44549

no-warez.gif
  • Glinda7
    Könyvet kell venni a könyvesboltban, azokat kell elolvasni, meg ha jól tudom otthonra is vehetsz bárpultot és ott is gyakorolhatsz. Nekem legalábbis valami ilyesmi rémlik, bár nem játszottam vele sokáig. Szóval ha nem működik a bárpultos, akkor bocsesz. De próbáld ki.
  • Svenson
    Hogy lehet fejleszteni a mixertudományt? Azt írta, hogy egy bárban kell mixerkedni, de nekem nincs ilyen opció.
  • Svenson
    Nekem se tolonganak a szórakozóhelyeken.
  • Svenson
    Na, ilyet se láttam még.
  • Glinda7
    Az ajtóban nem, de én most például azzal szívok, hogy tipegő gyerekem van. Rákattolok, hogy tegye a babaágyba. Erre a gyerek elkúszik a lépcsőfeljáróig és ott leül. Anyuka (vagy apuka) meg ott nem tudja felvenni. Lemegy a lépcsőn, és óbégat, hogy nem tudja felvenni a gyereket. Tegnap este így ment el a fél éjszaka. És ezt elég sokszor eljátsza. Rá kell kattolnom valahol az emeleti részen, hogy másszon oda a gyerek, és utána kell anyukának szólni, hogy vegye fel. Néha tényleg idegesítőek ezek az apróbb hibák. Jó persze nem lehet minden tökéletes.
  • lucifer9393
    űhát a városban kürölményes az utazás, tdod jól :P Szerintem azt jól eltalálték benne. Viszont eg fejelsztőt megnyúznék a közlkedés miatt. Nekem az örök tüske a talpamban a Sims 3 ba. Mert minthaolyan fárasztó lett volna + 6 animációt hozzáadni a játékhoz: beszáll, övet beköt, kitolat, elindul, beáll a parkolóba, kiszáll. Ez mind megvolt a kettesben, de ide már nem akaródzott nekikbetenni vagy mi?

Ja és még annyi a kérdésem h. nektek nem szoktak "beakadni" az ajtóba? hogy szaladnak, és az ajtó nyílásakor zárásakor ott ragadnak futo pozicioban pár másodpercig, neznek szanaszét és futnak tovább?
  • lucifer9393
    Miről is?
  • Glinda7
    Na ez a fele ilyen, fele olyan gyerek érdekes. Nekem is volt már olyan, hogy egyik szülője mondjuk barnább volt, mint a másik, de akkor korrigálta a játék, és vagy egyiknek, vagy a másiknak a színét örökölte. Érdekes! De tényleg illik így rá a Kolompár Nintendó. Vagy legyen Lakatos Tarzanka. :D

Én amúgy csak pár napig játszottam a Leszáll az éj kiegészítővel. Nagyon sok minden volt ami idegesített benne. Nem tudom, lehet túl volt terhelve a gépem és azért akadt, de az idő csak ment és ment, simem pedig a házából kb. 5 óra alatt ért el a szórakozóhelyre. Mire odaért már zárt a hely. Egyszer nem tudta jól érezni magát. Ráadásul ez a megoldás, hogy a taxi elvisz az első metróállomásig, aztán onnan metrózni kell, aztán meg megint taxiba kell szállni... Hát komolyan rosszabb mint a BKV. Szóval inkább letöröltem, bár voltak benne jó dolgok is, de kisebb volt az arányuk.
  • lucifer9393
    Az milyen már h processzorfüggő? Az már csak béna megoldás akkor. Azok akik gyengébb konfiggal rendelkeznek nem is élvezhetik diszkókat? elég gyenge kifogás... Nekem se maxon van a játék, talán egyedül a nagy részleteségü telkek száma 1, azon kivul minden magas... megsincsennek emberek: ja tegnap rekord volt :D 3 ember :D
  • dani71
    Szerintem hülyeség volt 3 bárt meg vagy 8 diszkót tenni a városba inkább lenne csak 1-2, de ott minden este nagy nyüzsgés lenne. a plazma 101 is csak reklám volt a játéknak, hogy hú itt gyülekeznek a vámpírok, aztán tiszta ronda fél óra alatt jobbat dobtam össze meg minden sim ki be járkál itt nem kell vámpírnak lenni ahoz hogy bemehess. Sajnos csalódás volt számomra a vámpír lét is csak a barátaidat csapolhatod meg ahelyett, hogy éjjel nappal az ellenségeimre vadásznék. talán majd kitalál valaki valamit ehez. valami olyat mint az awesome mod, hogy egy új interakciót rak be a gonoszak közé pl: csapolja meg vagy nemtom
  • Flora2
    Hát egyrészt úgy tudom, processzorfüggő, hogy hány sim gyűlik össze egy mulatóhelyen, másrészt viszont sajnos kell figyelni, hogy aznap este melyik szórakozóhelyek a "hot spot"-ok a városban, mert koncentráltan erre a két-három menő helyre gyűlik össze mindenki. Ami nem hot spot, ott tényleg nem lesz senki. Hot spotokon viszont nekem vannak vagy tízen, a mixeren és ajtónállón kívül.
    Meg állítólag attól is függ kicsit a város éjszakai élete, hogy mennyire partiarcok a simek (a tulajdonságaik szerint). Ha túl sok a könyvmoly, félénk, magányos farkas, hát ők nem fognak nagy partiéletet csinálni.
  • Ironman2
    DDD.Kolompár Nintendó
  • Mike at home
    de volt
    keresek neked képet ha kell
  • Mike at home
    Született már foltos gyereketek?

