44549
-
#11500 El se tudom képzelni, hogy fog havazni Bridgeportban...érdekes lesz, össze fog omlani kicsi Mac-em :( reméljük azért nem :D Sztem van pofájuk ugyanazt a hó textúrát átvenni a kettesből, és csak textúraváltás lesz a talajon, nem pedig real time hóesés...aminek hoszától függne a hómennyiség. Mother nature néven lehetnének benne katasztrófák is. -
#11499 Annyira irritáló az a sok üzenetke ott felül... és ki sem lehet kapcsolni... Nálam pl. minden egyes alkalommal mikor a gyerek hazajött suliból meglátta a szellem anyját és vámpír apját és hoppá gy emlék: soha nem felejti el őket. Másnap pedig megint ugyanez.... -
Gólya #11498 Iron, Cool - valakiiii:) benéznétek a warez-topicba? - lenne egy kérésem... -
Gólya #11497 az rengeteg...
igen tudom, hogy te is tudod:) - de mi a manót tölt annyi ideig? -
Gólya #11496 nem egy év? a Generations után csak a Pets van expansion, utána jön a Mother Nature - a közbeesők csak "kis csomagok" - már ha jól látom...
mondjuk nyugodtan felcserélhették volna...nekem jobban hiányzik az időjárás, mint az állatok -
Ironman2 #11495 Hát ahogy elnézem mire vége lesz,addigra vennem kell egy atomerőmüvet.Utoljára kellett volna hagyni a Leszáll az éj kieget,mert mire betölti majd az egészet,addigra tényleg leszáll azéj......
-
Glinda7 #11494 És lehet majd a bokorba is lehet "üríteni". -
Ironman2 #11493 Sőt.A Destination education,meg olyan "iskolásnak" hangzik. -
Glinda7 #11492 Én nagyon szerettem a Sims2-ben az Évszakok kiegészítőt. Örülnék, ha ez az Anyatermészet tényleg ez lenne. Más már nem is kéne nekem. :) -
Ironman2 #11491 Csak itt más lesz a címe.Anyatermészet az nagyon hülye cím.Talán:Hív a természet -
#11490 Ezaz, jön a seasons! :D -
Ironman2 #11489 Ha ez igaz,akkor jönnek sorban azok amikre vártunk.Mother Nature(anyatermészet) kiegről akkor hamarosan lesznek infók.Én lementettem a listát. -
Coolfire #11488 Hát az nagyon sok.A DeGenerations óta ilyen?Én most installáltam egy win7-et felpakoltam mindent újra -beleértve 2GB storet is-és egész jól megyeget.Igaz nekem csak egy kis házikóm,és egy fiatal felnőttem van.Meg egy GB-al kevesebb RAM-om.:))
A LAA nem használ egy kicsit? -
Coolfire #11487 Nem biztos,hogy nem valódi a lista.Az internet csodákra képes.:)
Le kellene menteni valahová,és a bejelentésekkor visszanézni.Egy-kettő után rögtön kiderülne,hogy valódi-e.
Emlékezzünk csak vissza a Generations és a Pets vidikre.:))
Szerintem már tuti,hogy 2 évre való cucc készen van,csak az EA tartja a ciklust. -
Coolfire #11486 Az emlékek.:)Egy darabig oké,hogy első meló,v. akármi.Csak mikor mindig megjelenik az ablak,és nem győzöm kapcsolgatni,már unom.:)
Végül is meg lehet szokni. -
#11485 lemértem mennyi idő alatt töltődik be kiccsaládom: 9 és fél perc :( -
Ironman2 #11484 Anyatermészet...ez tetszik.Bárcsak ne lenne fake! Amugy egy Mike nevü illető találta meg a listát,és rakta fel. -
Ironman2 #11483 Back to business....hmmm.Mégis lesz üzleti kieg? Ha jól számolom akkor másfél év múlva
Mother Nature....Anyatermészet.Akkor ez lesz az időjárás
Destination Education-Úticél oktatás....Ez vajon milyen kieg lehet?
Amusement Adventure- Szórakoztató kalandok...Ez a Szórakozásra fog rámenni valószinü -
Ironman2 #11482 A Simprogramson van egy kép ami felsorolja a Sims3 összes cuccos csomagját,és kiegészítőjét,azokat is amik következnek a sorban.Hivatalos fórumon már megcáfolták és azt irták hogy fake.Lehet nekik hinni?
