Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
hát ez rossz belépõ vol<#hehe>
Tucsok94
csõztök új vagyok még itt és azt akarom kérdezni hogy honnan lehet leszedni a sims 3-mat??

Prince23
Látom az E3 visszafogta a kommenteket😄

lol 200 valamennyi hsz.

Carlos
Ehhh...
Megcsináltam álmaim nõjét tegnap este, hogy majd ma elveszi az egyik karakter és lesznek csini gyerekek meg nemtom.
Erre ma odaslattyogok, becsöngetek és egy elhízott nõ nyitott ajtót. Ehhh... Lehet, hogy a sportos-t kellett volna választani neki... 😊

Þór vígi þessi rúnar

köszönöm szépen!
Carlos
Vásárlás mód (F2), legalsó (harmadik), doboz ikon.

Þór vígi þessi rúnar

offkorzreg
ottvan a vásárlás módnál,a doboz

a családi eszkóztárat hol találom meg? mert meg kéne javítanom egy magnót, de a simemnél nincs, akinek meg kell, annál csak olyan opció van, hogy visszaadni, de azt meg nem lehet, mer még nem javítottam meg :S
Carlos
Tesség trágyázni a pénzfát jó minõségû cuccal (kiváló, nagyszerû etc). Egy szüreteléssel nekem 1700-2000 dodót ad). Minél tovább él, annál nagyobb összegeket lehet róla leakasztani!
Az Omninövény magjának a lelõhelye érdekelne. Nagyjából hol találtad?

Þór vígi þessi rúnar

Valahol ott a Tudományos Intézetben.Onnan újítottam a pnzfa magját is,meg még van 3 ami csíra,ergo nem tudom mi lesz belõle.Egyébként,ott halásztam ki egy ládikát,amiben halálbokor volt.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Nem,nem viszel el a kaszás..😊

A picsába,azért már nem kezdek új karir,már popikon vagyok(9).
Kösz az infot..

tommygear
nekem valami halálnövényem van 😄 megeszem meghalok?
Errõl beszélek

tommygear
hol találtál hozzá magot?

ja és az életgyümölcshöz merre van a mag?
#3036 <#lookaround>

Amúgy ha már kész a karakter akkor nem

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Ja és a kedvencekben a zenei stílust nem lehet átállítani valahogy.Mer megy a Metallica,erre az a f@szkalap átkapcsolja vmi. nyálra..😊

Na végre lett pézfám is.😊

Egyébként az omninövény mire jó,mert kiírta,hogy betakarítható állapotban van,de szüretelni nem engedett.
Mostanság bussszal járok minenhova nem taxival.Ez bug,v. vmi. költségmegtakarítás.Igaz a taxi is ingyen volt.

tommygear
ááá tényleg hát õrült az egyik tulajdonsága 😄
kössz azt hittem bug 😄
Pontosan,ahogy mondod..

megújult a sims3.com 😊
nagyon király lett!
Rendõrségi jelentés megírása: megbizatáskor megjelenik a párbeszédpanelek között a kikérdezés, amivel csinál 1 kérdõívet (persze ehhez nagy bizalom kell h engedje), vagy átkutathatod az illetõ kukáját, utána szgépen, avagy a szolgálati laptopon be lehet pötyörészni.

Zenét meg mindig átkapcsolja a muksó a kedvenc mûfajára, ezt csak egyféleképp lehet elkerülni, ha a karaktergenerálásnál az Egyénit adod meg kedvenc mûfajnak. Én már mindegyiknek azt állítom be, de a vendégek még ígyis sokszor belekontárkodnak (amit valódi házibulin se csipázok) 😄D

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Én elõstör itt rontottam el,az esdékest úgy értelmeztem,hogy akkor krll végrahjtani,közben az a határidõ.
A másik,beújítottam a legjobb hifit ennek a pöcsnek,telepakoltam a custom musiciot Metallica-val,Corrs-al,(hagy hallgassak már egy kis jó musicot)erre állandóan átkapcsolja.Hülye.😊
Szerintem a fokhagymás küldit elbukom..😊

Mike at home
hát neki nem tetszik

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
a képernyõ melyik részén? nekem még nem tûnt fel, hogy ilyen is van

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ja meló volt, a sims-szel is csak éjjel tudtam játszani pár órát 😞
ma is van dolgom bõven
de inkább legyen mint nem

Mike at home
pl. olyan tulajdonságot vettél fel

Carlos
Juhééé! Gábor csapata megnyerte a Játékot! A végeredmény: 13-0.

Mit játszottak ezek? 😊

Þór vígi þessi rúnar

Summa summarum a játéknak ez a küldis része,nagyon el lett találva.😊
Emlékeztek anno a simsvillre(2001),amit félbehagytak.Helyette csinálták a SimCity 4-t.Szerintem az is hasonló lett volna.

Ja,úgy igen.😊Meg ha a városban kóborolsz,térképnézetben akkor is.