szép, nem?
    el nem tudom képzelni, mitől lehet
  • lucifer9393
    Az még a jobbik eset ha elnémulnak, mégis folytatják a táncot. A nagyobb gond, mikor SENKI mondom SENKI nincs aki táncolna. Mert egy árva lélek se mozog a diszkókban akár felkapottak, akár sem. -.- De mit is panaszkodok? Tipikus Sims betegség. A második részében se volt tömegnyomor sehol... de ott az a minimum 5 emberke mindig jelen volt...
  • Flora2
    Ilyen fali hangszórókat kell pakolni a diszkókba. Építkezésmódban be lehet rajtuk állítani, hogy melyik rádiócsatorna zenéje szóljon belőlük (akár a Custom összerakott rádiócsatornád is).
    Imádom őket, mert ezek is folyton bug-osak lesznek, és sokszor elnémulnak, a simek táncolnak, a zene meg nem hallatszik, szuper. :(
  • Mike at home
    de csak ha le birod irni harmad ilyen hosszan
  • Coolfire
    Pedig eléggé evidens.:)
  • gigamen
    Nagyon szépen köszönöm.
  • dani71
    szerintem kérdezd meg inkább a sims 3 warez fórumán.
    Görgess a lap tetejére...Látod a kép jobb felső sarkában a menü gombot?
    Kattints rá ezután már láthatod is, ott van felül középen a warez topik gombja.jelentkezz be majd kattints rá.
    Szerintem annyian nem találják a warez topikot, hogy a szövegemet akár be is tehetnénk a gyakran ismételt kérdések közé FAQ
  • Mike at home
    elhiszem ha mondod, de akkor is hihetetlen :)
    Kaszást nem tartottad ott bulizni? össze lehet vele is haverkodni
  • gigamen
    Hello

Most telepitettem a Sims 3 alapjátékot, már régebben fenn volt viszont letöröltem,most ujra feltettem és egy érvényesitő kódot kér amelyet emailban kapna meg a felhasználó, viszont az enyém neme redeti játék.Mi ilyenkro a teendő.

A segitséget előre is köszönöm
  • lucifer9393
    komolyan nincsen DJ a Late Nightban? most szereztem be, es sehol... akkor mit kell tenni a diszkókba? Hifi tornyot?
  • Svenson
    Nekem is így volt, amíg meg nem untam, és végleg ki nem kapcsoltam az öregedésgátlót. Így ha megunom, hogy nem öregszenek, veszek nekik tortát, és máris öregek lesznek. Illetve azt nem tudom, hogy most is így lesz-e, mert még csak most telepítettem fel a Generációkat.
  • Glinda7
    Márpedig nálam ez volt. Délután meghívtam, akkor még felnőtt sim volt, mire odaért már ősz volt a haja és beadta a kulcsot. Ha nem hiszed gyere el, és megmutatom, hogy nálam így van.
    Egyik este leány, a másik este legénybúcsú volt, és mindkét estén eljátszotta ezt velem egy-egy vendég.
  • Mike
    nekem bejöttek köszöntés nélkül is, inkább az volt a baj, hogy sokan voltunk, kicsi házban, mozdulni nem lehetett, az etetés vmi külön tortúra volt, azt hittem kitépem az összes hajam
  • Mike
    akkor meg annyi idő alatt nem halhatnak meg
    nem olyan ez, hogy puff, megöregszik, aztán fél nap múlva nyekk
  • Gólya #11432
    most nem tudom megnézni, pontosan hogy szól a szöveg, de ha nem hívod be, akkor olyan, mintha nem köszöntötted volna és kis idő múltán szépen elballag - vagyis nem elég egy jónapot, még be is kell hívnod - legalábbis nálam eddig ez volt

