631 lett.
Majd újra visszatettem az elõbb felülírt gyári exet, de már azzal sem írt többé 632-est, csak 631-est.
Na, ez miért van ? :-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Az EA be akarja velünk etetni, hogy nem a teljes játék került fel a netre 😊 Közbe meg lemerem fogadni, hogy a megjelenés után megvett játékokba is ua. lesz 😊 esetleg 1-2 bugot levéve, vagy talán azt sem.
1.mit javít a patch?
2.elmondaná valaki hogy a jelentéseket hogy lehet megírni a rendõr szakmában?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Más:
Kipróbáltad már a WARG féle cuccost(alább linleltem),nem kell se DT,se Razor fix.Meg van ami az RLD-bõl Razort csinál,de azt mondják nem lehet patchelni.Egyébként nem csak .exet módosítja a patch..
Komplett városrészek hiányoznak...félkész változat...ja 😊
Egy fontos kérdés. <#nevetes1>#nevetes1>
A My Sims-en elolvastam hogy a városházán van egy óra, ami mutatja a játékidõt.
Nálam nem. Van akinél mutatja?
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Sims 3 - Milliós kár az illegális letöltések miatt
bazsowicz 2009. május 28. 17:43
The Sims 3
Hivatalos megjelenését megelõzõen legalább 180.000 alkalommal töltötték le a Sims 3 félkész verzióját különbözõ torrent oldalakról.
Európában június ötödikén esedékes a hatalmas népszerûségnek örvendõ Sims széria harmadik epizódjának megjelenése, azonban az internetre felkerült félkész változat letöltésére május tizennyolcadika óta százezrek fordították sávszélességüket. A fájlmegosztó oldalakat monitorozó BigChampagne beszámolója szerint a május tizennyolcadika és május huszonegyedike között legalább 180.000 találatot regisztrált az illegálisan terjesztett Sims 3, melybõl komplett városrészek hiányoznak.
Ennek ellenére megdöntötte a tavalyi esztendõben legtöbbször letöltött produktum (körülbelül 1.7 millióan választották az „ingyenes verziót” 2008 utolsó három hónapjában), nevezetesen a Spore arányos rekordját. Ameddig a Spore három héten belül 400.000 letöltõt vonzott, addig a Sims 3 legalább 180.000 találatot jegyzett három nap leforgása alatt. A beszámolóban szereplõ adatok szerint az Electronic Arts nagyjából kilencmillió dollárt bukott az illegális letöltéseken.
(forrás:Gamestar)
Szegény EA csõbe megy.😊)
egyébként ha visszaolvasgatott volna szaba16, láthatott volna utalásokat az oldalra (nyíltan és burkoltan is)
de neki elnézve, mert valóban rengeteg infót lehet összegyûjteni az oldalukról<#worship>#worship>
s én még mindig ott tartok, hogy értékelném, ha olvasna a tisztelt csapat - pl. az említett oldalt, aztán esetleg a hivatalos oldalt, végül - és nem utolsó sorban - a játékban megjelenõ információkat (ha nem kapcsoltátok ki a "leckék"-et<#whatever>#whatever>
rengeteg olyan dolgot megkérdeztek, amikre ezeken a helyeken választ kaphattok
nem mintha különösebben zavarna - szépen növeli a hsz-ok számát, de kis utánaolvasással sokkal könnyebb dolgotok lenne...hmm?,
s nem tennék fel századszor ugyanazt a kérdést...
na lehet szidni<#wink>#wink>
én örültem volna, ha lett volna öngyilkosság.. amit természetesen meglehetett volna akadályozni, de sajna... nincs 😊
De a Sims nem is erre való igazából, de jó lett volna 😄
1. Gyilkos is tudsz lenni? Azt látom, hogy van Evil trait meg bûnözõi karrier, ez hova visz?
2. Ribit, drogost, stb tudsz csinálni a simedbõl?