Itt a link:
http://www.simprograms.com/31138/the-sims-3-leaked-stuff-pack-expansion-pack-list/
-
Glinda7 #11481 Mi a baj? -
Coolfire #11480 Most minden szarra "emlékezni kell" a simeknek?Jópofa egy darabig,de később már uncsi. -
Glinda7 #11479 Migiri-migiri lehet duhajkodni! Köszike! :D -
Coolfire #11478 Háj!
Nektek milyen verziójú a gém?
Mert nekem nagyon érdekes,az alap és a gen egyezik,a többi verziószáma 3-mal több.:))
-
Gólya #11477 ha esetleg szeretnétek "kibontakozni" - és még nem tudtok róla...(ha "vótmá'", akkor bocs)
apartmanok "testreszabásához" kis útmutató:
belépsz arra a telekre, ahol építkezni akarsz, megnyitod a cheat ablakot és sorban a következőket írod be:
1. testingcheatsenabled true/false
2. buydebug
3. restrictbuildbuyinbuildings off/on
értelemszerűen a / előtti a bekapcsolás, a / utáni a kikapcsolás:)
ajánlom figyelmetekbe a cheatek kikapcsolását, miután már nincs szükségetek rá! gondolom, senkinek nem hiányzik, hogy a játék folyamán bekavarjon...
(ezek a cheatek ui. a fejlesztőknek szólnak elsősorban, nem a felhasználónak) -
Glinda7 #11476 Megértelek, hogy nem szeretnél még építkezni, ha már egyszer kész házat veszel kertestül meg mindenestül. :) Építkezni én is nagyon szeretek, néha órákig képes vagyok elbíbelődni vele. :)
Köszi a cheat-et az apartmanhoz!!!! Kipróbálom, már telepítettem is a Leszáll az éj kiegészítőt ismét. Hátha most nagyobb szerencsém lesz vele, mint anno volt. Még egyszer köszi! :) -
Gólya #11475 nos nálam nem működik se a cheattel se anélkül...
ez van -
Gólya #11474 no ezt kipróbálom - köszi -
Gvik #11473 A telkeket is lehet úgy forgatni szinte 360 fokos szögben mint a berendezési tárgyakat, ha lenyomva tartod az "alt" gombot. Nálam legalábbis. (Azt nem tudom, hogy ez valamelyik kiegészítő, a "disablesnappingtoslotsonalt on/off" cheat következménye, vagy alapból játékfunkció.) -
Gólya #11472 igen, persze ki lehet tölteni az üres teret, csak tudod úgy vagyok vele, hogy ha adott egy kész ház kerttel, udvarral vagy bárhogy, akkor ne kelljen még tovább bonyolítani (bár szeretek építkezni - ill. letöltött házakat átvariálni:D)
különösen akkor zavar, ha - ahogy írtam is - az utcafronton marad az üres hely
de hát ez van...
a pont/vesszőt már próbáltam, 45 fokra jó, de nem mindig kell annyi
hát...így marad, ha csak ki nem talál valaki majd valamit rá:)
jut eszembe...korábban írtad az apartman-gondot...
egy megoldás rá a testingcheats - buydebug -restrict...kombináció
(nem pontos, ha érdekel, pontosan megnézem); ezzel a lakás külsejét átszínezheted, ajtókat-ablakokat kicserélheted-színezheted
magyarul nem csak a lakás belsejét tudod variálni
én párat csináltam anno, egész pofás dolgokat lehet kihozni belőlük:) -
Glinda7 #11471 Nem változik meg a telek mérete, lesz egy sáv, de azt te betöltheted fákkal, utakkal, tárgyakkal.
Amúgy próbálkoztam azzal amit mondasz. Gondoltam én naivan, hogy oké, nekem kell egy 40x30-as telek... Tehát letettem egy 40x40-es üres telket, de amikor a kész 40x30-as játszóteret rá akartam tenni, akkor beintett a játék, és nem adta be a telket, nem tudtam letenni rá. Ezért oldottam meg végül így a dolgot.
