Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsináltam álmaim nõjét tegnap este, hogy majd ma elveszi az egyik karakter és lesznek csini gyerekek meg nemtom.
Erre ma odaslattyogok, becsöngetek és egy elhízott nõ nyitott ajtót. Ehhh... Lehet, hogy a sportos-t kellett volna választani neki... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Az Omninövény magjának a lelõhelye érdekelne. Nagyjából hol találtad?
Þór vígi þessi rúnar
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Kösz az infot..

Amúgy ha már kész a karakter akkor nem
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Egyébként az omninövény mire jó,mert kiírta,hogy betakarítható állapotban van,de szüretelni nem engedett.
Mostanság bussszal járok minenhova nem taxival.Ez bug,v. vmi. költségmegtakarítás.Igaz a taxi is ingyen volt.
nagyon király lett!
Zenét meg mindig átkapcsolja a muksó a kedvenc mûfajára, ezt csak egyféleképp lehet elkerülni, ha a karaktergenerálásnál az Egyénit adod meg kedvenc mûfajnak. Én már mindegyiknek azt állítom be, de a vendégek még ígyis sokszor belekontárkodnak (amit valódi házibulin se csipázok) 😄D
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Én elõstör itt rontottam el,az esdékest úgy értelmeztem,hogy akkor krll végrahjtani,közben az a határidõ.
A másik,beújítottam a legjobb hifit ennek a pöcsnek,telepakoltam a custom musiciot Metallica-val,Corrs-al,(hagy hallgassak már egy kis jó musicot)erre állandóan átkapcsolja.Hülye.😊
Szerintem a fokhagymás küldit elbukom..😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ma is van dolgom bõven
de inkább legyen mint nem
Mit játszottak ezek? 😊
Þór vígi þessi rúnar
Emlékeztek anno a simsvillre(2001),amit félbehagytak.Helyette csinálták a SimCity 4-t.Szerintem az is hasonló lett volna.
Más:minden álom karrier elágazik:
Elõször mestertolvaj tolvaj v. gonosztevõ
Most rock v. szimfonikus
Ergo,egy karrirbõl kettõ is lehet,vagy csak az álohoz kapcsolódó karrierekre vonatkozik ez?
"Az úságos témák,amatõr olimpia,evõ-és sakkverseny,grillmaraton etc...az újságban vannak,ezt neked kell megjegyezned,mert a játék nem jegyzi" - tulajdonképpen egy módon jegyzi úgy, hogy észrevettem, amikor egy aktív háztartásban molyoltam, hogy a képernyõ legszélén megjelenik egy odacímkézett apró világoskék ikon, amikor az esemény elkezdõdik. Tehát ha a sim nem is olvas újságot, bevillan a képernyõ szélén, ha esemény kezdõdik valami közösségi helyen.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Az nagyon tettszett,mikor elfelejtkeztem róla és írta,hogy leborult acuccos és két áldozatot követelt.😊
Az úságos témák,amatõr olimpia,evõ-és sakkverseny,grillmaraton etc...az újsában vannak,ezt neked kell megjegyezned,mert a játék nem jegyzi.
elõre is köszi
Þór vígi þessi rúnar
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
ha rendõr vagy, igazaltathatod a járókelõket, meg rendõrautóval jársz mindenhova?
2. A jelentést csak akkor tudod megírni, ha sikeres a kikérdezése az adott személynek (pl. elárulja mind az 5 tulajdonságát). Nekem ez csak baráton sikerült, mások negatívan reagálták le a kikérdezést.
Ha az meg van, akkor (szerintem akármilyen) számítógépen felajánlja a 'írás...' alatt a 'jelentés írása...'-t és akkor a kikérdezett személy(eke)t választhatod a listáról.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
más kérdés: munkaruhák nincsenek? amikor dolgozni megyek sose öltözik át rendõrruhába