Más:minden álom karrier elágazik:
Elõször mestertolvaj tolvaj v. gonosztevõ
Most rock v. szimfonikus

Ergo,egy karrirbõl kettõ is lehet,vagy csak az álohoz kapcsolódó karrierekre vonatkozik ez?

én olyat kaptam, hogy a rendõrségen elromlott a cellák zárja, de elterelték a bûnözõk figyelmét pudingos sütivel, de már nem sokáig tart és mielõtt kiszöknek, sürgõsen meg kéne javítanom 😄
Összevissza vesz fel ruhát: nézd meg a személyiségjegyeit, az "insane" vagy az "inappropriate" személyiségre ez egy jellemzõ viselkedés (bocs, nem tudom, mire fordították le magyarul, de ráhúzott egérrel úgyis ott van a leírásában).

"Az úságos témák,amatõr olimpia,evõ-és sakkverseny,grillmaraton etc...az újságban vannak,ezt neked kell megjegyezned,mert a játék nem jegyzi" - tulajdonképpen egy módon jegyzi úgy, hogy észrevettem, amikor egy aktív háztartásban molyoltam, hogy a képernyõ legszélén megjelenik egy odacímkézett apró világoskék ikon, amikor az esemény elkezdõdik. Tehát ha a sim nem is olvas újságot, bevillan a képernyõ szélén, ha esemény kezdõdik valami közösségi helyen.

Bulykin
engem az idegesít, hogy átléptem öregkorba és megváltozott a ruhám...már nem azt viseli mint amit kiválasztottam az elején, de gondolom ha vennék vmi ruhásszekrényt akkor átcuccolhatnám😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Ha telefonon kapsz feladatot,akkor a kis csillagban benne van.Például nekem mint jólképzett szakácsnak el kellett menne xy-hoz titkos konyhai tippekért,v. a boltban rendet rakni(élelmiszer,hanglemez)...etc.😊Ezek határidõsek.
Az nagyon tettszett,mikor elfelejtkeztem róla és írta,hogy leborult acuccos és két áldozatot követelt.😊
Az úságos témák,amatõr olimpia,evõ-és sakkverseny,grillmaraton etc...az újsában vannak,ezt neked kell megjegyezned,mert a játék nem jegyzi.

Nem "láttalak" tegnap egész nap.Húzós nap volt?

az enyém mindig felveszi a köpenyét
Carlos
Nem tudok ilyenrõl.

Þór vígi þessi rúnar

Valaki tud esetleg segiteni abban amit én kérdeztem az elõbb?? (3002)

elõre is köszi
mivel olvasom az oldalt, tudom - itt is volt már szó róla korábban<#wave>

Carlos
Nekem a tudósnál a bûnözésnél és a sportnál is szinte azonnal volt munkaruha. (3-as szinttõl mondjuk)

Þór vígi þessi rúnar

tommygear
aha
na majd meglássuk
REPS0L
majd ha többször is elõlép, akkor idõvel lesz ruha. legalábbis bûnözésnél, de gondolom rendõrnél is akk.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Mike at home
meg fogom csinálni normálisan a linkelést, kis türelmet kérek

Mike at home
hogy lehet tüntetni?
ha rendõr vagy, igazaltathatod a járókelõket, meg rendõrautóval jársz mindenhova?

Mutans Zombi
1. Nem tudom
2. A jelentést csak akkor tudod megírni, ha sikeres a kikérdezése az adott személynek (pl. elárulja mind az 5 tulajdonságát). Nekem ez csak baráton sikerült, mások negatívan reagálták le a kikérdezést.
Ha az meg van, akkor (szerintem akármilyen) számítógépen felajánlja a 'írás...' alatt a 'jelentés írása...'-t és akkor a kikérdezett személy(eke)t választhatod a listáról.

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

tommygear
meg össze vissza vesz fel mindent az egyik családtag alváshoz fürdõruhát meg stb, ez mér lehet?

más kérdés: munkaruhák nincsenek? amikor dolgozni megyek sose öltözik át rendõrruhába
tommygear
csaj beugrik a medencébe ünnepi ruhába <#wilting><#idiota><#wow3>
Basszus, bocsi, tárgytalan az elõzõ írásom, ebbena szent minutumban váltak elérhetõvé a menük egycsapásra. lehet bevolt ragadva, avgy fogalmam sincs, de hirtelen megjelent a csók, a masszírozás meg az átkarolás. Lesz itt este hepaj. 😄

Akkor nekem van valami bugom vagy mi a fene? :S Egy városi csajjal ismerkedtem meg, és ahogy észrevettem a legjobb barát funkcióról nem akar sehogysem tovább menni, pedig az már fullon van. Megtudom fogni a kezét, flörtölgetni, de ennyi, semmi más. Próbáltam már többféle képpen megközelíteni, csevegtem vele, vicceket is meséltem, de nem hajnlandó beadni a derekát. 😄 Vagy csak akkor lehet ilyet ha a másik simet is te irányítod?