másik, hogy ha nem foglalkozik a simem valamelyik vendéggel, akkor is lelép igen hamar - a kettesben meg alig győztem kivárni, hogy reggel legyen és húzzon már végre haza a kedves vendég:)
  • Glinda7
    Én nem szoktam külön köszönteni mindenkit. Csinálok a bárpultnál piákat, teszek ki aprósüteményt, meg némi kaját, bekapcsolom a zenét, aztán csak azzal beszélgetek akivel én akarok. :) A többiek oldják meg a szórakozásukat. :D
    De tényleg bosszantó mikor az esküvőn valaki beadja a kulcsot és ahelyett hogy mindenki vigadna, ott bőgnek mint a szamarak. Tiszta dinka vagyok, hogy nem jutott eszembe kikapcsolni az öregedést, legalább arra az időre.
  • Gólya #11430
    egyébként bocsánat, hogy belekotty...össznépi szinten nem lehet megoldani valahogy a hsz-ok alapszínének és a betűk színének problémáját?
    ha nem, nem...semmi gond, csak hangosan gondolkodtam
  • Gólya #11429
    nyugi, az én simem se volt még egy normális buliban...
    ha ő szervezi, ugye mindenkit egyesével köszönteni, beinvitálni, különben ott fordul sarkon, ahol meglátom...ha meg ő megy buliba, kaja soha nincs, ha meg benyúl a hűtőbe, akkor modortalan, neveletlen, tolakodó...
    az meg milyen buli, hogy a saját hátizsákjából eszi a gyümölcsöt, zöldséget?
    (hja, régi szép sims2-es bulik...)
  • Glinda7
    Írtam, csak tán nem figyeltél... Amikor meghívtam őket még nem voltak vénségek...
  • Mike
    figy, ilyen az élet
    a simek meghalnak
    na és tönkre ment a buli? ne hívj meg vénségeket
  • Glinda7
    Hát Flóra... ez eszembe se jutott! :D Köszi a tippet! Ezentúl nem hagyom tönkretenni a bulimat a kis genyóknak! :D
  • Mike
    nálam ilyen nagyon rég nem fordult elő

hogy kell a kölköt elverni ha rossz?
    már számtalanszor lebukott a kis trükkjeivel, de idáig max leszidták, -5 mood, de semmi menj takarítani, meg bünti

pedig a punishment alatt írnak effélékről
    vagy azt csak tinin lehet alkalmazni?
  • Mike
    nálam nem ez volt, hanem reggel mindenki hazament, és nem lett a bulinak vége
    ergo senki nem kapott pontot a vágyai után
    máig nem tudom hát, hogyan kell bulit rendezni
  • Flora2
    De akkor mért nem kapcsolod ki az öregedést arra az időre? Nem kell annak folyamatosan bepipálva lenni. Ha már tudod, hogy lesz egy buli, kapcsold ki, ha lezajlott, majd utána visszakapcsolod.
    Még gyorsít is picit a játékon szerintem, ha nem kell a városnak minden este-reggel azt számolgatnia a memóriájával, hogy épp ki lépett feljebb új korosztályba.
  • Glinda7
    Szép jó napot minden kedves simselőnek!

Igazából egy kérdéssel jöttem (mint mindig).
    Veletek is megcsinálja a játék, hogy ha bulit tartotok (legyen az esküvő, házibuli, szülinapi, legény- vagy leánybúcsú) eljönnek öregek is és képesek kinyiffanni a buli kellős közepén? Az is tök idegesítő, hogy mindig megcsinálja, hogy amikor még összeállítom a listát, hogy kiket akarok meghívni, ott még fiatalok, aztán mire megérkeznek (pár órával később) már öregek, és MINDIG KÉPESEK MEGHALNI a buli kellős közepén!!!!
    Ezzel persze taccsra vágják a hangulatot, és tök tré lesz a végére a barátok/meghívottak véleménye is. :(
  • Coolfire
    Mi a rák ez?
  • Rage47
    micsoda dizájn :D