Amúgy most a simjeim egy olyan házban laknak ami a katalógusban volt. Letettem egy üres telekre, de ott is nagyobb volt maga az üres telek, mint maga a ház és a kert alapja, de mondom be tudtam tölteni az üresen maradt sávot. Ki lehetett vinni a ház ajtajától a kis utat egészen az utcáig.
Ami meg a te problémád, azzal én is szívok. Tényleg elég hülyén néz ki, de megoldást még én sem találtam rá.
Bár most eszembe jutott valami. A padlólapok elhelyezésénél ha megnyomod a "," vagy a "." gombokat, akkor el lehet forgatni azokat. Próbáld meg a telek lerakásánál is, hátha ott is működik. Ez csak egy ötlet, most okosabbat nem tudok. -
Gólya #11470 figyu: ezzel a telek mérete is megváltozik?
mert egy nagyobb méretű telekre enélkül is le lehet tenni kisebb telekre méretezett házat - egy a gond vele...
konkrétan: letöltök egy 4x3-as telekre épített házat, a játékban leteszem a 4x4-es telekre, de nyilván nem úgy néz ki, mint a 4x3-ason - valamelyik oldalán lesz egy üres sáv; ráadásul ez akkor szívás, amikor a bejáratnál marad egy üres csík...
még egy, amit nem tudok megoldani...ha üres telket teszek le, ritka az a hely, ahol pontosan tudom illeszteni az út ívéhez - akárhogy kísérletezek vele, van, hogy a telek és az út 20-30, rosszabb esetben akár 40 fokos szöget képesek bezárni (persze ez az ívelt részeknél egyébként is így lenne, de ahol teljesen egyenes, csak éppen nem a város vagy falubelső útjaival párhuzamos, ott igen furán néz ki)
erre valakinek ötlete? -
Glinda7 #11469 Én is múltkor ezzel a teleknagysággal szórakoztam, aztán mégiscsak sikerült letennem amit akartam. Én egy játszóteret akartam letenni, ami szintén 40x30-as méretű (nem tudom te mit akarsz letenni). Szóval úgy csináltam, hogy letettem egy 40x40-es telket, utána rámentem bal oldalon a nyíl ikonra, és úgy kattintottam a letett telekre. Van ott egy olyan ikon, hogy "Telektípus módosítása". Arra rákattintasz, és megkérdezi, hogy "Lakossági" vagy "Közösségi telek" legyen. Pipáld ki a "Közösségi telek" feliratot, és ott akkor alatta aktívvá válik egy gördítősáv. A 40x30-as telek a "Kis park" lesz, és akkor oda le fogod tudni tenni a 40x30-as építményedet.
Én így oldottam meg. Biztos van ennél kevésbé körülményes megoldás is, de én valahogy mindig a bonyolultabb végét fogom meg a dolgoknak. :D -
#11468 Köszi, majd megpróbálom, és beszámolok róla, sikerült-e. -
#11467 Ja én nem tudom alapból miért nem tettek 30x40-es telkeket... -.- -
#11466 Lehet egy üres telek méretét testreszabni? Mert pl nekem most kellene egy 40x30-as telek,de alapból olyan nincs. :/ -
#11465 Package vagy sims3pack fájlról van szó? Ha package,akkor a Sims3 Dashboard tool nevű kis program megmutatja melyik a hibás fájl. A FAQ elején van róla egy leírás is,plusz a letöltő link. -
Glinda7 #11464 Akkor lehet befigyelt a postás.. félig! :D
Én amúgy a Sims 2-ben imádtam apartmanban lakni. Ott tudtam saját apartmant csinálni. Itt meg nem tudok, a lakások is kicsik. Szóval maradok inkább a kertes házaknál.
Sajnos a ruha kérdésben nem tudok segíteni, de ez sem lehet kellemes dolog. -
#11463 van vmilyen cheat arra, hogy ruhákat tudjak törölni?
vagy ami megmutatja, melyik file az, mert van egy-két hibás göncöm, amit előszeretettel ad rá a program alapból bármelyik sim-re de nem tudom mivel került be -
#11462 a taxi-metró-gyalog-metró tényleg ideigesítő
de
abban a városban már tényleg van értelme saját kocsi tartásának -
#11461 mindkét szülű fehér, ez vmi grafikai bug, de én még ilyet nem láttam